FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
fordított sorrendben:)

Szerintem siman csak valaki leforditotta neki az SG Forma1 forumat es azon rohog...

http://gaborszantai.co.uk/

Az elso beallitott foto.. A kovetkezok elkeszultekor sok volt mar a vodka, az utolsonal meg Hami azt magyarazza neki, hogy igy reszketet a kezem, mikor egyszer rally autoba ultem...<#vigyor1><#nyes>

miilann04
ps

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Kit--Kat
Na kezdjük a sablon Kimi unja z F1-et agymosásos urban legend megcáfolását:
Hungaroring

Valencia

Belgium

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Mint általában;)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Azt az évet beszennyezte a kémügy de csúnyán, idén viszont messzirõl javult a McLaren.
Számomra jól hangzik a Rosberg-Hamilton, de az Alonso-Hamilton izgalmasabb :)

egyébként meg oriási grat a Force India-nak, és Giancarlo-nak!! <#eljen><#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Minstrel
szerintem ott van a sebességmérõ pont ahol Badoer eldobta az autót és ott valszeg' akkor késõn fékezett, ezért lett neki 320 feletti sebessége

http://topgearhungary.blogspot.com/

Ulvar
Ehh, itt a Brawn nem lesz jó mer kurva hideg a pálya. Amúgy az F1es qualy az még izgalmas is, de a VERSENY TEHÁT A LÉNYEG sose, vagy nagyon ritkán IDÉN.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Es mondjatok, hogy nem jo ez az ev... Fullra kiszamithatatlan, melyik versenyen ki lesz az elejen... Elkepeszto... Hosszutavon azert elkepzelheto, hogy Bari, meg Kimi dobogora megy.. A Brawn/Ferrari jo hosszu etapokon, illetve itt jol johet a Ferrariban a KERS...

Dark Angel 666
ha volna egyenes vonalú pálya , ott õ volna a király <#hehe>

Alexease
Sajnos majdnem lemaradtam rola, de meg eppen lathato:)

Alexease
Ugy voltak vele a Ferrarinal - gondolom -, ha mar Badoer kanyarodni nem tud, legalabb az egyenesben menjen gyorsabban;) Igy csak minimalisabb hatrannyal lesz utolso;)
Norbi1990
De az egyenesbe messze a leggyorsabb :D
Õ az elsõ 325-el 2. sutil 314-el :D
Következõ futamtól megnézném a Ferrariban <#nevetes1>
remélem holnap pontokat fog szerezni Fisico.
Badoer bizonyította, hogy helye van a Forma 1-ben <#banplz>

Ki ez a mekegõ f........x szinkrontolmács. Nemigaz, hogy nálunk nincs egy normális. Szép volt fiúk!!!!!!!!!!

LoL micsoda "régi" új arcok az interjúszobában ^_^<#taps><#eljen>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fisichella, Barrichello, Trulli, Heidfeld - az idei F1 mezony oregjei arattak:)

bardocz
Fisichella!!!!

Mindjárt elsírom magam örömömben :D
a.carkey
Ebbõl "Hová tûnt Damon Hill?" szintû dolog lesz.

A medve nem játék.

Solten
Trulli <#eljen>

Saor Alba

Solten
Há' betojok.. Mi van Fisi-cellával??? Az szép... <#taps>

Saor Alba

Fizi :DDDDDDDDD

Totti5
Fisco<#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen><#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Solten
vagyis Q3...

Saor Alba

passatgt
na ezért most minek jöttek ki?

Ezt a kommentet hogy hoztad ossze?
Meg a szavak kozott is alig van kapcsolat, a tartalom pedig...

Nem hinnem, most mar nem jok a Ferrari beallitasai, amit Pedro emailezett el neki...

