FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christian88
Amennyire rossz szokott lenni, most még talán tûrhetõ volt. De kb annyi elõzés volt a pályán ahányan lehagyták kovát az elsõ körben =(.

http://www.twitch.tv/hegii

desigo
Jó futam volt ez.
Haminek kár volt eldobni a biztos dobogót...

Paliknak beszólás: TeKers xDDDDD
Ennek a futamnak is csak az eleje volt izgis.
Azt ezuttal meg kell emliteni h a kommentár az a szokottnal is röhejesebb volt. Azer az nem volt gyenge mikor palik megallapitotta h barichello gyorsabb sajat maganal..😄😄
Nah meg mikor bejatszottak egy eltevedt radiobeszlegetest...😄 most mar egyertelmu h paliknak fingja sincs mit mondanak ilyenkor, de az a poen h ezuttal a hatterben dolgozo tolmacs garda se tudta osszehozni.
Brawnok megetettek mindenkit. Hamiltont sajnalom..., hogy nem torte ossze hamarabb ket korrel a mercit😄 mert ha bejon az sc akkor kimi siman le kerseli buttont es az mindenkinek jobb lett volna.
A tifozik vegul csak kiszurkoltak a dobogot😄 liuzzi meg hami is eltunt a ferrari elol.
Force India bravo! a nagy fejlesztesek kozepette berakhatnák a mclaren kers-et a szezon vegere es akkor nem szopatnak oket.
red bull az ennyi volt. Ok valszeg azzal basztak el h a renault motort valasztottak.
Merci motor gusztustalanul jo. eros, megbizhato, jo fogyasztasasl bir. Pedig remenykedtem h a szezon vegere majd maradnak a leharcolt motorok es lesz izgalom.
Fisico remelem most mar raerez a vasra mert nem biztos h kimi betolja egyedul a ferrarit a 3. helyre, bar most osszejonnek neki a dolgok.
Kovalainen most vegleg leirta magat..finn letere elegge harmatos.
Toyotak csinaltak egy kis musort ami szerintem is a sajat szorakoztatsukra ment es abszolut feldobta a versenyt. Gyulam meg Lacim meg olyan mint a tök...

hát Lajcsika ügyes volt!

No music, no life....

Black Ghost
Vissza olvastam, az alapján mondtam, és te kezdted, és igen a Hemike chrash-al, de nem bosszant ...csak hát a stílus!
Peppus
Egyre mélyebbre süllyedsz, szerintem hagyd abba..

jaszy
Figyu olvass már vissza! Úgy látom belém kötöttek!
Neked muszáj belekotnyeleskedni?

Vagy Hemike chrash-e bosszant? Én pezsiztem rá!

Igen ugraltak, es ordibaltak, hogy vegre kepernyore kerulnek... A hatterben meg csorgott a reklamido szamlalo...<#eplus2><#nyes>

Black Ghost
Muszáj kötözködnöd.
jaszy
Hála istennek úgy néz ki hogy több mint neked 😊

madmanic arra jártatok családostul? És hogy vagy?

õk jól szórakoztak ,sok kis sárga emberke meg a világ másik felén õrjöngve ugrált <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

istenem... tajgetosz..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

alig várom h felkerüljön a netre az a rész amikor palik ûvõlt a futam elején mikor liuzzi akciózik
beszarás volt, és jó volt a futam is
hamiltonnak nem kellett volna eröltetnie

Máté94
Akkor sok eszed van 40-hez közeledve!GRAT!
Neked meg kívánom,hogy Brawn-nok robbanjanak fel!😊
jaszy
Baszki ez van! Igazából az alattad író pöccentett be! De lehet igazad van! Öregszem, butulok!

Ulvar
Te meg ahogy öregszel úgy hülyülsz 😊. Minek válaszolsz kötekedésre? 😊 Ja és miért nem veszed a poént ha ott a kicsike kis szmájli 😊.

Ezért szar megöregedni...látod baszki 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

jaszy
Paraszt aki mondja!<#mf1> Majd ha a 40-hez közeledsz te is akkor mát te is leszarod mit ír egy tacskó! Helyesírás? Ki nem szarja le! Nem abból élek hanem az eszembõl!
Passatos :
Brawn baszki! Nem érted? Gyenge az agy vagy kötekedni akarsz?

Na ez szép kötekedni azt tudtok! De mind1 ez nem az és szegénységi bizonyítványom!

Kit--Kat
Sajna már 4 futam óta tudja folyamatosan, 4 futam, 40 pontból 30...
Ez van<#mf2>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
Igen. Helyesírási készséget fejleszteni 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Máté94
mekkora egy paraszt vagy!
passatgt
braun?😄

az hajvágót csinál

jaszy
De szép verseny volt! A braunok szépen mentek! Hami hála istennek chrash-elt! Kimi is dobogón volt! Akarunk ennél többet?

Peppus
Sutil megérdemelte volna a dobogós helyet, sajna Kimi rájött, hogy mire való a KERS 😞

<#eljen>
apuci is örült<#finom>
Amúgy meg Bari nagyon szépet ment

Glock
"Nem ilyen eredményt akartunk elérni, de legalább jól szórakoztunk. Már akkor küzdöttünk Jarno (Trullival), amikor kijöttem a boxutcából, elég szoros volt, de õ került elõrébb. A vége felé aztán láttam, ahogy megpróbálja megelõzni Kazuki Nakajimát, de átugrott a rázókövön és kisodródott. Remek csatánk volt, és biztosítottuk, hogy tiszta maradjon. Végül is, én voltam a belsõ (íven), így megnyertem a küzdelmet."

