FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ja, csak a Renault nem indulhat spanyolban, Alonso nem ülhet a Ferrariba, úgyhogy lesznek vagy húszezren kint ...

A medve nem játék.

persze,mivel a Renault-t kizárták,ezért Ecclestone ráébredt,hogy nem veszik a jegyeket úgy az emberek(Alonso hiánya miatt),ezért egy "kicsit" hatott montezemólóra...így vissza is jön a a jegybevétel valamennyi kiesése :)

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

gameplusz
Hát akkor elnézést, úgy tudtam 94-ben indult rendesen az F1-en (de utána nézve valóban 92) De hogy most 14 év, vagy 12, szerintem mindegy, a lényeget tükrözi.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Az a 12 az 15, meg egy pici..Ha már Sumi-ról beszélünk,legyünk pontosak,ez a minimum...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bardocz
Algiersuari is teljesen jól ment,ahhoz képest,hogy csak egyenesben vezetett autót eddig...Akkor MS-nek miért ne menne?
gameplusz
Szerintem sem kéne leírni. Igaz, hogy majdnem 3 éve kiszállt, de mögötte van 12 év, ami rengeteg. Fizikálisan sem néz ki rosszul, szerintem maximum egy 10-20%ot vesztett a régi formájához képest, amihez ez a majdnem 1 hónap elegendõ idõ lesz, hogy felkészüljön. Az, hogy most nem ismeri az autót, az lehet, hogy hátrány (és az is, hogy nem tesztelhet), viszont ha belegondolunk ez is csak egy szinte ugyanolyan autó: kormány, fék, gáz. Szóval majd meglátjuk. Lehet, hogy nem túl jó még mindig a Ferrari, de biztos vagyok benne, hogy egy Massa szintû mutatványra képes lehet maximum 1-2 futam után. De az idõ majd eldönti, kinek van igaza :)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Schumacher visszatérésének szerintem a legjobban Ecclestone örül $$
Csabesz6
Végre, a kerpeni zseni visszatért:)
Imádom, végre tutira megnézek egy versenyt.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Totti5
nagy autósport rajongók lehetnek azok akik most ülnek vissza mert itt lesz MS... jól hangzik ez a duma ilyen magaslatokba emeli a dolgokat, de egy kicsit vicces:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

http://gaborszantai.co.uk/

Legend Killer
Karl Wendlingernek üzenem, hogy egy hétszeres világbajnokról beszél, aki tudja milyen autót vezetni és évek múltán se felejti el azt. Mert neki az autózás a szerelme és, ha álmából ébresztik fel egy seggbe rúgással száz év múlva, akkor is kívülrõl fújja.
És ez a KERS-el meg pár újítással tele tömött autó sztem Michael Schumachernek nem jelent akadályt.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

DannyL
Egz 40 éves faszit azért ne temess el. Szerintem sokan miatta fognak visszaülni a tv elé.

Egy biztos, egyedi és izgalmas látvány lesz újra a pályán látni.
Én örülök neki, annak ellenére, hogy sosem tartozott a kedvenceim közé.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

TommyC
STAND UP FOR THE CHAMPION! (:

dixitque deus fiat lux

Kezd megint izgalmas lenni a VB(gyengül a brawn,jön fel a mclaren,jó az RB),de azzal hogy reaktiválták az idõsek otthonából sjúmáhert...vicc az egész! Szegény Massa-t sajnálom persze,de én azt javaslom móntezemólónak,hogy az olasz GP-re már az Alonso rejkönen párossal induljanak! peace

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Karl Wendlinger: "Az életkora nem számít, még mindig nagyon fitt. A problémát csak az jelentheti, hogy már régen nem vezetett Formula-1-es versenygépet, és nincs lehetõsége arra hogy kipróbálja ezt az új generációs kocsit. Elismerem a képességeit, és úgy gondolom hogy bátor döntés volt tõle beugrani a cápákkal teli medencébe. Marc Gené és Luca Badoer jobban ismeri az új Ferrarit, de Michael is meg fogja tudni közelíteni Kimi Räikkönen idejét."

