182278
  • Mersant
    "Senna halála pont hogy jót tett a nézettségnek. Akkor kezdett nagyon visszaesni a nézettség, aztán jött ez a traqédia és mindenki egyből az F1-re figyelt. "

persze a halala miatt kezdtek el F1et nezni az emberek. ekkora hulyeseget. tudod miert nott a nezettseg? mert Schumacher elkezdett nyerni es begyujtott 1 marek VB cimet, ezert.
  • Falcon83
    Jó, te a magad kislányos módján élted meg ezt, sokan mások meg elkezdtek drukkolni Hillnek, meg jónéhány millió ember aki beleúnt az F1-be mert unalmas volt meg a politikáról szólt azok elkezdték újra nézni.
  • G_ArchAngel #105576
    pontosabban:

Van egy jo csataruk es egy hatveduk:)
  • Mersant
    tudod mit er a statisztika?! szart sem...aki Senna rajongo volt sokaig nem nezett utana F1et, mert minek. nem volt mar kinek szurkolni...
  • Dietrich
    korral jár ;)
  • Falcon83
    Tavaly 100 millából gazdálkodtak, idén 250-ből fognak. Szal az anyagi háttér megvan, van egy jó versenyzőjük, szal akármi lehet jövőre.
  • IXEMGabeo
    ja kíváncsi leszek rájuk, örülök h a Renault féle banda leamortizálódott elmúltak a vb címes idők:) lássuk akkor az új Lotust Kubival és Petrovval. Remélem odapörkölnek a nagyoknak
  • szabii98
    Remélem élvonalban lesznek, mert eddig nagyon megnyertek a festéssel
  • G_ArchAngel #105570
    Inkabb, mivel az 'is' is kimaradt: Michael Schumacher a Formula1-es nagydíj világbajnok 2011-ben!
  • IXEMGabeo
    azigen...

ezekszerint te több szériát is követsz, mint az F1...Nascar, Indycar, Champcar követed őket mind?
  • IXEMGabeo
    xDDD
  • Firerock
    Michael Schumacher a Formula1-es nagydíj világbajnoka 2011-ben!

csak lefordítottam amit írtál...
  • Laceee
    még mindig nincs...
  • shumika
    De van cak elbasztam.....
    Helyesen: Michael Schumacher the World Champion of 2011 Formula 1 Grand Prix
  • Laceee
    Fingod nincs, hogy mit jelent amit beírtál.
  • Dietrich
    ez is lenne a cél az olcsóbbá tétellel.
  • shumika
  • Dietrich
    amerikában is lehetne az audi elve csakhogy az IC-ben a honda van akik nem csak motorokkal látják el a szériát, hanem nem kevés verseny esetében ők a promóterek is. Ők kijelentették ha nem V6 turbó lesz akkor a szerződésük lejártával bucsút intenek a bajnokságnak. Tehát ha az IC rábólint a V4-re akkor nem csak egy motorszállítót hanem egy erős szponzort is veszít azt meg nem akarták. Így engedtek a Honda nyomásának és V6 turbó lesz hozzájuk csatlakozott eddig hivatalosan két másik gyártó tehát már 3 biztosan lesz.
  • V43 1105
    Megint kezded XD?
  • shumika
    Michael Schumacher the 2011 World Champion of Formula 1 Grand Prix
  • Kit--Kat
    Én is már elvesztettem a fonalat :)
  • Dietrich
    :))

én már nem tudom követni ;)
  • IXEMGabeo
    amennyit befektetnének a csapatukba, szerintem a HRT, Virgin féle bandát simán vernék:)
  • Máté94
    Az utolsó 8 helyen meccsezhetnének.
  • IXEMGabeo
    Audit szívesen megnéznék az F1-ben:)
  • IXEMGabeo
    akkor majd jön az Audi, Volkswagen, Porsche, Aston Martin jönnek majd sorban a németek, angolok:D
  • Falcon83
    Amúgy ez már rosszabb mint egy dél-amerikai szappanopera :D
  • Falcon83
    Akik Sato barátunkat szponzorlják, most azok vásárolták be magulat a Renaultba. A totálisan kamu lotus, ami tavaly volt F1-be azok meg megvették a Team Lotus nevet, mert a másik Lotus(a Sato féle :D) nem akarta tovább adni nekik a nevet.
  • Falcon83
    Nem V4, hanem soros, na de mind1 :). Azért lesz soros négyhengeres turbó, mert manapság a legolcsóbb autóktól a prémium modellekig mindegyikben ilyen motor van. Ha ilyen motor lesz az F1-ben az sok gyárat bevonzhat a szériába. Meg elmondhatják magukról, hogy ők milyen zöldek. És olcsóbb is lesz motor, de ez inkább a kis csapatoknak fontos.
  • Dietrich
    egyébként ez a Lotus mizériát lassan nem tudom követni. Ugye ott vannak az IC-ben is.
    Most lett egy új Lotus F1 team is ;)

Jelenleg itt tartok :)
    Group Lotusnak a Proton maláj autógyár a tulajdonosa (ők vannak az IC-ben és lesznek majd gyártók is), a Lotus Racingnek pedig néhány maláj vállalkozó (Fernandes és társai)a tulajdonosa.
  • Dietrich
    igen :)
  • IXEMGabeo
    köszönöm erre voltam kíváncsi, akkor sok sikert nekik, gondolom a mérnökök, szakemberek, szerelők ugyanazok maradnak, akik a Renault F1teamnek is. Honda megszűnése után a Brawn GPnél is ugyanazok a szakemberek dolgoztak.
  • IXEMGabeo
    miért van ez, hogy egy időszakban a csapatok már a V10-es motornál tartottak, de most 2006 óta folyamatosan megyünk lefele? minél kisebb a motor hengerűrtartalma annál olcsóbb?

írtátok ezt a V6 turbó-t, V4-et ez mind a költségcsökkentések miatt lett betervezve?
  • Falcon83
    Igen. Ők nem úgy jönnek ide, hogy ők a Team Lotus meg minden, ők úgy jönnek, hogy ők a Group Lotus, a Lotus sportkocsi részlege, szal ők nem csinálják ezt a Fernandes féle megtévesztősdit.
  • IXEMGabeo
    nem semmi, technikai információkért mindig hozzátok fordulok:D
  • Falcon83
    Na csak nekem volt igazam. Az univerzális motor az soros elrendezésű :). Amúgy jó ez a cikk, sok érdekes dolog van benne.
  • IXEMGabeo
    persze, mivel van egy szerződésük, ami, amíg nem jár le, addig kénytelenek a sorozatban maradni valamilyen formában...tehát ez a Lotus-Renault, mely Kubicával, Petrovval fog útnak indulni, teljesen új eredménysorral fog indítani?
  • Dietrich
    Mi is ez a Globális Versenymotor?
  • Falcon83
    Az soros négyhengeres akar az lenni nem? Mert audiék mindenhol a soros 4 hengeres univerzális motorért sírnak.
  • Dietrich
    egyébként a V4 1.6-os turbó legnagyobb szószolója az Audi gyár volt.