182278
  • Totti5
    Virgin Interactive, egy angol játékkiadó, aki sok sok klasszikust adott ki sok mindenre...

It published games for PC and systems, including the Amiga, ZX Spectrum, Amstrad CPC, C64, Sega Master System, Sega Mega Drive, Sega Game Gear, Super Nintendo Entertainment System, Sega Saturn, Sony Playstation, Nintendo 64 and Dreamcast.
  • Ulvar
    Miért lenne érdeke? reklámozza a cégét amikor kimondod a csapatot is reklámozod az érték az többszöröse annak amit befektet, neki nem célja a VB és arra való pénz pocsékolás. Neki a célja hogy minél hosszabb ideig tudjon pozitív pénzügyi mérleget kihozni ebből a dologból is. Amit befektet azt visszakapja és növelje az adott irányvonalon amibe fektetett. Hidd el, jövőre csinál valamivel jobb verdát kicsit stabilabban fognak menni és elfogja vagy jövő év végén vagy utána a csapatot többért mint amiért megcsinálta...
  • Totti5
    Na persze... 0áról kellett nekik is autót építeni. Toro Rosso is visszazuhant a legvégére mert az RB nem ad nekik kasznit, így maguktól kell fejleszteni íme... eltüntek. A Force India is eltévedt valahol és sehol sincsenek. És ezek tapasztalt kis csapatok, akkor most olyanokról miért kell nagyot mondano akik 1 éve még szinte nem is léteztek, csak papíron.
  • Ulvar
    Glock nem rossz csak egy Heidfeldhez képest nem sok a tapasztalata. Ráadásul tapasztalt és jó pilótát újonc csapatba nagyon nehéz verbuválni.
  • IXEMGabeo
    és akkor kit kellene megbíznia, hogy sikeressé tegye évek múlva a Virgint mondjuk? nem érdeke ez neki?
  • Ulvar
    Bransonnak nem csak F1 csapata van, hanem ő kifejlesztett egy olyan repülőt amivel űr közelben lehet repkedni volt hogy XBOX meg mittom én milyen játékokat gyártott, készített. Ő egy vállalkozó, ő ebből él hogy ami van abból még többet csináljon. Sose elég...
  • IXEMGabeo
    Glock azért nem rossz...Di Grassi viszont igen...

Glock mellé, én Heidfeldet hoztam volna nem Di Grassit
  • Ulvar
    Ez nagyon erős túlzás....ha komolyan gondolja akkor a középmezőnyt és néha napján talán elérte volna két tapasztalt csávóval nem egy taknyossal meg egy alig egy két évvel több tapasztalatot szerzett manusszal.
  • IXEMGabeo
    a kérdés az, hogy mire föl ennyire pénzéhes amikor mindene megvan? mire föl van ez a reklámozás? nem lenne egyszerűbb időt, pénzt beleölni a csapatába, hamár tulajdonrészt várásolt és, ha nehogy isten évek múlva kamatozik és sikereket ér el a csapata akkor esetleg nem lenne még sikeresebb a Virgin cégnek ez???? mint ahogy jelen esetben a Red Bull is megcsinálta ezt...úgy látszik Branson nem így gondolkozik, vagy pedig ennyire kapzsi és félti a pénzét, nem lát a jövőbe...
  • Ulvar
    és a közép csapatok mit mondanának? hogy ők miért nem kapnak segítséget hogy az élbe jussanak? És így tovább...és tök jogosan. Ezzel nem lehet mit tenni...
  • Totti5
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • IXEMGabeo
    azért az túlzás, de sztem a Force India mostani szintjén lehettek volna...de ez az, amit nem tudsz meghatározni...nem minden a pénz, sokat számít a tervező, mérnöki gárda, lásd Toyota...az, hogy top 10-es csapat lehetett volna azért az durva, de az is fix, hogy megfelelő háttérrel sokkal több beruházással nem lennének ennyire hátul kb majd 2 secre a Toro Rosso, FIndia párostól...
  • bakkerman
    így van,ha komolyan gondolta volna a dolgot,idén már top 10-ben lehettek volna
  • IXEMGabeo
    ja és ott van Branson is, a multimilliárdos nem képes egy hangyányit saját zsebből finanszírozni...csak nagyon minimálisan tette amennyire tudom...cége a Virgin így is a világ élvonalába tartozik, tehát bevétele biztos van, de úgy van vele elég csak reklámozni a cégét egy F1-es autóval aztán a csapat le van szarva számára...mekkora egy mocsok
  • bakkerman
    a Virgin nekem ellenszenves,Branson miatt.
  • b-type
    Semmit, mint ahogy írtam nincs bajom a kiscsapatokkal, csak ezek a kiscsapatok nem 'azok' a történelmi kiscsapatok. Más célokkal jönnek, és sokkal kevesebb elhivatottsággal, mozgástérrel bírnak.
    A Lotus az egyetlen ahol érzek egy kis 'vért'...már azzal hogy két tapasztalt versenyző mellett tették le a voksukat, érezhető volt hogy más a célba fektetett erő súlyozása, mint ott ahol pénzért szerződtetnek.
    ...és meglepő módon még a HRT-ben is van némi sansz...a Virgin viszont számomra egyértelmű csalódás, remélem a jövő évi autójuk rámcáfol.
  • IXEMGabeo
    Red Bull nem csinálta rosszul, türelmesek voltak 4-5 éve alatt lettek élcsapat, de azt hozzá kell tenni tutira sokat lendített rajtuk az új szabályok és a teszttilalom...ha belegondolok evvel a konstruktori címmel és ha sikerül nekik az egyéni akkor plusz bevételük lesz, tehát akár évekre meghatározó nagycsapat lehet, mint pl a Williams a 90-es években...persze sztem ez attól is függ majd Newey mikor megy nyugdíjba
  • IXEMGabeo
    totál egyetértek ebben...amikor a Minardi csinálta ezt senki nem szólt egy büdös szót sem...
  • barmi
    Én adnék egy olyan minimális technikát az újonnan érkezőknek amivel nem szégyenkeznének az utolsó helyen az összes versenyen hanem lenne sanszuk legalább a középmezőnyig felverekedniük magukat. (tudom hogy ez csak szép álom de sokkal élvezetesebbek lennének a futamok szvsz) [szigorú magánvélemény, nem vita téma.]
  • bakkerman
    a vördzsin az egy full privát csapat,mit vársz tőlük? kell legalább 2-3 szezon,hogy eljussanak egy mostani Torro Rosso szintjére
  • Totti5
    Virgin egy új név... majd 10 év múlva ha itt lesznek akkor lesz múltja és neve.
  • Totti5
    Talán te jobban csináldnád? 0áról összerakni egy F1es csapatot nem egyszerű, ráadászl privát csapatokat, kis költségvetéssel, pont ezért van ez a 3 csapat egy ligába, mert ennyit lehet ebből kihozni, nem többet. Pár év kell mire számításba lehet őket venni... Red Bullnak hány év kellett mire élecsapat lett? hát nem 1, és ott a pénz a feneketlen kútból jön.
  • b-type
    Az a probléma, sztem hogy a kiscsapatok is kicsit túl vannak szinezve, mert a 'régi' kicsapatok még innovációt és elhívatottságot hoztak.
    Míg a Virgin pl....kb köszönőviszonyban sincs a régi 'kiscsapatok' örökségével.
    Én nem vagyok ellenük, de a ló másik oldala ellen sem, azaz sztem nagyon fontos az autógyártók jelenléte mind önálló csapat, mind pedig beszállítóként.
  • bakkerman
    akkor maradjon 4 csapat,és azok versenyezzenek,vagy mi? fociban minden bajnokság álljon 3-4 csapatból,ennyi?? mindig kell a töltelék,mindenhova
  • bakkerman
    az F1-ben akkora pénzek mozognak,akkora a tét,annyira biztonságra megy mindenki,annyira fosik mindenki,hogy nem lesznek sose olyan párbajok már mint most a GP2-ben,sajna...
  • Totti5
    Lehet... ennyit kapott a Minardi és a Jorden is anno, most ez mitől lett más idén? majd jövőre jobbak lesznek.
  • Ulvar
    Amúgy meg ha nem tetszik nézzél egyen verdás szériákat mint a GP2-GP3-IndyCar-WSR stb....van bőven...
  • Ulvar
    Hát sajnálni tudlak ha ennyi jut az eszedbe erről. Kérd meg Börnit hogy adjon 100 milliárdot a gyenge csapatoknak jó? :).

