FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez csak az õszinte véleményem volt<#felkialtas>

No music, no life....

[Jakuza]
A muki meg mindig itt tart hogy kiment a palyarol ? Uhhhh

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kit--Kat
Vegyél vissza pls!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

röviden: Raikkönen a király, Hamilton meg A Brawnok meg szarok(pontosabban Button). remélem Massa hamar visszatér mert Badoer nincs a helyzet magaslatán!

No music, no life....

desigo
Teljesen mindegy,hogy Te minek könyveled el.
Senkiben fel sem merült,hogy vizsgálja de még az sem,hogy panaszt tegyen ellene.
Hiába ír neked bárki ész érveket.
Pont nem érdekel téged mert te ezt így eldöntötted. <#levele>
azt nézem hogy az emelkedõ elõtt kicsivel kezdte el nyomni a kers-t. addig nem volt gyorsabb hidfeldnél. ez is tisztán látszik. ezt hogy magyarázzátok?

button ment ki nem bari

Kit--Kat
Na tisztelt szagértõ úr by (G_ArchAngel)
Szóval õ már akkor nyomja amikor a KERS-t amikor már fordulnak?
Na igen, ha Badoerék fordulásához hasonlítjuk helytálló.
A bukótérben amikor kimegy é próbál kigyorsítani miközben ki-ki pörög a kerék és a kocsi segge is mozog kicst megnyomta a KERSt ugye?! Ez csúnya volt...

Arról ne is beszéljünk, hogy vak is vagy mert arra hivatkzol rátenyerel a KESR gombra.
Megtudo mondani hol és melyik oldalon van a KERS gomb?
Segítek, nézd meg ahogy visszatér a pályára, mert akkor nyomott rá.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kifli
"És persze már akkor tudott full KERS-el kigyorsítani mikor más még kanyarodik !!! Látszik ahogy rátenyerel a gombra ."

nem tenyerel a gombra nemtom te mit nézel...
a bukótérben azon volt hogy ne pörögjön meg, nemhogy még a kersre tenyerel...
Kit--Kat
Nem tudom mit háborogsz és írsz ilyenekt. Könyörgöm akár mi is volt ez azért egy kanyar levágást és kiszélesítést ne hasonlítsunk már egymáshoz.

Azt meg abszolút nem értem miért fáj amikor Kimi ezzel tartotta életben Massa Vb esélyeit, inkább örülj, kikaparta a gesztenyét Nagy Felipeonak.

Ulvar
na mégegyszer

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
De itt tényleg hol tudott volna befordulni, amúgy még 2 autó szintén kiment a bukó térbe...Bari és nem láttam ki volt a 3. õk is ott mentek...2007ben meg Alo vs Hami...

khmmm

Christian88
Ha jól tudom a nagy emberek haminél is azt mondták, hogy teljesen rendben volt.

de nem érted, hogy míg hamilton közelebb került addig kimi nem közelebb került, hanem megelõzõtt 1 kocsit?

http://www.twitch.tv/hegii

lac coo
Az már nem a pálya része ha sóder ha beton !
Mindegy..Nem vitázom, fõleg nem veled aki mind közül a legnagyobb okosságokat mondod ! 😊))
(leszorították a hátsók ...)
BY !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kifli
de ha ott a betonozott bukótér akkor senki nem olyan hülye hogy beengenden maga elé 8 embert, azért betonozott az a bukótér, hogyha elméred a féktávot, akkor vissza tudj menni a pályára, ha ezt annyira szabálytalannak tartanák, már rég sóderágy lenne ott, elvégre aki elméri a féktávot és kicsúszik az igya meg a levét
Kit--Kat
Hát jahh XD

Most töltöm a BBC-s közvetítést, hogy ott is meghallgassam mekkora csaló Kimi....

lac coo
Ember hát mit keres ott egy autó a totál rossz íven ???? Ja hogy bement a többiek mellé? Akkor meg kellene igya a levét !Vagánykodunk nem jön be , fékre lép és valahogy elfordul és veszít vagy 3 pozicíót.Heidfeld tökéletes íven halad !

kifli
hami még mindig LEVÁGTA a sikánt, majd nem engedte maga elé vissza rendesen kimit, ittpedig kimi kikényszerült a bukótérbe és amilyen hülye nem a mûfüvön ment végig, hanem kiengedte egy kicsit jobban, és amilyen hülye még a gázt is nyomta omg.

