182274
  • barmi
    első szabadedzés live stream
  • bakkerman
    valami készül ott a háttérben a Lotusnál,jövőre Rönyó motor,szerintem pontokat fognak szerezni,olyan sauber szinten lesznek szerintem,pénzük az van rá.
  • Punker
    mi pénze bekerülhetett ez az araboknak? :D
  • WNW
    Haha.. Vizes palyan kezdtek az edzest.. Sikerult par esofelhot osszeterelni a sivatagban.. Persze hamar szarad....
  • G_ArchAngel #103815
    BSZN
  • IXEMGabeo
    :) Rosberg jófiú tudjuk
  • G_ArchAngel #103813
    Mindig is sok bor volt a pofajan...
  • Firerock
    úgynézem ezek nem is utálják egymást annyira:D
  • MrTressy
    Nem kicsit lobog Alonsó arca :D
  • Airbus A380
    Viszont ez a Lotus már nem az a Lotus.
  • GhostRider1 #103809
  • desigo
    A Lotus visszatér az arany-feketéhez

2011-ben újra klasszikus színeivel indul a Forma-1-ben az istálló.

A jövő évi színezést a szurkolók tervezhetik meg, hamarosan pályázatot hirdetnek a témára, jelentette be Riad Asmat vezérigazgató.

• passatgt
    "a Red Bull-pilóták közül csak Vettel teszteli a Pirelli gumijait"

szegény webber:D
  • madmanic
  • bakkerman
    valahogy idén többször mutogatott,beszólogatott rádión,sírt a szája év elején,mint hogy előzött volna...brazíliában meg hamilton csúnyán elkurta a kanyart,azért előzte meg alonso
  • Airbus A380
    nascar.com-on sokkal jobb vidik vannak :)
  • G_ArchAngel #103803
    koszi!

en igy kerestem...
  • Freedom88
    már van, keresd az a5.hu-n.
    Már tegnap fent volt.
    Ime
  • G_ArchAngel #103801
    brazil gorbe tukornek nem kellene lennie csutortokon?
  • IXEMGabeo
    pont az, hogy örülhet, hogy mindig jó autóban kellett ülnie motorhiba nélkül...
  • Airbus A380
    Engem a reg nem zavar :) Csak nem tudtam hogy csak reget kérnek e de ingyenes vagy reg és fizessek. már regeltem, azért köszi.
  • passatgt
    ha nem akarsz regisztálni, nézd meg a bugmenot.com oldalt, és írd be a formula1.com-ot, kiad egy csomó felhasználónév/jelszó párost
    ami a lista elején van, az a legvalószínűbb, hogy működik
  • Airbus A380
    Akkor regisztrálok. köszi a választ, csak nem tudok angolul és nem tudtam hogy csak reg kell e vagy pénz is.
  • miilann04
    igen, teljesen ingyen nézhető. ráadásul nagyon jó videok egytől egyig, mindenkinek csak ajánlani tudom. :)
  • WNW
    Los Minidrivers...
  • Airbus A380
    A villiamst elhagyták a nagy szponzorai szerintetek ettől függetlenül marad a kék fehér festés vagy ez valamik szponzorhoz kötődött?
  • Airbus A380
    103763
    Hali a hivatalos oldalon az F1.com-nál a video-k nézése reg-hez kötött. Ettől függetlenül ingyen nézhetőek a videók? köszi

pls....
  • Punker
    már nagyon rég csak esik a színvonal :(
  • G_ArchAngel #103791
    jah, valahogy igy...

az idei ev valahogy nem hagyott mely nyomokat, bar a tavalyi sem...
  • Punker
    így is úgy is szar az egész, amúgy én Webbernek drukkolok megérdemelné az öreg!
  • Palinko
    és koreában valahogy akkor nem működött a szárny stb lehet magyarázni a bizonyítványt, de megelőzte akkor is. és az ívről való lecsúszás szerintem vezetői hiba, ha a koreai technikai is volt...
    tény hogy hamilton megérdemelne egy jobb autót, de azért alonsot kicsit alulbecsülik itt páran szerintem
  • Kit--Kat
    Akarod mondani Hamilton lecsúszott az ívről és elment mellette... :)
  • kifli
    azért egy egyenesben összetörni valakit mégnagyobb művészet (vettel + webber ugye, külön külön meg együtt is :D)

Amúgy valszeg azért nem előz Alonso, mert nincs több a kocsiban, és a redbult nem tudja utolérni. Mclarent beelőzi...
  • ScarY MAN
    én leszarom ki lesz vb :D hétfő reggel ugyan úgy felkelek és csinálom a dolgom :D szóval :D ... majd akkor visszanézek :D kívánom hogy addig szabaduljanak el az indulatok :D have fun :D!

• Palinko
    pont hamiltont előzte meg legutóbb.......
  • G_ArchAngel #103784
    Aki nem eloz, hanem felreallnak elole, annak nem is igen van alkalma balesetbe keveredni:)
  • G_ArchAngel #103783
    Engem nem zavarna:)
  • kifli
    Én Alonsonak adnám a díjat, az esélyesek közül csak ő nem okozott idén balesetet :D
  • Peppus
    Egy a lényeg. Essen ki mindkét buzernyák Redbullos. Alonso is döngessen neki a falnak. Hami pedig simán zsebelje be a győzelmet. És akkor csapunk egy hatalmas bulit, a 2x világbajnok Hamilton részére :)
    Jupppiiii. Mindenki ezt szeretné, nem? :D
  • IXEMGabeo
    légyszi Gabor, spiczi hagyjátok ezt nem éri meg vitázni...Úgyse tudnátok dülőre jutni...