FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
valószínûleg azért nem bálamadzag az, ne dobálózzál itt olyannal amihez fingod sincs...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Massa orvosa Dino Altmann a Deutsche Presseagentur-nak elmondta, "Felipe állapota súlyos, de nem életveszélyes és szerencsére nem sérültek meg az agy idegszövetei."

http://gaborszantai.co.uk/

chalezlopez
link?

Vamos Argentina!

R420
Massáról új hírek már beszél mozgatja kezét és a lábát is de az orvosok nem ígérnek sokat.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Forza Italia
Alonso nem kell a ferrariba. Kimi és Massa nagyszerû páros. Remélem Massa felépül és újra a régi lesz. Szeretném még versenyezni látni. De Alonsot nem szeretném ferrariba. Akkor már inkább Vettelt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

sajnos nagyon is megvan rá az esély
azért remélem, Alonso nem fog idén Ferrival rajthoz állni

Shep
Ott is ugyanúgy elszabadul a kerék ha olyan az ütközés, F1-ben is fogkák a kerekeket, de ha ha olyan a becsapódás leszakad a kerék F1-ben is Indyben is tök mindegy melyik sorozatot nézzük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

http://www.youtube.com/watch/v/tj_y7ndTXtU&feature=related

660mm az F1 gumi külsõ átmérõje, az esõ gumié 670mm, az elsõ gumi szélessége 355mm a hátsó 380mm.
bardocz
Jah tényleg,átmérõvel számoltam sugár helyett :-)
Bazz,mindent benéztem,most számolom újra,hát látszik,hogy két hónapja nem volt se matek se fizika:D
ladarevolution
Azért te is szépeket írsz :)

Nézzük csak:
egy 30cm-es átmérõjû kerék kerülete nem 180cm hanem 94cm lenne.

60000m/s-os sebesség 19000-res kerékfordulatnál az általad feltételezett 30cm-es átmérõjû kerékkel? Khm...
Szerintem csak kb. 1070km/h-ával menne az autó ami kb. 300m/s. Hol van ez a 60000-tõl? :)

Másrészt van vagy kb. 450-500 mm egy F1-es kerékátmérõ.
Igaz hülyeség számolni ilyeneket mert RelakS feltételezése sem helyénvaló mert az egy dolog h a váltó utolsó áttétele(-i) már gyorsítók de ettõl függetlenül van ott még egy végáttétel is ami lassító áttétel.

Dark Angel 666
ilyet ne mondj , Massa még fog versenyezni , és ha jó lesz a Ferrari , világbajnok is lehet

Count Adyn
Ehh... Alonso lehet tényleg piros autóval indul igy:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

agymûtét után ritkán engednek valakit versenyautóba ülni...

jó ha jövõre elindulhat..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Szerintem Massanak az egesz eve oda.. Ilyen serulesek utan regeneralodnia kell a szervezetnek, az agynak... Nem hiszem, hogy engedni fogjak kocsiba ulni.. Es lehet, hogy rendbe jon, de meg akkor se biztos, hogy egy verseny terhelest birni fog...

bardocz
Jézusfasza,gondolkozz,számolj,és utána beszélj.1 sec alatt a motor 19000 RPM-nél 316-ot fordul.Ha a kerék átmérõje 30 centi(nem tudom mennyi,annyi talán volt),akkor a kerülete 188 centi,ha a kerék olyan gyorsan forog,mint a motor(316/sec),akkor közel 60000m/s lenne a sebessége a kocsinak.
Olyan irtózatos faszságokat vagytok képesek beszélni.Soha nem fog a kerék olyan gyorsan forogni,mint a motor.
RelakS
Ja, ha a motor is felmehet 19ezerig, és nem hinném, hogy 6-7. sebességben még mindig lassabb lenne a kerék a motornál :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

kabel15
Én azt nem értem hogyha ez a cucc leszakad a kerékkel akkor akkora forgási energiája van hogy még szép hogy szétszakad.
Gondoljatok bele mennyit forog egy ilyen kerék.

BattleTag: kabel15#2672

RelakS
Egyáltalán nem lehetetlen, hogy annak a "spárgaféleségnek" a szakítószilárdsága nagyobb, mint a drótkötélé, viszont ha a kerék leszakad, és ott lobog a kaszni mellett, akkor nem szakad le csak azért, mert elfárad a fém (ugye, ha egy drótot hajtogatni kezdesz, az egy idõ után szépen eltörik, míg a cérnával elleszel egy darabig)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Minstrel
RedBull-t is jól meglehetne szórni amiért beengedik másik autó elé Webbert, ott látja, hogy jön, de elengedi <#levele>

http://topgearhungary.blogspot.com/

autoszimulator
de buta vagy hát.

az a valami valószínûleg letört a Brawn kocsijáról, sok ember nem tehet róla, míg ennél a kerék dolognál egyértelmûen, már a boxban látszódott, hogy mozog az egész, szóval nem jól van rögzítve.

Ettõl függetlenül a csapat eltiltása kicsit durva szankció.

.: mobilize.hu :.

desigo
A spanyol szurkolók remélem,hogy megköszönik ezt a büntetést a FIÁnak
Totti5
és tényleg, megnéztem pár nagy ütközést és a kerekek nem szakadtak el

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a következõ futam az spanyolban lesz nem???? alonso nem lesz ott!!!
remélem az FIA -tól nem akar menni senki spanyolba mert nem jönnek onnan el élve!