Trulli
"A futam nagy részében (Kazuki) Nakajima mögött voltam, és úgy éreztem, hogy gyorsabban is mehetnék, de nehéz volt elõzni. Õszintén szólva a vége felé már kissé untam, és nagyon keményen próbálkoztam, hogy lehetõséget találjak (az elõzésre). Amint láttam egy kis rést, behúzódtam, és nagyon késõn fékeztem. A manõver majdnem rendben volt, de nem igazán volt elég hely, és balszerencsémre átugrottam a rázókövön, majd volt egy kis csatám Timo (Glockkal). Jó mulatság volt, élveztem. Végig a külsõ íven voltam, de folytattam a küzdelmet, mert kell egy kis akció, és végeredményben nem sokat számít, hogy a 11. vagy a 14. vagyok. Legalább megpróbáltam, mert egyébként a verseny nem volt izgalmas számomra."

Hat igen, egy kis szorakozas jo dolog... Csak Palikek huztak le oket.. Es legalab kepre kerultek...<#ravasz1>

Black Ghost
Nézd szerintem Fizi nem egy Top 10-es pilóta, pályafutása során számtalanszor megadatott neki a lehetõség hogy bizonyítson, de valahogy sose jött össze, talán a Jordan-nél lehetett No.1, egyébként meg inkább a hátvéd szerepét játszott (pl: Alonso-nál). A Forsz-nál meg nem láttam nagy különbséget a két pilóta között, igaz nagyon lehetõségük sem volt villantani.

A Forsz most egy jó autó és ha ezt egy Kimi kvalitású pilóta kezeli akkor még jobb.
Mekkora poenod van apam....

bardocz
Igen, ezt látom én is, de most nem errõl van szó.
Dark Angel 666
de jobban ment mint Badoer , és ez a lényeg

Totti5
9. helyen ért célba 1 mpre Vettel mögött és nem kapott kört Baritól. Teljesen jól ment tudott javítani a kvalihoz képest nem hibázott és szépen végigment, következõ versenyen lehet pontot szerezni erõbõl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Fizi teljesítménye alapján bármit gondolni is hülyeség, jóhogy nem megy neki rögtön egy új autóval.
Black Ghost
Nem nézem le Sutil-t, végig szorítottam neki, csak Fizi teljesítménye alapján gondolom ezt.

De hogy ne legyen sértõdés, ha Kimi ül a Forsz-ban, akkor megelõzi saját magát. 😊
b-type
mert egy kör nem egy pályaszakasz. Amennyiben nézted a futamot akkor láthattad hogy a KERS-s autók mit mentek az elsõ sikán és a Roggia közt (a nagy kanyarban). Elég lett volna odaérnie.

Viszont egy teljes körben a Brawn majd azt hozta amit Hamilton,..de az elsõ szakaszon Hamilton jobb(volt).

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

hamiltonnak volt 12 köre hogy megelõzze buttont ott volt elõtte és nem tudta utolérni kersel csak a végére érte be.
Totti5
Ha pedig nincs Kimi a Ferrariban akkor is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

JGTC
Team Radio: Well done Lewis, well done!

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Hamilton fail

b-type
Hamilton egyszerûen meg akarta elõzni Button-t, amikor a falhoz csapta akkor már nagyon közel volt.
A KERS-l Hamilton-nak elég lett volna az utolsó kör is...egyértelmûen csak azon múlt hogy elég közel tud-e kerülni hozzá az elsõ sikánban, mert akkor már elkaphatja.
Kova' sajna elég gyenge volt a verseny elején. Kimi-nek nagyon nagy rajtja volt. Liuzzi kár hogy kiesett 😞

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Nem kell ennyire lenézni Sutilt, amint valahol leszakadt az esõ, máris ment elõre az akkor még mezõny végi autóval.
Black Ghost
Azért ha a "Forsz"-ban Hami, Bari, v. Button ül meg lett volna Kimi igaz az is inkább a boxban, mert hát szokás szerint most sem volt elõzés.
Skynet85
ááá meg van miért csinálta ott az a sok jodafone tábla mekora reklám! 😄

DannyL
Johnny Wrecker

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Dark Angel 666
Ez volt a verseny legjobb pillanata <#vigyor1>

Hami jol nyomta... Vegig elen vezetve probalta nyomni Buttont, hatha hibazik... Ebbe a sajat hiba is benne van... Kimi, Sutil ugyan ezt jatszotta, nagyon szep volt...
KERS, nem KERS, es Palikek.. Szabadon valaszthattak a csapatok, hogy beteszik, nem teszik.. Egyik itt elony, masik amott.. Osszesegeben, a nem KERS-esek vannak elonyben... Ez a nyavajgas abszolut hulyeseg.. Azert miert nem panaszkodnak Palikek, hogy kanyarban a KERS-esek szenvednek..?! Hulyek...

DannyL
Ez ván mikó kápkodunk! 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Tigristank
Utóbbi 4 futamon õ szerezte messze a legtöbb pontot, csak kár, hogy az év elején gyenge volt a kocsi. 😞

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Bandee1987
Grat BrawnGp<#worship>, Grat Kimi<#worship>, Grat Lajos<#idiota>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

én már nem is csodálkozom, hogy ilyen túlképzett kommentárjaink vannak, akik néha beszélni sem tudnak... ha meg igen, akkor is csak baromságot...
a.carkey
Jó az negyedszernek is a dobogón. 😊

A medve nem játék.

Black Ghost
Miért szerinted nem?