FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Annyian nem fognak kiesni, hogy Ferrari nyerjen...

http://gaborszantai.co.uk/

Raikonnen 12x Schumi 9x szorzó <#buck>
Banano
<#nevetes1>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Legend Killer
neked semmi se jó? 😄D

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Firerock
hamit az utolsó helyre,õt kéen a 2.-nak vagy 3.nak vagy alonsót...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Legend Killer
jólvan 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
én betettem 😄.

Legend Killer
Alonso semmiképpen se mehet Ferrariba. Szerzõdés köti év végéig.

Barnabyka
A mostani Schumi? Az milyen? Örülnék ha elmagyaráznád mert én nem tudom. Amúgy meg évvégén tudjátok van az az autóverseny, azt hiszem az eurosport2-õn láttam amikor több nagy versenyzõ(Löeb,Schumi,Coultard, stb.) versenyez több féle autóval. MS ott is kiválóan szerepelt szóval nem hiszem, hogy most annyira félteni kellene.

Kit--Kat
Hétvégén nem azt csinálta?
Amúgy már verte meg Schumacher nem egyszer, és ha a Ferrari nem piszkál bele Kimi autójába és a taktikájába, nem sok esélyt látok, hogy a mostani Schumi veszélyes lenne Kimire.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
Lehet,hogy spanyolok kevesebben lesznek de németek annál többen...
full teltház lesz
En Massa elott Schumi drukker voltam, de Weindlinger realis talajrol kozelit.. Amiket felsorolt, valos problemak, meglatjuk, hogy sikerul athidalni oket.. Minden estre Kiminek szar ez igy, ha megveri a legendat, semmi nem tortenik, egy 40 eves, majdnem 3 eve nem versenyzo pilotarol van szo.. Ha Schumi tartja vele a lepest, akkor az mar beszolasokat fog generalni, ha megveri, akkor biztos megy a Ferraritol, es lehet, hogy az F1-bol is az ev vegen.. Mondjuk lehet, hogy kene neki egy seggberugas, hatha felebredne, es ujra elkezdene szaguldozni...

zsutyesz
<#eljen>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Firerock
gyerekesek-azt akartam írni

Firerock
skacok olyan gyerekek vagytok
olyan listákat állítotok fel amik azt tükrözik hogy kit szerettek,valaki Alonsot és Hamiltont is kihagyta...azért mert nem szeretitek mint embert attól még lehet jó pilóta
pl én nagyon utálom,rühellem Lewis-t mint Embert,de elismerem hogy nagyon jó pilóta

zsutyesz
nem mindegy, Ha már Sumi-ról beszélünk,legyünk pontosak,ez a minimum.. <#hehe>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

a.carkey
Ja, csak a Renault nem indulhat spanyolban, Alonso nem ülhet a Ferrariba, úgyhogy lesznek vagy húszezren kint ...

A medve nem játék.

persze,mivel a Renault-t kizárták,ezért Ecclestone ráébredt,hogy nem veszik a jegyeket úgy az emberek(Alonso hiánya miatt),ezért egy "kicsit" hatott montezemólóra...így vissza is jön a a jegybevétel valamennyi kiesése 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

