182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #104337 20 eve, 14 evesen beszeltem utoljara oroszul, ennyi telt, ott van alul...
(vagy az angolt sem erted?
)
-
jah gáz lett volna kilőni a piros konfettikat :D -
G_ArchAngel #104335 Van egy olyan erzesem, hogy felkeszultek az unneplesre, csakhogy nem erre a csapatera:) -
magyarul? -
paj01 #104333 Hehe...schumi csak megszopatta alonsot..:D:D:D vettel megerdemelte. ahogy a red bull is, nem csinaltak meg azt mint a ferrari, nem volt csapat utasitas.
Az araboktol viszont tobbet vartam, eleg gyer volt a podiumos unnepseg. Csoro vettel akarta volna locsolni a cuccot mire rajött h hideg víz vagy almalé vagy mi volt benne:D semmi konfetti eso semmi tuzijatek, szervezesbol karo.
Nagyon kielezett volt ez a bajnoksag, alonso sztem még életében nem akart ennyire előzni, mégsem tudott egy gyengébb autóban ülő gyengébb pilótát megelőzni. Szívás, nem is baj, kicsit szopjon csak a ferrari ha már lecserélték kimit a santanderre:D:P -
G_ArchAngel #104332 Ferrari: Petrov, Alonso is faster than you, Can you confirme that you understood that message? ''
Petrov: Что? Я не понимаю. Говорите русских ебать!

(vmi ilyesmi: Mi van? Nem ertem. Beszelj oroszul *karomkodas*!) -
erdekes lett volna ebben az autoban Alfonzo/Kimi/Hami butara vertek volna a mezonyt:) -
Mindig azért nem! -
Igen a Red Bull kiemelkedett a mezőnyből, mint tavaly a Brawn, és így is csak az utolsó versenyen nyerte meg az egyéni címet! Kíváncsiságból megnéztem volna fordított esetben ha mondjuk a Ferrari vagy a McLaren ennyire előrébb jár! -
COOLancs #104328 Vettel megérdemelte, mindig laposra verte a mezőnyt ha nem állt meg alatta a kocsi vagy nem akadt bele valamibe, de ilyen kevés rutinnal vbnek lenni nem semmi...
Alonso meg nem bírja lenyomni Petrovot 30 kör alatt akkor inkább ne legyen VB. -
IXEMGabeo #104327 az igaz, de itt arról volt szó, hogy a Renault-sok és a Mclareneseknek működött a legjobban az F-csatorna magyarán az egyenesekben nem lehetett elmenni mellettük... -
IXEMGabeo #104326 Alonsot is elengedték Hockenheimben, én nem úgy emlékszem, hogy sikerült neki Massát megelőznie önerőből, teljesen mind1, így is, úgy is egy győzelemmel többje lenne Raikkonennek:D
az viszont igaz, hogy itt 3 esélyes csapat volt, míg 2007-ben csak 2...tehát valamivel "könnyebb" dolga lehetett Rai-nak, dehát akkor is ezek az adatok a mérvadóak... -
Beállítás kérdése is lehet! Hiszen a kanyarokba mindig ráesett Alo. ill. Hami. a két rönósra... csak éppen egyenesbe nem tudtak ott lenni, pedíg csak ott lehetett előzni! -
+azert valjuk be ez a Ferrari ne egy napon emlitheto a RedBullal, Massa mindig jo mero foka volt a Ferrari erejenek, Kimi melett meg Alfozo melett is, mivel max egy eros kozeppilota.... a tobbi valoban Alfonzo vagy az eppen jelenlegi jobb pilota teljesitmenye -
IXEMGabeo #104323 semmi, a Mclaren és a Renault F-csatornája működött a legjobban, ennyi... -
Kiminek volt segítsége ugyanis Massa elengedte, nem ugyanaz a szitu volt, ráadásul 1-2 lett! -
IXEMGabeo #104321 és, hogy Raikkonen mennyire hidegvérű volt ő nem izgatta magát megcsinálta a lehetetlen helyzetből, Alonsonak is ott volt a kedvező helyzet nem csinálta meg, pedig adott volt a pozíció nem akart megint kockáztatni, ráfázott...