vagy basszuk ki azokat a csapatokat amik esélytelenek a pontszerzésre? Geci jó futam lenne ugye? :). Gondolkodj már, globalizáció megöl mindent, még ezt a sportot is...ezért nem ruháznak a nagy autó gyárak se, nem is bánom azok építették be az agyatokba azt hogy amelyik autó nincs 1 mpn-n belül az egy szar fos....FORZA MINARDI!!!

Ja és kérlek olvasd el hogyan kezdte a Williams csapat annak idején az F1et OLVASD EL!!!! tanulságos lehet számodra és minden így gondolkodó ember számára.
  • Ulvar
    Röhögnék ha ilyen lenne az RBR sorsa mint a 2 ferkáé volt itt :).

• barmi
    ez akkor is vicc szerintem akármennyire is média meg elmúlt 50 év ...
  • Ulvar
    Az a röhej hogy régen is ez volt és soha senki se panaszkodott csak a gyökér média ezt szajkózza ti pedig nyomjátok tovább. Nézzétek már vissza az elmúlt 50 évet....aztán lehet "röhej"-ni....
  • Botond #103872
    Ez a v8 supercars basszus mekkora fun lehet, mégiscsak autóversenyzőnek kellett volna mennem. :)
  • barmi
    Klien 5.76 mp ??? A verseny végére 3.5 kört fog kapni? Ez így tényleg elég idegesítő lehet mindenki számára ... röhej
  • Ulvar
    Jó a pálya bizonyos szempontból. De tiszta lapos, unalmas amúgy. Az hogy csilli villi cuccokkal van tele az semmit nem jelent. Ezek a verdák geci nehezen tudnak előzni nem is értem miért erőltetik az utcai pályát ha nem lehet előzni...viszont V8 supercars meg GP2...azokkal volt juhuuujjj...

az a baja hogy a kanyar bejárat szűk kanyar kijárat széles, így még nehezebb az előzés. Meg jó lenne bele vinni valami szint különbséget. Talán Török GP ami utoljára szintes pálya...

• Palinko
    mert egyik sem nyomta szerintem, miért tudna idén kevesebbet Vettel, tavalyi ideje:
    1:40.279

ez is majdnem fél másodperccel elmarad a mostanitól, még pár óra és kiderül mi van.
  • Botond #103868
    Korán beállt a garázsba, rendesen felgumizott pályán már nem ment. Időmérőn kell villantani, nem a szabadedzésen.
  • barmi
  • PrisonMan
    ez gáz. 8 tized van vettel és alonso között :S
  • bakkerman
    az náluk alap.
  • PrisonMan
    infrastruktúrája is nagyon durva :O