gameplusz
Hát akkor elnézést, úgy tudtam 94-ben indult rendesen az F1-en (de utána nézve valóban 92) De hogy most 14 év, vagy 12, szerintem mindegy, a lényeget tükrözi.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Az a 12 az 15, meg egy pici..Ha már Sumi-ról beszélünk,legyünk pontosak,ez a minimum...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bardocz
Algiersuari is teljesen jól ment,ahhoz képest,hogy csak egyenesben vezetett autót eddig...Akkor MS-nek miért ne menne?
gameplusz
Szerintem sem kéne leírni. Igaz, hogy majdnem 3 éve kiszállt, de mögötte van 12 év, ami rengeteg. Fizikálisan sem néz ki rosszul, szerintem maximum egy 10-20%ot vesztett a régi formájához képest, amihez ez a majdnem 1 hónap elegendõ idõ lesz, hogy felkészüljön. Az, hogy most nem ismeri az autót, az lehet, hogy hátrány (és az is, hogy nem tesztelhet), viszont ha belegondolunk ez is csak egy szinte ugyanolyan autó: kormány, fék, gáz. Szóval majd meglátjuk. Lehet, hogy nem túl jó még mindig a Ferrari, de biztos vagyok benne, hogy egy Massa szintû mutatványra képes lehet maximum 1-2 futam után. De az idõ majd eldönti, kinek van igaza 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Schumacher visszatérésének szerintem a legjobban Ecclestone örül $$
Csabesz6
Végre, a kerpeni zseni visszatért😊
Imádom, végre tutira megnézek egy versenyt.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Totti5
nagy autósport rajongók lehetnek azok akik most ülnek vissza mert itt lesz MS... jól hangzik ez a duma ilyen magaslatokba emeli a dolgokat, de egy kicsit vicces😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Legend Killer
Karl Wendlingernek üzenem, hogy egy hétszeres világbajnokról beszél, aki tudja milyen autót vezetni és évek múltán se felejti el azt. Mert neki az autózás a szerelme és, ha álmából ébresztik fel egy seggbe rúgással száz év múlva, akkor is kívülrõl fújja.
És ez a KERS-el meg pár újítással tele tömött autó sztem Michael Schumachernek nem jelent akadályt.

DannyL
Egz 40 éves faszit azért ne temess el. Szerintem sokan miatta fognak visszaülni a tv elé.

Egy biztos, egyedi és izgalmas látvány lesz újra a pályán látni.
Én örülök neki, annak ellenére, hogy sosem tartozott a kedvenceim közé.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

TommyC
STAND UP FOR THE CHAMPION! (:

dixitque deus fiat lux

Kezd megint izgalmas lenni a VB(gyengül a brawn,jön fel a mclaren,jó az R😎,de azzal hogy reaktiválták az idõsek otthonából sjúmáhert...vicc az egész! Szegény Massa-t sajnálom persze,de én azt javaslom móntezemólónak,hogy az olasz GP-re már az Alonso rejkönen párossal induljanak! peace

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Karl Wendlinger: "Az életkora nem számít, még mindig nagyon fitt. A problémát csak az jelentheti, hogy már régen nem vezetett Formula-1-es versenygépet, és nincs lehetõsége arra hogy kipróbálja ezt az új generációs kocsit. Elismerem a képességeit, és úgy gondolom hogy bátor döntés volt tõle beugrani a cápákkal teli medencébe. Marc Gené és Luca Badoer jobban ismeri az új Ferrarit, de Michael is meg fogja tudni közelíteni Kimi Räikkönen idejét."

David Coulthard: "Michaelnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy visszaüljön az autóba és az élen harcoljon. Õ még mindig autóversenyzõ, aki kitartott a Ferrari mellett."

Ralf Schumacher: "Ez nem semmi. Biztos, hogy még mindig gyors és hogy alaposan átgondolta a döntést."

Norbert Haug: "Ez egy remek meglepetés a Formula-1 számára. Várom már hogy a Ferrari és a McLaren-Mercedes újra összecsapjon a Formula-1-es versenypályán. Örülök Michael érkezésének, de meg kell említeni, hogy boldoggá tesz, hogy Felipe Massa egyre jobban van. Sok õrangyal vigyázott Felipére."

Niki Lauda: "Amikor 1982-ben visszatértem, nem voltam elég fitt. Két kört sem tudtam teljesíteni. Michael edzett, és lehet hogy nem harcolhat a gyõzelemért, mert az autó sem olyan jó. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan boldogul majd Kimi ellen. Ez egy remek hír a BMW távozása után."

