182274
  • spiczi91
    Te kezdted barom... és igenis anyázok, ugyanannyi jogom van hozzá, mint neked lepöcsözni meg lehülyézni, anyádat.
    Hülyeségeket írkálsz, nem tudsz szöveget értelmezni, majd aztán engem hülyézel le és még én szégyelljem magam. Tudod mit, megteszem helyetted.
  • IXEMGabeo
    háát tudod sajnos a 97-es eset egyértelmű, ráhúzta az autót...jó lehet jönni kifogásokkal, hogy megijed, hogy elmegy mellette Jacques, de akkor nem zárták volna ki;) érdekes a 94-es vb ből nem zárták ki, azt fogjátok fel akkor még talán normálisan működött az FIA és jó döntéseket hoztak, nagyon nagyon ritka indokolt esetben büntetgettek volt versenyzés, voltak kiszorítások (ezért nem értem mit rinyált Barrichello a Hungaroring után, Schumit meg ilyenért majdnem 10 hellyel büntetnek amikor régen sokkal durvább esetekért nem büntetteK)
  • IXEMGabeo
    ja, hogy fel volt háborodva Silverstone után, hogy megbüntették...az igaz, hogy Kubica már kiesett a versenyből, de átvágva a sikánt előnyt szerzett belőle, nem engedte maga elé vissza...ezért nem értem Monzában a folyamatos átvágásokért miért nem kapott Hülkenberg büntit:D néha érdekes az FIA
  • IXEMGabeo
    és mi lett volna, ha inkább hagyja elmenni Villeneveut...mai napig sportszerűnek tartanák, mert egyébként azonkívűl szándékos manőverei nem nagyon voltak, nem tudom miről beszélnek (még a 2006-os eset sem biztos)...persze egészséges kiszorításai voltak (2000 Magny Cours DC ellen, aki meg be is mutatott neki), de ezekért még Hakkinen se ítélte el pedig minden oka meg lett volna rá...Schumacher Hakkinent egyáltalán nem fikázta mikor elverte sőt gratulált neki, amikor ő is meg tudta verni 2000-ben akkor ő sem szidta a finnt, elismerték egymást...ellenben Alonso nagy mellénnyel már arról beszélt ki az a Schumacher? elmehet a francba:D...számomra ez nem sportember még akkor sem ha viccelt...és ezért is fájó ilyeneket olvasni Vettelről, hogy azt kívánja a Ferrarinak füstöljön el Alonso motorja, igaz lehet h ferdített nyilatkozat, de ez se túl sportszerű...aztán az is lehet szándékosan csak nyomás alatt akarta evvel a megszólalással tartani őket...Vettel nagypofájú lett picit...
  • Kit--Kat
    Ott ráadásul csalt is Alonso folyamatosan, amikor megelőzték a sikánban levágta a kanyart és visszament eléjük. Sokadik alkalommal már ez sem jött be neki. Tisztára mint idén Silverstoneban (most ugye a kanyar levágással nem védekezett, előzött), csak most szerencsére ezért megbüntették.
  • IXEMGabeo
    igen Briatore szokásaihoz tartozott, de mit vársz egy digótól?:D
  • Kit--Kat
    Túlzás és nem is kicsit.
    Alapvetően egyéni teljesítmény alapján Schumacher érdemelte meg. De a Benetton többször bizonítottan csalt szóval árnyaltabb és bonyolultabb az egész dolog.

Nem egyértelmű, de szerintem pont 97-el árulta el magát Schumacher... Ha egyszer est lett volna arra lehet mondani, hogy nem teljesen egyértelmű.
  • IXEMGabeo
    Villeneuve...***
  • IXEMGabeo
    ja ez tényleg túlzás...:D
    a 94-es vb-vel az a gond, simán Schumié lett volna, végig kiegyensúlyozott volt, máramennyi utólagos futamot láttam, de a csapat csalt avval a padlólemezzel, meg a tankolóberendezéssel is. ennek köszönhetően még az volt a csoda, hogy egyáltalán megnyerték a vb-t, nagy előnye volt Schuminak talán ez volt a mák...Hilltől pedig így elvárás volt, hogy a mezőny leggyorsabb autójával beérje, 1-2 futam kihagyás miatt...és így emiatt az utsó futamról amikor volt kettejük balesete mindenki csak azt látja benne, hogy csalás volt. Gondolják így...és az okoskodásokhoz odajön az is, hogy 97-ben tényleg Villenuve-nek koccant Jerezben direkt azt nem is vitatta senki az tisztán látszódott. De a Hill eset mai napig nem egyértelmű, hiába a sok okoskodás...
  • IXEMGabeo
    ugyanezt, de fordítva Schumival az élen...mellesleg Imola nagyon szűk pálya volt, de Monaco még szűkebb volt, ahol Heidfeld is és Webber is szépen megszivatta a Spanyolt:D
  • Kit--Kat
    "Kezdjük azzal Sumi egy Benetton Ford-al vb tudott lenni,ami kb akkora tett volt,mintha pl.Kimi 2001.ben a Sauberrel tette volna ezt.."

