182278
  • Kit--Kat
    Ez sajnos nem állja meg a helyét. Az esetek többségében kimondottan lassú volt Kubicával összehasonlítva.
  • WNW
    Petrov szerintem gyors, es ez volt a tanuloeve szinte a semmibol beesve az F1-be.. Altalaban az van, ha valaki gyors alapjaban, de tobbet hibazik, azt le lehet vetkozni, ahogy tapasztalatokat gyujt.. Azon bajosabb atlepni, ha valaki nem birja felvenni a tempot, megha kevesebbet hibazik is..
  • G_ArchAngel #105296
    Top5-ben meg Kubica sem tud konstans szerepelni.
  • bardocz
    Év elején közelebb tudott lenni Kubicához szerintem, akkor még nem volt annyira rászabva az autó. Amúgy ha folyamatosan a top5-ben zúzná magát meg az ellenfeleket, azzal is nagy segítséget csinálna Kubicának:D
  • Totti5
    Csak ha véletlen összeraknak egy VB esélyes autót és ott van Kubica akin nem fog múlni, akkor lehet hogy jobb lenne egy gyorsabb, megbízhatóbb 2. pilóta. Azért az elvárható volt amit produkált, mert egy igen jó technika volt alatta amit folyamatosan fejlesztettek és ott volt a élmezőny mögött, de van még hova fejlődnie minden téren, csak a kérdés hogy tud e, vagy csak ennyi van benne.
  • bardocz
    Szerintem nagyon jól ment mindig, amíg össze nem törte a kocsiját, én nem sajnálom, hogy marad a Renaultnál, csak azért a cikkíró össze vissza beszél.
  • Totti5
    Voltak meglepően jó pillanatai is, de vannak sokkal jobb multal és eredményekkel rendelkező fiatalok akik idén sem kapnak ülést:(. Kell a pénz a csapatnak, máskép nem megy ez. Ide jutott az autósport, a határtalan költekezés, a válság stb stb... ahogy olvasom minden napra jut egy Moto2es csapat megszünés is:I nem könnyű na.
  • bardocz
    Ahogyan arra számítani lehetett, a Renault csapata az új tulajdonosi viszonyok ellenére is változatlan felállással indul a 2011-es Formula-1-es bajnokságban. A francia gyártó úgy döntött, hogy jövőre is a Robert Kubica – Vitalij Petrov párossal rajtolnak az elit géposztályban.

Pont mindenki erre számított asok baki után, tényleg.
  • G_ArchAngel #105290
    Hivatalos: Lotus Petrov Renault
  • IXEMGabeo
    ha olyan nagy a szád verd meg őket...
  • Falcon83
    Ezen a gokart versenyen ki volt vérprofi. Csak kiégett, meg tetehtségtelen brazilok voltak, akik nagy részét még egy csaj is megvert :D.
  • Norbi1990
    Csaj nem lehet profi?
    De ja, a súlyon sok múlik a gokartba.
  • Norbi1990
    Na ezt nem tudtam. Furcsálltam hogy ki ez, hogy nem ismerem a Indycarból :D
  • IXEMGabeo
    nehogy már a szín profik kikapjanak egy csajszitól:D nem tűrném...amúgy ez a bia nyílván könnyebb is, gokart, ha van technikája a csajnak akkor potenciális győztes...Barrichello így sem volt rossz, jól tolta, Algersuari vezetett egy ideig majd visszaesett...

