FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Brazilt nem piké miatt
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nagyon köszönöm
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Reginaldo Leme, akitõl az elsõ hírek származnak, tiszteletben álló brazil újságíró, aki több mint 30 éve tudósít a Forma-1 világából.
Az elõzõ, valenciai verseny elõtt, augusztus 21-én Mike Doodson, a grandpix.com újságírója is elejtett egy megjegyzést még Piquet elbocsátása kapcsán. Ennek akkor senki nem szentelt különösebb figyelmet, ám most annál fontosabb jelentése lehet. Doodson így írt: "Arra számítottam, hogy a Renault kétszer is meggondolja Nelson Piquet kirúgását a szezon közepén, több érdekes okból is, amelyek minden bizonnyal sokak érdeklõdését felkeltenék, és amikrõl bolond lennék itt beszélni. Legyen elég annyi, hogy a Piquet-Renault történetnek szinte bizonyosan nincs még vége, néhány nagyon érdekes, és akár botrányos részlet felfedése mindenképpen várat magára."
Nem feltételezem hogy a Rönó ilyet tett volna, viszont Piké nem képes nyugodni.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Vijay Mallya
interjú
A medve nem játék.
http://www.twitch.tv/hegii
Amúgy meg:

A medve nem játék.
De nem fordult harmadikként! Hisz be sem fejezte a kanyart , sima ügy hogy minimum ötödik lett volna.
De mindegy persze, nem bûntették ez már így marad, de az én finom lelkemet ez nagyon bántja ! :DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Simán körbe lehet autózgatni a fél mezõnyt akik ott topognak egymás seggében .
De ez csak akkor lenne egyertelmuen szabalytalan, ha Kimi megmondana, bevallana, hogy be tudott volna fordulni, nem erzett veszelyt, es szandekosan ment ki, mert tudta/erezte, hogy ott gyorsabb lesz;) De ilyet nem fog mondani;)
Ahogy van ra esely, hogy balesetet kerult el (utkozes, kerekveto, mufu stb.), igy ha mar ott van, hagy menjen:) Ne veszelyesztessen visszatereskor (nem volt gond) es ne szerezzen egyertelmu elonyt: nem szerzett, mert 3-kent fordult az 1. kanyarban, 3-an voltak egymas melett, es 3-nak jott vissza, ahol mar csak ketten voltak egymas melett:P Az hogy, ha elfordul 3-nak, vagy nem tapossa ki a szemet a bukoterben, mi lett volna, az mar mas kerdes:)
Most mar FAV-, mert megkajaltam, meg KV-ztam stb.:)))
Megbüntették? Nem. Mást se soha. Akkor meg? Minden pályán van hasonló betonozott bukótér. Ha mindenkit büntetnének levágás miatt, akkor folyamatosan a FIA döntené el az eredményeket.
A medve nem játék.
http://topgearhungary.blogspot.com/
De a két eset talán nagyon nem ugyan az, itt valóban menekülnie kellett ....
www.autosapro.atw.hu
A medve nem játék.
Itt egy videó, hogy mennyire is "tökéletes" ott a pálya, mennyire is "elõny" onnan kigyorsítani, és mennyire simán nem direkt is rá lehet keveredni az ívre ...
A medve nem játék.
Sõt, szerintem Gyulámék ma külön Fizikónak szurkoltak és gonosz bukóteres Kimit csak ezért szúrták ki, mert pont õt gyõzte le, ha pl. Hamiltont gyõzte volna le akkor õ lenne a király, hogy elkerülte az elsõ kanyarban a koccanást.
A medve nem játék.
Elképzelhetõ amúgy, de nagyon merész lenne, ezért tartani egy ekkora értékû autót, hogy egy másik gyõzelme miatt összetörjék..? Merész.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
De azt azért kétlem, hogy ezt így elmondták, hogy használható a bukótér, mert pl. akkor a Toyota tuti kiment volna !!!