FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
jó most nem a technikai dolgokra értem, de mióta Ecclestone meg a Ferrari "szövetségesek", azóta vhogy a Ferrari mindig megússza a hibáit 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kifli
"Annak szurkol" "pártatlan"

szerintem ez üti egymást, fõleg egy mondaton belül
Bandee1987
Nem tudom, hogy egyesek honnan a bánatos lófütyibõl gondolják azt, hogy Kimit megbüntetnék. NEM VÁGTA LE A PÁLYÁT, hanem kiment a bukótérbe, és onnan gyorsult, ergó nagyobb távolságot nyomott le rövidebb idõ alatt (gondolom a KERS-nek köszönhetõen, meg annak is hogy ott nem volt ugyebár forgalom).

Ha nem lett volna gyorsabb az autója, akkor a bukótérbõl visszatérve simán visszaesett volna.

Amúgy grat Kimi, végre egy gyõzelem, és grat még Fisiconak, Vettelnek is.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Firerock
2.lett te szerencsétlen

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gercse
<#eljen>

bardocz
Háát, ha Kimi nem elõz 2-3-at a bukótérben(ami akárhogy is nézzük, szabálytalan), akkor Fisichella talán megnyerni😊 De végre egy jó verseny volt, és most FIA GT a sportklubbon, szóval jó nap ez.
Szep ez a nagy Kimista jo ez igy nyomulas, csak ez egy kis csapat gyozelmebe kerult.. Az mar nem mindegy... Ferrari szurkolo vagyok amugy, csak ez igy valahogy nem fair Fisichellaekkal szemben, akik amugy gyorsabbak lettek volna mint a Ferrari, ezt be kell ismerni...

Vackor1024
Te mirõl beszélsz???????? 😄

Ulvar
Pont azt csinálja. Annak szurkol aki épp nyerésre áll tehát pártatlan, mert mindegy hogy ki van elõl.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Soha senkit ne büntettek meg Spában ez miatt, pedig soxor, sokan eljáccották már.

Visca El Barça!

Azoknak a szerencsetleneknek, akik megint nem kapcsoltak be a TV-t es ugy mondanak velemenyt:

1., ha nem megy ki Kimi, akkor a baleset mar ott kovetkezik be, nem kesobb
2., 3. helyrol 3-ra erve nem lehet elonyt szerezni (matek es fizika, suli nemsokara kezdodik, ideje lenne komolyan venni)
3., levagni nem lehet azt az utvonalat, amit hosszabb uton lehet megtenni (geometria, fizika...)
4., a bukoternek sokkal rosszabb a tapadasa, mint a versenypalyanak. igy kockazatot jelent szandekosan hasznalni (fizika, statika)

Ja, es volt mikor volt Kimi-n sapka, meg volt mikor nem - ebbe sem lehet belekotni...

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Ez az vérpistikeee nyomjad király vagy. Mert te elmondod a lelkednek a gondját.

Hagyj döntse már el a vezetõség hogy kinek mi a jó. Úgy bírom hogy okoskodnak egyesek, Mclarent se büntették egyes ügyek miatt.

Vagy ha jobb döntés felelõsséggel bírsz mint õk akkor állj közéjük fafej.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kifli
"a Ferrarinak kibaszott protekciója van"

ez nemteljesen igaz mert akk eltörölték volna a diffuzort, amivel a leginkább a Brawn-nak tettek volna keresztbe, de nem törölték el...
Shep
Pállik meg mondjon le, unalmas már, hogy mindig azt ajnározza aki éppen jól megy, pár éve meg nem gyõzte Fisicellat szapulni. Eldönthetné már, hogy kinek szurkol, mert ez a divat drukkeresdi nem az igazi olyat, hogy pártatlanul közvetítsen már fel sem merek hozni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Firerock
mondták nekik hogy Kimi Raikonnen nyugodtan szerezhet elõnyt a rajtnál azzal hogy kiengedi a bukótérbe

Tyler1
mer a Ferrarinak kibaszott protekciója van! Ecclestone meg nyalja a valagukat! ez egy McLarennel, B-GP-vel, Red Bullal büntetés lett volna.
na de mind1 szépet ment Kimi, bár én jobban örültem volna Fisichellának 😊

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nah vegre megvan az a futamgyozelem. a ferrari ugyanolyan szar mint volt csak most a tobbiek nem voltak jok..ennyi. kimi szereti ezt a palyat ez segitett neki. Egyebkent hulyeseg csalasnak nevezni amit csinalt. Minden verseny elott van egy megbeszeles a pilotakkal ahol tisztazzak a szabalyokat a palyaval kapcsolatosan. Valoszinuleg ez a manover rajtnal belefer mivel mar tavaly is megcsinalta es most se volt belole baj. Amit meglehet csinalni azt meg is kell. Rakjanak oda falat ahogy regen volt ha nem tetszik. Jol csinalta h kiment mivel trulittol nem fert volna el kulso iven csak a mufuvon azon meg vagy kurva sokat veszit vagy esetleg meg is pordul es bele all a mezonybe. Mivel Vb szempontjabol kurvara mind1 h ki nyert kar is ezen vitatkozni.
Ugy nezem Button bemakojja a szezon veget. Elfogyott a ket elcsapat ereje. Red bullnal elkezdenek bohockodni a kerssel...erdekes lesz.

chalezlopez
Grat Kiminek és Fisichonak, aki meg azt mondja, hogy Raikkonen CSALT, az egy szemellenzõs ostoba...

