FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88
tavaly safety car alatt nem lehetett kimenni, csak amikor megengedték, nem? (lehet rosszul tudom). Ha jól emlékszem, akkor nem hiszem, hogy a nagy kapkodásban rontották el massas tankolását.

http://www.twitch.tv/hegii

Jacek
Honda is volt😊 kicsit nagyobb tank😄

Jacek
Nem kapacitalt belole a rönó? ja 2 eve nem nyertek!!!

b-type
Minden csapatnak kapkodás volt, viszont csak a Ferrari vitte el a töltõberendezést, a pontverseny bárminemû változása más és más taktikát feltételez a versenyek során, ezért nincsen HA, max az utolsó futamon.
A McLaren más taktikával állt volna rajthoz ha pontegyenlõség van, vagy vesztes helyzetbõl kell indulni, illetve ami volt(na az elég sz@r volt szvsz).

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Az tavaly volt. Mindig van valami, régen a Schumaher botrányok, a McLaren a Ferrari botrányok...Sajtó..ne vegyétek a szívetekre, ez legyen a rönó meg a fia dolga 😊

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

a.carkey
Apa, kezdõdik ...

1. nem biztos a sztori
2. Hamiltont Spaban büntizték, ami Massának kemény pontokat hozott
3. nem gázos

A medve nem játék.

Az az igazsag, ha bebizonyosodik, hogy a Reanaultnal "trukkoztek", az egy dolog.. Gyakorlatilag egy elso helyet szereztek maguknak, ami nemi tobblet penzbevetelen kivul semmi egyeb tenyleges hasznot nem hajtott (nem nyertek vele VB-t, ilyesmi).. Viszont a VB vegkimenetelebe durvan beleszolhattak.. Mikor Piquet falnak ment, Massa volt az elso.. Jo esellyel maradhatot volna az is.. Nem eleg, hogy az SC boritotta a sorrendet, de a tankolasnal a nagy ossze-visszasag miatt visszalltak az akkori automata rendszerrol kezire, es ebbol lett az ominozus Massa elvitte a fel tankolerendszert eset... Ha akkor nincs egy ilyen a feltetelezesek szerinti csalas, es rendesen megy tovabb a verseny, lehet hogy tavaly Massae a VB cim... Igy szemlelve, azert eleg gazos a dolog...

b-type
..nagyon úgy néz ki hogy ez rendezve volt sajnos.
15. rajthelyrõl ezen a pályán a 12. körben kiintik tankolni Alonso-t, miközben van még üzanyagja több körre, és ennyire beüt az SC nekik.
Piquet vallomása, és as telemetria már több mint elég ahoz hogy komolyan el kelljen gondolkodni rajta.
Alonso-t sajnálom, mert neki sztem a semmi köze nem volt hozzá, tud õ nyerni erõbõl is, ahogy nyert is...neki aztán tök mindegy hogy ezt a futamot nyeri meg vagy egy másikat.

Piquet panasza, amihez az apja is a nevét adta olyan dlog, hogy ezzel neki nagyvalszeg vége van....senki nem akar olyan versenyzõvel autózni aki ilyen dolgokra képes, bizalom nélkül meg nem lehet közel menni hozzá.
Arról nem beszélve hogy ha versenyez is, ez mindig ott lesz a hátán a következõ problémás eseteinél a pályán.
Szal õk olyan nehéz csatába mentek ami értelmetlen lenne ha nincs mögötte egy csúnyán megbántott igazságérzet.
...és ráadásul mint írtam sok dolog összeklappol ám.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

volt rádióforgalom, de a szövegbõl mindenki a tankolásra gondolt

-Melyik kör legyen? - az autó meg tele volt még benyával..

de lehet hogy csak belemagyarázzák, nem tudom.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Totti5
Ha rádión szóltak neki akkor így történt, ha nem akkor nem történt semmi, pofon egyszerû a dolog, de ha rádión szoltak volna neki hogy csapja falnak, akkor most derült volna csak ki?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a.carkey
Na ez az. 😄

Iszonyat hülyeség az egész, és meglepõdnék, ha bármi valóságtartalma lenne. Persze lehet, de ahhoz nagyon nagy összeesküvés elmélet kell.

A medve nem játék.

Totti5
LOL, pont ezért ment a falba, mert elbénázta, így szoktak történni a kicsúszások.

Skynet85
Jó vicc, álltalában a baleset is úgy követekezik be, hogy mindanyiszor eltalálom a fékutat aztán egyszer nem és bummm, ciki volna ha ilyet leheten, pehh ha nem tervszerüen találja el és ott marad...