kipróbáltam volna szívesen ezeket a gokartokat, tök fasza volt
  • Dietrich
    miért is?
    amúgy Ana Beatriz néven versenyez amerikában..
  • Ulvar
    csak előzni nem nagyon megy és a zúzás után jön még egy kis eső...
  • Falcon83
    Ausztráliában minden évben faszán tudnak egymás seggében menni.
  • bardocz
    Ausztráliában milyen faszán tudtak egymás seggében menni. Aztán jöttek a dupla difúzorok, és megölték az egészet.
  • Falcon83
    Soha, mert az már nem formula autó lenne. Ennek pont az a lényege, hogy nyitott cockpit, és fedetlen kerekek. Aki "fedett autót" akar menjen wtcc,be vagy az lms-be.
  • Falcon83
    Én meg optimistán. 2009-ben is ilyen aero szabályok kellettek volna. Szerintem jó irányba haladnak a dolgok. Persze a motor kicsit gyenge lesz, meg lassulni is fognak 4-5 mp-t de kit érdekel, ha igazi versenyek lesznek. Persze ehhez az is kell, hogy a versenyzők változtassanak a hozzáállásukon és a sírás, meg mutogatás helyett előzzenek.
  • Máté94
    Nekem tetszenek az ilyenek, engem is érdekelne majd, hogy mikor pattan ki valakinek az okos agyából, a "fedett autók" ötlet. :)
  • Ulvar
    Majd kiderül. Én már pesszimistán állok a dologhoz, de ne legyen igazam.
  • Falcon83
    Megkerestem az eredeti cikket ott leírták részletesen a dolgokat. Kis légellenállású első-hátsó szárnyak lesznek, a leszorító erő nagyobb részét a padlólemez fogja generálni. Az autók tömege nem fog változni. Az új autókkal majd könnyeb lesz előzni, nehezebben vezethető lesz, nem lehet majd minden kanyart full gázzal bevenni stb stb. Kb a nyolcvanas éveket hozzák vissza, a leszorító erőt is arra aszintre próbálják belőni, a motorerő is akörül lesz. Szóval én örülök. Ha még betiltják a mozgatható szárnyakat lehet hogy nézni is fogom :DDD
  • Totti5
    Nagyon nem kell messzire menni. Ezek hasonló szörnyetegek:

• Ulvar
    Csak a szárny nem?
  • allock #105273
    2020-tól virtuális világban fognak versenyezni egy Lan party keretében :)
  • Falcon83
    Hát szerintem a 80-as években fényévekkel szebbek voltak az autók mint most, és elvileg azokra fognak hasonlítani.
  • bakkerman
    már kajak lázban égek,mikor lesz fedett f1-es autó :) 2020-tól "jegyre" lehet majd előzni,minden futam előtt kiosztanak mindenkinek 1 darab jegyet,és akkor használja el,azaz akkor előz,amikor akar,de utána már nem lehet. Így(mondanom se kell) NEM KOPNAK annyira a gumik,és a pilóták se izzadnak meg,azaz,még a verseny overált se kell kimosni,tehát nem kell bérelni cselédet. Költséghatékony f1.
  • Ulvar
    2009 volt a legalja. Annál rondább gépet én még életemben nem láttam.
  • allock #105269
    mindíg meglep hová lehet még rondítani egy F1-es gépet
  • Máté94
    Elég rondák lesznek szegények. :)
  • Falcon83
    Itt a vég 2013-ben 5 másodpercet lassulnak az autók!

Na 2013-ban jön az új kis légellenállású első szárny is. Szóval amit mondtam korábban az nagyjából bejött. Nem lesz ez olyan vészes.
  • mcmoha
    Ahogy elnezem bugyi sincs rajta, vagy csak valami ma divatos madzag.
  • IXEMGabeo
    ez röhejes h ez a Figuriedo csajszi nyert:D (gokart)
  • ScarY MAN
    Paris Hilton - P.H. - PurHab.
  • V43 1105
    purhab
  • passatgt
    szája fel van töltve meg valami az arcában is van hogy pufibb legyen
  • G_ArchAngel #105261
    PH-ban nincs szilikon, kis mellei vannak, csak fel- es osszetolta oket...
  • mcmoha
    En nem ismerem ezeket a motoros sracokat de olvastam hogy o az.:)
  • Kit--Kat
    Jól látom, hogy a jobboldali Gadea, Talma régi csapattársa?