182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #104777 már kezdek kételkedni, hogy te még Ross Brawn képességeit is kétségbe mered vonni:D:D röhejes Newey-val együtt a legnagyobb guruk, a közelükbe nem érhet senki...összes Mclarenes gárda nem ér annyit, mint ezek ketten...Merci még hálás lehet, amiért Rossnak sikerült vb csapatot csinálnia 2009-ben így sikeresen 75%-os tulajdonrészt tudtak vásárolni...egyelőre úgy tűnik, jól meg is kötötték a kezét, ezt avval magyarázom, hogy a hibás taktikai döntések nem rá vallanak tuti, hogy a háttérből adja valaki az utasításokat náluk...azért 25% nem sok és még ő maga nyilatkozta, hogy ez az utolsó csapat ahol dolgozik és szép lassan egyre jobban háttér pozíciókat fog betölteni...nagy különbség, azért, dehogy kirúgják:D:D ilyenek is csak neked jutnak eszedbe -
Ha nem fog menni a Mercinek, akkor kézen fogva fognak repülni Sumival, mert a Merci mást fog odaültetni a csapat élére. -
IXEMGabeo #104775 volt rá példa, burkoltan, de volt rá példa...nem is Alonsora gondoltam, mert őt én se bírom, inkább, Hamilton az, akit imádsz, és senki más nem jó...minek vonjam vissza? hisz nem ez az első... -
ezt nagyon gyorsan vondd vissza,1 Realost,de még 1 fradistát se szidtam,se Interest,senkit! ennek utána is nézhetsz nyugodtan! az meg hogy alonsot nem bírom,az igaz,2007-ben megutáltam,ez van. de akkor se az Alonso fanokat szidtam,hanem őt,nagy különbség... -
IXEMGabeo #104773 gúnyolódjál csak...aki nem Barcás és nem Alonsós azt csak szidni tudod... -
adjunk már még neki 5 évet,had szokja az új technikát,talán 2016-ban egyszer veri valamelyik mekit,vagy rózberget időmérőn :DD -
G_ArchAngel #104771 Nem az SG-sek...
ÉN!
-
áh nem úgy van, majd az SG-sek döntik el
-
IXEMGabeo #104769 majd Ross Brawnék úgyis eldöntik... -
G_ArchAngel #104768 Ha 2011-ben sem mutat semmit, vagy legalabb nem hozza Rosberg szintjet, akkor nem lesz szukseg harmadik evre... -
IXEMGabeo #104767 az meglehet, de talán 2011-ben könnyebb lesz alkalmazkodnia...úgy tűnik a Pirelli már most jobban fekszik neki, mint az ócska Bridgestone, ráadásul nem egy Button féle alulkormányzott autót kell vezetnie...Hamilton is szar lett volna egy alulkormányzottan megépített autóval alapjaiba véve... -
mondtam hogy elfelejtett vezetni?
az a probléma hogy a technika gyorsabban fejlődik mint ő... -
IXEMGabeo #104765 nem felejtett el vezetni, az a gond az ellendrukkerek nagyon szeretik nem figyelembe venni a sok hátráltató tényezőt...nem mondok semmit, mostmár 2011 lesz a lényeg... -
vagy csak azt mondja amit hallani szeretnél
de soha nem lesz már a régi... -
IXEMGabeo #104763 egy normális világbajnok, aki gondolkodik is:)
hola Emerson -
akkor nem tom,biztos nem 50 ezret kapott,egy nullával többet minimum érdemelt -
Tehát ő csak 50 ezret érdemelt? érdekes lenne. Amúgy Webber nem mérnök, viszont egyszeri munkás lehet..... -
A 23 éves pilóta mellett a konstruktőrök versenyében is világbajnok Red Bull istállónál mindenkit megjutalmaztak: az "egyszerű" munkások 12 ezer, a magasabban kvalifikált mérnökök pedig 50 ezer eurós honoráriumot vihettek haza - írta a Bild című napilap.
