182274
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #103938 nehogy azt mond h a dobogójuk száma is megegyezik...nem számoltam még meg... -
Érdekes verseny lesz holnap :) Hamilton Vettel szép harc lesz :) -
nem a negyedik hely? :D -
IXEMGabeo #103935 több dobogója inkább...
5-5 győzelmük lesz, de a dobogók száma miatt nyerne -
vass17 #103934 Számolj:) LINK -
Vettel nyer mert több győzelme van. -
vass17 #103932 Mi van akkor, ha Vettel 1. és Alonso 5.? Elvileg akkor lesz pontegyenlőség köztük. -
Szerintem érik Alonsonak a vb :S -
IXEMGabeo #103930 nem tom mi volt Webberrel ez meglepett -
Webber valakit el fog csapni, ha el kezd sietni -
ha megint úgy nyeri meg, hogy kipotyognak előle, és bemákolja, akkor igazán büszke lehet magára :D -
kész, alo wb XD -
Kíváncsi leszek egy Webber nyilatkozatra... -
Ja, megnyeri Hami a VB-t :)) -
Meki jól bekavar holnap... -
na alonso innen behúzza:) -
óóó hogy a Q3-ra állt le az összes stream :S -
ejj Rosberg:) -
Érdekes lesz a verseny ha marad ez a erősorrend a Q3ra és a versenyre. -
ejj Kubica :/ -
Rosberg, vééégre :$ bárcsak meglenne esetleg egy első hely :$ -
Alonso,Rosberg
deszép :) -
huhh itt már a Q1-ben is nem kevés kört mennek
-
Szabi1991 #103915 kösz, hallgatom TV-be, közbe gépezek erre elmegy a hang.. hátrafordulok azt kiírja hogy műszaki hiba, csak az RTL KLUB nem megy.. minden más tökéletesen..
-
jah -
ez pöppet szoros lesz ugyérzem:D -
IXEMGabeo #103912 kíváncsi leszek...nem számítok izgi időmérőre, sztem Red Bull 1-2 lesz, Hamilton 3, Alonso 4 ez a valószínű -
Köszönöm!
-
kovi04 #103910 Itt kattints a StoryTV lógójára és elindul az RTL. -
itt megtalálod
de igazából már jó ideje nem mozdult el a helyéről, szóval nem nagyon kell utána menni, elég ha csak leülsz elé, nem fog elmenni -
Sziasztok!
Tudtok adni olyan linket, ahol az RTL Klubot követhetem? -
valahol olvastam jol megfogalmaztak, a Virgin egy gurulo reklamtabla:D -
IXEMGabeo #103907 ja a világ 10 legnagyobb vállalata között van...Coca Cola, IBM, Microsoft ilyenek vannak még a listába... -
IXEMGabeo #103906 azt meg kell hagyni okos, de a sport érdekében ilyen önző magán vállalkozókat nem engednék a sport közelébe, csakis olyat, akinek határozott céljai vannak az adott csapattal...mondjuk a Virginhez, mintha azt hallottam volna orosz befektetők érkeztek... -
Az az az... HÍR TVn volt a BBC World News, ott látta egyszer ezt az űrprogramos dolgát akkor is mondta a riporter hogy ilyen meg olyan játék cég is meg mittom én..na elég széles körű ipara van Bransonnak. -
Toro rosso az vicc...ott olyan is a vezetőség...idióta. Force India, kis költség vetés és egy frusztrált német. Azt látja hogy akikkel együtt versenyzett és néha napján megverte őket azok jóval jobb csapatba vannak. Mindig bizonyítani akar és elcseszi. Pedig csak egy jobb csapatot akar...
Liuzzi meg régen volt hülye. Szórta a pénzt szart a világra, amúgy ha komolyan gondolta volna ott lehetne mint Button.
Amúgy én büszke vagyok a Force Indiára ha az elmúlt éveket és változásait nézzük a Jordentől akkor igenis előre léptek nem keveset főleg tavaly. Igaz most zuhantak de ez változhat, csak kell egy jó irány meg pénzt. -
Virgin Interactive, egy angol játékkiadó, aki sok sok klasszikust adott ki sok mindenre...
It published games for PC and systems, including the Amiga, ZX Spectrum, Amstrad CPC, C64, Sega Master System, Sega Mega Drive, Sega Game Gear, Super Nintendo Entertainment System, Sega Saturn, Sony Playstation, Nintendo 64 and Dreamcast. -
Miért lenne érdeke? reklámozza a cégét amikor kimondod a csapatot is reklámozod az érték az többszöröse annak amit befektet, neki nem célja a VB és arra való pénz pocsékolás. Neki a célja hogy minél hosszabb ideig tudjon pozitív pénzügyi mérleget kihozni ebből a dologból is. Amit befektet azt visszakapja és növelje az adott irányvonalon amibe fektetett. Hidd el, jövőre csinál valamivel jobb verdát kicsit stabilabban fognak menni és elfogja vagy jövő év végén vagy utána a csapatot többért mint amiért megcsinálta... -
Na persze... 0áról kellett nekik is autót építeni. Toro Rosso is visszazuhant a legvégére mert az RB nem ad nekik kasznit, így maguktól kell fejleszteni íme... eltüntek. A Force India is eltévedt valahol és sehol sincsenek. És ezek tapasztalt kis csapatok, akkor most olyanokról miért kell nagyot mondano akik 1 éve még szinte nem is léteztek, csak papíron. -
Glock nem rossz csak egy Heidfeldhez képest nem sok a tapasztalata. Ráadásul tapasztalt és jó pilótát újonc csapatba nagyon nehéz verbuválni.