FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
De a Minardin meg volt posta felirat még régebben, emlékszek rá. Talán még Zsótikánk ragasztotta rá.
Kit--Kat
De csak a Hungaroringen volt rajta.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Black Ghost
Olyat Kiszel Tünci is írt.
Ulvar
VAN MIRE???? LOOOL xDDDDDD. Ne haragudj, mire? Hogy volt az idén elején? Sehol nem volt bújt a média elõl. Idén nem adja ki önéletrajzát 😄. (remélem)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

tmp
neki van mire 😊 De vettel mit írt volna a könyvbe ? Hát amikor nem elsõ helyrõl rajtolok akkor tök unalmas a verseny, nem tudok elõzni, õszintén még sosem elõztem, vagy mit ?

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Black Ghost
Hát ja mit mondjon, hogy szarok az egészre csak kocsikázgatok egyet. <#idiota>
Máté94
OMG😄
a.carkey
Ez még a SZDSZ-es Magyar Hírlap volt, nem a Széles féle ... 😄

Ja, mit szóltál volna - ha látod - a Williamsre felrakott Skála Áruházak feliratra ...? 😄

A medve nem játék.

Vettel beképzelt? WTF?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ulvar
Hiszel a médiában, szerinted így írnak le dolgokat.

Amúgy meg mire törekedjen? hogy utolsó legyen?...Nem védeni akarom, csak mire törekedjen egy pilóta...Arra hogy gyõzzön, Monzában meg azért akar nyerni mert tavaly is nyert. Ennyi. Amúgy meg az a beképzelt aki 1 év F1 után kiadja önéletrajzát tudod? 😊.

tmp
"Töretlenek az esélyeim a címre," fettel
"Célom, hogy világbajnok legyek." fettel
"Gyõzni akarok Monzában," fettel

Eddig is ellenszenves volt, ezután is az marad. Egy beképzelt faszszopó majom. 2 motorral akar VB-t nyerni ? Sztem még monzában elfüstöl neki az egyik aztán csókolom 😊

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Máté94
OMG😄
Ulvar

Ulvar
Úgy hogy a Lotusnak volt a sponzora 😊.

Máté94
Na ezt,hogy?😄
Ulvar

JAJJ A RÉGI SZÉP IDÕÕK. Magyar Hírlap befigyel azért ... 😄.

OFF: (apropó, szim bajnokság, 91es F1 mod, rF game, maszim.hu) ON.

ámen

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

remeljuk jovore a Mekivel lesz VB...

http://gaborszantai.co.uk/

hát én olvasok elég sok f1 fórumot ezzel így még nem találkoztam h Kimi lenne a leggyorsabb pilóta..

még kötekedés elõtt: a Mekinek szurkolok és már ott kijárt volna neki a vb cím.

kár h a ferkánál jött össze, de ez az én véleményem

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ulvar
Mondhatod ezt a sok begyöpösödött eszetlen F1 "drukkernek", aki úgy szurkol hogy arcképrõl mondja meg ki a jó pilóta.

Egy kurva nagy problémája van az F1nek...hogy nem olyan mint 10-15-20 évvel ezelõtt...

Már lassan a "versenysorozat" megnevezést is hanyagolni kell. Inkább látványos és gyors promóció és prototípus rendszer bemutató. Bár ha gyári csapat mentes lesz akkor lesz talán újra jó. (Kivétel a Ferrari gyár <#buck>)

b-type
Megnyerte az 5 körös 'hosszabbítást'.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Hozzáteszem érdekes módon nincs semmi gond a szélárnyékokkal, itt Estoril-ban is elég látványos. Simán tudtak 'szippantódni' az autók az egyenesben.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Bourdais nagyon szépet autózott, és autózik a Sevilla-val a Superleague-ben, a 2. futamon már 2. lett és 1mp-re futottak be. A rájátszás most kezdõdik..

Black Ghost
Ehhez csak gratulálni tudok, bravo, értékes ember lehetsz.<#levele>
hozzad kepest vagy atlag emberhez?

[Jakuza]
Miert nem az ? Dehogynem, mint mindenki ilyen felmenokkel buszkelkedhet, az mar mas kerdes, hogy a torzsfejlodesnek es a tortenelemnek koszonhetoen o kozelebb all meg az osokhoz. 😄DDDDDD

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kit--Kat
Csak egy sapkám van 2008-ból.
Ha már itt tartunk Schumitól is van 2001-bõl mert õt is szerettem.
Most mi fáj annyira?
Azt, hogy a nagy Michaelt meg mertem valamiben kérdõjelezni?!
Az biztos, hogy nálad nem vagyok jobban elszállva kedvenc pilótám felé.
Kimit már nagyon régóta a leggyorsabb pilótának tartják a mezõnyben.
És hangsúlyozom leggyorsabb nem legjobb leggyorsabb.
Amúgy meg olvasd el az angol szöveget amiket bemásoltam, ha nem tetszik, azokat linkel együtt raktam be amik nem noname oldalakra vezetnek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Nem kell ahhoz dobogón állnia, csak mutassák a versenyen😄
bardocz
Arra, hogy Massa nem tud elõzni.
az szerencsere eleg regen volt mar, de majd ha ujra dobogon all!

