182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #104697 a műsort meg vezesse A Stohl Buci..
csak át ne lépje a fehér csíkot... -
Úgy kéne mint a legyen ön is milliomosban, a közönségszavazat :D
És most kérem vegyék kézbe a székük alatt található eszközt. És most szavazzanak, hanyas rajtszámú autó kapjon defektet :D
Vagy: Küld a defekt Hamilton szöveget a 17632-re!!
Tehát defektért defekt Versenyzőneve a 17632-re :D -
esetleg 2 kötelező defekt? a nézők szavazhatnának ki essen ki pontszerző helyről
-
G_ArchAngel #104694 Oke, de hagyjak, hogy egy gumi kibirjon egy futamot es tovabbra is nehez lesz elozni, akkor ismet vonatozast nezunk? Vagy legyen 2 kotelezo kerekcsere? -
de pont ez az ha azt akarod hogy nyomják akkor puha gumi kell ami jobban kopik, jobban tapad. ha kemény gumit csinálsz az fog lassan kopni, kevésbé tapadni. gyors körhöz jobb tapadásra van szükség.
G_Archangel azért a 2 boxkiállás az abu dhabiban pl 46 másodperc behozás, azért nézd már meg hogy ez irreális. ha ez lenne a feltétel amit írsz 2 boxkiállás rengeteg mindenki lecserélné verseny felénél és gumi taktika nem lenne. de ha megnézed utolsó futamon is az volt hogy nehéz volt eldönteni hogy kinnhagyják kopott lágyon, vagy jöjjön keményért amivel mehet gyorsabban szal ez az amit te akarsz hogy sokáig bírja ki a gumi megbízható legyen kevesebb baleset stb, de ha újat teszel fel begyorsulhatsz mint pl kubica szingapúrban rögtön előzött 2-3 versenyzőt új gumival, de hát másnál is volt ilyen. de amit mondasz az nagy különbség és mindenki lecserélné nem lehetne ennyit taktikázni gumival. -
+1 -
IXEMGabeo #104691 emlékszel Montrealra? ott koptak a gumik leginkább, olyan szinten kellene, hogy bejöjjene a boxba, mint azon a futamon... -
IXEMGabeo #104690 tetszik a Pirelli mintázata... nem érzem, hogy olyan nagy változások lesznek jövőre -
lenyilatkoztak hogy az elso evben tutira mennek:) -
G_ArchAngel #104688 a koztes megoldas lenne a jo: a gumi birja ki az egesz futamot, de aki cserel, az gyorsuljon fel annyira, hogy legalabb 2 boxkiallasnyi idot behozzon:) -
szerintem meg kemenyebb gumi kene, inkabb birja ki az egesz futamot minthogy gyorsan kopjon, mert igy ovjak, kimelik hogy minnel tovabb kinnt tudjanak maradni vele, nem mernek olyan agresszivan vezetni, elozni.
kemenyebb gumival szerintem jobb csatakat latnank. -
Nagyon remélem hogy az FIA és a Pirelli is látja a helyzet komolyságát és nem olyan gumik lesznek jövőre amikkel a verseny 90%át le lehet tudni, akkor amikor nyakig tankolva mennek vele a verseny feléig... vicces volt amit a B művelt. Ide nem megbízhatóság kell hanem egy gyors abroncs ami ha kopik akkor kopik, ha kell akkor 2szer kell kijönni, nem pedig csak azért cserélni mert kötelező, amúgy meg mindenki simán végig menne 1 szettel............. -
ez a gumi már most jobban néz ki mint a régi:d -
Kiminek volt ilyen fehér piros nemde? -
WNW #104683 Es piros a sisakja... Vajh dizanj valtas, vagy a sajatjat otthon hagyta, es talalt egy regi Schumi sisakot valamelyik sarokban..?
-
Todt: Nem vagyok a csapatutasítások ellen -
G_ArchAngel #104681 Massa 
-
JESSZ:D -
IXEMGabeo #104679 pff...no comment
a. carkey igazad volt
-
ez a kirúgás így van rendjén szerintem. -
Mégse sírnak... sem a NASCAR-osok sem az Indy-sek se pedig ezek eléggé veszélyesek.... de akik itt versenyeznek tudják hogy ez autóverseny nem sakk.... -
Meghamisították Mika Häkkinen véleményét - kirúgták az újságírót! -
A cirkusz célja nem az hogy a népet szórakoztassa? Ezt már Rómában is tudták...akármilyen veszélyes is, ez egy ilyen sport. Akárcsak a rally az is veszélyes, sőt ott azért nagyobb a kockázat nincs akkor védelem... -
Azért nem csak éjjel van továbbá fennt vannak a versenyek az IRC hivatalos oldalán. link értelemszerűen a video szekció. :) -
Ettől a dumától nagyfiunak érzed magad ?
