FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.twitch.tv/hegii
Haminek kár volt eldobni a biztos dobogót...
Paliknak beszólás: TeKers xDDDDD
Azt ezuttal meg kell emliteni h a kommentár az a szokottnal is röhejesebb volt. Azer az nem volt gyenge mikor palik megallapitotta h barichello gyorsabb sajat maganal..😄😄
Nah meg mikor bejatszottak egy eltevedt radiobeszlegetest...😄 most mar egyertelmu h paliknak fingja sincs mit mondanak ilyenkor, de az a poen h ezuttal a hatterben dolgozo tolmacs garda se tudta osszehozni.
Brawnok megetettek mindenkit. Hamiltont sajnalom..., hogy nem torte ossze hamarabb ket korrel a mercit😄 mert ha bejon az sc akkor kimi siman le kerseli buttont es az mindenkinek jobb lett volna.
A tifozik vegul csak kiszurkoltak a dobogot😄 liuzzi meg hami is eltunt a ferrari elol.
Force India bravo! a nagy fejlesztesek kozepette berakhatnák a mclaren kers-et a szezon vegere es akkor nem szopatnak oket.
red bull az ennyi volt. Ok valszeg azzal basztak el h a renault motort valasztottak.
Merci motor gusztustalanul jo. eros, megbizhato, jo fogyasztasasl bir. Pedig remenykedtem h a szezon vegere majd maradnak a leharcolt motorok es lesz izgalom.
Fisico remelem most mar raerez a vasra mert nem biztos h kimi betolja egyedul a ferrarit a 3. helyre, bar most osszejonnek neki a dolgok.
Kovalainen most vegleg leirta magat..finn letere elegge harmatos.
Toyotak csinaltak egy kis musort ami szerintem is a sajat szorakoztatsukra ment es abszolut feldobta a versenyt. Gyulam meg Lacim meg olyan mint a tök...
No music, no life....
Neked muszáj belekotnyeleskedni?
Vagy Hemike chrash-e bosszant? Én pezsiztem rá!
madmanic arra jártatok családostul? És hogy vagy?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
beszarás volt, és jó volt a futam is
hamiltonnak nem kellett volna eröltetnie
Ezért szar megöregedni...látod baszki 😊.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Passatos :
Brawn baszki! Nem érted? Gyenge az agy vagy kötekedni akarsz?
Na ez szép kötekedni azt tudtok! De mind1 ez nem az és szegénységi bizonyítványom!
Ez van<#mf2>#mf2>
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
apuci is örült<#finom>#finom>
Amúgy meg Bari nagyon szépet ment
"Nem ilyen eredményt akartunk elérni, de legalább jól szórakoztunk. Már akkor küzdöttünk Jarno (Trullival), amikor kijöttem a boxutcából, elég szoros volt, de õ került elõrébb. A vége felé aztán láttam, ahogy megpróbálja megelõzni Kazuki Nakajimát, de átugrott a rázókövön és kisodródott. Remek csatánk volt, és biztosítottuk, hogy tiszta maradjon. Végül is, én voltam a belsõ (íven), így megnyertem a küzdelmet."
Trulli
"A futam nagy részében (Kazuki) Nakajima mögött voltam, és úgy éreztem, hogy gyorsabban is mehetnék, de nehéz volt elõzni. Õszintén szólva a vége felé már kissé untam, és nagyon keményen próbálkoztam, hogy lehetõséget találjak (az elõzésre). Amint láttam egy kis rést, behúzódtam, és nagyon késõn fékeztem. A manõver majdnem rendben volt, de nem igazán volt elég hely, és balszerencsémre átugrottam a rázókövön, majd volt egy kis csatám Timo (Glockkal). Jó mulatság volt, élveztem. Végig a külsõ íven voltam, de folytattam a küzdelmet, mert kell egy kis akció, és végeredményben nem sokat számít, hogy a 11. vagy a 14. vagyok. Legalább megpróbáltam, mert egyébként a verseny nem volt izgalmas számomra."
Hat igen, egy kis szorakozas jo dolog... Csak Palikek huztak le oket.. Es legalab kepre kerultek...<#ravasz1>#ravasz1>
A Forsz most egy jó autó és ha ezt egy Kimi kvalitású pilóta kezeli akkor még jobb.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De hogy ne legyen sértõdés, ha Kimi ül a Forsz-ban, akkor megelõzi saját magát. 😊
Viszont egy teljes körben a Brawn majd azt hozta amit Hamilton,..de az elsõ szakaszon Hamilton jobb(volt).
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
A KERS-l Hamilton-nak elég lett volna az utolsó kör is...egyértelmûen csak azon múlt hogy elég közel tud-e kerülni hozzá az elsõ sikánban, mert akkor már elkaphatja.
Kova' sajna elég gyenge volt a verseny elején. Kimi-nek nagyon nagy rajtja volt. Liuzzi kár hogy kiesett 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
KERS, nem KERS, es Palikek.. Szabadon valaszthattak a csapatok, hogy beteszik, nem teszik.. Egyik itt elony, masik amott.. Osszesegeben, a nem KERS-esek vannak elonyben... Ez a nyavajgas abszolut hulyeseg.. Azert miert nem panaszkodnak Palikek, hogy kanyarban a KERS-esek szenvednek..?! Hulyek...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!