Érdekes hogy az ilyenkis semmitnemértatémához embereken kívül, senkinek sem tûnt szabálytalannak (itt a normális kommentátorokra és volt versenyzõkre gondolok), nyújtsatok be óvást énnyi...
lac coo
Volt van és leyzzsivány az F1-ben ez tuti !
Mindenestre haladunk, ha már ezek közé sorolod Kimit ! 😊))))

Végszó : ez számomra messze van a sportszerû, becsületes versenyzéstõl.

kifli
pontosan látszik hogy korigálnia kelett mert szar ott az út, és én nem láttam heifeld mellett helyet...

itt trulitol nem tud beljebb menni

itt pedig már csak a mûfûre tudna ráfordulni, mert heifeld még jött kijjebb a pálya széle felé

Idot akart nyerni, hogy a boxban elozzon😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Oke, akkor tekintsunk el Kimitol es tarsuk az esetet szabalytalannak - legyszives a tobbi pilota nevet hasznald a kesobbiekben, akik ugyanezt tettek.
Az antiRaikkonen-ezes mar nagyon unalmas...

Christian88
ott nem elõzõtt meg volna senkit =)

Totti5
nem errõl van szó, attól hogy nem szankciontálták még meglehet kérdõjelezni és lehet látni a dolgokat, ehhez nem kell szakinak lenni

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szemet Massa! Elakarta vinni az uzemanyagot, hogy tobbet ne kelljen kijonnie a boxba! Csalo!😊))

Ne ragozzuk a hulyeseget.. Ha valakit jol seggberughatnak, az Briatore.. A Ferrarit nem fogja befolyasolni az, hogy Brietore mit csinalt, ha valaki ott ilyen eszkozt vetett be, az nem Alonso volt, hanem a fonoke.. Ha van bizonyitek, akkor az csak Renaultostol szarmazhat, es Piquet koloknek volt ilyet alkalma szerezni, es indoka esetleg fel is hasznalni, vagy a papanak... Ha Kimit kirakjak, azt meg nem fogja befolyasolni, hogy most jobb eredmenyei vannak, mert annyit javult, mint a Ferrari maga a tobbiekhez viszonyitva.. Raadasul nincs Massa, nincs kihez merni.. Mert pl. Valaencia Massa palyaja.. Ha van, lehet, hogy O az elso helyert megy Hamival, meg Barrichelloval, nem csak a dobogoert.. Nem tudjuk, ezert felesleges Kimit most talapzatra emelni.. Amit mar eldontottek, az csak akkor valtozhat, ha Massa erolelathatolag egeszsegileg nem alkalmas jovore sem a versenyzesre... Az bekavarhat, amugy meg azt fogjak elkuldeni, ha egyaltalan igaz az Alonso szerzodtetes, akit mar Alonso szobakerulesekor kivalasztottak a tavozasra..

Legkozelebb igy ird a kommenteket, mert ugye legyunk mar kovetkezetesek a tobbi csaloval is:

"Az a szemet csalo "Schumacher/Alonso/Hamilton/Massa/Raikkonen/Sutil/Button/MagdiAnyus" nem erdemelte meg!"

Charlie Whiting-ot kellene felhivnod, hogy szivessen segitenel neki a jovoben, mert Te mar 30 evet lehuztal az F1 szimulatorokban es lattal 231 youtube videot😊)))))))

A sok hulye meg az F1-ben van vagy elismert szakujsagiro/kommentator😊))

SG F1 SZAGerto POWAAAA!!!!

lac coo
--bár gondlom a hülye dumátokon kívül van meggyõzõ érvetek is ... Mint mindig ! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ok ti vagytok a f1 szakértõk, biztos jobban tudjátok, mint akik versenyez(tek)nek

Mr. "Siman-el-tudott-volna-fordulni", hany eve is versenyzel az F1-ben?

lac coo
Így van ! Én ezt egy életre szándákos csalásként könyvelem el...

hiába vergõdtök, kimi nyert, önerõbõl, ennyi.

Totti5
Egyértelmû hogy volt helye, de kár ragozni, aki nem látja vak és pont.

Christian88
ott az volt a bajuk, hogy nem került volna olyan közel hozzá, most meg kimi nemhogy közel került a többihez hanem megis elõzõtt 1-et, de nem látják be, hogy vagy ez sem volt jó így vagy hamiltoné is szabályos volt

lac coo
Nézve az onboard-ot, simán el tudott volna fordulni senki nem szorította sehová,vagy elrontotta azért volt elev külsõ íven, vagy eleve erre pályázott hogy majd kimegy. Akinek ez nem egyértelmû az vak és elvakult !! 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Volt egy pont mikor még talán el is akart fordulni de aztán rájött hogy csúnyán rossz helyen van és nagy bukta lesz a vége ! 😄DDD

És persze már akkor tudott full KERS-el kigyorsítani mikor más még kanyarodik !!! Látszik ahogy rátenyerel a gombra .

De persze gondolom arra is van megygõzõ magyarázat , hogy miért nem húzodik be az ideális belsõ ívre mikor még megtehette volna ( igaz két pozicíval hátrébb ...) és miért bóklászik inkább kívül vert helyzetben , ott vajon mit remélt, kívülrõl elõz egy ilyen kanyarban ???

