182274
  • desigo
    Felfegyverzett banditák támadták meg Sao Paulóban azt az autót, amelyben a világbajnok Jenson Button utazott a Brazil Nagydíj időmérő edzése után

"Sao Paulo legendásan rossz közbiztonságát ismerve a McLaren páncélozott járművet bérelt a hétvégére Buttonnak és csapattársának, Lewis Hamiltonnak is, ráadásul mindkét járművet rendőrök vezetik."
  • IXEMGabeo
    Massa:D ez azért durva
  • Totti5
    Hát de hogy jönne már neki jól az eső amikor valszeg csont szárazra van belőve az egész autó?:) amúgy esőbe és anélkül is nehéz lesz neki dobogóra állni, mert a többiek alatt jobb autó van és azt sem tudni hogy mennyire bírja a nyomást, illetve a Williams taktikában mennyire van ott most. MSC sem fog a dobogó közelébe férni, ezzel is kár kacérkodni, attól még távol van, ő is és az autó is.

Ha a Red Bullok nem szerencsétlenkednek akkor ővék két hely + Alonso. Hamilton alatt annyira nem megy jól a Meki így év végén, ez látszik Buttonnál hogy visszaesett szinte a középmezőnybe...

De bármi megörténhet, viszont csodák nagyon nincsenek:) leglábbis a papirfomra szerint.
  • Firerock
    ez rohadt jó:)
  • desigo
    azok a fejek xDDD
  • Carlos
  • gabi89

• IXEMGabeo
    ki mit ja...ez mondjuk valóban izgalmassá tenné az utsó versenyt..

az is durva lenne, ha Button 11. ről nyerne véletlen, Webber, Alonso, Hamilton és Vettel is kiesne xD

Button nyerne, Massa lenne a 2. és mondjuk Hülkenberg a 3. hatalmas lenne xD
  • G_ArchAngel #103450
    En pont egy Hamilton,Vettel, Webber sorrendet szeretnek, Alonso nullazassal, hogy feljojjenek kozel egalra az utolso futamra. Akkor ott ver folyna:)
  • IXEMGabeo
    technika sajnos nagyon nem olyan alatta, viszont esőben már Koreában is jól ment tehát, ha nagy zuhi lenne, SC utáni balesetek abból még jól kijöhet és talán meglenne az 1. dobogója idén...húú de szép lenne
  • SL
    jaja :D
  • allock #103447
    legjobb lenne egy MSC hajrá mint 06-ban és letolna mindenkit
  • IXEMGabeo
    félő h Webber vagy Vettel egymást fogja kiütni, baromira hasonló az Alonso-Hamilton 2007-es párharcra ez az idei páros...Hülkenberg megérdemelné h megnyerje, lesz a kövi szezonra is egy Williamses ülése, onnantól az lenne jó ha Webber 2., Vettel 3., Hamilton 4. és Alonso ne nagyon érjen oda vagy max 5. legyen, de az még mindig jó neki
  • bardocz
    Csak Vettelke ne csessze el a versenyét az első kanyarban:)
  • IXEMGabeo
    igazad van, már Malajziában is gyorsak voltak az esőben mármint az edzésen, sőt már a múltkor Koreában se mentek rosszul csak elfogyott a gumijuk...Spa-ban Barrichello kiesett az 1. körben., Hulk meg a taktikával szívta meg...ettől függetlenül ma is lazán tolták a Williamsek a nedves pályán
  • bardocz
    De Hülkenberg meg Bari vizes aszfalton sem mentek szarul.
  • Jacek
    gyulus ma kritikan aluli volt..
  • Imi29
    Jaja, azt én is néztem, hogy mi baja van...:D De még az is nagy volt, amikor elkezdett üvöltözni, mert Hamilton felrakta a sliket. Pont nem a tv-t néztem, és hittem valaki összetörte magát:D
  • IXEMGabeo
    azon szakadtam mikor Gyula elkezdte jujujj füstölög a Ferrari , Massa méghozzá...xD ja Gyula esetleg meg sem fordulna a fejében, hogy az esővízet veri fel a kocsi hátulja, miközben megpróbálja elengedni a gyorskörön lévő versenyzőt
  • Imi29
    Gyulának milyen válasza volt már Barna kérdésére:
    "Nézzünk be a paplan alá... Ki milyen gumit rakott fel"
  • IXEMGabeo
    qva nagy pech...Hülkenbergnek éppen ez hasznára vált bemelegedtek neki a gumik ráadásul sztem ő saját maga száraz beállításokat alkalmazott, ami még segített is a helyzetén
  • Jacek
    :D
  • Gabor_(HSF)
    Azért nem haragszol,ha én továbbra is Vettel Sumi dobogót várok
  • matthias92
    hát ez van, ha visszahülnek a gumik. :(
  • Jacek
    drukkolok neki kavarja csak az allovizet:)
  • IXEMGabeo
    magyarul nem jött össze a kör, tehát kint volt...van ez így...
  • Gabor_(HSF)
    Igen...roppant valószínűnek tűnik,hogy talán egyedüliként bevállalta a száraz beállítást..
    Még be is jöhet neki,ha csak el nem izgulja a rajtot..
  • matthias92
    MICHAEL SCHUMACHER

