182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #103619 Kárun Sándok:D:D -
IXEMGabeo #103618 egyébként senki nem foglalkozik avval, hogy a Red Bull racing történelmet írt és megnyerték a konstruktőrök világbajnokságot matematikailag is!! gratulálok a csapatnak, Neweynak, Hornernak és a versenyzőknek is főleg...nem semmi munkát végeztek
-
G_ArchAngel #103617 nesztek:) -
A klienezés csak palik hülyesége volt. -
paj01 #103615 pár éve még ő is klienezte..de azóta biztos ő is megnézett egy két bbc s kozvetitest es rajott h ugy kell mondani:D legalabb is en ugy tudom h ugy a helyes. bár a német tudásom nem klín tiszta..haha -
IXEMGabeo #103614 ennyi
-
Csak engem zavart, hogy Gyula folyton le "Klííín"-ezte szerencsétlen Klient?
Barom
-
elment mellette -
G_ArchAngel #103611 Vettel kiesesenel mi is volt Koreaban? -
miylen reakciója? -
Gabor_(HSF) #103609 Te is érdekes figura vagy..
Alonso pontosan így viselkedett 2005-ben..(ki az a Sumi? vezényszóval)
Akkor ez természetes volt? vagy a múltkori futamon mikor Vettel "durran" el,az utáni reakció..
Tedd fel előszőr ezt a kérdést magadnak!
Aztán talán a választ is megtalálod,de segítek,mert hiába keresnéd..
!Ez ezzel jár!
Ebben a sportban csak részben igaz,hogy légy büszke ellenfeleid győzelmére is.. -
G_ArchAngel #103608 Nico kiment a boxba friss gumikért, én viszont nem cseréltem, ezért elengedtem, hátha sikerül javítania. A friss gumikkal gyorsabb volt, nem akartam az útját állni. Akik előttem voltak, szintén friss gumikkal mentek, így nem sok esélyem lett volna ellenük" – magyarázta a 91-szeres futamgyőztes.
Nah, akkor most mindenki boldog lehet:) -
G_ArchAngel #103607 Alonso reakcioja utan mit mondjon szerencsetlen - egyik sem jobb a masiknal... -
IXEMGabeo #103606 teljesen egyetértek
-
IXEMGabeo #103605 pff lehet akkor a RB evvel is számol....ez nem szép, hogy ilyenen agyaljanak...na mind1 van rá reális esély hogy a nagy hőségben Alonso használt motorja befuccsol -
IXEMGabeo #103604 lemerném fogadni, hogy még 2004-ben is képesek voltak szidni valamiért, vagy valami kifogásoltak:D -
Gabor_(HSF) #103603 A "reális" a kulcs szó!
De ha viszzalapozól egy pár évet ebben a topicban,fel fogod fedezni,ha Sumi valamikor tényleg hibázott,vagy elcseszett valamit én nem álltam neki erőlködni,az a 4-5 ember akikkel én vitázom már évek óta ez fel sem merült..
Bármit csinálhattak Istenek voltak..Ez az alapvető probléma és ezért is vagyok ennyire heves velük szemben.. -
ShaiHulud #103602 ense bannam :D -
paj01 #103601 Schumi témán nincs mit vitázni.. Rosberg 130pont Schumi 72... De én úgy gondolom, nem is nagyon erőlködik már az öreg, jövőre meglátjuk tud e villantani. Idén Rosberg megkajalta, ennyi. -
Vettel: Nem bánnám, ha Alonso elfüstölne Abu Dhabi-ban
sportszerűségből elégtelen
szánalom ez a kölyök -
WNW #103599 Szerintem Massa, Schumi, es Button ugyan azokkal a problemakkal kuszkodik, nem tudjak kihasznalni a gumikat 100%-osan.. Ha a kornyezeti korulmenyek beleesnek azok koze a hatarok koze, amikor jo homersekletre tudjak hozni a gumikat, akkor nincs problema, ha kicsi elteres van, ok mar nem tudjak elerni a maximalis lehetosegeket.. Valoszinuleg ennek vezetestechnikai okai lehetnek, illetve a kocsi se teljesen az O izlesuk szerint mukodik.. Ezert van az, hogy neha szoros a dolog, neha oriasi kulonbsegek vannak.. Pl. ma is Massa az elso dupla gumicsere utan nehany korrel ott hatul olyan idoket ment, mint az eleje, meg leggyorsabb kore is volt... Button is fel tudott zarkozni Hamira... Schumi meg be nem ragadt a poroszkalo Sutil moge, siman verte Rosberget.. Ez van, jovore jon a Pirelli az megint erdekes lesz... -
IXEMGabeo #103598 ez van sajnos mindenkinek megvan a maga szemszöge, a maga kedvencük nekik is megvan...ilyen alapon mindenki reálisan meg tudja védeni a kedvencét, bármiféle indokkal... -
IXEMGabeo #103597 nem muszáj vkinek a leggyorsabbnak lennie...Alan Prost is észrevétlenül került előre...átlagban Button és Hamilton között a futamokat nézve 3-4 tized volt a különbség...olykor versenyen ez változó volt, időmérőn Hami sikeresebb volt, de versenyen a különbség nem is egyszer volt, hogy eltűnt... -
Gabor_(HSF) #103596 Most is az volt,csak a véletlenül húzott jó taktikával szerencsével és az SC miatt került a Mercedesek elé -
Gabor_(HSF) #103595 Ezt te nem értheted
Ez itt már hosszú évek óta tart közöttünk és elsősorban azért,mert rajtam kívül egyikük sem képes be vagy felismerni,ha tévedett.. -
IXEMGabeo #103594 Button nem volt gyenge...itt a szezon végén Koreában szenvedett nagyon, de tudta tartani Hamiltont összeségében az igaz h lassabb volt, de, ha Belgiumba nem ütik ki a 2. helyen állt volna a tabellán...azért mondom, hogy hiába gyors valaki, de legtöbbször nem következetes (Hamilton)...és végeredményben ma is nagyot húzott és nem is oly nagy a hátránya Hamivel szemben ehhez képest...
