FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Michael a balesete során pályafutása legsúlyosabb sérülését szenvedte el. Februárban és márciusban arra összpontosítottunk, hogy visszanyerje a teljesítõképességét. Hatalmas becsapódás volt durva felületre, amelynek következtében a hetes csigolyája és bal felsõ bordája megrepedt és koponyaalapi repedéseket is szenvedett. A koponya és az elsõ csigolya között egy ér is megsérült. Ennek a következménye agyinfarktus is lehetett volna. Örülni kell, hogy maradandó sérülés nélkül megúszta, mert egy ilyen érsérülés a kisagyat is érinthette volna." - tette hozzá Peil."
http://topgearhungary.blogspot.com/
amugy tényleg érthetetlen, hogy miért nem teszik lehetõvé marc genének, hogy hazai pályán versenyezzen, fiatalabb is badoernél és nem mellesleg a 'minap' nyerte meg a lemansi 24órást.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
skeezo™
😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
F1-es debütálása az 1993-as szezonban a nem túl jól sikerült Lola karosszériás Scuderia Italia versenyautóban történt, ami a Ferrari motor ellenére a leglassabb kocsi volt a mezõnyben. Rendszeresen megverte tapasztalt csapattársát, Michele Alboreto-t, de amikor 1994-ben a csapat egyesült a Minardi-val, Alboreto lett a második pilóta, és Badoernek csak a tesztpilóta szerep jutott. Amikor 1995-ben Alboreto abbahagyta az autóversenyzést, átvette a helyét, õ lett a csapat második számú pilótája.
A folyamatos pénzhiánnyal küzdõ csapatban a legjobb eredménye két nyolcadik (Kanada és Magyarország) és egy kilencedik hely (Japán) volt. 1996-ban a Forti Corse szerzõdtette le. A csapat abban az évben tíz versenyre nevezett be, de õ csak hat versenyen tudta megfelelõen kvalifikálni magát.
1997-tõl egészen napjainkig Badoer a Ferrari tesztpilótája. 1999-ben visszatért az aktív versenyzéshez, ment egy évadot a Minardi csapatnál. 1999 júliusában a Ferrari elsõszámú versenyzõje, Michael Schumacher lábát törte egy balesetben a brit nagydíjon. Mindenki azt várta, hogy Badoer ugrik be a helyére, a csapat azonban Mika Salo-nak szavazott bizalmat. (a döntést Jean Alesi, a korábbi Ferraris versenyzõ kritikával illette)
Badoer 48 versenyt fejezett be pont nélkül, ezzel csúcstartó a Forma1-ben. Az 1999-es Európa-nagydíjon majdnem pontot szerzett, negyedik pozícióban 13 köre volt hátra amikor a Minardi szétesett, a kamerák pedig egy megtört Badoert mutattak, az elromlott autóból kiszállva."
Olasz gokart bajnok.
F3000 bajnok.
skeezo™
Aktív évei 1993, 1995 – 1996, 1999
Csapata(i) Lola, Minardi, Forti
Nagydíjak száma 56 (48 rajt)
Világbajnoki címek 0
Gyõzelmek 0
Dobogós helyezések 0
Elsõ rajtkockák 0
Leggyorsabb körök 0
A Minardival _majdnem_ szerzett egy pontot 99-ben Nürön, de hát kiköhögte a lelkét a kis motor pár körrel a vége elõtt.
http://topgearhungary.blogspot.com/
amúgy meg szerintem csak médiafogás lesz a spanyolom meg kérik vissza a jegyüket
2 szer baszták át õket mivel nincs ott alonso és schumi miatt vettek jegyet!
http://gaborszantai.co.uk/
respect to the man in the ice cream van
sebaj holnap már arról lesz szó hogy Monzában biztos indulni fog😄😄😄
skeezo™
érdekes
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A medve nem játék.
skeezo™
badoertõl nem várok sokat... nem egy atom pilóta, szntem pontot se fog szerezni...
Kicsit sajnalom, mert jot tett volna a lapos F1-nek, de a nagyarcu "Majd MS lealazza a mezonyt, mert O az isten-csaszar-kiraly-legenda!" szurkolok miatt orulok, hogy nem jott ossze...
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Ale Alonso! poppe fan club™
skeezo™
De valljuk be, vajmi kevés esély volt arra, hogy õ most itt hirtelen megváltja a világot.
Ale Alonso! poppe fan club™
skeezo™
õ megpróbált mindent!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának