182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Red Bull rossz példa, mert szarásig vannak pénzel, hibába nem autómárka... Toro Rosso meg látszik is hogy hova került azon nyomban hogy nem az RB fejlesztette nekik az autót, a sor végére. -
azért egy Red Bullt anyagilag ne hasonlítsunk össze(bármilyen hülyeség is) egy Toyotával... -
Az elmúlt 8 évben visszatért vagy újonnan érkező "gyári" csapat ennyit ért! Bejöttek, elbasztak sok sok pénzt a semmire (lásd: Toyota) ezzel szétcseszve a sportot mert a kis csapatok anyagilag nem bírták velük a versenyt. Most meg ezek miatt "spórolás" címen hoznak gyökér szabályokat. Ráadásul újra ki kell építeni a kis csapatok alap állapotát. Egyáltalán nem sajnálom az ilyen "gyári" csapatokat.
Ezzel ellentétben a nem gyári alakulat Red Bull meg hozott 6 éven belül egy VB címet és egy alcsapatot. hmmmm milyen érdekes... -
Ebben a történetben csak azt sajnálom hogy megint egy gyár mondta be az unalmast... ki lesz a következő? ha a Mercinek nem fog menni a VB, meddig fog maradni? kár értük, viszont pofás az a Lotus Rönó, remélem sikeresek lesznek. -
ez a lotus renault bazd,a másik,a "trullis" lotus nem tom hogy fog kinézni -
Létrejött a Lotus Renault F1-istálló
ennek a Lotus saganak biztos, hogy vége?
-
hát mondjuk az elf mintájára a Total is lehetett volna arany/fekete, de gondolom a csapat nem kockáztatott... -
az elődről...
Lotus Renault '86
-
IXEMGabeo #105130 miről beszélsz a Lotus gyönyörűen épül fel, Fernandes pedig Ázsia legjobb üzletembere lett -
IXEMGabeo #105129 ez gyönyörű, végre arany-fekete stílus ismét a Lotusnál:) -
szerintem ezek a kocsimárka összemosások marha hülyén hangzanak, mint a Lada reklám a Renaulton, de ez végképp, hogy Lotus Renault, phhh, a kocsi viszont tényleg szép, csak "Total szar" :) -
Ez nem az a Lotus lesz. :D -
elég szarul néz ki, zöld jobb volt -
G_ArchAngel #105125 Piros sisak, fekete/arany overallal igen jo lenne ehhez:) -
-
Total Sponzort máshova tegyék már könyörgöm elrontja az összképet!!!
Fantasztikus festés! -
És ez miért zavar? megteheti van pénze, a semmiből csinált egy csapatot, valszeg jó kis ráfizetéssel, ami csak évek múlva fog megtérülni ha egyátalán meg fog és olyan csapatot rak össze ami pontszerzésekre jó lehet vagy leglább harcolni fog a helyezésekrét. 1 éve léteznek, tavaly ilyenkor még szinte csak a garázs volt meg jófomrán, de ott álltak a rajvonalon az első versenyen, ahogy a többiek is, ráadásul egy teljesen új még kiforratlan újszerű teknológiával, szélcsatorna nélkül csinálták végig az évet. -
Nem azt mondtam, hogy minden kis csapatot ki kell szórni, csak az ilyen Fernandes féle "mások kárára bénázunk" típusúakat. -
WNW #105120 Mert neki az volt a lenyeg, hogy a Virgin nev bent legyen az F1-ben.. Berakott annyit, hogy gurult a kocsi, rairtak a nevet, es eddig ennyi... Ettol fuggetlenul a Minardiban milyen ertek volt..?! Rosszabbak voltak jopar evben, mint a mostani utolsok.. Megis tobb fan klubjuk volt szerte a vilagban, mint sok elcsapatnak.. Mindig van mezony vege.. Ha hozzad hasonlokra hallgatnak, az utolsokat mindig kiszornank, mert ugyse ernek semmit... Aztan maradna egy csapat, es nezhetnenk, ahogy 24 Ferrari koroz, es az ideny elejen sorsolassal eldontenek a sorrendet...