Azért remélem legbelül te is egy blőd baromságnak tartod, a Benettont és a Saubert megegyező erőnek beállítani. '86-tól kezdve minden évben stabil dobogós és 1-2 győzelemre esélyes csapat volt végig a TOP 4 résztvevője Schumi érkezéséig ami 94-re 2. erővé vált.

Saubert bemutassam?

És a többibe ne is menjünk bele.

Az ilyen hülyeségek miatt vagy teljesen hiteltelen.
  • IXEMGabeo
    ja, de azt nem vetted számításba, hogy volt egy nyomorék gumiszabály, (nem lehetett lecserélni a gumit) sokkal hamarabb elkoptak a Bridgestone abroncsok, mint a Michelinek...a michelin oda volt magával, milyen überfasza gumit csináltak, hát rá is fázta USA-ban márcsak ezért is érdemelte meg a pontokat ott a Jordan, Minardi és a Ferrari...egyébként Imolában a nagy Alonso örülhetett, hogy tudta tartani:D:D jól be volt fosva, mikor jött mögötte Schumi, szokásos pánik rádió bekapcsolt: "that s impossible" mai napig emlékszem rá:D jó Alonso megvédte a pozícióját, ettől függetlenül szép küzdelem volt, 1 évre rá ugyanezt eljátszották...na de lényegében, márcsak a Ferrari gumibeli szenvedései miatt sem mondhatod azt, hogy Schumi egy az egyben lett alázva, hisz Barrichello is szenvedett, sőt még jobban
  • bakkerman
    összetévesztettem 2005-el,ahol csupán csak kétszer annyi pontot gyűjtött Alonso mint sumák :) 2006-ban egy picit szorosabb lett
  • IXEMGabeo
    alázta haha...jó vicc
  • Totti5
    Azt ő sem hinné el ha így lenne az biztos:) lelkiekben már lemondott róla egy ideje. Erőből semmi esélye nem volt az elmúlt futamokon.
  • Máté94
    Olyan jó futam lenne, ha így lenne....
    DE akkor is így legyen!^^
  • Airbus A380
    Hali a hivatalos oldalon az F1.com-nál a video-k nézése reg-hez kötött. Ettől függetlenül ingyen nézhetőek a videók? köszi
  • Minstrel
    pedig azt hittem jövőre már lesz, mekkora majom ez a Bernie basszus, MotoGP-ben meg már a Rossi segge alatt is HD kamera van
  • passatgt
    Hamilton világbajnok, ha…
    …nyer, Alonso nem szerez pontot, Webber legfeljebb hatodik, Vettel pedig legfeljebb harmadik
  • bakkerman
    utánanéztem,tényleg így van! Bernie azt nyiltakozta,ha lesz rá igény,akkor TALÁN 2012-ben bevezetik...öcsééém,2012-ben full HD 3D LED tévéket fognak az emberek után dobálni pár tízezerért,ez a fasz meg akkor vezetné be az F1-es HD közvetitéseket...
  • madmanic
    lehetek a barátod..?
  • Ulvar
    Én is ezt kérdem magamtól...de mind1.
  • G_ArchAngel #103757
    Akkor miert mindenkinek veled van gondja?
  • Gabor_(HSF)
    Értelmes emberekkel lehet értelmesen kommunikálni..
    A sok zöldséggel szemben másképp nemigen..
    De ameddig 1000 emberből 1200 mást gondol mit amit te állítasz,akkor én a helyedbe elgondolkodnék ki a hülye..
  • Ulvar
    Te valaha tudtál emberek között normálisan is kommunikálni amúgy? Vagy csak agyba főbe szidni mindenkit. Mert ha nem vagy képes akkor húzz már a francba és ne flémelj, és személyeskedj. Ezekre úgyse fog értelmes ember reagálni.
  • Minstrel
    nincs F-1 hd-ben, majd talán jövőre
  • Gabor_(HSF)
    Tényleg hogy alázta!
    7-7 futamgyőzelem mind2 részről,az utolsó előtti versenyig,még pontegyenlőség volt...
    Nem unjátok még a sok marhaságot???????????
  • bakkerman
    ti amúgy ha szedtek honnan szeditek a HD-s futamokat??? nagyon régóta keresem,egy oldalon se találtam futamokat HD-ban(lehetőleg 1080p-ben),csak ilyen rtl féle fos xvid-eseket...
  • bakkerman
    ez igaz,2006-ban nagyon alázta sumákot,meg a végén Raikonent is
  • G_ArchAngel #103750
    2006-ban szerintem megerdemelte...
  • IXEMGabeo
    elismertem, hogy tud vezetni, de azt kb oldalakkal ezelőtt...biztos nem emlékszel rá, ettől függetlenül ő benne nincs 3 vb cím, dehát ez van...
  • Gabor_(HSF)
    Ez nem vita,csak 2 birka vergődése,akik azt állítják,ha bemennek egy autószalonba és vesznek agy új verdát,amiből 1000km után kiesik a motor,akkor ők felkészületlenül vásároltak,nem pedig szerencsétlenek voltak..
  • G_ArchAngel #103747
    ugyanerre gondoltam...