Solten
Jaja, Button sem.. oriasi meglepetes. Nem talalja az auto egyensulyat mar 10 verseny ota... :)

Saor Alba

Norbi1990
Legalább megverte Hamilton-t meg Buttont is <#hehe>
Fisichella meg <#taps><#taps><#eljen>
Totti5
Pezsgõ? az érdekesebb hogy Button sem és ebbõl neki megint egy szenvedõs versenye lesz 1-2 pontért, ha Bari benne lenne 1-3ban megint a kvali végén és versenyen is akkor felvetõdik a kérdés hogy mi a fene van Buttonnal?

bardocz
Ne, Sutil kiesett :S
De Fischella fantasztikusan autózik.
Solten
Háhhá, nem jutott be Lajos a Q1-be... :)

Saor Alba

passatgt
bazmeg fisco:D

Norbi1990
<#taps> Jól mennek a Force-ok
bardocz
Fisichella!!!!
Totti5
de

JGTC
Webber RB-jén nem a régi orrkúp van?? Tisztára úgy láttam mikor elöször ment.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

a.carkey
Bocs, de Kimi versenyen elõzgette meg a Red Bullokat, nem kiestek elõle ...

Firerock!

Mint tette azt az egész évben? Jaja, persze, persze ... :D

A medve nem játék.

a.carkey
Button azért nem erölködik, mert nincs Massa? WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Baszott nagy hülyeséget írtál! :D

A medve nem játék.

a.carkey
Na fasza, látom egyre gondolunk. :)

A medve nem játék.

a.carkey
Mondjuk ezt a versenyt még megnézném (Kiminek ugye volt egy kis mûszaki problémája), de szerintem kijelenthetjük: amióta a csapat rá koncentrál, jönnek az eredmények is.

Kérédés, hogy Massa 100%osan tud-e majd visszatérni?

A medve nem játék.

jujj ezt mégegyszer le ne írd!!

elég volt a hisztis alonsoból egy életre... ( igen tudjuk h idén normális )

szopasson másik csapatot

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Firerock
öcsi!
és ha én azt nyilatkozom hogy én vagyok a spanyol király akkor elhiszed?
izomból röhög?te akkor még nemláttál izomból röhögõ embert
a FErrari nem rakat talicska és ha massa most lenne õ megint megverné kimit

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

vki nyomhatna egy stream linket

Peppus
Ez a szárnyalás? :P Amióta nincs Massa, sehol sincsenek a RedBullok, Button sem erõlködik, Rosberg sem tudja megszorongatni az élmezõnyt.. Ki marad akkor? Massa ugye nincs, egy dobogós helyezést kötelezõ hozni Kiminek szerintem..

b-type
A McLaren-nél nincs változás, mégis mostanában egész jók...ez simán belemagyarázás.
Én nem szeretném ha Kimi visszajönne a McLaren-hez, ha kérni kérne én ALonso-t kérném vissza, õ tudta rakni a McLaren-t úgy vagy talán jobban mint Hamilton.
Kimi alatt nem tudtak ennyire összeszedett verdát csinálni pedig nem egy éven keresztül próbálkoztak, most hogy végre összelapátolták nem kell.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
UUUNNNCSSIII.

Mindkettõtök az.

Megint a sablon szalagcímeket irkáljátok.
Kimi 1000000szor lenyilatkozta nincs motivációs problémája.
A csapatban vannak barátai, bocs, hogy nem nyalja ki mindenki seggét úgy ahogy azt elvárják és Massa bõszen csontig meg is teszi.
Ha néznétek fotókat a paddockban minden futam hétvégén készül minimum 4-5 kép amin izomból röhög.

Aki nem szereti az F1-et, unja magát az, hogy tudna ebbõl a rakatszar talicskából kiganajozni dobogós helyeket???

Az az igazság, hogy amióta nincs Massa és a csapat teljes szélességgel mögötte áll, azóta szárnyal úgy mint a McLarenben anno.

autoszimulator
Én mindig drukkoltam Kiminek, most is, de a Ferrarit jobban szeretem, s az õ érdekükben jobb egy Alonso, mint õ. Massa meg legalább akarja a gyõzelmet, még ha nem is sikerül szegénynek sosem. Kimi már nem szereti az F1-et, láttad rally futamán milyen élvezettel ment, sztem azon az egy versenyen többet nevetett, mint egy egész F1-es évadban...

.: mobilize.hu :.

Totti5
Vagy Kimiben van a hiba és nem tudja magát megszerettetni a csapattal, úgy pedig nehéz dolgozni vele. Massa viszont passzol a Ferrarihoz, buzgó, folyamaotsan képes tanúlni, nem csoda hogy nagyon kedvelik ott.