FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Az is lehet, hogy az egész "ügy" azért van, hogy ha esetleg mégis maradna Kimi, de mégis tutira jönne Alonso, akkor legyen egy ügy, ami miatt esetleg nem szerzõdtetik le a spanyolt - mégha így mindkét pilóta is kitölti a szerzõdését -, vagyis mindenképpen tutira megmarad Massa helye IS.
Az a furcsa, hogy FÕLEG ÉS CSAK a brazil média indult be a sztorira. De miért pont a brazil? Miért jó az, ha a brazilok egy brazilt is belekevernek, különösen egy általuk istenített háromszoros F1-es világbajnok fiát? Kinek is jó ez?
Elõször Piquet miatti rokonszenvezésre gondoltam akkor, fõleg amikor belekeverték a Renault csapatot, aki miatt Piquet-t kirúgták, de ezzel nem annyira a Renaultnak, hanem elsõsorban Alonsonak tehetnek be, aki már visszaesõnek számít(hat), és aki a falhozcsapással nagyon jól járt, és fõleg, aki a Ferrariba jönne - ha Kimi így folytatja - nem feltétlenül a finn helyére. Persze, mindez valahogy úgy beállítva, hogy "mintha" Piquet-tõl jöhetett az info, akit megbántottak, de ez hülyeség, hisz neki sem lenne jó a dolog. Szóval mindez a kivágása miatt? Nem tudom, közben leszarják azt is, hogy Piquet sem jár jól vele? (Mert így belekeverték Piquet-t is, akinek tudnia kellett volna az egész "falhozcsapós ötletrõl", mert máshogy nem mûködött volna a dolog - ezért érzem, hogy baromság az egész Globo Tévés hír - szóval valahogy egy brazil brazilnak ártana egy tök ártatlan - Kimi vezet és késõbb nyer a spai verseny alatt - szituban, ami viszont egy másik brazilnak - aki VB esélyes - még jól jöhet, mégha egy brzil nemzeti hõs fia rá is megy a dologra).
Egyelõre - bár a FIA vizsgálódik - még névtelen forrásból idézett a Globo Tv.
Szóval, valami nagyon bûzlik ...
A medve nem játék.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
What about the forests?
Csak a nagy csalózok miatt raktam be, és zárójelben megjegyezném Coulthard nem valami nagy rajongója Kiminek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szerintem jó lenne ha a mercibe visszamenne a brawn meg jövõre sehol nem lesz.
<#dumcsi>#dumcsi><#wilting>#wilting>
skeezo™
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Brazilt nem piké miatt
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nagyon köszönöm
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Reginaldo Leme, akitõl az elsõ hírek származnak, tiszteletben álló brazil újságíró, aki több mint 30 éve tudósít a Forma-1 világából.
Az elõzõ, valenciai verseny elõtt, augusztus 21-én Mike Doodson, a grandpix.com újságírója is elejtett egy megjegyzést még Piquet elbocsátása kapcsán. Ennek akkor senki nem szentelt különösebb figyelmet, ám most annál fontosabb jelentése lehet. Doodson így írt: "Arra számítottam, hogy a Renault kétszer is meggondolja Nelson Piquet kirúgását a szezon közepén, több érdekes okból is, amelyek minden bizonnyal sokak érdeklõdését felkeltenék, és amikrõl bolond lennék itt beszélni. Legyen elég annyi, hogy a Piquet-Renault történetnek szinte bizonyosan nincs még vége, néhány nagyon érdekes, és akár botrányos részlet felfedése mindenképpen várat magára."
Nem feltételezem hogy a Rönó ilyet tett volna, viszont Piké nem képes nyugodni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Vijay Mallya
interjú
A medve nem játék.
http://www.twitch.tv/hegii
A medve nem játék.
Amúgy meg:

A medve nem játék.
De nem fordult harmadikként! Hisz be sem fejezte a kanyart , sima ügy hogy minimum ötödik lett volna.
De mindegy persze, nem bûntették ez már így marad, de az én finom lelkemet ez nagyon bántja ! 😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Simán körbe lehet autózgatni a fél mezõnyt akik ott topognak egymás seggében .
De ez csak akkor lenne egyertelmuen szabalytalan, ha Kimi megmondana, bevallana, hogy be tudott volna fordulni, nem erzett veszelyt, es szandekosan ment ki, mert tudta/erezte, hogy ott gyorsabb lesz😉 De ilyet nem fog mondani😉
Ahogy van ra esely, hogy balesetet kerult el (utkozes, kerekveto, mufu stb.), igy ha mar ott van, hagy menjen😊 Ne veszelyesztessen visszatereskor (nem volt gond) es ne szerezzen egyertelmu elonyt: nem szerzett, mert 3-kent fordult az 1. kanyarban, 3-an voltak egymas melett, es 3-nak jott vissza, ahol mar csak ketten voltak egymas melett😛 Az hogy, ha elfordul 3-nak, vagy nem tapossa ki a szemet a bukoterben, mi lett volna, az mar mas kerdes😊
Most mar FAV-, mert megkajaltam, meg KV-ztam stb.😊))
Megbüntették? Nem. Mást se soha. Akkor meg? Minden pályán van hasonló betonozott bukótér. Ha mindenkit büntetnének levágás miatt, akkor folyamatosan a FIA döntené el az eredményeket.
A medve nem játék.
http://topgearhungary.blogspot.com/
De a két eset talán nagyon nem ugyan az, itt valóban menekülnie kellett ....
A medve nem játék.