182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Na gyerekek
ez nagyon durva:)
WTCC: Michelisz megcsinálta, nyert
Minden Tisztelet Norbinak! -
Aztakurva...
Még szerencse, hogy mindig magamnak írogatom be a flash tagokat. -
Így a kolléga úr amikor vidit akar linkelni azt hiszi hogy már bemásolta a kis blokkba de téved :). -

-
Mert a drága SG admin volt olyan kedves hogy a videó beszúrása opció alá egy default videót rakott be ami ez lett. :). -
de hogy mindenhova betolja az is teny:D:D:D -
nem vagy te egy kicsit kabbefaszom? ez már másnál is előfordult,szal nem direkt csinálja IXEM... -
IXEMGabeo #104730 fogalmam sincs az a link hogy keveredett oda be...nem is ismerem ezt a Scootert vagy ki a fene ez...ott van utána linkeltem a Massa-Kubica csatát azt szerettem volna betenni először is... -
Persze, meg a másik 28 alkalommal is véletlenül volt, hogy ezt a hidrogénezett hajú köcsögöt linkelted. -
hát jah...most egy Lotus friss szuprlágyon biztos jobb kört menne egy mekinél amin szarrákopott kemény van... -
G_ArchAngel #104727 Ez a technikai fejlesztesek korlatozasanak tudhato be.
Akkor a foszlo gumival is lehetett leggyorsabb koroket futni es harcolni kerek-kerek ellen a dobogoert, most meg ahogy Te is irtad, egy apro tapadasi veszteseg tetemes hatranyt jelent, mivel az autok teljesitmenye kozel azonos.
Regen eros autokkal lehetett nyerni, most preciz, hibatlan mernoki munkaval:( -
teljesen masok voltak a korulmenyek mint most, a gumik is.
ha most elfekezed magad, mar kockasodik is a gumi, idot veszitesz, az eletben nem ered mar utol akit kovettel. kemenyebb gumival nincs ilyen gond. iden hanyszor hany embernek mondak be hogy vigyazzon a gumikra? rengetegszer, ilyenkor "biztonsagi" koroket mennek, hogy kijojjon az elore eltervezett strategia.
regen ezt megtehettek es megis vegig tudtak menni a futamon, most egy ilyen utan mehetsz a boxba, vege a versenyednek:
-
taktikai sport lett,az a helyzet...újabb és újabb pályák épülnek,übermega infrastruktúrával,de előzési szempontból gyengék... -
G_ArchAngel #104724 Ilyenkor hianyzik a McLaren-es Kimi, O volt az utolso, aki elol is leszart mindent es nem szamolgatott...
Aztan 2007-tol is csaj lett, de igy lehet VB-t nyerni, tokosseggel nem.
Buzik es kislanyok bajnoksaga lett az F1:(
(a jelenlegi VB-k is hisztiznek vagy sirnak, rossz kimondani, de talan jobb, hogy Senna nem erte meg ezt az idoszakot) -
itt nem a gumiról van szó,hanem a feszültségről,nyomásról...szerinted a középmezőnyben az emberek miért előznek,próbálkoznak,merészek(kobayashi)?? nincs rajtuk akkor nyomás mint az éllovasokban,akik ha eldobják a vasat,akár egy szezon is elmehet,nem rizikóznak...98-ban fej-fej mellett haladt végig sumák meg Mika,olyan csatákat vívtak,hogy mikor néztem faterral,nem kaptunk levegőt...pedig ott is a VB címért mentek. -
itt nem a gyorsasagrol van szo. kit erdekel ha 3secel lasabban tesznek meg egy kort, viszont mernek kockaztatni mert nem kopik rongya alattuk a gumi ket elozesi kiserlettol... -
láttam is ezt a futamot élőben,ha jól emlékszem utolsó helyről indult,vagy magyon a végéről. -
4. vidi 06:30 te jóóó Isten gecci,Zonta mit érezhetett 250 fölött elzúg mellette 2 autó???? -
G_ArchAngel #104719 szerintem az exKGB-s tabornokkal a hata mogott...:) -
Majd Petrov mondja meg,hogy hogy nézzen ki a pálya
muhaha -
IXEMGabeo #104717 véletlen volt, nem tudom hogy keveredett ez ide xD -
G_ArchAngel #104716 WOW, micsoda egyetertes!
-
SL #104715 ez nem hardstyle topik haver :D:D -
IXEMGabeo #104714
lol 1. video helyett ezt szándékoztam betenni ez az egyik ALL time best:D -
IXEMGabeo #104713
közelmúltbeli előzések, nekem bejöttek:D
ez pedig egy összefoglaló video TOP 25-ről a feltöltő szerint -
hát jah én alonsonak drukkoltam szal nekem izgalmas volt, de később inkább feszültségnek nevezném. hát az oda vissza előzés meg látványos arrébtolások nem lehetnek a kocsiról letörne minden azért vigyázni kell mire számítjunk de tiszta pontos előzéseket szeretnék látni ahol a támadó tudja mikor fog elférni akit előznek pedig tudja még meddig bírja leszorítani a pályáról és mikortól kell elengedje hogy mindketten versenyben maradjonak és az autók se sérüljönek.
