182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
WNW #105258 Szerintem jobban jarnal egy guminovel, abban kevesebb a szilikon...
-
de megbasznám ezt a párizst...aztarohadt -
lesz egy lámpa a kormányon, vagy valahol, ami ha világít, akkor használhatják. -
shumika #105255 egy sensor előre egy hátra -
hátőő szerintem:
távolság mérő az autókba, és csak akkor engedni aktiválni a szárnymozgatást, ha meg van a kelő táv. A mérő cuccnak azt is meg kell tudnia állapítania hogy előtte vagy mögötte van-e az autó. -
vezetőülésből állítható hátsó szárnyelem abszolút újdonság, az idei szezon végén betiltott F-csatornát váltja ki: a módosítás kisebb légellenállást, így nagyobb végsebességet eredményez. A tervek szerint csak az kapcsolhatja majd be, aki egy bizonyos távolságon belülre ért az előtte lévőhöz, aki viszont nem védekezhet ugyanezzel a módszerrel.
És ezt mégis hogyan kívánják ellenőrizni? Mi ez a hülyeség? -
Hát jah, nem teljesen őszinte az a mosolynak szánt valami az arcukon
-
madmanic #105251 motoros barbie.. iszonyú gáz... -
Azaz! Én is azonnal kiszúrtam! :D -
-
Ron Dennis: Bernie ellopta tőlünk a Formula-1-et -
valóban:D -
cameltoe 
-
egy Indycaros csaj majdnem megszivatta Massáékat :D
Négyes holtverseny az első helyen Massa gokartversenyén -
SL #105244 de azok az arcok a versenyzőknél :DDDDD -
És igen!! Rózsaszín lesz a bőr ruhájuk:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D: -
G_ArchAngel #105242
-
shumika #105241 

-
#105240 2011.év világbajnoka!!!!!!!!
Mihail Sumaher! -
vinc3nt #105239 ez kész
-
shumika #105238 NANEE!!
Mennyit érhet Nico Rossberg és Sebastian Vettel Aláirása? Eredeti fotóval tom igazolni. Megvan schumi is de az Ereklye :D -
Főleg mikor behozta 5. helyen ;) -
jaja,az overálra kiváncsi leszek,pláne akkor fog ütni,ha egy 17 éves olasz kismiskán lesz :DD -
IXEMGabeo #105235 nekem erről a Tollas futam c film jutott eszembe xDDD -
Alex már nem is jut eszedbe, milyen is amikor valaki a szponzor színeit kell használnia a többiek meg röhögnek rajta a pitben? :)
-
Viszont verseny után, ha ügyes voltál, megmutatja, hogy tényleg ő van a videóban:D -
Ezt a designt ő tervezte? XD
Én nem ülnék fel egy ilyen motorra, csak ha tuti győztes teknika.
Képzelem milyen lesz a versenyző(k) overálja
-
madmanic #105231 remélem a ferrari szponzora lesz
menne Alonso egyéniségéhez a pink..
-
hihi....jaj. -
Off:
Hát én is remélem.
Paris Hilton Formula One F1 Team
-
G_ArchAngel #105228 OFF
Paris Hilton 125-os csapatanak szinei:
Remelem hamarosan az F1-ben is feltunik, mint foszponzor:)
ON -
Az a problémám ezzel az egésszel, Berni és az FIA összefonódással...jelenleg nem tudom mi a helyzet, de Mosley fémjelezte FIA az valóban egy nagy bábú volt...persze volt szabadsága bizonyos területen, és azokon a területeken lehet mondani hogy jó munkát is végeztek.
De manipulálták a versenysorozatokat...mondom ezt minden komolyan alátámasztás nélkül, de a saját meglátásom szerint az FIA szervezésében működő versenysorozatokban gyanúsan sok az éééérdekes döntés, fejlemény, végkimenetel.
Kezdve az F1-t érintő Brawn csapat és a Red Bull diffúzorával, ami egy alsó hátsó szárny lett gyakorlatilag a padlólemezbe vájt csatornáival, ami irgalamatlan hangsúlyos lett a hátsó aero megnyírbálásával, folytava a WTCC-ben a Seat megtámogatásával...sőt az RWD szabályok általi hátráltatásával, a TDI-nél a szűkítés kései meghúzásával.
...vagy akár az LMS mesterséges elnyomásával....fokozottan igaz ez más Formula sorozatokra, de az LMS engem kifejezetten idegesít, mivel ott van benne a lehetőség, bitang jó autók, jó pályákon.
...látszott mikor az F2 megszületett, hogy milyen egyszerűen használták fel...hipp-hopp létrehozták, rivális sorozatokat kicsit megnyomták, az F2 bajnoka F1-s tesztelést nyer...bereklámozták, aztán mikor már nem volt rá szükség, akkor magára hagyták elég rendesen.
Szal a Mosley féle FIA az nálam eléggé bepiszkolódott, és aztán be is lett áldozva ahogy kell, Bernie meg játszotta a színjátékot, hogy ez az egész Mosley és a FOTA ügye....na persze :DDD -
Aki régóta nézi a F1-t az látja Senna halálát követően merre mozdult el az egész..már átestek a ló túloldalára a 2000-es év környékén. Ma már pedig ott tartunk, hogy annyira kinevelték a pilótákból az előzést (különböző szabályokkal, technikai megoldásokkal, a tepsi pályák létrehozásával)hogy komoly problémát jelent számukra egy előzés. nem ritkán hallanai rádióban, hogy a csapattól kérdezik mit tegyen az elötte menővel..
ha a régi kor versenyzői ezt hallják kiváncsi vagyok mekkora hátast dobtak tőle vagy csak elszomorodtak.
és ebben csakis az FIA a felelős senki más..persze őt is mnadzagon rángatja Eccleston a nyolcvanas évek közepétől.. -
ott a lényeg.
Minél nagyobb a nézettség, annál fontosabb a biztonság, és a szabályok...ez az FIA rákfenéje.
Mittomén miért kell ennyire kihangsúlyozni hogy FIA így meg úgy...engem mondjuk messze nem érdekel(ne) egy felügyelő szervezet, én inkább szeretnék a versenyhelyszínekkel, a versenyautókkal, versenyzőkkel törődni....ehelyett állandóan bele kell verjék az orromat az FIA névbe minden qva versenyen. -
feloszlott a ferrari
-
lol Montezemolo azzal fenyeget, ha nem kapnak több zsetont 2012 után akkor szakadnak :DDDD
Nem tom hányszor lövik még el ezt a poént. -
ez egészen pontosan úgy szólt:
a V8 a szabályzatát FIA fejléces papírra írta
-
Akkor inkább megvenném kilóra a FIA-t, aztán takaríthatnak a házamban. -
Ha építesz magadnak pályákat és azokon versenyzel akkor nem. -
Elméletileg...de nem tudom pontosan hogy van...lehet liszensz miatt... nem tudom.