-
Ő legalább bevállalta, hogy a saját cége nevén indul. Ő is megvehette volna valamelyik legendás csapat nevét és azzal indulni, de mégsem tette. -
szerintem 1 kutyaütő csapat van az F1-ben,az pedig a Virgin. Nem más,mint egy gazdag csávónak a játékszere,egy kis kaland,amiben még nem volt. ennyi. -
Én a Fernandes féle Lotusban semmi értéket nem látok. Teljesítményük 0. A hozzáállásuk ellenszenves. Ha annyira biztos benne hogy sikeresek lesznek, akkor a saját cége nevén lépjen be ne egy olyan nevet égessen, amihez egyrészről semmi köze, másrészről nagy múltja van, és nem mellesleg annak a cégenek az eladásaiból próbál jónéhány ember megélni. -
WNW #105116 Minden csapat ertek, ami versenyez, es reszt vesz a sorozatban.. Valakiknek utolsoknak is lennie kell, anno pl. ez a Minardi volt, stb.. Ha tobb csapat van, tobb pilotaules, es tobb lehetoseg, hogy valaki bekeruljon, es kitunjon a tomegbol... Lasd. anno Schumi, vagy Alonso..
Amugy Lotus.. Tobb Lotus ceg volt.. Multkor volt valami leiras, hogy anno a csalad tobb ceget is letrehozott, volt ami europaban versenyzett, volt ami amcsiknal, stb... Van jog, ami a csalad kezeben van meg, van amit megvettek a malajok, es ebben a labirintusban megy a moka.... -
G_ArchAngel #105115 Ezt a kulsot - ertem a designra - erzesem szerint senki nem fogja felulmulni.
-
szerintem meg ez a lotus 2-3 év múlva élcsapat lesz,figyeljétek meg! -
Amúgy a dolgokat már én sem nagyon tudom követni. Ez rosszabb már mint egy dél-amerikai szappanopera. Fernandes ötpercenként mást nyilatkozik, egyszer azt mondja, hogy nevet váltanak, aztán hogy felveszik a team lotus nevet aztán azt, hogy nem akarnak pereskedni ezért nevet váltanak, aztán azt, hogy harconi fognak a lotus névér:S. Azt a szarkavarót kéne innen kivágni az ótvar csapatával együtt, aztán nem is lenne gond. -
jajajj :DD -
Hát nem éppen mert a mostani Lotusnak sok köze nincs a lotushoz(csak nevet licenszeli). A Group Lotusnak(aki megvette most a renault-t) meg jogilag ugyanaz a gyár ami régen volt csak azóta maláj kezekbe került. Bár most olvasom, hogy a Fernandes féle Lotus is harcolni fog a lotus névért, és őt nemérdekli ha 4 lotus autó lesz hasonló festéssel. Szal jövőre lesz a Lotusok harca :D. -
értem,tehát végülis akkor a Lotusnak majdhogynem 2 csapata lesz? -
WNW #105109 Kubica+Petrov=Renault... Jovore ok Lotus&Renault neven fognak futni.. Ahogy kivettem a Renault epiti a kocsit, de a csapat egy bank, meg a malajok kezeben lesz... A masik Lotusban, ami nem biztos, hogy vegul az marad, megy Kova, meg Trulli... -
A mostani kamu lotus nevet vált és 1Malaysia néven folytatják, az idei renault, meg lotus-renault lesz. És mindkét csapat megtartja a versenyzőit. -
a legszebb autó lenne ha a piros oldalak nem lennének -
wtf...tehát akkor nem lesz Renault csapat,hanem lesz a Trulli-Kova kettős ezzel a korccsal,és Kubicaval mi lesz? nem értem -
A Lotus csoport kivásárolta a Renault-t az F1-es csapatából, jövőre Lotus-Renault néven indulnak.
És ezzel a festésel indulnak:
-
tud a csávó -
shumika #105103 -
-
Az fasza videó leírás. Így kezdődik: "My 171th Lap on the Nurburgring Nordschleife"......Rohadjon meg... -
MMMMMMMMMMM.....
-
shumika #105099