FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igy akkor már szivesen elbeszélgetnék vele

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

és akkor most annak fog szurkolni aki jobb pozícióban van?<#hehe>

<#worship>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Faterom nem, O MS drukker volt, utana lett Hamilton fan...

http://gaborszantai.co.uk/

Azt írta "nagyrésze"..
A kivételek amúgy is erõsitik a szabályt,egyébbként meg a 60 éves faterodnak,a tévedéseit is könnyebben elnézi az ember

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

taptarap1
Gyááá Schummmiii egy álmom vált valóra evvel, hogy visszatér akár csak egy futa erejéig.
GL.

RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?

autoszimulator
Egyetértek, és én sem tartom legendának, hõsnek, de mindenki maga választhatja meg a saját kis hõsét, és sokaknak Schumi, Senna, Rossi, McRae, Phelps, stb. az.

.: mobilize.hu :.

meg ott van a "nagy része", szóval attól még lehet hogy van 100 éves is..

Totti5
Ha idén is nyeri akkor már nem lesznek rá jelzõk:) igaz jelenleg csak a csapattársa az ellenfele.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Nem tudom, hogy valóban tilos lesz-e verseny közben jövõre tankolni (mintha ez kikerült volna a jövõ évi szabályokból), de idén még minden belefér ...

A medve nem játék.

jó mert õ angol és ti is ott laktok..

koztuk a 60 eves faterom...O_o

hülyeség. suminak nem kiskorú rajongótábora van. ezzel szemben a hamilton fanok nagy része tizenéves, aki 1-2 éve nézi a f1-et

Banano
Nem muszáj azt elintézni..valszeg úgyis valahol hátul lesz benne a lószarban,mint mindig<#banplz>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Encore
Örülnék ha Schumi beugrana, de félek, hogy a csapat elintézné, hogy Kimi semmiképp se végezhessen elõtte, nehogy csorbuljon a legenda hírneve....
Banano
JÖN SCHUMIIIIIII WÁÁÁÁ FELVESZEM A FUTAMOT <#fogmosas>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

ha nincs a defekt sztem tönkreveri a mezõnyt mint a hungaroringen.. már ott..

csak maradjon is így

Viszont a filmcimet tovabb lehet gondolni, mivel Will Smith egy olyan embert szemelyesitett meg, akibol hos valt, vilagmegmentove lett...
Amugy akkor Rossi micsoda? Egy isten?

ON

elõzõ futam rajtjánál azért én éreztem egy hangyányi tehetséget Hamiltonnál, és egy picike fejlõdést a mekinél <#ravasz1>

a.carkey
Egy Mansell nevü fazon visszavonult világbajnokként 1x már próbálkozott a McLaren nevü csodával 1995-ben, három évvel a visszavonulása után, és baromi nagy szopacs lett belõle. Egy Laudánál meg jól sült el, bár õ nem egy trágyába ült, mint Mansell, hanem egy vadi új McLarenbe 1982-ben.

Érdekes lesz!

A medve nem játék.

autoszimulator
csak sajnos a szavak jelentése és használati köre is módosul idõvel, és már messze nem csak a cikkben leírt fogalmak használjuk. de valamilyen tudatlan idióták még filmcímnek is beválasztották.

Bandee1987
Ayrton Sennára is sokan használják a legenda kifejezést, mégsem vallási célzatból teszik ezt.

Tényleg ennyire muszáj belekötni egy szóba?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mondjuk ja, azt mondják hogy a hungaroring mclaren pálya. de tavaly massa kocsija elfüstölt ezért nyert mclaren..

Koszonom.
Hosszu evekbe telt, de megtanultam, hogy nem erdemes olyan szavalat hasznalni, aminek nem vagyok biztos a jelenteseben.
Remelem masoknak is sikerul egyszer...

Bandee1987
Ja, csak ebbõl a mostból lehet hogy Valenciára semmi sem marad. Tudjuk, hogy a Magyar Nagydíj elég sokszor meglepetésgyõztesekkel szolgált, idén sem volt ez másképp.

