FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem tudom, h az emnnyire reflex mivel egyszerre nyomta a feket es a gazt is :S

0:05-nél a bal hátsó kerék mögött látszik még a rugó

Azert az durva h reflexbol meg rataposott a fekre. Nem semmi.. lehet hogy csunyabban meguti magat ha padlogazzal rongyol bele a gumifalba

látszik is hogy pattog a kocsi után nem kis sebességgel

ott a rugó, 0:04-nél a hátsószárnynál látszik hogy leesik, és szerintem pattogott tovább amig massát fejbe nem vágta...

<#szomoru2>

az orvosok igen, de a korházak felszereltsége szar...

kifli
az orvosokkal nincs semmi baj, sõt magyarországon egész jók az orvosok
Az MTI értesülése szerint Massának szemsérülése van és agyrázkódást szenvedett.

A szemsérülés súlyosságáról, illetve arról, hogy ez mennyiben befolyásolja a brazil motorsport-karrierjét, még nincs tudomásunk.

A Ferrari sajtóközleménye szerint Massa koponyája sérült, a homlokán mély vágást ütött a rugó, a koponyacsontja szilánkosan roncsolódott.. A szeme is súlyosan sérült a brazilnak, illetve komoly agyrázkódást szenvedett. A kórházba érkezéskor stabilizálódott az állapota, éppen operálják a Ferrari pilótáját.

Az esti órákban a Ferrari még külön sajtóközleményben számol be Massa állapotáról.

Totti5
Ez nem hiba, hanem szerencsétlen véletlen, bármikor elõfordulhat bármelyik forma autós sorozatban bárkivel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

na ja..

lmp..

Lehet, h nincs ido hordozni....

Csak az a baj, h kell mindig egy aldozat, h radobbenjenek a hibakra :S

lehet hogy nem mo-on kéne mûteni...

kabel15
Szerintem ezek után ki fognak találni még egy biztonsági rendszert amivel jobban védhetik a pilótáka fejét.
Gondoljatok bele 1 hét alatt két baleset.

BattleTag: kabel15#2672

Totti5
"Pácserné Bozi Judit, az Állami Egészségügyi Központ (Honvéd kórház) szóvivõje a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az autóversenyzõ koponyasérülésekkel került be az intézménybe: az állapota stabil, de súlyos. Jelenleg is mûtik. A pontos sérüléseirõl többet egyelõre nem tudott mondani."

hacsak egy hónap alatt rendbe nem jön, bár én nem látok rá túl sok esélyt
Senki. Massa ment idõmérõt, van helyezése is a rajtrácson, más nem mehet helyette. Következõ futamon viszont már Gené.

Tok mind1, h ki fog mivel iden 0 km t mentek a tesztpilotak....

Totti5
Ki fog Massa helyett indúlni holnap? Sumi?😄, de gondolom Gene lesz.

ja..

Formula.hu edekelne foleg

minden f1 es oldal le van fagyva....nektek is?

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

vki tudna adni linket ahol a súlyok le vannak írva?

Shiwo
mi lett volna, ha egy pályabírót talál fejbe..bár az nem megy 200-zal, de nincs is rajta sisak...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

az fasza

werkfilm
hírtv: meg kell mûteni

bardocz
Amúgy valaki írta itt Kimi kipufogóját,azzal fölösleges összehasonlítani,mert az egy rugóhoz képest egy puha,képlékeny dolog volt,egy sisakon elkenõdött volna szerintem.
Ha kikockazva neziteka lassitas, lehet latni, hogy a rugo egy elnyujtott parabola palyat ir le.. Mikor megjelenik, meg felfele tart, kb. a kocsi orra elott eri el a csucspontot, es mikor Massa fejehez csapodik, mar lefele tart.. Valahol a palyabiroi poszt kornyeken erhetett talajt utoljara...

kabel15
Szedjék már 3 féle formátumban leszedtem 😊

passatgt
lehet ufó volt

Fernando Alonso azt mondta, nem gondolkozik a vasárnapi gyõzelmen, annak ellenére sem, hogy a Magyar Nagydíj szombati napján megszerezte a pole pozíciót.

