FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Peppus
egész nap mosolygós Kimi képeket keresgélsz a neten? :)

Kit--Kat
Bocs! Még egy szomorkás befordulós unot kép Motiválatlan Kimirõl!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

SrAta
a 2008-ast, ami miatt piké botrányozik
A Brazilt nem piké miatt

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Valaki linkeljen nekem egy olyan oldalt, ahol megnézhetem a Brazil és a Singapure-i nagydíjat
Nagyon köszönöm

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Solten
<#eljen>

Saor Alba

desigo
Ez szép csapatmunka volt <#eljen>

Ejj de kár Alonso kerék hibájáért :/
Kit--Kat

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Semmit Piké bebénázta:) BRAZIL tévé, BRAZIL firkász szerint a rönó utasította a BRAZIL kis Pikét akit mióta kirúgtak megvan értõdve, hogy csapja falnak, mert ez jól jött Alonsonak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Firerock
állítólag tavaly szingapúrban piqé csapatutasításra ment falnak ezzel Safety Cart idézve elõ és alonszó ezért nyert

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

passatgt
mit tett a rönó?

Totti5
Megdöbbentõ felvetéssel jelentkezett ma a brazil GloboTV

Reginaldo Leme, akitõl az elsõ hírek származnak, tiszteletben álló brazil újságíró, aki több mint 30 éve tudósít a Forma-1 világából.

Az elõzõ, valenciai verseny elõtt, augusztus 21-én Mike Doodson, a grandpix.com újságírója is elejtett egy megjegyzést még Piquet elbocsátása kapcsán. Ennek akkor senki nem szentelt különösebb figyelmet, ám most annál fontosabb jelentése lehet. Doodson így írt: "Arra számítottam, hogy a Renault kétszer is meggondolja Nelson Piquet kirúgását a szezon közepén, több érdekes okból is, amelyek minden bizonnyal sokak érdeklõdését felkeltenék, és amikrõl bolond lennék itt beszélni. Legyen elég annyi, hogy a Piquet-Renault történetnek szinte bizonyosan nincs még vége, néhány nagyon érdekes, és akár botrányos részlet felfedése mindenképpen várat magára."

Nem feltételezem hogy a Rönó ilyet tett volna, viszont Piké nem képes nyugodni.

http://www.youtube.com/v/Dn-HO2_RQDM&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

a.carkey
Tök mindegy. Kimi nyert. Jól ment, és úgy, hogy nem esett ki elõle senki. Végre jól mûködött a stratégia is, és nem jött közbe gixer, pedig a hétvégén Kiminek volt mûszaki gondja, nem Badoernek. Már ez nagy tény.

Vijay Mallya
interjú

A medve nem játék.

Christian88
Monacoban figyelmztetne ka sikán átvágásért, ahol nem nyerhetsz annyit mint itt. massára 2szer szóltak talán rá, mert folyamatosan csinálta.

http://www.twitch.tv/hegii

a.carkey
a.carkey
Ennek én nagyon örülök. Remélem sok ilyen lesz még és egyszer végre nem tudsz majd aludni sem. :D

Amúgy meg:

A medve nem játék.

lac coo
FAV ??? :)

De nem fordult harmadikként! Hisz be sem fejezte a kanyart , sima ügy hogy minimum ötödik lett volna.
De mindegy persze, nem bûntették ez már így marad, de az én finom lelkemet ez nagyon bántja ! :DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Elsõ kanyarnál mindig (!) tömörül a mezõny jóval lassabban lehet haladni a hátsó helyeken mint valójában, ezért rajt után ez hatalmas elõny !!!
Simán körbe lehet autózgatni a fél mezõnyt akik ott topognak egymás seggében .

Alexease
Persze, hogy elonye van belole, mint ha tomegben kellene elfordulnia:)

De ez csak akkor lenne egyertelmuen szabalytalan, ha Kimi megmondana, bevallana, hogy be tudott volna fordulni, nem erzett veszelyt, es szandekosan ment ki, mert tudta/erezte, hogy ott gyorsabb lesz;) De ilyet nem fog mondani;)

Ahogy van ra esely, hogy balesetet kerult el (utkozes, kerekveto, mufu stb.), igy ha mar ott van, hagy menjen:) Ne veszelyesztessen visszatereskor (nem volt gond) es ne szerezzen egyertelmu elonyt: nem szerzett, mert 3-kent fordult az 1. kanyarban, 3-an voltak egymas melett, es 3-nak jott vissza, ahol mar csak ketten voltak egymas melett:P Az hogy, ha elfordul 3-nak, vagy nem tapossa ki a szemet a bukoterben, mi lett volna, az mar mas kerdes:)

Most mar FAV-, mert megkajaltam, meg KV-ztam stb.:)))
a.carkey
Ki nem szarja le. Ha elõny lenne belõle, MINDIG ott mennének.
Megbüntették? Nem. Mást se soha. Akkor meg? Minden pályán van hasonló betonozott bukótér. Ha mindenkit büntetnének levágás miatt, akkor folyamatosan a FIA döntené el az eredményeket.

