FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Totti5
És ezt eddig nem mondták? engem csak annyira érdekelt hogy olvastam hogy bukott egy nagyot és azóta nem ült motorra, részleteket csak most árulták el?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nos mint lathatod, volt ujdonsag.. Mar a felvezetoben pedzegettek, hogy nem volt olyan egyszeru az a fejreallas... Csak nem akartam semmit irni, mig nem lattam a sajtotajekoztatot... Csak aztan elfelejtettem..😞

Totti5
Mondjuk nem kicsit eshetett, bár a motorozáshoz esni is meg kell tanulni és a legjobbak is lesérülnek, vagy folyamatosan fájdalmak közepette repedésekkel sérülésekkel versenyeznek.

"Michael a balesete során pályafutása legsúlyosabb sérülését szenvedte el. Februárban és márciusban arra összpontosítottunk, hogy visszanyerje a teljesítõképességét. Hatalmas becsapódás volt durva felületre, amelynek következtében a hetes csigolyája és bal felsõ bordája megrepedt és koponyaalapi repedéseket is szenvedett. A koponya és az elsõ csigolya között egy ér is megsérült. Ennek a következménye agyinfarktus is lehetett volna. Örülni kell, hogy maradandó sérülés nélkül megúszta, mert egy ilyen érsérülés a kisagyat is érinthette volna." - tette hozzá Peil."

Totti5
nemhiszem hogy lemaradtál volna bármirõl is amit eddig nem tudtál

Ahhhhhhhhhhhhhhh... 14.00-kor volt Schuminak elo sajtotajekoztato az egyik nemet hirteven... Es elfelejtettem..<#falbav><#rinya>

Ha mar "veszik" a masodik kocsi, akkor mar Badoer... 200 eve tesztel naluk, most verseny kozben fog... Lehet, hogy meg sok erdekeset fogunk latni a kocsijan, mig Massa vissza nem jon..<#nyes> Vicces lesz, mikor jonnek ra a tobbiek, hogy a Ferrari jovore teszteli a cuccost versenyben.. Illetve Kimi/Massa ala az ev vegere... Na jo, ez csak talalgatas, de a helyukben en megcsinalnam...<#eplus2>

Minstrel
lehet pont azért. körözget itt egész napon át egy francia "csotrogánnyal", utána meg ültessék bele Olaszország büszkeségébe, a "csúcsversenyképes" Ferrariba, hogy learassa azzal is a babérokat?! <#ejnye1><#idiota>

http://topgearhungary.blogspot.com/

miilann04
ne bíztasd.

amugy tényleg érthetetlen, hogy miért nem teszik lehetõvé marc genének, hogy hazai pályán versenyezzen, fiatalabb is badoernél és nem mellesleg a 'minap' nyerte meg a lemansi 24órást.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Legend Killer
jahm, de akko mondjá jobbat 😛.

😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

passatgt
hát ez baromi vicces volt

szegény még barrichellonál is szarabb 😄

skeezo&#8482;

Legend Killer
ÉS BAUMGARTNER JÖN KEDVES NÉZÕÕÕK!!!!!!! - Palik. - És elmeeeegy... pálya szélére kirepül.

😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Totti5
"Badoer a Veneto tartomány beli Montebellunában született. A Forma1-es versenyzést megelõzõen végigjárta az együléses versenyautók szamárlétráját, gokarttal olasz bajnok is volt. Az 1990-es olasz Forma3 bajnokság utolsó körében megverte Alex Zanardit. 1991-ben egymás után négy versenyt nyert, de a gumijaival kapcsolatos technikai óvás miatt diszkvalifikálták. 1992-ben a Team Crypton csapatnál versenyzett F3000-ben, és megnyerte a bajnokságot.

F1-es debütálása az 1993-as szezonban a nem túl jól sikerült Lola karosszériás Scuderia Italia versenyautóban történt, ami a Ferrari motor ellenére a leglassabb kocsi volt a mezõnyben. Rendszeresen megverte tapasztalt csapattársát, Michele Alboreto-t, de amikor 1994-ben a csapat egyesült a Minardi-val, Alboreto lett a második pilóta, és Badoernek csak a tesztpilóta szerep jutott. Amikor 1995-ben Alboreto abbahagyta az autóversenyzést, átvette a helyét, õ lett a csapat második számú pilótája.

A folyamatos pénzhiánnyal küzdõ csapatban a legjobb eredménye két nyolcadik (Kanada és Magyarország) és egy kilencedik hely (Japán) volt. 1996-ban a Forti Corse szerzõdtette le. A csapat abban az évben tíz versenyre nevezett be, de õ csak hat versenyen tudta megfelelõen kvalifikálni magát.

1997-tõl egészen napjainkig Badoer a Ferrari tesztpilótája. 1999-ben visszatért az aktív versenyzéshez, ment egy évadot a Minardi csapatnál. 1999 júliusában a Ferrari elsõszámú versenyzõje, Michael Schumacher lábát törte egy balesetben a brit nagydíjon. Mindenki azt várta, hogy Badoer ugrik be a helyére, a csapat azonban Mika Salo-nak szavazott bizalmat. (a döntést Jean Alesi, a korábbi Ferraris versenyzõ kritikával illette)

Badoer 48 versenyt fejezett be pont nélkül, ezzel csúcstartó a Forma1-ben. Az 1999-es Európa-nagydíjon majdnem pontot szerzett, negyedik pozícióban 13 köre volt hátra amikor a Minardi szétesett, a kamerák pedig egy megtört Badoert mutattak, az elromlott autóból kiszállva."