Vamos Argentina!

Solten
ja, 2 hulye

Saor Alba

Sehol nem foglalkoznak evvel, egyedül a hülye retekklubos "szakértõk"<#beka2> fossák a hülyeséget.

Visca El Barça!

kifli
am akit megelõzözz azt a páján elõzte meg, utánna már csak tartotta a poziciót...
autoszimulator
hát akkor nézd át a tavalyi felvételeket újra

.: mobilize.hu :.

kifli
nameg az hogy levágod a sikánt, meg kiereszted a bukótérbe nemugyanaz...
Hát, ha jól megnézed nem volt már helye ott befordulni, mellette volt két autó, és a külsõ már a pálya szélén fordult el.

Visca El Barça!

Totti5
most mutatják, egyértelmû, amig a többiek vették a kanyart õ a gázra lépett és nyomta neki, így elõzte meg õket, amúgy simán befordulhatott volna, csak akkor nem elõz meg senkit sem

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kifli
3-an mentek ott, egyiket sem büntették meg, és tavaj azért hami visszaelõzése volt ami miatt a büntit kapta.

Am tetszik a dobogó, szép volt ferrari, szép volt forceindia 😄
Yesss<#eplus2> Szabálytalan az, amit a bírók annak látnak...ennyi. Sztem semmi olyan szabály nincs, h a bukótérben nem lehet gyorsítani. Emléxem régebbi spa-i versenyekre, volt mikor sokan sorozatosan ezt csinálták, és nem büntettek senkit. Különben meg egyébként sem tudott volna befordulni, mindenhogy ki kellett neki menni oda. Akkor áljon meg, és engedje el a mezõnyt vagy mi? Amúgy ez a pálya messze a legistenkirályabb a világon, a Tilke féle szarok sehol sincsenek<#nyes>Ez csak a Palikék hülyesége volt megint, ha ez annyira gáz lett volna, tuti h 15* visszalassítják. Az interjúkban sem szólnak róla egy kukkot sem.

Visca El Barça!

Skynet85
De nagyon jó a csattanó! GRAT Kimi!

Firerock
az

Totti5
Ugyan azt csinálta Kimi mint tavaly Hami, csak Haminak vissza kellett engednie + még a verseny végén 25mpvel is megcsapták, így is lehet végülis vagy kapok vagy nem alapon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Molnibalage
Hát szerintem vicc, hogy Kimit nem büntették meg...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ugytunt, ki kene elemeztetni valami szakertovel..😊

Solten
Nagy ritkan mosolyra huzza a szajat... 😊

(ilyenkor a pulzusa felmegy 40-rol 60-ra/min, vernyomasa is eleri az atlag min. szintet... 😊 )

Saor Alba

bujcsik555
Kimi tényleg mosolygott, vagy a szemem káprázott<#wow1>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Solten
Szep volt Kimi!!! <#taps>

Fisiconak is grat. Ment mint alom.

Saor Alba

Solten
Szerintem van annyira profi hogy tudta mit csinal. Ezt bizonyitja hogy a birok se szoltak semmit, ergo nem csalt.

Saor Alba

KIMI MEGÉRDEMELTE<#taps><#worship>
ezt a pályát neki építették😄

Massa hogy atkozodhat otthon, mire osszeraktak a Ferrarit, nem tud vele menni, csak fotelbol nezni... Pffffff.......
Amugy pont ilyen kiscsapatnak kellett volna bekockaztatni, ha van ra lehetoseg.... Elvileg Monzaban is lehetnek ilyen jok... Durva lesz....

Alo 😞 láttam az elsõ pár körben mikor õt mutatták hogy vmi szokatlan van ott az egyik elsõ kerekénél de nem tudtam mire vélni, aztán boxban rábaszott hogy sutil nekiment 😞

És persze a csalók között említhetnénk Sennát, Schumachert, Hamilton és még pár kis nevet a versenyzõk közül. Én Fisinek szúrkoltam megérdemelte volna a gyõzelmet, de nem azon az egy momentumon múlott a verseny, ezt senki nem feledje.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Falkon
Legalább azt is jól csinálta.
De akkor is faszán ment!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

passatgt
<#idiota>

Firerock
ügyesen csal

Falkon
SZÉP VOLT KIMI !!!!!!!<#eljen><#eljen>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Firerock
Luca repül

RelakS
árad a sötétség a szõkeségekbõl? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Minden autó füsttel megy! Ha kijön, nem is megy tovább

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Firerock
kamu
most kapcsolták be az utánégetõt