182278
  • IXEMGabeo
    amúgy nálam, bárki bármit mond Hülkenberg a legjobb újonc... hiába szerzett több pontot Petrov, a Renault összességében jobb autó volt, mint a Williams, Hülkinek olyan nagy bakijai nem is nagyon voltak Monacon kívűl...és hát Brazíliában a pole pozíciója az EPIC volt...Petrov ráadásul szinte sosem volt a Q3-ban, Hülkenberg többször tudott villantani, az igaz, hogy még fiatal és Barrichello elverte, de Petrovnál sztem figyelemreméltóbb volt...Petrov is még jó lehet, de a szezon végén evvel a rengeteg hibával, amit elkövetett ezen még jócskán dolgoznia kell az orosznak..örülhet, hogy főként egyelőre a pénze tartja benn a Renaultnál...
  • Jacek
    a futam vegen legalabb oszinte volt:D
  • Jacek
    McLaren 3-4 ferka 4-5 es igy tovabb
  • lama king19
    jövőre akk hogy lesznek kiosztva a rajtszámok?
    Vettel 1, Webber 2
    utána a ferrari v a mclaren jön?
  • Palinko
    hát nem őszinte :D
  • Jacek
    Na ezt a prmanager irta az tuti:D:D
  • Palinko
    nesze

petrov
  • Jacek
    kb egy öszödi beszed illik a mai ferrari teljesitmenyre:)
  • kifli
    várom mál a holnapot, meg a sok interjút :D

Elsősorban alonsora vagyok kiváncsi.
  • IXEMGabeo
    Sidonso nagyúr ráb/szott, Sebastian Skywalker pedig Júzólta a Forszt...
  • Jacek
    zsirzo
  • bakkerman
    hogy terjeszkedik az RB...a toyota volt 7 évet....nos,akkor a 7 elé tehetünk még egy 1-est is szerintem...
  • DannyL
    Brühühü!

• GPx8
    Alonso f*szfej volt. Tényleg azt hiszi, hogy Petrov is a Ferraritól kapja a fizetését???
  • WNW
    7. Fernando Alonso 195.588
    8. Vitalij Petrov 195.428
    10. Sebastien Buemi 194.928
    14. Felipe Massa 194.640
    15. Jaime Alguersuari 194.636

Na itt lathato a Ferrarik gondja.. A szinten Ferraris kis bikakkal voltak vegsebesegileg egy szinten.. Hiaba vertek volna meg oket a kanyarsebessegekben, elozni egyenesben lehetne.. Kopp...
  • kifli
    szerintem csak nem akart lemenni a pályáról
  • Bandee1987
    Hallod...ez tényleg kurva jó lett...mindenkinek ajánlom!

• IXEMGabeo
    de lol még Petrov majdnem nekiment, direkt valahogy így reagálhatott?

"höh beszótáá kotsog?, mindjár adok neked oldalról" csak oroszul
  • Dietrich
    azért ez várható volt már..ők nem Toyota..egy rakás pénzt toltak bele a motor és autósportba éveken át, egyéni szponzoráció, csapatok és F1 kapcsán.
    Kérdés már csak az meddig maradnak az F1-ben...szerintem addig nem mint a Toyo..
  • IXEMGabeo
    én mondjuk csodálkozom, hogy h nem bírod Fernandót hisz Barca drukker vagy elvileg, de ugye, hogy milyen szemétláda nem véletlenül nem bírom őt se:D sőt az autósportokban a spanyolokat eleve nem bírom, Algersuari is sokat hisz magáról, a Faubel is anno mikor Talmával küzdött egy köcsög volt...szval itt ez más, fociban viszont zseniálisak a spanyolok nem lehet őket nem szeretni:)
  • Dietrich
    csakhogy Vettel attól nem kap szárnyakat ;)
  • Falcon83
    Nekem az üdítő :D
  • WNW
    Vegig probalta, ahogy Massa Algeizet, meg Hami Kubicat.. Egyszeruen hiaba volt a 2 egyenes, annyira gyer a szelarnyek, hogy eselyuk se volt odaerni a vegere.. Meg Hami majdnem a McLarem monster F-csatornajaval, de neki se ment.. A Ferrarinal rossz aero csomagot valasztottak.. Valoszinuleg volt ido elony belole egy koron a lassubb reszeken, de az egyenesben mintha hatrafele mentek volna.. Azaz, hiaba vagy gyors a kanyarokban, ha ott nem lehet elozni..
  • Dietrich
    nem üditő...energia
  • IXEMGabeo
    ezen agyaltam manapság minden megtörténhet kellene egy képes Schumi és Liuzzi beszélgetéséről csinálni xDD lehet Schumi azt magyarázta, hogy na figyeld Tonio, Fernando úgyis megszívja a SC-ral majd, szval előre is bocsi h megperdültem előtted
  • Falcon83
    Hát ezt a szégyent is megértük újra, hogy olyan gyárakat mint a Mercedes meg a Ferrari, és olyan nagy múltú csapatokat, mint a McLaren és a Williams lealázta egy üdítőgyártó cég.
    Na de gratula Vettelnek a címhez.
  • Bandee1987
    Grat Vettelnek, szép volt.