-
terato #104711 valaki nem tudna küldeni meghívót racing undergroundra? korábbi évekből szeretnék letölteni lms-t, btcs-t, wtcc-t, btcc-t stb. de sehol sem találom ezeket. Úgy hallottam ezen az oldalon sok minden fenn van, csak "invitation code" kell hozzá. Ha valaki tag és van meghívója és azt meg szeretné osztani az tudna írni privátba
előre is köszi,
terato -
IXEMGabeo #104710 igazából, ha visszahoznánaka régi szabályokból amik voltak a 90-es években valóban több előzés lenne, de sztem így is akadtak bőven akdiódús futamok...fránya diffúzor, F csatorna legalább nem lesz jövőre, elvileg...
Pirellit pedig majd úgyis meglátjuk mennyit fog kibírni -
G_ArchAngel #104709 kiveve Kobayashinak:) -
a sín autózás azért van mert 1 ideális ív van általába a pályán. -
WNW #104707 Valahol eltevedtel, amit irtam full cinikusan irtam.... En elvezem azt is, ahogy Alonso vegig probalkozott Petrovval, vagy Hami Kubicaval.. Hatalmas csatat nyomtak, mindegyik probalt mindent a lehetosegeihez merve.. Petrov/Kubica vedekezesben, Alonso/Hami tamadasban alkotott.. Persze, hogy nem olyan latvanyos mintha egy korben 10x megeloztek volna egymast oda-vissza, de van olyan izgalmas, csak mashogy... -
nem, de az a baj hogy a mostanában a legnagyobb izgalmakat ezek a kiesések jelentik és nem harcolnak egymással a gépek ami érdekesebb lenne, de azt kívánni hogy valaki csapja oda, meg legyen technikai hibája csak hogy neked nagyon érdekes legyen szerintem rossz mentalitásra vall. gondoltam megjegyzem hogy nem tetszik ez sem mint az sem hogy sokan inkább ellenszurkolók mint szurkolók itt. -
WNW #104705 Hat gyakorlatilag nehany versenyen iden, mikor nem volt eso, ezt lathattad.. Szinte az egesz versenyen 1 gumin vegigvonatoztak.. Szoval kapasbol bukta eme elkepzeles... -
szerintem meg csinálni über megbízható,teljesen kopásálló gumit,eltörölni a boxkiállást,csurig töltött tankkal elindulni futam elején,és akkor nincs melléduma,aki poziciót akar fogni,az ELŐZZÖN!! engem nem érdekelne,ha a köridők csökkennének 3 másodperccel,a lényeg,hogy élvezetes futamok legyenek,ne sínautózások,meg a műsor fele arról szól,hogy ez meg az mikor jön ki gumiért,és milyen nagy taktikai húzás stb...persze ilyen nem lesz -
WNW #104703 Szerintem is...
-
Az autó verseny nem csak vonatozásból áll. -
nos akik szerint ettől jó a verseny az nézzen roncsderbit. -
WNW #104700 Nem kell nepi szavazat.. Minden versenyen 4x sorsolas alapjan defektet kapnanak valakik .. Viszont lehetne sms-ben tippelni, hogy kik lesznek azok.. Ugyan ez motor elfustolesre, falnak menetelre, es visszahoznak Satot, akinek minden versenyen 1 kocsit ki kellene lokni... -
jah olyan gumi kéne amit már 2 szer le kell cserélni verseny alatt hogy optimális legyen a sebesség, de nem kéne ez a szabály hogy hányszor gyere jöjjön amikor a csapat úgy látja. aztán legalább lenne izgalom a boxutca végén ha valakit beérnek.
igazából az elején nem csinálják ezt meg hogy többször jönnének ki friss gumiért, mert félnek hogy leelőzik őket ugye ők maradnának kinn, de ha lenne egy jóval rövidebb boxkiállás és nem ilyen 20 on másodpercek a 2. helyen ha tudná tartani a tempót a verseny végén lehetne izgalom ha kijön egy plusz gumiért míg az első fél kijönni előle és akkor friss gumival lehetne kerülés az utolsó körökben könnyebben. de az a gáz ezzel az elképzeléssel hogy hosszú a boxutca legtöbb helyen aztán 10 en huszon másodperceket lehet a végén nem kockáztatna be a 2. helyről mert a 3. is ott van. szóval a lágyabb gumival is lehet csak középmezőny tudna hozni pár helyet de hát legalább segíti az előzést a dolog, lehet taktikázni. mert rövidebb boxutcákat nem nagyon lehet csinálni főleg tervezésnél kellett volna figyelni pl abudhabiban szép az az aluljáró meg minden de az is csak lassítja hiába nyomhatja a gázt mert nagy kanyar szűk sáv meg 2 fal... de máshol is szűk a kijárat ez nem jó a lágy gumival való taktikázás szempontjából. -
Buci nem átlépi, hanem felszívja a fehér csíkot :D