marmint, hogy nem csak Te vagy hulye
  • Firerock
    na tessék most egy rossz szót nem szóltam és mégis megy a vita
    akkkor csak nem én vagyok a(z) (egyetlen) hülye
  • Gabor_(HSF)
    Menthetetlen vagy!
    Nincs egy önálló gondolatod sem,az én szavaimmal próbálod leplezni az ostobaságod,kár erőlködni,nem vagyok vevő rá!
  • G_ArchAngel #103744
    Sato is meghatarozo szemelyisege volt az F1-nek:)
  • Ulvar
    Csak idézek neked amire úgyse tudsz felfogni de mindegy. Nyitok majd neked egy flém topicot.

"Rönónak nem volt ilyen gondja, akkor hol van a probléma? hát az RB kaszniban, rossz a hűtés... Nyúvi bácsi elcseszte, vagy feláldozta a jobb aero oltárán. Valamit valamiért. Amúgy Webbernek is ez volt a baja most."

És hány ilyen példa lehet? De a "gyengébb felfogásúak" 3 hozzászólásból sem szűrték le ugyanezt .... pedig 3-ba volt leírva...

Egy kis érdekesség.

Ja Gábor azt mivel magyarázod hogy a Sauber Ferrari nevéből ítélve Ferrari motorral megy megkapta ugyanazt mint a Ferka és PUKKK lerobbant...hát igen...igen a gyári és a vásárló csapat is lerobbant. Ja és ez is "balszerencse" mi? :) Ezzel akár már Alo bajnok "lehetne". (de utálom ezeket a szavakat már itt)
  • kifli
    RB nemcsak motor, hanem fék tul melegedéssel is küzdött, nem 1x lett rászolva vettelre, hogy túl melegek a fékei.
  • kifli
    azért nehogy aztmond már hogy alonso nem tud vezeteni, mert szerintem el lehet ismerni, hogy alonso jelenleg meghatározó személyisége az f1-nek, és igenis tud vezetni, nem is akárhogy. A régiekkel összehasonlítani pedig butaság, mivel teljesen más világot élünk.
  • Gabor_(HSF)
    És azt mivel magyarázod hogy 2 csapat megy azonos motorral..
    Ez azt jelenti 4 pilóta használ egyforma motort,jelen esetben a Renault és ez ugye 32 db..
    "várj ezt leírom spriccnek is,mert ő még a szorzásnál nem tart
    Tehát 8+8+8+8=32 (=ha ilyen jelet látsz,az azt jelenti egyenlő,de majd ezt is tanulni fogod)"
    Szóval 32 motor egyformán tervezve és legyártva és valamelyik mégis eldurran..
    Akkor most mi van,egyik bírja másik nem?
    akkor ennyit a tervezésről..
    Kap mindenki 8-8 motor,megszámozva,plombálva,amit NEM LEHET MEGBONTANI EGÉSZ ÉVBEN..
    És itt meg is állhatunk,mert ez az első dolog mikor máris közbeszólhat a szerencse..
    Tegyük fel az egyikbe rejtett anyaghiba van,de azt vagy nem vették észre,vagy nem is látható,ebben az esetben felmerülhet,hogy valaki hibázott..DEEEEEEE
    attól kezdve a szerencséjé a főszerep,hogy ki kapja,mivel a FIA jelenlétével a gépátvételkor ezt mindenkinek nevére számozva,ismétlem plombálva adják..
    Tehát itt már megdőlt Vettel Koreai kiesése szerencsétlenség,vagy felkészületlenség volt..
    Innentől kezdve nincs is értelme folytatni,mert a galamb-é a főszerep..
    Na csak hogy a nehéz felfogásúakon is segítsek..