ő is benne van a keretben. -
Red Bull: "Who is Mark Webber?"
ennyi...ezt eddig is tudtuk :). -
S Webber mennyit kapott, vagy ő nem tett hozzá semmit a Vb címhez? -
Hárommillió eurós jutalmat kapott az idei Forma-1-es világbajnokságon győztes német Sebastian Vettel.
A 23 éves pilóta mellett a konstruktőrök versenyében is világbajnok Red Bull istállónál mindenkit megjutalmaztak: az "egyszerű" munkások 12 ezer, a magasabban kvalifikált mérnökök pedig 50 ezer eurós honoráriumot vihettek haza - írta a Bild című napilap.
A jutalmazás több mint félezer vezetőre és alkalmazottra terjedt ki. -
fejbe kéne vágni ezt a tilke gyereket -
talán hallgatni kellett volna a nézőkre akik már min 5 éve mondják hogy nem jó hogy ugyanaz az ember tervezi az új pályákat így mind szar..... -
Megy a szarkavarás ezerrel. Érdemes elolvasni. -
félek semelyik, legalábbis eurosport műsorba nincs benne. szerintem ilyen német rtl vagy 3sat vagy hasonló fogja csak adni -
ROC-ot melyik fogja adni és mikor? -
IXEMGabeo #104751 tapasztalata simán megvan hozzá... -
Remélem megoldódnak a gondjai, és eggyé tud válni a vassal! aztán már csak abban kell bízni hogy gyors is legyen alatt a technika és hozni fogja az erős eredményeket! -
Ficza talán.
Vannak vagy hatan a csapatban, nem volt olyan nehéz dolga. -
IXEMGabeo #104748 ja úgy legyen sok sikert nekik!
Talma pedig jövőre esélyes a vb címre is akár... -
Nem tudom valami ifj. F...mittom én sajnos rossz a rövid távú memóriám. -
Laczkóékra gondolsz? Úgy rémlik, ők vannak Suzuki kupában. Nem tudom kik azok, de papának biztos sok pénze van. -
Most volt RTLen Suzuki kupát egy 12 éves srác nyerte, és valami Fiestával nyert egy másik nincs 15 éves gyerek, csak fél füllel hallottam. És hogy most valami 2000es verdával akar menni (Seat) vagy nagyobb de inkább 2000es -
Itthon nagyon nincs semmi a pár hazai kupán kívül. Seat kupa sincs, hanem egybe lett olvasztva a többiekkel ( tudtommal ), viszont akik ott kitüntek és kellő hátteret sikerült összekunyerálni azok már külföldi sorozatban versenyeznek, gondolok itt a Zengő csapatra a Eurocup és a WTCC. Ott van Norbi és Gábor nekik ott a helyük a WTCCben jövőre egy csapatban, de ez már csak pénz kérdése.
Talma már sok éve meghatározó alakja a MotoGPnek.
Kis Pál Tomi is szépen teljesít a formula autók világába.
WRCbe is ki ki kacsingatunk, ugye Firiciék egy kiváló eredményt dobtak el multkor, de ami késik nem múlik! -
De privátért járó pénzt úgy tudom megkapják. Legalábbis év elején erről volt szó, hogy nem számolják őket bele, de a díjakat megkapják. -
Mondjuk itthon nehéz seat leon eurocup-ot nyerni
-
IXEMGabeo #104741 csak nem becsüljük meg őket, nem adunk jutalmat nekik, ami jelen esetben a fizetés... itt nem csak az autósportról van szó, nálunk, ha valaki valamit el akar érni, azt inkább külföldön teheti meg... -
-
Isten adta tehetség! És ilyen kaliberű emberből van bőven Magyarországon. De mint tudjuk, a siker nem számít csak a foci! -
Ráaádsul bajnokságot is megnyerte az újoncok közt! ( privátok közt is nyert volna, ha nem sorolják át őket gyáriba poénból ).