182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Amúgy milyen jogon szólnak bele bármilyen versenyszériába? Ha én azt mondom, hogy arab olajsejk vagyok, kurvagazdag, és indítok egy versenysorozatot, akkor is belepofázhatnak? -
V8...a szabályzatot amit ők hoztak el kellett fogadnia a Nemzetközi Automobil Szövetségnek is. Annyi hogy ott nincs terük :). -
mi nem lett elbaszva ami az FIA nevét viseli? -
WTCC el lett baszva keményen, mert egy csapatba 4-5 autó is volt, és szénné tudták szopatni így az ellenfelet úgy hogy közben a néző leesett a kanapéról és verte a fejét a falba, mert az nem volt verseny. -
A Scuderia Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo elárulta, a Ganassi és a Penkse csapatot látja alkalmasnak arra, hogy a harmadik Ferrarit futassák a Formula-1-ben.
Az olaszok tervei szerint 2013-ban állna fel a rajtrácsra a harmadik autó.
édes istenem...Ganassi megmondta őt a F1 majd akkor érdekli ha 20 millából VB-t lehet nyerni..
persze ha csak a nevét adja a pénzt meg a Ferrari az más eset.. -
Ez nekem is feltunt es oltari nagy baromsagnak tartom. -
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AZT A KURVA XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
mekkora idiótááák jééézusom xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
-
hülyeség szerintem is. de mostanában max esőben van megszakítás baleseteket elintézik, szóval nem is értem mire fel a büntetés, talán annyit elérnek hogy nagyon esős versenybe valaki kijön előbb valaki meg kap 30 másodpercet :D -
Olvasom ezeket a szabályváltoztatásokat és találtam egy érdekeset.
"Ha a versenyt megszakítják, és már nem indíthatják újra, akkor az a pilóta, aki addig nem használta mindkét keveréket, 30 másodperces időbüntetést kap."
Ezt mégis melyik ökör állat találta ki???? -
manapság már a szél árnyék se buli,a gumikopás miatt,inkább visszavesznek,és majd a box kiálással taktikáznak :) zsír :)) -
WNW #105207 Mert ez nem azokat szedte ossze...:) De az is lathato, hogy meg gyors kanyarokban is a masik szelarnyekan lehet utazni, aztan kivagni, hogy az elol levonek gyak. nincs eselye megfogni... -
Jaja, ha gyors, elozze vissza, ha tudja! -
ami ezen a videón egyből feltűnt, hogy akit előznek az még véletlenül sem áll neki cikázni és egyéb nem korrekt megmozdulásnak. Aki a gyorsabb az mehet, nem úgy mint mostanában... -
Álmodik a nyomor... -
Ilyet akarok látni jövőre. -
nem ment neki a falnak. Akkor hol a baj, túl szűk a hely?
Itt is tele van szűk előzési hellyel még is bent van és nem parázik sem rinyál
-
Amikor már rég elkapta a szélárnyékot és bement mellé hogy megelzőzze? persze fékezzen le, mert valaki minden áron akarja védeni a már vesztett pozíciót... Sumi volt a kelleténél jobban agresszív, mint ahogy az évben többször is mutatott be hasonlót. -
Bari meg belement, azon az autón is van fék és ha veszélyesnek titulálja, akkor nyom egy kövér féket és szépen beáll vissza mögé és a következő körben újra próbálja. -
-
WNW #105198 Ize... Ezek a mostani pilotak a fairplay lovagjai... Regen durvabb dolgok is voltak.. Hol eltek Ti...?! -
Ha már van mellette valaki akkor mér kellene kiszorítani aki előz? Ez olyan baromság amit csak ezek a mostani pilóták csinálnak. Én mindig bepipulok ezen ha valaki ezt csinálja.
Versenyt akarok látni előzésekkel nem leszorításokat és baleseteket! -
nem csak ráhúzta 1x? :D -
Meg szabalyos sem volt, mert 2x valtoztatott iranyt
-
igen, csak szabályos akart maradni, azért nem változtatott még1x irányt
-
nem volt ott végülis semmi nagy szabálytalanság,azon kívül,hogy cirka 280-nál szerencsétlen Barichello majdnem megpuszilta a beton falat :) -
egyáltalán nem, akkor lett volna az, ha Bari mellette van és tereli lefelé, de Bari mögötte volt és követte Sumi mozgását és hát közel került a fal egy cseppet, de elfértek. -
Az kiszorítás volt. -
IXEMGabeo #105190 na bazmeg...amikor kellett volna Hamit nem büntették meg...végülis olymind1 így se lett világbajnok -
Azért ez nem ilyen egyszerű szerintem. Az van a szabályban, hogy egy irányváltás engedélyezett, azután nem védekezhetsz az előzés ellen. Aztán hogy ezt hogy értelmezik, hogy mi számít védekezésnek meg mi nem azt nem mi mondjuk meg. -
Hát azt mondom, hogy amikor Sumákot megelőzte Bari Mogyoródon, az igazából azt mondom védekezésből szabályos volt, mivel egy irányváltoztatás volt Sumák részéről, rögtön ment a belső ívre.
Akkor ez leszorítás vagy mi? Szóval nem egyszerü ez a dolog. -
De lehet védeni. Bemész belülre aztán a másik kívülről vagy tud vagy nem előzni. Nem lesz leszorítósdi aki védekezik, mert akkor az egyből bünti. -
Eddig elvileg a pilóták közt volt az a megegyezés, hogy csak egyszer válthatnak irányt. Tudtommal a szabályokban ez nem volt eddig leírva. De így konkrétan le írták most, hogy egy irányváltás, aztán sehogy nem védheted a pozíciódat. Ez azért így elég érdekes megfogalmazás. -
eddig is ennyi volt engedélyezve, csak páran felrúgták, pl: Hamilton maláj nagydíjon, ami elég feltűnő volt. -
2011-ben keményebben büntet az FIA
Ezaz F1, jövőre nem lehet pozíciót védeni. Egy iányváltás engedélyezett aztán annyi. És minden kis szarért büntetni fognak. -
Hát nem is önhibájából történt a dolog, gyönyörűen a startnál bele mentek mert előtte lefulladtak ő meg próbálta kikerülni. Vigyázz mert ha Fabiant cseszegeted annak meglesz a böjtje 
.
-
a versenyzője szép perecet mutatott be idén a híresen hirhedt Bathurston ;) -
az mekkora is volt, Vill meg elvette tőle, de az ezüstért is nagy respekt, legfőképpen ha jól emlékszem már esett szét a kocsi :) -
jah, tegnap láttam én is, nagyon fincsi,
a bannerban le is cseréltem a videót... -