182274
  • Palinko
    az szerintem is jót tenne neki ha tudna nyerni otthon, de sajnos mindketten tudjuk erre mennyi az esély, mert ha massa menne elöl alonso 2. akkor tuti el fogja engedni mert azzal alonso világbajnok. massa max akkor nyerhet ha valaki köztük lesz.
  • Count Adyn
    bizony 2006 ban azon a japán nagydijon alonso előtt ment az öreg mikor elpukkant a motor alatta, igencsak meleg lett volna a pite fernandonak egyébként:)
  • IXEMGabeo
    inkább nyerné meg becsületből és ne kelljen Alonsot segíteni remélhetőleg...
  • IXEMGabeo
    nem is vitatta senki...viszont igazad van a címet ez az oldal baromira szereti elferdíteni...egyébként egy szóval se említettem, hogy ez Alonso ellen irányult volna, csak a helyzetet jobban meg tudja ítélni...
  • Palinko
    inkább koncentrálna brazíliára, hogy be tudjon jönni 2. helyen alonso után.

emígy ha massa kommentjét nézed kiderül hogy jól elferdítették massa azt mondta hogy nem alonso a legjobb, hanem minden csapattársa egyformán jó volt:
    „Nem, nem az. Három csapattársam volt eddig a Ferrarinál, és mindhárom ugyanazon a legmagasabb szinten volt.” – mondta Felipe Massa.
    szerintem egy diplomatikus felelet hogy ne emeljen ki senkit.
  • IXEMGabeo
    hoppácska

Azért Massinho jobban megtudja ítélni a helyzetet, mint pl a Fórumozók...
  • WNW
    Massa koreaban csiga mod bekapcs...
  • V43 1105
    Na, azért Kimit ne szidd már... nem csak ő volt ludas a Ferkánál ..
  • IXEMGabeo
    és avval is számolni kell, hogy a Pirelli milyen lesz jövőre...egyelőre nem lehet tudni előre kinek fog ez a gumitípus kedvezni...
  • bakkerman
    idén annyira kiélezett az rb-meki-ferrari harc,hogy tuti le vannak maradva a jövő évi autó készitésében,így lehet jövőre bajnok esélyes a merci,persze az is kérdés,hogy a 3 multi csapat hogy tud,és legfőképp mit tud fejleszteni télen
  • IXEMGabeo
    *az álítólagos**
  • Gabor_(HSF)
    Ja bocs,ez 1-l lejjebb szólt..
  • IXEMGabeo
    főleg ha jövőre a Merci felfejlődik és futamokat tudna nyerni akkor hogy örülnék...nem kell h megverje Rosberget (az lenne számára a szégyen sztem), nem kell h vb legyen, de ha nyerne 1-2 futamot, már az is öröm lenne...de, ha ezek az okok ami miatt idén nem volt annyira hű de jó eltűnnek jövőre, versenyképes lesz a Merci és a Pirellinek köszönhetően eltűnik a állítólagos hátránya és ennek ellenére odaveri Rosberget akkor nem lesz miről beszélni, hogy ismét ő a legjobb...
  • Palinko
    az idei szezon tényleg nem az amire számítottak legtöbben, engem már csak az érdekel mennyire igaz ez a jövőre rá szabják az autót és akkor jobb lesz dolog, mert lehet csak rossz kifogás volt, de ez majd utólag derül ki úgy is
  • Gabor_(HSF)
    Látod ez sem igaz,több ponton is!!
    2005-ben a gumi volt ez igazi ellenfele,de még úgy is helyt állt.
    2006-ban pedig a szerencse..
    Alonso ugyan le tudta győzni,de nem elsősorban a képessége miatt,pedig hogy mennyire van neki,az idén elég tisztán látható...
  • Gabor_(HSF)
    Ezen nincs mit csodálkozni..
    Ebből is látszik,mennyire az érzelmekről szól ez is..
    Kimi visszavonulásáról,azóta is ódákat zeng ez a fórum,pedig az ő Ferraris szereplése inkább volt csúfos,mint dicsőséges,annak ellenére,hogy vb lett..
    Bezzeg amióta Sumi ismét itt van,mindenki csak szidja,hogy Rosberg így,megy úgy,most 1 tized,most 3,milyen láma ez a csákó 42 évesen!
    Persze az,hogy a versenyen már szinte nem is volt különbség,az fel se tűnt..
    Szidta Hakkinen is,miért tért vissza,persze akkor arról még nem beszélt,hogy ő is megpróbálta,csak 3-4mp-el lassabb volt mint Sumi,ezután elvetette..
    Szóval lehet itt mellébeszélni dögivel,a tény tény marad,nem piskóta amire még mindig képes és ez csak jobb lehet,ha az önbizalma is visszatér..
    Akik meg eddig is utálták.azok ezután is fogják,a lényeg akkor sem változik...Sumi az F1 királya marad,még jó sokáig!!!
  • bakkerman
    amikor ezt a díjat 2004-be kapta,akkor szerintem SENKI nem vitatta,de most eléggé cinkes,hogy ő kapta
  • Totti5
    Ha úgy vonult vissza hogy nem lett volna ellenfele, akkor igaz lenne a "lassuk mit tudtok kolykok...", de nem így volt. Sumi-Ferrari korszak 2004ig tartott aztán jött más.
  • IXEMGabeo
    annyira tudtam hogy egyesek ebbe bele fognak kötni:D:D ez az ember, már anélkül se tud díjat kapni h ne hagynák szó nélkül...
  • WNW
    En nem neveznem kullogasnak.. Tizedekrol van szo.. Igazsag szerint a tobbi hasonlo koru meg se meri igazan probalni, hogy felvegye a kesztyut.. Ezt fogd fel, O megmerte... Alapjaban szerintem ezert is kapta meg.. Oda mert allni, hogy itt vagyok nyugdijasan, lassuk mit tudtok kolykok.. Csinahatna azt amit Irwin, hogy hajkurassza a noket, vagy mas korabeli versenyzok, akik szepen uldogelnek a nyugagyaikban, es vakarjak a pocijukat.. Schumi ehelyett gyuri magat folyamatosan, hogy birja a fizikai, es szellemi terhelest, es kimegy minden 2 hetben a palyara, hogyha aztan nem jon valami ossze, akkor egybol kapja a letolasokat mindefele senkiktol.. Ez a becsulendo dolog...
  • desigo
    de nem tud lépés tartani,utánuk kullog
    nincs talán fiatal,motivált német sportoló vagy wtf?
  • bakkerman
    hát azért most kiváncsi lennék Müller,Schweinsteiger arcára...
  • Gabor_(HSF)
    Igen hiba, a vak bizalom hibája..
    Abból az autóból még előre sem lehet kilátni,nem hogy hátra.
    A visszapillantó is csak azért van,mert előírás.
    Olyan szinten egymásra vannak utalva,hogy ennél a tempónál,ha valaki 2-3 méterrel előbb fékezz az indokoltnál,azt televágják hátulról..
  • WNW
    Az egy dolog, hogy O ugy gondolta elengedik.. Attol meg alap, hogy neznie kellett volna a tukrot, hogy alakulna a dolgok.. Egy elegendesnel is kozbejohetnek olyan dolgok, ami kiszamithatalanok... Ha pedig vakba elhuzta a kormanyt jobbra, ugyis felreallt alapon, akkor az szarvashiba..
  • WNW
    Azert a kozvetlen elvonalban feher hollo az ilyen koru versenyzo.. Mint az auto, mint az egyeb sportokat nezve.. Schumi itt olyan Barival egyutt, mint a normal kozlekedesben hozzad kepest a nagyapad...
  • Gabor_(HSF)
    Vagy esetleg abból,hogy meg sem fordult a fejében,hogy nem engedik el!!!
    Tudod a porhintés is egy olyan népi maszlag,amit az olyan fajta emberek mint te,két szájjal esznek..
  • Gabor_(HSF)
    Ja mint pl. sakk,poker,hamburgerzabálás és társai..
    Na jó... Tarquini,de az wtcc,a kettőt nem lehet egy napon emliteni
  • WNW
    Miert, csapatutasitas volt..? Mondjuk arrol Webber nem tehet, hogy Vettel meg egy sima elozest is el tud babralni nagykepusegbol, figyelmetlensegbol, kivagyisagbol (a megfelelo resz bekeretezendo..)..
  • Totti5
    Attól hogy az F1ben elkorcsosult és teljes generáció váltás van, akik közt Alonsoék is öreg motorosok már lassan, még nem jelenti azt hogy máshol is így lenne sőt... nem 1-2 Sumi korabeli versenyez ma is, szóval nem kell ránézni úgy mint egy csodabogárra.
  • passatgt
    nem sok olyan sportoló van, aki ennyi idősen lépést tud tartani a sokkal fiatalabb sportolókkal...