David Coulthard: "Michaelnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy visszaüljön az autóba és az élen harcoljon. Õ még mindig autóversenyzõ, aki kitartott a Ferrari mellett."

Ralf Schumacher: "Ez nem semmi. Biztos, hogy még mindig gyors és hogy alaposan átgondolta a döntést."

Norbert Haug: "Ez egy remek meglepetés a Formula-1 számára. Várom már hogy a Ferrari és a McLaren-Mercedes újra összecsapjon a Formula-1-es versenypályán. Örülök Michael érkezésének, de meg kell említeni, hogy boldoggá tesz, hogy Felipe Massa egyre jobban van. Sok õrangyal vigyázott Felipére."

Niki Lauda: "Amikor 1982-ben visszatértem, nem voltam elég fitt. Két kört sem tudtam teljesíteni. Michael edzett, és lehet hogy nem harcolhat a gyõzelemért, mert az autó sem olyan jó. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan boldogul majd Kimi ellen. Ez egy remek hír a BMW távozása után."

Eddie Jordan: "Nem számít, hogy Schumacher mennyi idõs, a reflexei talán egy ezredmásodperccel lettek lassabbak. Sokszor kritizáltam Räikkönent, akinek ez egy nagy ébresztõ. Gratulálok a Ferrarinak és Michaelnek a döntéshez, mert sokat kockáztat a versenyzéssel."

Alexander Wurz: "Ha az autó olyan mint szeretné, és elég edzett, akkor biztos, hogy Michael a sikerért léphet pályára."

Szerencsetlen Raikkonen hogyan ne legyen ovatos, amikor allandoan szethullik a FIAT alatta?
Utolso futamon is hajszalon mult, hogy nem esett ki, mert a kipufogo megint behalt...

Teny, Kimi McLaren-ben volt jo es 2007 vegen a Ferrariban, azota teljesen elveszett.
Igaz ez az olasz csapatra is.
Itt sem Alonso, sem Vettel, sem Kubica nem fog megvaltast hozni, ha a csapat iranyitasa ennyire gyenge...

(Amugy Kubica ules nelkul maradna? Nem hiszem, szerintem sokkal tobb eselye van a Ferrarira, mint Alonsonak...)

En meg azt hittem, hogy azt serelmezed, hogy Vettelt ertekelem alul...
Nincs vele se bajom, de egyelore meg nem csinalt semmi kulonoset, ha meg a pontaszmokat kellene nezni, akkor Button es Webber is jobb nala...

Magnum PI
Én pont Kimit hagytam ki azért mert képes beállni egy monoton tempóra és végigautózni egy teljes futamot valaki mögött. Én most nem érzem Kimit olyan jónak. Vettel talán azért ilyen óvatos mert sohan nem volt ilyen jó a Red Bull és ennyi esélye a bajnokságban és talán túl óvatos, de idõvel...

BaliBoy
Na így azért már más.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Mondjuk tenyleg hulyeseget irtam, Massa legalabb mar mutatott valamit azontul, hogy polebol, makkal nyert, mint a kicsi nemet...

Legend Killer
1. Michael Schumacher
2. Raikkonen
3. Massa
4. Vettel
5. Button :P

De tudom, Massa nincs, szóval itt a jó lista.

1. Michael Schumacher
2. Raikkonen
3. Vettel
4. Button
5. Hamilton

Massának jobbulást. úgy hallom már jobban van :S. nem olvastam a hírt még. más mondta.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

BaliBoy
Neeem nincs... LOL

johet a cafolat...
jah, nincs?
rohogni egyszeru, neha az ember kinjaban is szokott...

BaliBoy
Hát ezen kitört belõlem a röhögés. :DDDDD

Nalam Vettel = Massa 2.0, gyors, de keptelen elozni...

(azert Raikkonent kihagyni, vilagbajnok, tobbszori futamgyoztes kicsit furcsa dolog...)