A Hami majmozast ne felejtsd el, az is egy "fenylo" pont a topic horizontjan.........................

Most...

Aztan volt Badoer, meg Alonso es Piquet, elotte Vettel es Webber...

Ez a topic lenyege, nem? Lehet fikazni, csak egymas anyjat hagyjuk beken...

a.carkey
Ebbõl áll a topic hetek óta. Lassan már csak emiatt pörög.

De mint írtam, ez a különbség,

Kimi

vs

Massa

és itt le is zárnám ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ritka nagy ... vagy mert hiába tolod több hete "társaiddal", hogy MI NEM UTÁLJUK KIMIT, CSAK KIÉGETT, MEG CSALÓ, MEG MASSA JOBB, stb. hülyeségek, ennek ellenére próbálod/próbáljátok "eljátszani", hogy mi nem utáljuk, áhhh ...

A medve nem játék.

[Jakuza]
NS: Formula-1: Loeb engedélyt kapott a Citroëntõl az F1-es rajtra
A francia L’Equipe sportnapilap értesülései szerint Loeb a Toro Rosso istálló egyik autóját vezetheti majd Abu-Dzabiban.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

desigo
thx

reggel tesztelem kocsiban 😊
felraktam mp3-ba,ha izgat valakit
ehune

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ez nekem megvan egy eredeti pájo test cd-n..
ezzel állitottuk be anno az auto-hifiket...
Mondanom se kell,mekkorát szól

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Komolyan mondom,te beteg vagy..gyorsan keress valami pszhihomanust,mert ebbe bele is lehet halni<#action>
Fogadok Kimi képe,ott lóg az ágyad felett és magányos éjszakákon,még szerelmet is vallasz neki...

kifli
vagy massa csak akkor tud nyerni ha elõröl indul, kimi pedig hátulról is tud nyerni
Arra, h Massa jobb idomeron mint Kimi 😊

lac coo
Végezetül Kimi átlagosan a 3,8. helyrõl szokott nyerni, Massa az 1,4. helyrõl.

Hehe... Ez mire is akar rámutatni ? 😄DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ugyanezt ereztem Veled szemben, ezert nem is reagaltam korabban...

BaliBoy
Elmész te is a....
Komolyan sajnállak téged. Esküszöm, hogy nem bántásból, nem sértésbõl de tényleg kissé fogyatékosnak tartalak, de legalábbis olyannak akinek nehezére esik az értelmezés. Senki nem utálja Raikkönent. Én biztos nem. Ahogy ezt kismilliószor már leírtam. Mint ahogy eddig sem most ócsárolta senki sem Kimit és senki sem drukkol azért, hogy minél szarabbul menjen neki. (ellentétnem veletek akik mindenkit elmondanak mindennek, aki nem isteníti a szerelmeteket)A kirohanásod viszont nem egy természetes dolog.
De a legrosszabb az egészben, hogy teljesen feleslegesen gépeltem be ezt a sok karaktert mert mindhiába formálnak a fejedben/fejetekben szavakat, sajnos értelmet nem fognak nyerni benne a saját hiányosságaitok/makacsságotok/fanatizmusotok miatt.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

kifli
várja alonsot 😄
passatgt
tag ferraris pólóban😄

A többi videó megnézhetõ - ITT - <<<----

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Több mint 100 ezer ember elõtt parádézott Alonso

Forrás : F1-live

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

a.carkey
Az egyik okos a hír topicban szekfûs észheztérést vizionál 2010-re - hiába a sok fû ... -, a másik meg még mindig a parttalan Kimi-témán lovagol.

Nem tudom, de seggbedugott egy Raikkonen pólos cigány a nyóckerben vagy mi a tökért utálod ennyire? Gyerekkori emlékek? Esetleg más eset? Fordulj már orvoshoz, mert baromira unalmas kezdesz lenni.

Kimit meg az Isten Éltesse, és kérem, hogy a sok antikimista SG durkker számára szerezzen még szép napokat és nyerje meg a soronkövetkezõ futamokat, hogy végre kuss legyen már ebben a témában.

A medve nem játék.

Black Ghost
Elfelejtettem hogy így nem engedi.