A Renault pilótája elismerte, Sebastian Vettel és Mark Webber a futam igazi esélyesei.

„A Hungaroring különleges pálya számomra, hiszen életem elsõ gyõzelmét itt szereztem meg 2003-ban. Mindig rendkívül boldog vagyok, mikor Budapesten vezethetek. Érdekes lesz a holnapi nap. Nagy elõrelépést tettünk, az autó sokat fejlõdött az utóbbi két futam során. Nagyon versenyképesek vagyunk, de talán mégsem annyira, mint a Red Bullos fiúk. Reméljük, holnap sok pontot szerezhetünk."

„Természetesen a gyõzelemre fogunk törekedni, de ha õszinte és realista vagyok, akkor valójában az a cél, hogy értékes pontokat szerezzünk. Az utóbbi 4 versenybõl csak a Nürburgringen szereztük pontot, pedig erre most nagy szükség lenne a konstruktõrök bajnokságában."

„Agresszívak vagyunk, megtettük, amit akartunk a pole-ért. Nagyon fogunk hajtani a versenyen."

A kétszeres világbajnok elmondta, optimista, és a szezon második felében jó eredményt vár a Renault-tól.

„Úgy tûnik, hogy az új elemek mûködnek az autón. Bízom abban, hogy megtaláltuk az autó fejlesztésének helyes irányát. Ez az eddigi elsõ jó eredményünk idén."

„Remélhetõleg a szezon második felében is így haladunk majd. Bízom abban, hogy harcolhatunk a Q3-ban, és kicsit többször bekerülhetünk a top 5-be."- mondta Alonso.

ezek szerint hihetetlenül könnyû az autó 😞

passatgt
le is szedik 5 percen belül

Ott a jovo kocsi fele lejt a palya, avagy a kocsi emelkedon megy.. Ha fent megpattan a domb tetejen, akkor hosszabb utat is meg tud tenni a levegoben barmilyen targy, foleg egy rugo, raadasul a ferde felulet miatt, eleg erdekes palyat is leirhat... Ehhez adjuk hozza, hogy 200 koruli temponal, egy allo targy is nagyon gyorsan kozeledonek latszik..

kabel15

Rubens Barrichello: "Egy rugó elrepült az autómról, a hátsó kerékfelfüggesztéstõl, valószínûleg ez volt az az elem, ami Felipe balesetét okozta. Sajnos az autó egész végig nem volt jó, így nem tudtunk jól szerepelni. Felipe eszméleténél van, van egy seb a fején, és kórházba szállították."
bardocz
Igen,ha 200-al elmész egy tárgy mellett akkor az nem fog úgy tûnni,mintha pattogna,hanem mint ami repül.
Az inkabb CT lesz....

vidi alapján egyenesen szállt, nem pattogott o.0

bardocz
Vagy Barichello nem hazudik,és az õ kocsijáról esett le?Á,biztos nem úgy volt...-.-
ott a pályabirói bodé.. hátha látott vmit..

werkfilm
rtl teletexten azt írják már a 2. kórházba viszik röntgenre
magyarország fail

Vagy egy kötélre kifeszített transzparens szakadt le a szélben. Az ilyenek sodronyát a két végen gyakran rögzítik rugókkal.
kabel15
Olyasmi lehet mint a kacsázó kõ azt sem felfelé dobod el hanem a vízzel közel párhuzamosan és az sem felfelé koncentrálódik az erõ hanem marad egyenes irányú.
Jó persze ez egy rugó és nem kõ de ebben hasonlíthatnak.

kabel15
Szerintem az lehet hogy úgy eset le az elötte lévõ autóról hogy lefelé csapódott és ahogy találkozott az aszfaltal nem felfelé irányuló erõ volt az ami dominált hanem inkább a hátra felé irányuló erõ.
Ez most így lehet hülyeség de szerintem ez történhetett.

kifli
szerintem a mérõmûszer a kocsiban van nem a fején, szal a fejére ható erõrõl nemhiszem hogy informál minket
Hali! Nézzétek csak meg a videón a nehézségi erõt mérõ grafikát, amikor eltalálja a rugó. Fájhatott...

passatgt
ez egy rugó, úgy pattog ahogy jónak látja😊