FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
Ti tiszta hülyék vagytok mindannyian. Mit fikázzátok egymást? Nem tökmindegy, hogy Massa vagy Kimi a jobb pilóta? Én mindkettõnek drukkolok, nem teszek köztük különbséget.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Fröcsögj cuncimókus...
Bocsás meg, de ki a kedvencem ? a jelenlegi mezõnyben senki, csapatnak szurkolok, csak ez a hype ami Kimi körül megy ez már szánalom.
Kit--Kat
Miért nem a kérdésre válaszolsz?
Sorold csak te objektivitás gyöngye.
Amióta ide jársz csak undorító Kimi fikázás ömlik a szádból.
Válaszolj a kérdéseimre.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hol van Kimi hozzáállása a mekiben mutatottakhoz képest? sehol, miért? mert a ferkánál hadják tivornyázni, nincs egy Ron dennis aki fegyelemre utasítaná.
a.carkey
Mutass már egy ilyet, hogy hol csápoltunk vasárnap! Mert ti mindig összegyûltök a szarra, ahelyett, és olyankor is képesek vagytok fikázni valakit, amikor a ti kedvencetek éppen a kórházban lábadozik. Nem vagytok ti normálisak!

A medve nem játék.

Még az a szerencse, hogy a Kimi rajongók mennyire objektívek, minden szar csak Kimi nem, ha estleg valami jól sül el (jó az autó, mák) az csak Kimi érdeme, ébresztõ ! azért álljunk már meg.
DannyL
F1 topik offline!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

a.carkey
Ne személyeskedj paraszt!

A medve nem játék.

Kit--Kat
Ja igen ki szerezte az elsõ pontokat?
Ki szerezte az elsõ dobogót?
Ki szerezte az idei legjobb helyezést?
És ki szerezte az idei legjobb rajt helyet?
És kinek robbant le legtöbbször az autója?
És hogy állt az idõmérõ edzés a 2 pilóta között a Hungaroring elõtt?
Válaszolj csak te szerencsétlen.
Bár amit megszokhattunk amit ilyenkor válaszolsz: Elvakultak vagytok, vagy nem számít,vagy kit érdekel. És lapítasz egy hetet mint a szar a fûben.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

meg azt is,hogy a 2007-es 😊 oké,mindjárt jön,hogy szerzett 2(??) dobogót,oks,csak Hamilton egy viszonylag gané mekivel ért el majdhogynem rajt-cél gyõzelmet...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

bardocz
Ööö,aki nem divatból jár be ide,az is leszarja.
DannyL
Gyönyörû szépen kivirágzott itt a nemzeti folklor. Igazi gerinc tépdesõ, magyar topik lett. 😄

pont az ilyenek #84429 miatt hagytam inkább 😊)

Meg lehet nézni az idei évet is hol kullog a wörld csempiön, még ígyis, hogy Massa nem vett részt a magyar nagydíjon egyéb elfoglaltság miatt.
ime
Na akkor nem csak én gondolom így 😛

Kérheted nyugodtan,a tényen ez nem változtat semmit

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Kit--Kat
Max a magad nevében beszélj, lehet ilyen vagy és még jó páran itthon, de kikérem magamnak, hogy ezt az egész országgal azonosítod.

Szerintem csak 2. helyre vagyunk jok...
Vagy a harmadikra a franciak utan😊

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Mekkora egy irritáló görcs vagy. Évek óta vezeted a gusztustalan Kimi ellenes hadjáratod és még van a pofádon bõr másokat elvakultnak nevezni.
Érdekes módon csak a tavalyi eredményekkel arcozol, de 2008-tól visszafele már kussolsz mélyen.
Jó lenne ha eltakarodnál a topikból.

Dehogynem..itt vannak (gyunk)pl.a Magyarok

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

DannyL
Én vicces vagyok, de te ezt nem mondhatod el magadról. 😉

nem érted te idióta...

a.carkey
Azért Kimi sem mindig a két szép szeméért esett ki. Ja, és ringen eldobott Massa pontokat nem Hamilton gyûjtötte be ...

A medve nem játék.

a.carkey
"De nem tépem a számat, elvakul drukkerekkel semmit nem lehet kezdeni ! 😊)))"

Pontosan így gondoljuk jópáran veled kapcsolatban is!

Ja, amúgy mindig elõkerülsz szartkavarni. Olyankor is amikor nem kéne. Részemrõl azért nem küldelek el a ..., mert Massa még sérült. De kiérdemled szinte mindig.

A medve nem játék.

ladarevolution
Hehe, az indexen milyen 3-6hónap gyógyulási idõt írnak? 😊
Massa orvosa azt nyilatkozta h akár 60 nap alatt is rendbejöhet ha olyan ütemben gyógyul mint eddig.

de nem olyan lehetetlen!

mert most ott vannak ugye a top 3 ban?? majd kap mindig büntit!!
a.carkey
Nézd már meg, hogy ebbõl hányszor volt nehezebb Massánál!