A medve nem játék.

Christian88
Neked most is ilyen vizes votl a pálya?

http://www.twitch.tv/hegii

Minstrel
ezaz, Lajostól leste el

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
esett az esõ

azért ment ki Hamilton mert Alonso szépen kiterelte, de nem jött ki belõle rosszul..

lac coo
Szerinted ....

Minstrel
hát, itt azért küzdött rendesen a bukótéren, meg a másik, hogy tavaly tényleg nem lett belõle ekkora felháborodás, SG-n se meg máshol se

a.carkey
Meg az Hamilton ...

A medve nem játék.

lac coo
Gyönyörûen látszik, hogy elõnye volt belõle ! :D
De a két eset talán nagyon nem ugyan az, itt valóban menekülnie kellett ....

Tatz
Ennél mondjuk pont nem szerzett elõnyt ezzel, mert csúszkált össze vissza

www.autosapro.atw.hu

szerintem akkor is megfordult volna jópár ember fejében hogy nyert azzal a kanyar kiegyenesítéssel ;)

a.carkey

A medve nem játék.

Alexease
Azert akkor egy kicsit vizes volt;)
a.carkey
Látod, és tavaly se büntették meg és még Palikék is elfelejtettek szólni, hogy CSALÁSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!

A medve nem játék.

lac coo
Én tuti, abban a pillanatban ahogy kiment eszembe jutott, hogy tavaly ugyanezt csinálta ! :))))

Minstrel
szerintem amúgy se kapkodnak érte a csapatok

Minstrel
Ja amúgy még a mai esethez egy kérdés. Ha a Gyulám a meg a Lászlóm nem kezdi el ezt a Kimi de gonosz levágta a bukóteret dolgot, akkor is ennyire rápörögtetek volna?

Sõt, szerintem Gyulámék ma külön Fizikónak szurkoltak és gonosz bukóteres Kimit csak ezért szúrták ki, mert pont õt gyõzte le, ha pl. Hamiltont gyõzte volna le akkor õ lenne a király, hogy elkerülte az elsõ kanyarban a koccanást.

a.carkey
Ha Piquettõl jött, és nem igaz, akkor saját maga alatt vágja a fát. Soha sem szerzõdteti majd senki.

A medve nem játék.

Alexease
En nem fogok TV-t venni, mert neha csak F1-et nezek, mast nem:) Arra meg jo ez is;) Sot, ha beruhaznek egy digitalis vevore (10-15000Ft), akkor talan meg jo minosegben is jonne;)
Minstrel
oh, valakinek nem tetszik, hogy kirúgták a csapattól ezért most hülyeségeket beszél? <#wow3>
Elképzelhetõ amúgy, de nagyon merész lenne, ezért tartani egy ekkora értékû autót, hogy egy másik gyõzelme miatt összetörjék..? Merész.

mcmoha
Persze, hogy nem volt szandekos! Csak bosszanto, hogy a vlt VB es a jelenlegi elso helyezett kiesik az elso korben. Grosjean ugy fekezett ahogyan en szoktam rFactorban. :D

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Alexease
Koszi, de most hogy jobban megneztem a videot, es kitalalgattam kit abrazolnak a szines foltok, en is latom, hogy versenybaleset volt.:)
mcmoha
En a heten vettem egy bazi nagy TV-t, eletemben eloszor lattam F1-t jo minosegben.<#zavart1><#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Tatz

www.autosapro.atw.hu

lac coo
Most olvasom, tavaly épp ezt beszéltük a kollégákkal ! :D

lac coo
Engem nagyon bosszant a dolog! Tudom , hogy sokszor van ilyen zsiványság a pilótákban, de legalább ne védené mindenki azzal, hogy semmi elõnye nem lett sõt inkább hátrány mert sokkal hosszabb utat kellett megtennie! :))))

De azt azért kétlem, hogy ezt így elmondták, hogy használható a bukótér, mert pl. akkor a Toyota tuti kiment volna !!!

Tatz
Szegény Force Indiásoknak mindíg Kimmi vette el a "pontjaikat"...

www.autosapro.atw.hu

Totti5
Piké család bekeményít:)

Tatz
Vszínû bosszúból...

www.autosapro.atw.hu