Totti5
Feltehetõleg nem azért alkalmazzák a ferrarinál több mint 10éve mert nem ért hozzá. Peches volt az F1es karrierje eddig, most bizonyíthat egy erõs autóval, pályafutása során elõször.

Olasz gokart bajnok.
F3000 bajnok.

ennyi erõvel mehetne zsóti is

skeezo&#8482;

Minstrel
Badoernek nem nagyon kell sértõdnie, nem sok mindent tud felmutatni, még Zsoltinak is több pontja van:

Aktív évei 1993, 1995 – 1996, 1999
Csapata(i) Lola, Minardi, Forti
Nagydíjak száma 56 (48 rajt)
Világbajnoki címek 0
Gyõzelmek 0
Dobogós helyezések 0
Elsõ rajtkockák 0
Leggyorsabb körök 0

A Minardival _majdnem_ szerzett egy pontot 99-ben Nürön, de hát kiköhögte a lelkét a kis motor pár körrel a vége elõtt.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Legend Killer
majd lefejeli 😄.

2011 az még hol van addig biztos megerõsödik!

amúgy meg szerintem csak médiafogás lesz a spanyolom meg kérik vissza a jegyüket

2 szer baszták át õket mivel nincs ott alonso és schumi miatt vettek jegyet!
Hogyne foglalhatna helyet, van neki sajat, tobbfajta is...

http://gaborszantai.co.uk/

cement
ez luca badoernek kicsit serto lehet hogy "o nem megoldas" 😄

respect to the man in the ice cream van

ladarevolution
2011 azért nem pár héten belül lesz<#vigyor2>

a.carkey
Ez kezd 1999hez hasonlítani. 😊

A medve nem játék.

Totti5
Az RTL szakértõje Christian Danner a Sport Informations Dienst-nek elmondta, hogy a hétszeres bajnok egy késõbbi idõpontban még helyet foglalhat a Ferrariban. "Michael keményen fog edzeni, hogy meggyógyuljon a sérülése. Lehet, hogy Monzában már õ ül az autóba. Luca Badoer nem megoldás, de felelõtlenség lett volna Schumacher részérõl ha sérült csigolyával indul."

sebaj holnap már arról lesz szó hogy Monzában biztos indulni fog😄😄😄

saját felelõsségre csinálja biztos

skeezo&#8482;

desigo
A másfél órás futamot nem bírja ki a nyaka de az ûrbe egy utat azt majd igen
érdekes
Legend Killer
höhö

reaper4
😄D

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

a.carkey
Jaja, mint hallom már nem kötelezik, hogy 6x jöjjön ki a boxba még totálisan telitankolva is, és ha tényleg igaz a hír ismét visszakapta a csapatát is, akik majd leszedik a kerekeit verseny közben, így nem saját magának kell majd kereket cserélnie és tankolnia, mint ahogy Schumacher visszatérésének idejére tervezték. 😄<#falbav><#idiota>

A medve nem játék.

jah, igy legalabb az osszes fokozat kapcsolhato lesz az autojaban es nem negykiallasos taktikara kotelezik, tele uzemanyagtartallyal...<#vigyor1>

tanulj már meg magyar billentyûzeten írni..

skeezo&#8482;

Szuper irni se tudok...<#crazya> Szoval "halat ad"....

Es most Kimi halad az Thornak, hogy a kalapacsaval odacsapott Schumi nyakara...

Legend Killer
én nélküle is néztem és vele is.

matthias92
szinte gondoltam, hogy ez lesz <#wow3><#sir>
badoertõl nem várok sokat... nem egy atom pilóta, szntem pontot se fog szerezni...

Kicsit sajnalom, mert jot tett volna a lapos F1-nek, de a nagyarcu "Majd MS lealazza a mezonyt, mert O az isten-csaszar-kiraly-legenda!" szurkolok miatt orulok, hogy nem jott ossze...

lol XD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Totti5
Pofáraesés, nem volt biztos amíg az orvosok nem engedik, csak ezt nem nagyon mondogatták, mert ennek nincs hírértéke. Ez van, aki egy ember miatt nézi/nézte volna azt nem érdekli a sport, az õ baja.

Legend Killer
jójó 😊.

zsutyesz
ezt te sem gondolod komolyan, hogy a két dolognak bármi köze van egymáshoz!?!? <#wilting>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

a renault-t is arért nem engedték indulni, mert mégjobban beégtek volna. most hogy sumi nem indul, szerintem engedik õket indulni valenciában.

skeezo&#8482;

zsutyesz
Korábban mondtam már, hogy hidegen hagy, hogy jön-e vagy sem, így szidni sem akarom, mert valóban elismerésre méltó a versenyzõi múltja.
De valljuk be, vajmi kevés esély volt arra, hogy õ most itt hirtelen megváltja a világot.

Legend Killer
nem kell neki itt már bizonyítania és neked se nevetni rajta.

zsutyesz
biztos szétalázta volna... ez egy vicc 😄DD

szerintem lefizették az orvost hogy ezt mondja. nem akarják hogy szétalázza a mezõnyt.

skeezo&#8482;

Legend Killer
jahh

Legend Killer
RESPECT Michael Schumacher!

õ megpróbált mindent!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Legend Killer
jajajaaaaa. jól fogalmaztál 😄.

<#eljen>

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Legend Killer
na, most örülhet az a nagy szád.
láma.