Eljen, a Kimistaktol iden megtudhatjuk, hogy Hami tavaly full szabalyossan elozte meg Kimit..<#ravasz1>

tavaly szabalytalan volt?

nem

legkozelebb miert szeretnel buntetest, ami nem szabalytalansag?
negy kerek van az auton - fekete zaszlo?

Kit--Kat
Na te megmondó, innen Mo-ról örülök hogy felülbírálva mindenkit jobban tudod a dolgokat<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

lac coo
Heidfeld és Trullyi mégis befordult szabályosan, nem vágtak annak érdekében , hogy ne veszítsenek tempot...
Ha Kimi 4. volt -ahogy mondod- megint mirõl beszélünk ?
ezt nekem soha nem magyarázzátok meg, fõleg hogy tavaly ugyanezt játszotta !

<#hehe><#hehe><#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ok nem ertenek hozza!

Tanulj a forumozoktol, index ujsagiroktol es Palikektol - mind, mind hiteles es megdonthetetlen, ha az F1-rol es az ott szerzett tapasztalatokrol van szo...

Latom itt sokan nem birnak a verukkel es mar video elemzes meg minden isten nyila folyik a nagy "csalas" leleplezesere.
Kurvara nem tortent SEMMI ilyesmi! Ha megnezitek a videot latszik h az egesz azzal lett elbaxva h trulli teljesen beszoritotta heidfeldet a belso ivre aztan heidfeld el is fekezte a kanyart. Na most ennek koszonhetoen heidfeld tulcsuszott a kanyaron trulli vele egyutt ment kulso iven, akit meg pluszba kimi akart volna megleozni kulso iven. Ha megnezitek heidfeld trulli meg kimi mar reg tul van a kanyar csucspontjan es tovabbra is egyenes vonalban haladnak kifele a palyarol. Ezert tudta kubica is megelozni oket mert siman elment a normalis belso kanyariven. Igy aztan heidfeld mire osszeszedte idot vesztett. trulli beszorult moge(meg is lett az eredmenye) es nezzetek meg ok ketten mar a razo szelen fordulnak el, szal kimi vagy fekez es elmegy a fel mezony, vagy ramegy a mufure es azert megy a fel mezony, vagy ugy csinalja ahogy csinalta... de egyebkent mikor lemegy a bukoterbe latszik is h megmozdul a ferrari hatulja szal biztos nem volt 100as a tapadas. Es nezzetek meg heidfeld mar reg egyenes vonalban gyorsit kifele amikor kimi meg kanyarodik vissza a palyara, es meg elotte is volt+ plusz rovidebb utat kellett megtennie,tehat ha ugy nezzuk kimi a 4. helyen volt a kanyar utan.
Itt a kers a donto..amiatt tudott visszajonni ele meg azert mert heidfeld benazott. A hosszu egyenesben meg kijott a sebesseg kulonbseg szal kubicanak eselye nem volt.
Kimi annyit erzekelt a kanyarban h trulli nem igazan akar fordulni es mielott ugy jar mint japanban tavaly, gyors koncepciot valtott..hozza teszem ezeket a donteseket tized masodpercek alatt kell meghozni.
Nem hiszem h ugy rajtolt el h "na akkor en most a bukoterben fogok elfordulni" bar valoszinuleg megvolt benne ez a veszmegoldas mivel a lehetosegek adottak. Ha a mezony normalisan fordul el es heidfeld nem kavar akkor kimi veszitett volna ezzel az akciojaval.
Es ha esetlegesen fel is merult volna SZAKERTOK koreiben h ez csalas gyanus akkor is megadtak volna a bizalmat kiminek mivel azon keves pilota koze tartozik akinek jo par ev alatt a neve soha nem merult fel ilyen jellegu dolgokban es ez becsulendo.
Aki akarja nevezze csalasnak aztan meg irja be a kedvenc pilotaja nevet es megnezzuk h az h all az ilyen dolgokkal.
Schumi Hami Alo alapbol kizarva. Szal aki vitte valamire a kozelmultban az nem a sportszerusegerol hires!
ennyit errol

Ulvar
Biztos lefizette a Ferrari õket 😄😄.

Kit--Kat
Aha neked ez jön, nekem nem és Coulthardnak sem a szakkommentátornak.
És Laudának sem a megmondó embernek és Brundellnek sem.

Ez hogy lehet, hogy azok a szokásos megmondó emberek akik tavaly is mindent kooemntáltak egy rossz szót sem szóltak?

Nem lehet, hogy még is csak rendben volt ez?!

Totti5
Remek videdó, minden látszik rajta amit tegnap megbeszéltünk. Kimi kicsit lasssít majd a gázra lép amikor a többiek még nem, és egy kamionnyi hely volt ott nekihagyva és persze egy másodpercig nem volt õ 3., ott nem lehet befordulni, pozícikat szerezve, csak úgy ahogy õ csinálta, ha nem teszi 4.5. jó esetben.

Kit--Kat
http://www.youtube.com/watch?v=pS2sdXx08-Y

Ez lemaradt.