"I am somewhat disappointed as the circumstances today were exactly as I had wished them to be. I really hoped for more from qualifying but it didn't turn out right for us. I couldn't have gone any quicker on my lap and there were no issues so the only explanation is that my tyres cooled down at the beginning when I had to leave the racing line to let Sebastian and Mark past. It's a shame that it didn't work out better today. Congratulations to Nico Hülkenberg who did a fantastic lap."
  • Jacek
    van ra esely ha szaraz beallitasai vannak es nem esik holnap..
  • Kit--Kat
    Gyönyörű!!!
    Hajrá Nico, így tovább!
    Holnap remélem a dobogó meg lesz!
  • IXEMGabeo
    mindenki Arany ászok végre vki soproni:D
  • bakkerman
    már bevettem...egy Soproni formájában délelőtt :)
  • IXEMGabeo
    na nee...bazzeg még pole pozíció is meg lehetett volna, ha ez így van a Mercedes rohadt nyuszi volt, ennek ellenére vigyorgott Schumi, mintha tudna előre valamit xD
  • IXEMGabeo
    sztem vedd be a napi adagod;)
  • matthias92
    szerintem azért vártak a boxban, hogy megtudják, milyen köröket mennek slicken, és ha rosszabbak, akkor visszacserélik, vagy kise jönnek. Eleinte rosszabb köröket mentek a többiek, és szerintem úgy gondolták, hogy ki se jönnek.
    Legalábbis én nem láttam pályán Májkült. :((( Pedig alkotott volna, abban biztos vagyok (Y)
  • IXEMGabeo
    t9bbiek óvatosak voltak, vagy pedig pont az utolsó szektort szurták el sorra csúsztak ki Hülkenberg pedig zseniálisan meg tudta ott fogni...nekem Schumi rejtély miért nem villantott a legvégén pedig ma nagyon jól ment és Rosberg az, aki hibázott már a Q2-ben.

Mellesleg Liuzzi megint elverte Sutilt, Korea után...
  • allock #103422
    sanszos, hogy a RedBull pofára esik megint a bajnokságban biztos lesz valami csihipuhi a 2 pilóta között
  • bakkerman
    én is vigyorogtam volna,ha a két RB természetesen nem érkezik meg megint 2.-3. helyre...Holnapi forgatókönyv(em):
    Az első kanyarban Webber meglöki Vettelt,aki nekicsúszik Hülkenbergnek,mindhárman kiesnek,1 kör végén Hamilton vezet,mögötte Alonso,Kubica,ez az állás egészen az utolsó körig,ahol sajnálatos módon Alonso motorja elfüstöl,kiesik,így Hamilton magabiztosan nyeri a futamot Kubica és Rosberg előtt...nem kéne ennyi dráma filmet néznem :S
  • Barny
    Szép volt Hulkenberg.Látszik, hogy valójában nagyon jó autó ez a Williams a motrot leszámítva, esőben nem jön ki annyira a motrok közti különbség úgygondolom.Nomeg jól felmelegítette a gumikat körről körre.Barrichello viszont elaludt vagy mi? 1,7 az már sok
  • Botond #103419
    2005. európa nagydíj, Nick Heidfeld.