Amúgy ha lejjebb olvasnol látod hogy írtam is hogy a nevezett csatornán van IRC. -
lehet sokáig facsarni a témát a lényeget már összeszedtük. egy jó szabálykönyv megjelenésében meg mindannyian reménykedhetünk és több akció lesz, feltűnőbb lesz a pilóták közti különbség. -
shumika #104671 nealudjál:D -
Ja éjjel
-
shumika #104669 köttessél eurosportot azon van rally is. -
Én nem is mondtam hogy csak az létezik a világon,,,
Ellenben azzal hogy sokan főleg itt EU-ba azt hiszik csak az F1 létezik a világon... -
Ez a legegyszerűbb ugye? oda vágni hogy ne nézd akkor.
Csak elfelejted hogy Európába kb semmi mást nem ad a tv-
Mert jajj az F1 a legtutibb királyság. -
nem csak nascar létezik a világon..ott van a V8 ami pontosan tükörképe a FIA WTCC féle bohóckodásnak..és az ausztrálok kurva profi közvetítést adnak..olyan infókkal mint amik az amcsik szoktak.. -
shumika #104665 ne nézd akkor -
ez már régi hír nem? -
Nem lenne olyan nehéz normális irányba terelni a dolgokat csak akarni kéne. Az egyen kasztni tényleg nem megoldás, de pl az indycarban nem mindig volt egyen kasztni és akkor is jó versenyek voltak. Ott normális szabályok szerint építik az autókat, és nehezen vezethetőek. Nincsenek elektronikai kütyük, nehezek az autók, szívó hatás van stb. Talán itt is ebbe az irányba kéne elindulni, és jó versenyek lennének. -
Ott már nem sokáig. NASCAR-ba is egyen kasztni van ott nem tudom hogy ez a változtatás hogy ne legyen az, egyáltalán tervbe van e. -
szerintem legtöbben azt szeretnék amit te, nem ilyen trükköket hanem kőkemény autóversenyzést. de látod lehet ilyesmire kényszerülnek mert "normális" szabályt úgy néz ki nem könnyű megfogalmazni mert mindég lesz kiskapu és láthatóan ahol van pénz ott jócskán jut embereket foglalkoztatni arra hogyan tudnák a szabályokat betartva valami pluszt vinni a kocsiba ami nekik jó a mögöttük lévőnek lehetőleg rossz.
régen megy ez az érdekellentét és mindég kiskapukat csukják be, régi példa mikor fűkaszáló stílusba ventillátort raktak hogy szívja az autót a talajhoz a levegőt meg hátra fújta ki hogy a hátul jövőnek ne legyen valami jó :D
lássuk be biztos nem 1-2 oldal a kocsira vonatkozó szabálykönyv, nem jártam utána ha valakinek van infója az oldalszámról lehet hogy meglepően sok lenne. és minden évben elég 1 kiemelt dolog ami kiskapus megoldás és az az év máris valószínűleg megpecsételődött ki nyeri, sajna így lassan csukódnak azok a kapuk hogy év közben nem módosítgathatod össze vissza a szabályzatot mert a franc nem tudná követni autó fejlesztésben, meg még több kiscsapatot űzne el.
de az egyen kasztnit meg mindég nem látnék szívesen, meg nézhetek indyt ha jól tudom ott egyen kasztni van. -
Sikerült a linkedet megnyitni 1-et linkleltünk , de ez semmit nem jelent hisz a mostani utolsó versenyt valószínűleg elég sokan nézték az elég nyílvánvaló okok miatt. -
Ahogy Falcon írja a nézőkből éllnek. A NASCAR-osok ezt maximálisan tudják az F1 mikor jön erre rá?
bocs a nézőkből és a reklámból. -
Ja csak ha már belőlem élnek elvárom hogy kiszolgálják az igényeimet.