tények magukért beszélnek, Alonso 5x nyert idén, abból legalább 1, amit odaadott neki Massa, NEM lett világbajnok, 1. Ferraris évében
Raikkonen 6x nyert 1. Ferraris évében és világbajnok is lett
és, ami nyílvánvaló, hogy mindkét Ferrari, a 2007-es és az F10-es sem a leggyorsabb volt a mezőnyben, mindig változó volt a Ferrari helyzete, tehát mondhatjuk Raikkonen jobb volt az 1. Ferraris évében Alonsonál... -
Alonsonak nem Webberre hanem Vettelre kellett volna figyelni hiszen ő volt az első míg Webber csak 5.! A kerékcserén ment el Alonak no meg a rajtnál! Több oldalról is meg lehet közelíteni az biztos! Az is lehet hogy egy taktikai húzás volt a Red Bulltól hogy kihozza Webbert, vagy bejön vagy nem!
Így végre a kis kedvencük megnyerhette mert beugrott a csapdába Alonso!
De sok forgatóköny van az biztos... -
igen, elmentek melette, mert Kobayashi kocsiján nem működött akkora hatásfokkal az f csatorna mint Kubica és Hamilton kocsiján. Még mindig nem értem mi a gond? -
sajnos. -
meg lehetsz boldog:) amikor Vettel majd oda szerzodik:) -
Csak ennyi?pfff... -
IXEMGabeo #104315 Kubi és Hamilton is elment Kobayashi mellett...
Kubicának lehet érik a Ferraris ülés, bár a mai után nem biztos
amúgy poén, hogy Alonsoval, pont a volt csapata baszott ki
ja és Briatorénak üzenem, hogy nem volt igaza
-
igy van:) F1=1995 elott -
bodajoci #104313 Az nyert, aki legjobban megérdemelte. Vettel a kedvencem. Csak a szívem fáj egy kicsit a ferrari miatt, de már sosem lesznek olyanok, mint a Sumák idejében. -
ott siman lehetett psyhoterror de ezt az eletben nem tudjuk meg:) -
vass17 #104311 Nem rtl színvonal, az biztos:) -
??? elneztem ott van alant:) -
Webberre. -
IXEMGabeo #104308 sztem csak a 2002-es, 2004-es és a 2009-es szezon nem volt jó izgalom szempontjából...ez a szezon lényegesen jobb volt, mint amiket felsoroltam...viszont lehet túloztam, hogy számomra a 3. legjobb szezon, amit láttam, de mindenképpen jó szezon volt, remek küzdelemmel, sok vb esélyessel... -
-
karajjj #104306 szerintem te hülye vagy :) -
De koba kocsiján nincs olyan jó f csatorna, szóval a renaultot az f csatorna tette előzhetetlenné, meg persze hogy nem hibáztak... -
ez flémhez egy kicsit soványka, nem gondolod? -
ja hogy Webber-re gondoltal:) azt hittem Petrovot inteztek:) ebben van valami.. -
IXEMGabeo #104302 még a végén raikkonen visszasírja a Ferrari xDD -
karajjj #104301 abban mi volt a jó, hogy schumi rajt-cél győzelmét nézted évekig? -
hat a remek ferrari capat nem szamitott ra hogy itt lehet hogy elozni is kell:))))) talan nem a kanyargos reszre kelett volna koncentralni a beallitasoknal:D -
Na akkor tudod mit.Adolfka, Petrov miatt lett világbajnok!Ennyi!A csapat kedvence!Webbert szépen eltávolították. -
IXEMGabeo #104298 egyetértek, őt idegileg kikészítették, nem is hibázott a szezon során, tök laza volt a Webber, Korea előtt kezdték el csesztetni, és láthattuk, hogy onnantól hibázott sokat..Brazíliában várta, hogy a csapat elengedi őt, mivel nem tették meg sztem beletörődött a sorsába és nagyjából leszarta...látszott, hogy nem is harapott a rajtnál...