Norbi1990
Jól ment!
Kint voltam ringen és a hátsó régióval tartotta simán a lépést! Sõt volt olyan, hogy majdnem elõzött is.
Bandee1987
Ja, pedig Jaime elõtte szintén alig tesztelt.

a most szó jelentését ismered? szerintem olvasd el újra mit írtam.

Bandee1987
Jólvan, gratulálok.

Totti5
Nézzük csak meg az újoncot a Toronál, most ült autóba szinte elõször, és jól ment, namost akkor Sumi hogy fog egy Ferkával? :)

a.carkey
Ne puffogj, mert érdekes lesz a szitu, ugyanis a Piquet óta nem volt egyenrangú csapattársa Schumachernek. Pls, gondolkodj el ezen, és úgy értékeld Angel hozzászólását ...

A medve nem játék.

Bandee1987
Azért gratulálok, hogy 1 futam alapján ezt így ki tudod jelenteni...Igen, a Magyar Nagydíjat megnyerte Lewis...azon kívül hol volt egész évben? Sehol! (Nem mintha mi olyan jók lettünk volna, de jobbak voltunk nála)

igen, ezzel tisztában van minden sumi fan, és szerintem nem is várnak csodá tõle. örülnek hogy látják még a f1-ben.

Norbi1990
Armstrong is 4 évet kihagyott és 3. lett a Touron :)
Zanardi is jól megy a visszatérése óta :)
Én azt mondom, hogy kb azt a szintet fogja hozni mint Kimi(vagy gyengébbet).
Vagy Gandalf es Harry Potter...

Totti5
Hamilton alatt igen, de egy Massa Kimi menne Hamival, csak Kova képtelen rá... ha olyan jó lenne a kocsi akkor Kovának dobogóra kellett volna állnia vagy leglább Kimi mögött lennie

nem bizonyítani akar szerintem... csak beugrik. meg a hírek úgy szólnak hogy valenciában..

Bandee1987
Vagy fordítva, és akkor sírva fogok röhögni :)

Egyébként ez tényleg szenzáció, hogy vajon két és fél év kihagyás után mire lesz képes Schumi. Mert hiába hétszeres világbajnok, azért két és fél év az mégiscsak hosszú idõ.

a.carkey
Ahogy olvasom, még rá kell bólintania az orvosoknak is, de valóban érdekes szitu lesz.

(A végén repül Massa és Raikkonen is, és jön Schumi és Alonso. :) )

A medve nem játék.

nem, mert a mclaren fényévekkel jobb most mint a ferrari

BaliBoy
És tessék! #84099

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

innentõl folyamatos orgazmus....

autoszimulator
és még te írtad a #84029-et?

haha

Totti5
Hamilton év eleje óta bíztatta a csapatát, már ha olvastad a mondatait, egy rossz szava nem volt senkihez, és csak a kemény kifizetõdõ munkára ösztökélte a csapatát, és azt hiszem nélküle nem jött volna össze a gyõzelem, a szarból visszajött a csapat és ez a mérnököknek és neki köszönhetõ, mert hitt benne, a kocsi meg még messze nem jó, a realitás az amit Kova csinált, és ennyivel jobb Hamilton nála

ha nem lesz jó, ráfogjuk a kocsira. mindenesetre tapasztaltabb mint a tesztpilóták

BaliBoy
Nem örülök ennek a hírnek. Mondom ezt úgy, hogy mióta F1-et nézek azóta szurkoltam neki a visszavonulásáig. Akárhogy lesz, akárhogy fog teljesíteni, csak a sz@rt fogja kapni. (Már most elkezdték (#84083)) Neki már nem kell bizonyítania. A régi rajongók csodát várnak, amit ha nem tud hozni nagy lesz a csalódás. Ellen oldalon meg a gúnyolódás. Amit már most le lehet szögezni, hogy hülyeség. Ellenkezõ esetben jön majd a csalózás (#84083) meg a sár dobálás. Nem lesz ennek jó vége. :(

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tmp
Vicces lesz ahogy Hamilton beszopatja a hétszeres VB-t :D

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

buldozer99
Ezazz ;)

Még mindig nem hiszem el

Forca Barca

a.carkey
Remélem jó lesz a Ferrari Valenciában és láthatunk egy jó kis Kimi-Michael csatát!

A medve nem játék.