Vszeg f1 után kell némi pénz utánpotlás, így megvan...

a.carkey
"Az olasz Autosprint lap információi szerint a telemetria is igazolja a szándékosságot. Az ominózus kanyarban az esetet megelõzõen Piquet mindannyiszor elemelte a lábát a gázról, miután a hátsó kerekek veszítettek a tapadásukból és elkezdtek kipörögni. A balesetkor azonban nem, hanem tovább nyomta a gázpedált."

Kiváncsi lennék erre a "mindannyiszor"-ra! Ez így olvasva hatalmas baromságnak tûnik, de azért kivárom a végét.

A medve nem játék.

énis ilyen Renaultot akarok idénre 😄

Ulvar
Hát én is csak ennyit tudok mondani az agyi felfogásodról. Kérdésemre még mindig nem válaszoltál.

Mersant
elgurult a gyogyszered?

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

zsutyesz
jézusom 😄DD

Ale Alonso! poppe fan club™

Ulvar
szóval te sem tudod a választ csak mentegetõzöl...fasza...egész fasza -.- Beismerni egyszerûbb lett volna...de mind1, nem ez a lényeg csak arra próbáltam célozni, hogy így ne linkelj mert feleslegesen rabolsz 5-10 percet el egyes emberektõl, míg végig olvassák.

zsutyesz
bocsika, de ha vki kapásból leidiótáz, azzal nem szívesen csevegek...

Ulvar
A kérdésemre nem válaszoltál. Várom továbbra is 😊.

zsutyesz
gondolom, itt most magadra célzol... idióta.

Ulvar
Nem ismeri el, mér mondod hogy elismeri, amikor a cikkben az van hogy nem ismerik el...hol olvastad ezt? Annyi van oda írva hogy Brit lapértesülések szerint ÁLLÍTÓLAG..

de bírom ezeket az idiótákat akik így linkelnek valamit -.-"

zsutyesz

Ulvar

ILYET AKAROK LÁTNI ÚJRA. 😞( NAGYON HIÁNYZIK A VERSENYZÉS.

válasz: nyugi Fernando, mire te ott be akarsz kanyarodni az a két angol muksó már mögötted lesz.. <#ravasz1>

Minstrel
"azt a két angol muksót, a Báttönt meg a Hemiltont vigyék arrébb, mert útban lesznek amikor beakarok kanyarodni"

http://topgearhungary.blogspot.com/

nézd hogy repül a kis Piquet!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
A spanyol "Celebmûszak"? 😄

A medve nem játék.

😄

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

desigo
Ami a korábbi két tesztpilótát, Luca Badoert és Marc Genét illeti, a szériagyártási részlegen kaphatnak állást. "A Formula-1-es fejlesztési munkálatokat nagyrészt a versenyzõk végzik el, az utcai autók kipróbálásához azonban szükségünk lesz a tesztelõkre. Biztos, hogy sikerül megoldást találni Gené és Badoer számára."
oneal1
.....😄

!Forza Ferrari!

fifi
még a nevét sem tudod leírni, másrészt nem is tudod mit beszélsz...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

+Lucanak egy új plazmatévé hogy teljes legyen...

zsutyesz
LOL 😊

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Bandee1987
Felipe Massát 4 és fél órán át mûtötték

Fölülrõl 2. kommentet olvassátok 😄DDDDD

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

a.carkey
Ez inkább megerõsíti azt, hogy a boxból irányította õket a kis Hans Biedermayer,

amibõl Silverstoneban majdnem komoly baleset lett (amikor egyszerre egymás után ment ki a két Ferrari és mindkettõ ugyanott, de egyiknek sem lett semmi baja). 😄

A medve nem játék.

Peppus
De a lényegre nem figyeltetek a versenyen, mert Schumi nem a kezével fogta a kormányt hanem.. 😊

kifli
én nem így tudom...
úgy emlékszem hogy a 10. kör környékén ugrott át
Ja ezt a futamot anno lattam, vegig ott kapaszkodott, es tanulta Schumi technikajat, hogy majd most felhasznalja...<#crazya>

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5
Hivatalos: Liuzzi veszi át Fisico helyét a Force Indiánál

Bandee1987
Badoer: A sajtó rúgatott ki

Pfff....Luca ne csinálj már magadból még nagyobb bohócot légyszi...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

matthias92
a német posta nem a jordanen volt?

bardocz
Nem tudok németül, szóval nem tudtam, hogy ugyan az a neve, meg a jele is😊 De már látszik, hogy egy olyan parasztnak mint én már ez is jó😄
Pluskast
Valóban volt de az a német posta volt és nem a magyar 😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Tudom. A Hungaroringról volt szó, a Magyar Hírlap kapcsán is.

A medve nem játék.

oneal1
elég érdekes amit írtál😄😄

!Forza Ferrari!

Mersant
Vettel bekepzelt?! hat te sem tudod mit beszelsz...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.