182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Senna halála pont hogy jót tett a nézettségnek. Akkor kezdett nagyon visszaesni a nézettség, aztán jött ez a traqédia és mindenki egyből az F1-re figyelt. "
persze a halala miatt kezdtek el F1et nezni az emberek. ekkora hulyeseget. tudod miert nott a nezettseg? mert Schumacher elkezdett nyerni es begyujtott 1 marek VB cimet, ezert. -
Jó, te a magad kislányos módján élted meg ezt, sokan mások meg elkezdtek drukkolni Hillnek, meg jónéhány millió ember aki beleúnt az F1-be mert unalmas volt meg a politikáról szólt azok elkezdték újra nézni. -
G_ArchAngel #105576 pontosabban:
Van egy jo csataruk es egy hatveduk:) -
tudod mit er a statisztika?! szart sem...aki Senna rajongo volt sokaig nem nezett utana F1et, mert minek. nem volt mar kinek szurkolni... -
korral jár ;) -
Tavaly 100 millából gazdálkodtak, idén 250-ből fognak. Szal az anyagi háttér megvan, van egy jó versenyzőjük, szal akármi lehet jövőre. -
IXEMGabeo #105572 ja kíváncsi leszek rájuk, örülök h a Renault féle banda leamortizálódott elmúltak a vb címes idők:) lássuk akkor az új Lotust Kubival és Petrovval. Remélem odapörkölnek a nagyoknak -
Remélem élvonalban lesznek, mert eddig nagyon megnyertek a festéssel
-
G_ArchAngel #105570 Inkabb, mivel az 'is' is kimaradt: Michael Schumacher a Formula1-es nagydíj világbajnok 2011-ben! -
IXEMGabeo #105569 azigen...
ezekszerint te több szériát is követsz, mint az F1...Nascar, Indycar, Champcar követed őket mind? -
IXEMGabeo #105568 xDDD -
Michael Schumacher a Formula1-es nagydíj világbajnoka 2011-ben!
csak lefordítottam amit írtál... -
Laceee #105566 még mindig nincs... -
shumika #105565 De van cak elbasztam.....
Helyesen: Michael Schumacher the World Champion of 2011 Formula 1 Grand Prix -
Laceee #105564 Fingod nincs, hogy mit jelent amit beírtál. -
ez is lenne a cél az olcsóbbá tétellel. -
shumika #105562 
-
amerikában is lehetne az audi elve csakhogy az IC-ben a honda van akik nem csak motorokkal látják el a szériát, hanem nem kevés verseny esetében ők a promóterek is. Ők kijelentették ha nem V6 turbó lesz akkor a szerződésük lejártával bucsút intenek a bajnokságnak. Tehát ha az IC rábólint a V4-re akkor nem csak egy motorszállítót hanem egy erős szponzort is veszít azt meg nem akarták. Így engedtek a Honda nyomásának és V6 turbó lesz hozzájuk csatlakozott eddig hivatalosan két másik gyártó tehát már 3 biztosan lesz. -
Megint kezded XD? -
shumika #105559 Michael Schumacher the 2011 World Champion of Formula 1 Grand Prix -
Én is már elvesztettem a fonalat :) -
:))
én már nem tudom követni ;) -
IXEMGabeo #105556 amennyit befektetnének a csapatukba, szerintem a HRT, Virgin féle bandát simán vernék:) -
Az utolsó 8 helyen meccsezhetnének.
-
IXEMGabeo #105554 Audit szívesen megnéznék az F1-ben:) -
IXEMGabeo #105553 akkor majd jön az Audi, Volkswagen, Porsche, Aston Martin jönnek majd sorban a németek, angolok:D -
Amúgy ez már rosszabb mint egy dél-amerikai szappanopera :D -
Akik Sato barátunkat szponzorlják, most azok vásárolták be magulat a Renaultba. A totálisan kamu lotus, ami tavaly volt F1-be azok meg megvették a Team Lotus nevet, mert a másik Lotus(a Sato féle :D) nem akarta tovább adni nekik a nevet. -
Nem V4, hanem soros, na de mind1 :). Azért lesz soros négyhengeres turbó, mert manapság a legolcsóbb autóktól a prémium modellekig mindegyikben ilyen motor van. Ha ilyen motor lesz az F1-ben az sok gyárat bevonzhat a szériába. Meg elmondhatják magukról, hogy ők milyen zöldek. És olcsóbb is lesz motor, de ez inkább a kis csapatoknak fontos. -
egyébként ez a Lotus mizériát lassan nem tudom követni. Ugye ott vannak az IC-ben is.
Most lett egy új Lotus F1 team is ;)
Jelenleg itt tartok :)
Group Lotusnak a Proton maláj autógyár a tulajdonosa (ők vannak az IC-ben és lesznek majd gyártók is), a Lotus Racingnek pedig néhány maláj vállalkozó (Fernandes és társai)a tulajdonosa. -
igen :) -
IXEMGabeo #105547 köszönöm erre voltam kíváncsi, akkor sok sikert nekik, gondolom a mérnökök, szakemberek, szerelők ugyanazok maradnak, akik a Renault F1teamnek is. Honda megszűnése után a Brawn GPnél is ugyanazok a szakemberek dolgoztak. -
IXEMGabeo #105546 miért van ez, hogy egy időszakban a csapatok már a V10-es motornál tartottak, de most 2006 óta folyamatosan megyünk lefele? minél kisebb a motor hengerűrtartalma annál olcsóbb?
írtátok ezt a V6 turbó-t, V4-et ez mind a költségcsökkentések miatt lett betervezve? -
Igen. Ők nem úgy jönnek ide, hogy ők a Team Lotus meg minden, ők úgy jönnek, hogy ők a Group Lotus, a Lotus sportkocsi részlege, szal ők nem csinálják ezt a Fernandes féle megtévesztősdit. -
IXEMGabeo #105544 nem semmi, technikai információkért mindig hozzátok fordulok:D -
Na csak nekem volt igazam. Az univerzális motor az soros elrendezésű :). Amúgy jó ez a cikk, sok érdekes dolog van benne. -
IXEMGabeo #105542 persze, mivel van egy szerződésük, ami, amíg nem jár le, addig kénytelenek a sorozatban maradni valamilyen formában...tehát ez a Lotus-Renault, mely Kubicával, Petrovval fog útnak indulni, teljesen új eredménysorral fog indítani? -
Mi is ez a Globális Versenymotor? -
Az soros négyhengeres akar az lenni nem? Mert audiék mindenhol a soros 4 hengeres univerzális motorért sírnak. -
egyébként a V4 1.6-os turbó legnagyobb szószolója az Audi gyár volt.