A Ferrari szempontjából nézve: ez eléggé el lett qrva, jobban oda kellett volna figyelni, nemcsak Webberrre.

Egyesek nem értem miért hibáztatják Petrovot...Ferrari drukkerként is azt mondom, hogy ő csak tette a dolgát, miért kellett volna elengednie Alonsot?
  • Palinko
    én nem állítottam olyat hogy Petrov unfair lett volna, lehet rosszul jött le neked és úgy gondolod hogy szerintem alo azért hagyta el párszor a pályát mert petrov kiszorította, nem ezt szerettem volna mondani. egyszerűen arra utaltam hogy alo mindent beladott rögtön mikor petrov mögé ért és nem úgy volt hogy nem akart versenyezni, stb.
  • bakkerman
    ha mutatsz egyetlen jelenetet is,amikor Petrov unfair volt,és nem engedte el Alonsot,akkor megtapsollak. Ha unfair lett volna,azt mondták volna Wéberék is,csak jobban értenek hozzá mint mi...
  • Palinko
    nem nyilván csak hobbiból ment ki a pályáról alo nem azért mert előzni szeretett volna...
  • bakkerman
    szia Förnándó
  • paj01
    ezért irtam h kielezet volt a bajnoksag:) a renault is feljott a szezon vegere. Rosberget sztem megtudta volna elozni egyébként.

Egyebkent jah, en is ugy erzem h a hádzsik ott a közelkeleten ferrari fanok:D csunyan mutatott volna egy agaskodo ló tuzijatekokbol kirakva az égen egy RB ünnep alatt:D
  • bakkerman
    az miért baj,ha csapaton belül van egy kedvezményezett????? Biztos többet is keres mint Webber,ergó Horner úgy gondolja,Vettelé a jövő,mellesleg Webber tudásban Massa szint,azaz stabil középszint. Az meg hogy Petrov miért nem engedte el Alonsot,arra egyszerű a magyarázat,csak a balfaszok nem fogják fel: VERSENY VOLT. Petrov ment a pontokért,ennyi. Nem volt körhátrányban,egyenesben gyorsabb is volt Alonsonal,ennyi. Aki ennyit nem tud megcsinálni,az nem érdemel vb címet...31 kört tötyörészett Petrov mögött,egyszer se próbálta meg kifékezni,vagy valami...
  • Dietrich
    Lada részvények árfolyama megy fel :p
  • mcmoha

Alo ideges.
  • G_ArchAngel #104342
    vasarnap is van am ugyeletes gyogyszertar, ha kifogytal a bogyokbol:)
  • G_ArchAngel #104341
    Azert Kubica nem egy Petrov:)

Amugy Rosberg is nagy volt, kellene mar egy VB eselyes auto neki...
  • Tomy Lee
    Csalás volt az egész döntő ilyen buzi szabályt meg jövőre törőljék már el ezt a SC közbeni kerékcserét.
    Szegény Alonso nem baj JÖVŐRE SZÉTSZED MINDENKIT főleg ezt a mocskos pénzes zsid. redbullosokat!
  • vass17
    Kiváncsi lennék, mégis hogy előznél meg valakit, ha az egyenesben nem éred utol..Kanyarokban nem igazán lehet előzni, lásd Hamiltonnak se ment..
  • Ulvar
    Majd az FIA gálán :).

És ha nem ilyen béna szabályok lesznek. Hámozd ki mire mondom :).