Eddie Jordan: "Nem számít, hogy Schumacher mennyi idõs, a reflexei talán egy ezredmásodperccel lettek lassabbak. Sokszor kritizáltam Räikkönent, akinek ez egy nagy ébresztõ. Gratulálok a Ferrarinak és Michaelnek a döntéshez, mert sokat kockáztat a versenyzéssel."

Alexander Wurz: "Ha az autó olyan mint szeretné, és elég edzett, akkor biztos, hogy Michael a sikerért léphet pályára."

Szerencsetlen Raikkonen hogyan ne legyen ovatos, amikor allandoan szethullik a FIAT alatta?
Utolso futamon is hajszalon mult, hogy nem esett ki, mert a kipufogo megint behalt...

Teny, Kimi McLaren-ben volt jo es 2007 vegen a Ferrariban, azota teljesen elveszett.
Igaz ez az olasz csapatra is.
Itt sem Alonso, sem Vettel, sem Kubica nem fog megvaltast hozni, ha a csapat iranyitasa ennyire gyenge...

(Amugy Kubica ules nelkul maradna? Nem hiszem, szerintem sokkal tobb eselye van a Ferrarira, mint Alonsonak...)

En meg azt hittem, hogy azt serelmezed, hogy Vettelt ertekelem alul...
Nincs vele se bajom, de egyelore meg nem csinalt semmi kulonoset, ha meg a pontaszmokat kellene nezni, akkor Button es Webber is jobb nala...

Magnum PI
Én pont Kimit hagytam ki azért mert képes beállni egy monoton tempóra és végigautózni egy teljes futamot valaki mögött. Én most nem érzem Kimit olyan jónak. Vettel talán azért ilyen óvatos mert sohan nem volt ilyen jó a Red Bull és ennyi esélye a bajnokságban és talán túl óvatos, de idõvel...

BaliBoy
Na így azért már más.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Mondjuk tenyleg hulyeseget irtam, Massa legalabb mar mutatott valamit azontul, hogy polebol, makkal nyert, mint a kicsi nemet...

Legend Killer
1. Michael Schumacher
2. Raikkonen
3. Massa
4. Vettel
5. Button 😛

De tudom, Massa nincs, szóval itt a jó lista.

1. Michael Schumacher
2. Raikkonen
3. Vettel
4. Button
5. Hamilton

Massának jobbulást. úgy hallom már jobban van :S. nem olvastam a hírt még. más mondta.

BaliBoy
Neeem nincs... LOL

johet a cafolat...
jah, nincs?
rohogni egyszeru, neha az ember kinjaban is szokott...

BaliBoy
Hát ezen kitört belõlem a röhögés. 😄DDDD

Nalam Vettel = Massa 2.0, gyors, de keptelen elozni...

(azert Raikkonent kihagyni, vilagbajnok, tobbszori futamgyoztes kicsit furcsa dolog...)

Magnum PI
Kubicával kacsolatban igazad van de Vettelt nem hagynám ki. Még Sumi is azt mondta egyszer hogy öt tudná elképzelni a Ferrárinál ha ö visszavonul. Javitott:

1. Sumi (mivel fog indulni a köv futamon, aktivnak tekintem)
2. Alonso
3. Vettel
4. Kubica
5. Hamilton

Ha MS aktivnak szamit, akkor...

1. MS
2. Alonso
3. Raikkonen
4. Hamilton
5. Kubica

BaliBoy
Mintha nem is egy kategóriában versenyeztek volna. 😊)

Magnum PI
Sziasztok!

Szerintem most az 1. öt legjobb pilota ebben a sorrnedben:

1. Sumi (mivel fog indulni a köv futamon, aktivnak tekintem)
2. Alonso
3. Vettel
4. Kimi (ebben nem vagyok biztos)
5. Hamilton

gameplusz

BaliBoy
Right Said Fred - Stand up for the Champions

Ki akar fogadni arra, hogy a Toyota es a Renault is kiszall ev vegeig?
(Biatore meg akarja venni a csapatot, igy oket nem feltem...)