Magnum PI
Kubicával kacsolatban igazad van de Vettelt nem hagynám ki. Még Sumi is azt mondta egyszer hogy öt tudná elképzelni a Ferrárinál ha ö visszavonul. Javitott:

1. Sumi (mivel fog indulni a köv futamon, aktivnak tekintem)
2. Alonso
3. Vettel
4. Kubica
5. Hamilton

Ha MS aktivnak szamit, akkor...

1. MS
2. Alonso
3. Raikkonen
4. Hamilton
5. Kubica

BaliBoy
Mintha nem is egy kategóriában versenyeztek volna. :))

Magnum PI
Sziasztok!

Szerintem most az 1. öt legjobb pilota ebben a sorrnedben:

1. Sumi (mivel fog indulni a köv futamon, aktivnak tekintem)
2. Alonso
3. Vettel
4. Kimi (ebben nem vagyok biztos)
5. Hamilton

gameplusz

BaliBoy
Right Said Fred - Stand up for the Champions

Ki akar fogadni arra, hogy a Toyota es a Renault is kiszall ev vegeig?
(Biatore meg akarja venni a csapatot, igy oket nem feltem...)

norbi56
Valaki tudja mi a címe és elõadója a számnak ami a video alatt megy?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Most olvasok vissza:O:O:O
Kajak visszajön?Nem csak pletyka?:O

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

norbi56
Jó lenne ebben az évben Felipe helyett õt látni,tudon nincs rá sok esély csak pletyka,de jó lenne:)

Hat ez nem semmi. Bar nem eppen kedvencem de jo lesz latni az oreget megint:) Csak az a baj, hogy amikor schumi ott van akkor kiminek mindig van vmi gondja pl a legutobbi nemet nagydijon is meg sok mas futamon is.
Remelem a kovetkezo futamokra ez nem lesz igaz:) Á nagyon jó lesz. Remelem majd neha osszefut a palyan barival alonsoval hamiltonnal, no meg kimivel:)

Bandee1987
Amikor elõször láttam pár hónapja nekem is könnyezett :)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Ezen bekönnyezett a szemem,köszönöm,hogy linkelted!

Bandee1987
Igazából a visszatéréssel kapcsolatban óvatos lenni, és megpróbálom úgy felfogni az egészet, hogy ha Schumi pontszerzõ lesz vagy annál jobb, az már hatalmas öröm számomra.

Firerock
bocsi #84237-ra ment
és ki az az 1etlen szerinted okoska?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Bandee1987
hát igen, ez szép volt mind Schumitól mind Alonsotól.

Firerock
tehetség?kivagyte hogy ilyen hülyeségeket beszélsz?aki profi pilóta az már tehetséges és aki eljut a forma1-be az a tehetségnek is a legfelsõbb szintje...Szerintem neked fogalomzavarod van

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
GP2ben brillírozott. F1ben szenzációsan kezdte az elsõ évét raklap dobogó, aztán gyõzelmek, ha nincs az a boxutcai kicsúszás simán VB az elsõ évében, úgy hoyg Alonso volt a másik autóban. 2. évében onnan folytatta ahol abbahagyata, megynyerte a Vbt. Idén a szarból visszajöttek és 2 futammal ezellõti szinte még a pontszerzésre is alkalmatlan autóval fölényesne megnyerte a Magyar GPt.

Mit kell még neki bizonyítania? mit????

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hát ez gyönyörû, hogy mennek mindketten<#eljen>

http://www.youtube.com/v/66YFpW022uM&hl=en&fs=1&

bardocz
Kimi volt az egyetlen férfi Sumin kívül akkor a pályán:-)
Na ennek és családom örömére,megyek nosztalgiázom egy kicsit és megnézek egy régebbi Sumi-s futamot

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

nemeteket nem utalom, csak es kizarolag a digokat...

akkor kellene pszihomokushoz mennem, ha hazakoltoznek...

Bandee1987