FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát, most gondolj bele ha nem csinálja akkor ezek most min veszekednének? Unalomba fulladna a topic. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mflex
aha, közben olvasgattam 😄DD

szerinte tök jó sport ez<#nevetes1><#nevetes1>

What about the forests?

Count Adyn
Lehet vergõdni, de Kimi csinálta ma a show-t és ennyi elég😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

lac coo
"...Vegulis miert nem torte ossze a BMW-t, vagy hagyta volna, hogy belemenjenek hatulrol...."

LOLOLOL!!!!

"..ezek a hülyék elõttem olyan nagyot fékeztek, nem értem miért akartak a fehér vonalon belül elfordulni, mikor ott olyan szép széles az út ! Még jó, hogy beléjük nem mentem ..."

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Solten
Jah, egy agytalan nyitott egy F1 topikot, azzal az indokkal hogy nem talalta a keresoben ezt... <#rolleyes>

Saor Alba

RelakS
Nézz be a másik topikba, és röhögj! XD

Ezt még miért nem zárták be, mikor ott az új? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ÁjjLe BoBBi
so?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Totti5
Ha fent lesz a jútúbon a start te is láthatod hogy hogyan is volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nem, ezt egy szoval sem emlitettem, inkabb csak nem akart Button/Hamilton kesobbi sorsara jutni.

http://gaborszantai.co.uk/

mflex
<#fejvakaras>

What about the forests?

bardocz
Ha Kimi levágná az összes sikánt, te akkor is azt mondanád, hogy szabályos, meg ott lassabb volt, mert ennyire elvakult vagy.
Vegulis miert nem torte ossze a BMW-t, vagy hagyta volna, hogy belemenjenek hatulrol....

SG-s antiKIMI-s eddig: "Kimi egy szerencsetlen, aki nem elvezi az F-1-et csak iszik"
SG-s antiKIMI-s most: "Kimi egy kocsog szerencsetlen agressziv csalo"

Haljatok loval😊

lac coo
Ez mindegy ki és miért veszi észre, a lényeg, hogy ki a fene ül ott a versenybirók között, akik ezt szó nélkül hagyják ???
Nem Kimivel van baj, tette a dolgát, a pártatlan bíráskodással !

Egyébként jól láttam, hogy a másik Ferrari is hasonlóan vette az elsõ kanyart ? 😄DD

Kit--Kat
Na tudtam, hogy most hogy agresszív volt Kimi és nyert és ELÕZÖTT A PÁLYÁN folyamatosan, majd jönnek azért a Kimi fikázások.
Inkább beszéljünk megint a motiválatlanságról és a futamba szürkülésrõl az még ennél is jobb volt. Vagy ezzel mi is van?!

Az van kérem, hogy ha így folytatja egyedül behozza a Ferrarit a 3. helyen, hoppá....
Zsinórban a 3. dobogó úgy, hogy már befagyasztották az idei fejlesztéseket.

További jó csalózást mindenkinek^^

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
mert szerinted kimi véletlenül ment oda ki?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Beleolvastam a formula.hu fórumba, ott is ez megy, ugytünik ez kiterjedt egész MOra.

Shep
Egyébként, hogy egy focis hasonlattal éljek, Gól az amit a bíró megad. Hát itt is ez történt, nem büntették meg (eddig) tehát lehet itt vitázni, de teljességgel értelmetlen a lényegen nem változtat. Az meg, hogy kinek van igaza, nem tudom, mert senki nem támasztott alá semmit tényekkel, adatokkal, számításokkal, ergo mindkét oldal csak a levegõbe beszél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bardocz
Ha annyira nem tapad a bukótér, akkor törököknél a 3 balosnál ha valaki leszélesedik 200+os tempónál, akkor miért nem forog meg rögtön, és miért tudtak már jópáran visszajönni?
Azert tenyleg vicces, hogy ez megint csak az SG-s "Kimi-antdrukker" fotelSZAGertoknek okoz problemat, masnak, mashol semmi baja nincs ezzel a dologgal😊))

lac coo
Sokkal durvább a bukóütér szemcsézettsége, brutál jól tapad , hogy minél elõbb lefékezze az autót ...

Totti5
Nem az amire Kimi használta ( és mögötte még valaki ), már ha õ elõnyt szerzett.

ÁjjLe BoBBi
és amúgy meg
KIMI IZ DA BESZT!!!!!!! <#worship><#worship>
FISICO <#worship>
és hát Vettel amit a végén ment...ppffúúú....hát kemény!

lac coo
Atya világ ! 😄DDDDDD

Mindenki egy rohadt szûk kanyarral kínlódik hogy valahogy lefékezzen és be tudjon fordulni,eközben Kimi pedig szinte padlógázon ( talán még KERS-et is használva ...) gyorsít tovább, akkor milyen felgumizott részrõl beszélsz ???<#lama><#lama><#lama>

Te nem voltal ennyire hulye regen...

Tudod mi a betonozott bukoter celja? Tudod milyen az aszfalt/beton felulete a palyahoz kepest azon a reszen?

Miert irsz ilyen baromsagokat?

Totti5
pont egyszerre nyomtatok rá a küldésre

mert valakit kiütöttél.

Shep
Amúgy akinek nem tetszik a végeredmény lehet ám aláírást is gyûjteni 😊

Mi a feneert megy el a hozzaszolas duplan...????????????,

lac coo
Nem hogy nem tudott, esze ágában nem volt 😊)))))

Rohadt piszkos munka, még ha alapvetõen Ferraris is vagyok, nem tuodk mást mondani róla ....

