182279
  • b-type
    :D
    ..leginkább a Pikes Peak-i győzelme az ami miatt elhíresült, de nyert 4 rally-t is...nem is gyengéket (pl. San Remo és a Görög).
    ...ezt az autót ismeri mint tenyerét, de most kicsit elszaladt vele a ló :))
  • desigo
    a ralisport legsikeresebb női versenyzője
  • matthias92
    miért, ki ez a csaj??
  • G_ArchAngel #104855
    Nem ismertem, pedig megneztem WIkipedian is, de nekem nem dereng. Ellenben Danica a retinamba egett:D
  • b-type
    hát nem az ziher, Danica valszeg soha nem lesz akkora név mint Mouton. :)
  • G_ArchAngel #104853
    Nem egy Danica Patrick, az teny...
  • Minstrel
    Tegnap volt a ROC-on egy baleset KATT
  • bakkerman
    eléggé elbaszták a támadók,egy 80 évest ütni...szépen megmondták volna neki,hogy ennyi meg annyi pénz kell,meg az órád,telefonod stb...nem esik bántódása,és kész,a káposzta is megmarad meg a kecske is jóllakik
  • Minstrel
    én csak neten tudom, itt nézem, de kicsit pixeles a kép, ha tudtok egy jobb linket akkor osszátok meg :)
  • G_ArchAngel #104849
    Nezitek amugy a ROC-ot?
  • Jacek
    ahhhömm ö nyilatkozta:D
  • kifli
    XD
  • Airbus A380
    Azt nyilatkozta hogy átadott volna mindent,,,, csak épp szónélkül ütötték(!!)
  • nearo
    Osamész hozzá, hogy "I need your clothes, boots and your motorcycle."? :D
  • kifli
    "ha szembe állnak velem, akkor odaadok mindent, ami a zsebemben van.”

Bazz remélem itt lesz ringen jövőre is, mert akkor elkérem ami a zsebébe van :D
    (persze én nem így mint ezek a faszcibálók...)
  • G_ArchAngel #104843
    „Épp szálltam ki a kocsiból, amikor nekem rontottak, nem kérdeztek semmit, csak ütöttek, így esélyem sem volt a védekezésre. Amikor én már a földön voltam, akkor Fabiana hangosan segítségért kiáltott, egyet vagy kettőt előreléptem, aztán elveszítettem az eszméletemet. Amikor újra magamnál voltam, csak azt láttam, tiszta vér minden, és egy sebet éreztem a fejemen. Szerencsém volt. Teljesen értelmetlen és szükségtelen támadás volt, mert ha szembe állnak velem, akkor odaadok mindent, ami a zsebemben van.”
  • Jacek
    Ez igy van. de:) minek arcoskodik? elegansan oda adja a tarcajat meg az orajat/telo es mennek tovabb a dolgukra... de hogy 80 evesen akkora szarrago, hogy fullon tele van, neki all arcoskodni:)))) 66 milla az ora amit vittek:)
  • Airbus A380
    íjj..... nagy bátorság 1 80 éves öreget elverni.
  • mcmoha
  • Minstrel
    magyar sehol, motorsTV-n lesz amúgy
  • Firerock
    tudjuk már hol közvetítik a ROC-ot?(magyar)
  • IXEMGabeo
    nem nagyon fejlődött...Algersuari sem egy nagy szám, és nem sokkal jobb, mint Buemi...edzés eredményt tekintve Buemi volt a nyerő, versenyben több volt a balszerencséje, egyik sem tett rám nagy benyomást, sőt Algersuari lehet Alonso utódja hisztiben és sportszerűtlenségben is...
  • G_ArchAngel #104836
    Ricciardo lesz a STR tesztpilotaja...

Szvsz hozna a ket versenyzo szintjet, Buemit en mar elkuldtem volna...
  • G_ArchAngel #104835
    Nincs kedvem keresni, de sejtesem szerint 2007-ben hasonlokat mondott az ev elejen a McLaren-rol, Raikkonen a Ferrari-rol...

PR duma, nem kell benyelni, ismerjuk mar a nagy Ferrari csaladot, aki szerette Schumachert, Raikkonent, Massat es Barrichellot... aztan az erzes elmult, amikor a szeljaras megvaltozott:)))
  • Totti5
    De, 2005ben is, de a Rönó mint csapat /= Ferrari csapat/család.
  • G_ArchAngel #104833
    2005-06-os Rono nem kore epult?

Szerintem meg felszopoja is volt a motorhome-ban...
  • kifli
    ráadásul ms is odajár kajálni
  • Totti5
    Rönó egy jó csapat, de messze nem egy Ferrari, a McLarennél meg nem köré épült a csapat, illetve nem is tudta azt kiharcolni mert Hamilton gyorsabb volt. Teljesen jogos amit mond. A Ferrari nyilván profibb csapat mint a Rönó, és emelett köré is épül és megtalálta a helyét. Látszik hogy jól érzi ott magát és a csapat is jól teljesített csak az autó nem volt elég jó idén.
  • Kit--Kat
    Lyúlly
  • Airbus A380
    Ha ért hozzá akkor miért ne?
  • Máté94
    Azt megnézném :DD
  • Peppus
    Ha Bernie kinyiffan, akkor a lánya veszi át az irányítást? :D
  • Armagedown
    Akartok egy jót röhögni ?
  • Airbus A380
    Azért mert eléggé kétértelmű az írásod, elősször én is csúnyát akartam írni, bízom benne hogy ezt azért írtad mert komolyabb baj nélkül megúszta Bernie.
  • bakkerman
    miért keltesz flémet,és miért személyeskedsz?
  • Totti5
    Remélem elüt holnap egy barom a zebrán, és akkor is hála a jó istennek van....
  • bakkerman
    Hála a Jó Istennek én azt mondom!
  • G_ArchAngel #104821
  • MaSzKa
    Ecclestone megsérült egy londoni rablótámadásban
  • IXEMGabeo
    tuti