A medve nem játék.

lac coo
Tavaly Pole 6-2 . No comment, de tudom,tudom...! Ez az arány is csak a csapat taktika miatt ilyen rossz , mert Kimit szánt szándékkal szívatják mindig ! 😊)))

De nem tépem a számat, elvakul drukkerekkel semmit nem lehet kezdeni ! 😊)))

Pá !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

hülyeség, mert akkor ki kéne esnie buttonnak mindig

persze... massanak is volt pár eldobott pontja. pl hungaroring 10 pont helyett 0...

mondta már valaki hogy 70 pontja van buttonnak és 7 futam van hátra mindet megnyeri schumi 8× VB
a.carkey
Ahogy Kimi vébécíme is a két marhán múlt, és a McLaren vezetõjén, Ron Dennisen. Ennek ellenére nyert ...

A medve nem játék.

a.carkey
Milyen számok? A Hamiltontól elvett pontok, hogy a végén egy kanyar döntsön? Állj már le! A tavalyi vébécím ha nem vonnak le Hamiltontól x mennyiségû pontot, már legalább három futammal a vége elõtt eldölt volna ...

A medve nem játék.

ha meg mégis kiesnek annyian,úgyis elfüstöl alattuk az autó 😊 de majd sumit megtolják a pályamunkások 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

a.carkey
Baszki, most linkeljek be neked egy képet Kimivel, amint átveszi Monacoban a VB trófeát és mellé Massa apját?

Hagyd már abba lsz, ne nyomasd a anti-Kimi baromságaidat, bírd ki, míg Massa visszajön! Ha visszajött, mehet tovább a fika, de addig bírd ki. Ok?

A medve nem játék.

mi van???
Lacika, Te egy ev alapjan hasonlitasz ossze ket pilotat?
Egy olyan ev alapjan, ahol Raikkonen a legtobb pontot a csapat es mas hibajabol vesztette el?
Te tudsz olvasni es ha tudsz, akkor tudod ertelmezni?<#lama>

lac coo
Félre beszéd ...TAVALY UGYANEZT akartátok megmagyarázni, hogy Kimi ezért és ezért sokkal jobb mint Massa .... Ott vannak a számok, nem nagy dolog értelmezni õket .Idén (mint mindig )ugyan ott tartotok mint pl. tavaly ...) És talán egy autóban ülve tisztességes összehasonlítani két pilótát .... Nem fikázok senkit, és nem vagyok a kõkemény Massa drukker sem, szvsz Alonso jelenleg a legjobb technikailag a mezõnyben ...

Forza Italia
Azt honnan veszed h senki se látja szivesen??? Mert én szívesen látom. Ja és Kimi így is sokat dolgozik és nem kutyaütõ. Arról nem õ tehet h szar a kocsi és a csapat sorra hibázik. El kell ismerni Massa is nagyon jó versenyzõ de Kimi semmivel se rosszabb. Mikor jó kocsi volt Kimi alatt világbajnok lett. Ennyi nem kell megmagyarázni. És idén is mindent megtesz, amit a kocsiból kilehet préselni. 3. és 2. helye is van. sõt ha nem szarakodik a kipufgó a magyar nagydíjon kitudja lehet h még nyert is volna. Te meg ha nem szereted legalább ne fikázd.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

jah, hogy parhuzamos palyafutasuk alatt egy evben jobb volt Massa...?
uristen, a ZTE a legjobb csapat, mert egyszer megverte a MU-t!
ZTE fan leszek azonnyomban!

lac coo
Ugye, ugye, most nincs nagy szád ! 😊)))))))))))))))<#lama><#taps>

Szerintem lac coo Massa alregje, sajnos meg tartanak az utohatasok...<#gonosz1>

lac coo
Kis olvasni valaó tavalyról, beszéljenek a számok ... De lehet én látom rosszul és van táblázat ahol Kimi van elõrébb ? 😊))

Tartok tõle idén is valami hasonló dolog születne, ha Massa nem jár ilyen szerencsétlenül .

desigo
jobb pilótát?
hullafos gyenge az autó és még a csapat is folyamatosan hibázik

lol
Mondjuk az en szemszogembol minden pilota jobb csapatot erdemel, mint a digoke...

lac coo
Nézzük inkább az elmúlt két évet ....

DE nekem nyóc kinek szurkoltok, repül és kész, senki nem látja már szívesen egy Ferrari ülésében, felõlem mehet ahová akar, az a csapat jobb pilótát érdemel ...

Jol van, trollocska, eleg nedves a naci?
Ha eleget elveztel, akkor talan ALT+F4...

Ha az utolso hetveget nem nezzuk, akkor is 5-4 Kiminek, de sebaj, Tobias...

desigo
akkor a lényeg az,hogy Kimi hiába van ott folyamatosan minden versenyen
tehetségtelen és csak szenvedget
De Schumi aki visszavonult nem felejtett el semmit
sõt õ lesz magasan a legjobb...