Ha ott fû vagy kavics van eszébe nem jut ilyen tempoval menni mert világos , hogy a pályán kívül köt ki .

Szent uristen.. Vazze, amit leirtal, az mind fals.. Nagyob ivben, nagyobb fordulatszamrol kerst nyomva siman beelozott minimum 1-2 kocsit, akik a kisebb iv miatt belassulva, alacsony fordulatszamrol probaltak visszagyorsulni... Ne kerult el semmilyen balesetet, siman vissza kelett volna lassitania, es besorolni a 2 belso ives kocsi moge, ehelyett gazt adott, es huss.... Mar mondtak, a bukotereket ugy kell venni, mintha a palya mellett fal lenne, az tiltot terulet, nem szabad elonyt szerezni rajta.. Ha megussza ugyes volt, de azert nem kene elmagyarazni, hogy ez milyen szabalyos volt.. Nem volt az..

szerintem is nyert egy csomót kimi azzal hogy kiment a bukótérbe, ha lelassít féktávon akkor nem tudott volna úgy kigyorsítani hogy rögtön fisi mögött legyen.

kifli
ez ugye nem komoly 😄

tutod hiába jobb az ív a bukótérben mégsem lehet olyan gyorsan menni ott, mivel nincs felgumizva, és sokkal porosabb mint máshol
Ulvar
Na fasza valaki hajnalban feltörte minden elérhetõségem(iwiw, myvip, email címem). Ebbõl az utolsó a legfontosabb...úgyhogy ájm veri hepi de ha kiderül ki volt kinyírom. <#violent><#violent><#violent><#violent><#violent>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Pontosan, nem volt õ 3.

bardocz
De ezt egy elvakult Kimi szurkoló nem veszi észre.
Christian88
2. Ez a verzió téves, mert visszalehet jönni 3. helyre 2mps hátránnyal és 0.15 mp-vel is.
3. Levágni nem lehet, de ha fizikánnál vagy gyorsabban meglehet tenni mert nem oylan szûk kanyart vett.
4. attól még, hogy roszabb a tapadás lehet menni gyorsan... Bevállalta, most bejött.

Egyébként semmi bajom azzal hogy õ nyert

http://www.twitch.tv/hegii

Totti5
Vagy õk a vakok. Nos?

bardocz
Tökmindegy, hogy hosszabb utat teszel meg, vagy rövidebbet, ha nem a 2 fehér vonalon beül. Mindkettõ szabálytalan. Azt meg ne mond már, hogy nem elõzött... Meg aztán egy majdnem egyenes vonalon tényleg számít ám, hogy mennyire tapad az aszfalt, amikor a hátsó gumin több tonna nyomás van, nem fog 160-nál elforogni.
Totti5
Errõl van szó, beesett külsû íven a többiek mellé ahol persze már nem tudott elfordulni mivel gyorsabban ment és nyomta neki tovább, miközben a többiek fordultak és gyorsítottak ki, neki volt ebbõl elõnye.

ÁjjLe BoBBi
köv futamra megyek fel és felrúgom õket...irritáló a dumájuk.

lac coo
Ahogy emlékszem a 3. hely épp a pályaelhagyás miatti sokkal kissebb fékezésnek volt köszönthetõ!!!
Ha apályán marad az életbe nem elõz meg senkit !!!!

Bandee1987
Milyen elõzésrõl beszélsz barátom?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Az a furcsa, hogy BBC-n, rendes kommentatorok mellett, F1-et kozelrol is latott szakertoktol ez a dolog egy pillanatra sem merult fel. Egyszeruen ez a magyaros stilus: csapjunk a szarba feszitett tenyerrel, mert az jo meleg...

lac coo
Gondolom meglep, de sok esetben az ideális ív sem a legrövidebb út a pályán ! 😄DD

Egyébként már a féktávon rohadt sokat nyert , mivel pontosan tudta, hogy nem kell olyan kis ívben fordulnia, ezért nem is fékezett akkorát mint azt a többiek tették a szûk kanyar miatt ! Ebben a helyzetben egy Vér Pisti is befordult volna, igaz akkor fékezni kellett volna és nincs elõzés ....

kifli
te se nézted a tv-t 😄
a biztonságiautó után elõzte meg nem a levágásnak köszönhetõen, de ahogy már egyszer elmondtam, akit kimi megelõzött azt a pályán tette, mikor le ment a bukótérbe ott nem elõzött, ugyanoda jött vissza, ha nemmegy le akkor ki kell mennie a mûfûre ami ugyanolyan pályaelhagyás, csak épp sokkal jobban lelassítja.
Totti5
Ezt még lehetne elemezni, ennyire nem volt egyértelmû, de mind1.

Bandee1987
Errõl van szó <#eljen>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Tyler1
azért egyszer megnézném h Kimi vminek nagyon örül(ha még ennek se) 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem fogom lerajzolni, de ha Te futsz az ovis csoporttarsaiddal a homokozo korul es Te vagy a harmadik, majd gondolsz egyet es a maszokat is megkerulod, majd visszaersz a harmadik helyre, akkor hol elozted meg Margit nenit, a szakacsnot?

Shep
Ja hát ilyen felfogás szerint tényleg 😊, csak hát a pártatlanság nem ez.