érdekes hogy a BRAWN GPt nem tiltják el amiét lerepült alkatrész találta el massat amiért kórházba kerûlt EZ MOST HOGY VAN???????????
desigo
Ez nem túl korrekt <#levele>
mintha más csapat sosem hibázott volna
[Jakuza]
Mar bocsi, de a sodort kotelek, drotkotelek szakitoszilardsaga joval nagyobb a tomor rudnal vagy lancnal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Norbi1990
Akkor bekéne vezetni azt amit az Indycarba is. Normális láncokkal kéne rögzíteni és akkor nem szakadnának le a kerekek!
Indycarba 300+km/h-val mennek és egy falracsapódástól nem szabadulnak el a kerekek.
Remélem megjön nekik is az eszük és bevezetik. Ne haljon meg még vki hogy bevezessék ezeket.
BaliBoy
Nah akkor nem lánc. Mind1. Valószínûleg nem egy sima "spárga" az. De mint írtam is, minden karambolnál nem foghatja meg.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
A csapat hibázott. Az tény, hogy most ez pont rosszkor történt. Peche van a Renaultnak.

Norbi1990
Lánc?
Nem hiszem.
Ez a spárga féleség nem fogja ott tartani a kereket egy nagy ütkõzésnél.
Nem értem FIA-t, hogy ezt hogy lehet elfogadni biztonágosnak.
Totti5
Ezt nem a csapatokon kell leverni, mert ha nem lett volna ez a két eset, említésre sem méltatja az FIA az esetet. Az FIAnak és a FOTÁnak kell olyan szabályokat hozni ami biztonságosabb elõírásokat követel meg és majd a csapatok ehhez alkalmazkodnak, mert nekik nem ez a dolguk, ezért is érthetetlen miért kell a Rönót elmeszelni.

Fellebbeznek, remélem az FIA jobb belátásra tér.

Alonso átjön szezon közben a Ferrarihoz:D mekkora lenne.
Massanak legalább 3-4 futamot tuti ki kell hagynia.

BaliBoy
Jogos.
Sajnos a pilóták is megisszák a levét de akkor is jogos. Fõleg a történtek fényében. (múltheti halálos baleset) Egyre inkább bebizonyosodik, hogy ezek a repülõ alkatrészek a legveszélyesebbek jelenleg. Akárhogy széttörhetik az autót a falon (pl Kubica, Kova), sértetlenül szálnak ki. Viszont az ilyen balesetek mint múlt héten vagy most egyértelmûen rávilágítanak arra, hogy repkedõ alkatrészek még most is akár halálos sérülést is tudnak okozni. Nem véletlen ugyebár az sem, hogy a kerekek rögzítve vannak egy lánccal, hogy egy balesetnél ne repüljenek szanaszét. (persze ütközés erõsségét figyelembe véve) Így nem csodálom, hogy a jövõben nagyobb szigorral fognak eljárni az ilyen esetekben.

a.carkey
Ez de baromság már. Tudtommal ez azért nem az a ketegória, amikor leszakad a kerék, amire már többször volt példa idén. Érdekes módon akkor hasonló fel se merült.

A medve nem játék.

a.carkey
Ma Kimi egész jó volt. Sajna a boxban még mindig nem az igazi a csapat, de fejlõdnek. A 2. helyet megtartották még így is. Badoerre ráférne végre a lehetõség. Érti, vágja minden mozdulatát az autónak, és kijárna már végre neki egy esély. De persze az igazi az lenne, ha Massa jönne vissza és indulna már a következõn ...

A medve nem játék.

ScarY MAN
nincs valakinek egy torrentje a futamhoz? vagy egyéb más megoldása arra, hogy megnézhessem?
(igen...tudom hogy most megy sport klubbon, de perpill jöttem haza és nem akarom csak az egyik felet megnézni)
köszönöm elõre a segítséget (ha lesz:P):)

...

a.carkey
Remélem Luca jön!

A medve nem játék.

Alonso majd Ferrarival megy a Valenciaban :), amúgy egy felfüggesztett büntetés sokkal korrektebb lenne.
Firerock
Álonszót a ferráriba!!!
nemtudom hoyg utána le tudták e venni róla sisakot:D
gondolom rohadt ideges volt:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
remélem fellebbeznek

hazai versenye lett volna a következõ<#szomoru1>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

DannyL
Vezetnéd a magyar nagydíjat, te is tolnád neki míg a saját szemeddel nem látod, hogy gond van.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DannyL
Ez az utóbbi napok történéseinek következménye. De nem példát statuálni kéne, hanem megint elgondolkodni a biztonsági elõírásokon.

kabel15
Lehet az van benne hogy szóltak neki hogy rosszul raktuk fel már a box utcában.
De akkor miért ment akkora tempóval a pálya elején.
Tudni kéne biztosra az infókat.

Totti5
Elég nagy hülyeség, ilyenért sosem volt eltiltás, de még csak ejnye bejnye sem, ez rendben van hogy most ez a téma elõkerült, de nem kellene emiatt elmeszelni egy csapatot, akik amúgy is jól döntöttek és Alonso is szépen csinálta és nem veszélyeztetett. Ha a szerelõk hibáztak fõleg a nyalókás és az aki rosszúl rakta fel akkor az a csapat hibája, kapjanak pénzbüntetést, de Alonsot és a másik pilótát aki meg végkép nem tehet róla büntetni?

kabel15
De ez micsoda?
Tavaj vagy tavaj elött Hamilton hagyta el a kerekét mert nem rakták rá rendesen a csavart.
(Amúgy MClaren drukker vagyok szóval most saját magam ellen beszélek :D )
Ezért eltiltani ez hülyeség.
Bár biztos benne van az is hogy mostanában sok baleset történ aminek leszakadó alkatrészekhez van köze.
De ez akkor is igazságtalanság.

[Jakuza]
Ezeket a majmokat kellene inkabb eltiltani a biraskodastol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Csabesz6
Jó futam volt?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DannyL
Ez Alonso-val szemben igazságtalan döntés. Jól meg kellett volna fejni a csapatot a $-fa alatt azt kész.