szerintem is megérdemli
  • Gabor_(HSF)
    Nincs ebbe semmi lol!
    Én odaadnám neki jövőre is,legalább 7szer
  • desigo
    Schumi az év sportembere Németországban
    lol
  • IXEMGabeo
    arról már nem is beszélve:D:D
    ha Hamiltont a szezon során többször megbüntetik és stb...

Alonso volt ismét a legmázlistább, ha azt vesszük, honnan a francból tudhatta a Ferrari, hogy még esélyes lesz a vb-re Hockenheim után...nyár elején én már leírtam a spanyolt, de a Ferrari versenyképes lett jött a mázli faktor és rögtön vezeti is a vb-t...ez köszönhető a Vettel és Webber balf*faszkodásoknak és a meghibásodásoknak is ez van...remélem azért Vettel és Webber közül vmelyik megnyeri a címet, csak ne az Alonso és ne a Hamilton legyen az, akkor leszek rosszul...
  • Gabor_(HSF)
    Ha meg webber betartja a csapatutasítást a török pályán,akkor meg Vettel már rég vb...
    Meg ha nincs annyi fékhibája,meg ha motorhibája, a sok ha ha
  • IXEMGabeo
    képzeld el, ha Vettel nem ütötte volna ki Belgiumban Button Korea előtt még lazán a 2. helyen állt volna a tabellán:D nagyon nagyon okos pilóta és sokkal jobb taktikai érzéke van, mint Hamiltonnak. Régen gyorsabb pilóta volt, de most egy másik F1 van és sokkal okosabb, óvatosabb következetesebb lett...egyébként normál körülmények között a legtöbb pályán idén 3-4 tized volt a 2 pilóta között, ami maximum az időmérőn különbség hisz versenyen is stabilnak és gyorsnak kell lenni, igen ám, de versenyen általában normál körülmények között Buttonnak kamatozott a gumikímélő mód...ennyit erről
  • Falcon83
    A Porsche nemet mondott a Formula-1-re

• bakkerman
    alapból nem lehetett esélyes Hamilton mellett...ha ő vezetné a tabellát nagyobb előnnyel,akkor TALÁN odaadnák neki az 1. autót,de még akkor sem biztos...
  • Palinko
    csak nekem tűnik erőltetettnek button esélyesnek mondása így korea után?
  • Firerock
    2 esélyes maradt már csak
  • Firerock
    :D