Massa, az, aki alul múlta önmagát, de annak számos oka lehet, ez egy másik Massa, mint aki 2008-ban volt. -
interjúkról van link? -
IXEMGabeo #103592 nem foglalkozom velük tudom kik azok, akik nagyon Schumi ellenesek...fejezd be inkább, különben is a jövő év lesz mérvadó... -
Gabor_(HSF) #103591 És melyik csapatnál nem???
Vagy megint csak én látom úgy,hogy csak a RBR és a Mercedes-nél nics kiugró különbség a 2 pilóta között??
Mert ezek szerint igen,vagy a többiek hallgatnak..
sokkal inkább arról kellene beszélgetnünk Massa és Button,miért ennyire gyengék és akkor én sem így reagálnék..
Helyette Sumi-t ocsároljátok fokozatosan,hol ott ha valami nagy dolog,akkor az az amit ő csinál 42 évesen.. -
Legalább álszent ne legyél már. -
paj01 #103589 Rb a végén h szopatta a ferrarit..:D Webbernek szinte vatta uj mocija volt..Alonsoval elhitették, hogy utolérheti webbert:D hátha elfülstöl...nagy arcok:D Ugyanakkor jól körbe lesznek röhögve, ha vettel babusgatasa miatt bukjak el a vb t, bár a csont száraz abu dhabi pályán valszeg megint red bull uralom lesz. A Hülkenberg meg az SC szabaly jól szétkurta a versenyt. Lehet akármilyen a pálya, ha nem esik, vagy nincsennek változó körülmények akkor dög unalom az egész. Szerintem locsolni kéne a pályákat, mert ezek a srácok túl profik:D Mclaren jól visszaesett a szezon végére, kár értük.
Az tényleg gáz lenne, ha alonso a massatol kapott 7ponttal lenne vb:) Rb anyázhatna rendesen. -
IXEMGabeo #103588 miért mit csinált Webber? a dobogón még vigyorgott is olykor...van természetes alapja h pipa legyen, de másrészről, ha igazából meg tudná Vettelt verni Abu Dzabiban az lenne az igazi dicsőség... -
Gabor_(HSF) #103587 Kis barátom lehet Romániában ez szokás,de itt emberek között vagy!!!,akikkel én itt vitatkozom,még ha hevesen is annak oka van...
És nem az az oka,hogy nekem kell mindig igazamnak lenni..
Persze ha mindenáron úgy érzed ide kell hánynod valamit,megteheted és beszélgethetünk szépen.. -
Időmérőn is és versenyen is, ezt ne felejtsd le. -
Sumi esetében Rosberg a Mérce, sajnos ma sem sikerült megugrania, ez a lényeg. -
Gabor_(HSF) #103584 Aha értem!
Eddig azért vertétek a nyálatokat,mert kikapott időmérőn..
oké az most már nem számít,mert belepisiltél a homokozóba!!
Az elmúlt pár versenyen jobban ment Rosbergnél ez se számít..
Most is jobban ment az se..
Nem érzel valamit a saját szavaidban,esetleg,hogy össze-vissza beszélsz??? -
Nem akarlak elkeseríteni de még csak sem említettem Hamiltont. -
Grat az RB-nek a bajnoki címhez. A verseny az dögunalom volt de legalább az egyéni cím nem dölt még el. :D -
haha:D -
Gabor_(HSF) #103580 Jól is ment,csak te megint csak Hamiltont nézted..
Csak a SC alatt olyan lassú volt Sutil,hogy bár ki előttük kijöhetett 3szor is cserélni