FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Persze, de a Prost pont ezért volt jó példa. Az összes francia nagyság (tisztelet a kivételnek) ott volt náluk és ez volt ami hátráltatta õket. Pont ezért nem kell nagy következtetéseket levonni Alonsoval kapcsolatban (pedig ezt teszik egyes újságírók). Van rá esély, hogy Alonso 1x a Ferrarihoz igazol, de nem most. Vagy ha most, akkor már kész a három autós szabály, amirõl még hivatalosan semmi sincs kint, max. csak csepegtetnek.

Egy biztos: Alonso még egyszer - gyors autó ide vagy oda - nem megy olyan csapathoz, ahol nem õ a kivételezett pilóta. Ha megy, akkor Kimi marad, és nem Massa. Alonso se hülye!

Ezért inkább elmegy egy Force Indiához, mint egy Ferrarihoz vagy McLarenhez. A Renault sorsa meg még nem tiszta, de valahogy ott sem kerek a sztori, úgyhogy még várjuk meg, hogy igaz-e a történet ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ezek találgatások. Kimi szépen ki fogja tölteni a szerzõdését a Ferrarival. Azon lepõdnék meg, ha nem így lenne.

A medve nem játék.

már szerintem raikkonen is úgy van vele küldjék el és elmegy egy másik csapathoz, de ha így lesz akkor a ferrari nagyon megbánja majd mert massa nem lesz a régi az tuti.

Nem a nemzeti hovatartozastol fuggenek ezek a dolgok.. Illetve attol is reszben.. A Santander spanyol ceg.. Azert kezdte el sponzoralni Alonsot, mert spanyol, illetve spanyol nyelvteruleten ez marketing szempontokbol megeri nekik.. Mikor egy ilyen ceg uzletel egy csapattal, szereti magaval vinni a reklamarcat.. Ha adott a sok penz, a jo versenyzo, es a jo csapat, akkor elkezdenek szepen tancolgatni egymas korul, mig a vegen valahogy osszeall a dolog.. Amugy 2010-ben meg a MacLarent is szponzoraljak..

b-type
..a Ferrari is csak pénzbõl él, mint bármelyik csapat, és itt ráadásul nem is egy rossz cserérõl lenne szó, a saját véleményem félretéve, nem lehet Alonso-ra azt mondani hogy úgy kell egy csapatra rátukmálni, 2VB cím és töretlen eltökéltség.
Azaz ha ALonso mellé még beígérig hogy kifizetik Kimi lelépési pénzét, + egy valag szponzori pénz.
...hát én egy percig sem tökölnék, ez jó üzlet versenyzõi szempontból és anyagi szempontból.
..ha pedig valaki megy az sztem sem Massa lesz, Massa-t nicns is okuk elküldeni hisz amíg tudott bizonyított, elég unfair lenne kirugni most hogy nincs abban a helyzetben hogy a pályán újra megmutassa mit tud.

Kár lenne tényként kezelni, mert még nem az...de egész egyszerûen körberajzolható az elképzelés.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Raikkönen elpasszolásától függ Alonso

Ennek a Joó Gabikának ráállhatna már valaki a tökeire! Egy ideje kész tényként kezelte Alonsot, aztán azóta visszavett, de még mindig ilyenekrõl pofázik, mint "Raikkonen elpasszolása" ... 😄 Leállhatna már! Az egy dolog, hogy az LG által támogatott skiccblogja tele van baromságokkal és nyúlfarknyi szutykokkal, de folyamatosan azt olvasni, hogy: "Mindjárt jön Alonso!", nos ez már fárasztó. Ezzel meg baromira nem értek egyet:
"A lábadozó Felipe Massa helye biztos az istállónál". Szerintem - jelenleg - pont az õ helye nem biztos - ki tudja mennyire lesz képes versenyezni több koponyamûtét után -, de tuti, hogy a szerzõdése végéig nem teszik ki õt sem látványosan, szóval biztosan marad a Kimi-Felipe páros jövõre is (túl vagyunk Monzán, ha az olaszoknál bármikor is változások vannak, akkor Monzában be szokták jelenteni, ez mindig így volt és lesz, szóval abba kéne hagyni a találgatásokat, mert már unalmas), max. a "legrosszabb esetben" Schumacher fog menni Massa helyett. (A Renault-ügy is érdekes, különösen Alonso folyamatos belekeverésével.) Amúgy meg ki nem szarja le, hogy milyen szponzora van egy-egy csapatnak? Ez már nem nemzeti válogatott, különösen válság idején. Az utolsó nemzeti próbálkozás a Prost istálló volt, és pont azért tûntek el - a nagy múltú Ligierrel együtt - mert nemzeti kisérlet voltak (motor, gumi, pilóták) és valamelyik tényezõ nem mûködött. Szóval ez folyamatos fail, mint a McLarennek a Merci miatt úgyis lesz egy német pilótája. Nos, amióta a McLaren mercivel megy, azóta teszpilótája is max. osztrák volt hosszú távon. Német meg sehol, pedig szóba került ott fénykorában Frentzen és persze Schumacher (utóbbi folyamatosan, sõt mindkettõ).

A medve nem játék.

zsutyesz
mintha egy kicsit öreg lenne hozzá...na mindegy.

Ale Alonso! poppe fan club™

F1 bulvar... Avagy Hami megmondta a tutit...<#mf1>:

Állítólag Hamilton és a 31 éves Scherzinger azért szakított, mert a pilóta túlságosan fiatalnak érezte magát a házassághoz, és nemet mondott.

Lewis Monzát elhagyván csak ennyit mondott a riportereknek: „Ez lószar, még mindig együtt vagyunk.”

ScarY MAN
engem is 😊

...

bardocz
Engem érdekelne, ha nem túl nagy macera :-)
Totti5
Na, pont itt van az újság. Rönó volt, Fisco és Kova 2007es EU nagydíja. Ha igény van rá beszkennelem, 5 oldal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem hiszem. Érdemes megvenni a formula magazint, rengeteg inszájder infó és írás és érdekesség van benne amit neten nem találsz meg.

bardocz
Ezt nem lehet elolvasni valahol neten?
Totti5
Azt hiába nézik, semmit nem bizonyít, vagyis abból nehéz szándékosságot kibogozni, mert simán elbénázhatta magától, ugyis voltak bõven gondjai pikének a gáz fék meg a kormányzás kombóval😊, leglábbis nem egy esetben látványosan elbaszta a dolgokat és sután közlekedett a pályán. A rádiókummunikáció a fontos, hogy volt e valami bújtatott üzenet, mert egész versenyen alatt pofáznak a pilótával. Volt a formula magazinba egy egész verseny rádióbeszélgetése, talán Rosbergel vagy Trullival, hogy mi mindenrõl tudnak beszélni közbe, live streeming😄

Máté94
"szerintem osszeillenek johetne már a nagy ház a nagy eskuvo meg a kicsi lewis
Carla
Télleg jöhetne már a little Lewis.😊 😄 :p 😉 =)"

Egy kicsit basszuk fel mások agyvizét😄
jaja. a csajnak nem volt olyan majom feje<#nyes><#ravasz1>

Máté94
Pffffffffffff
Ez van!Úgy se illettek össze😄
a.carkey
A punciketes hagyta ott Lewist.

A medve nem játék.

Máté94
Már cáfolva van4😄
desigo
"Aki a tizenötödik helyrõl indul, az nem fog keveset tankolni az autójába"

Schumi pont ezt csinálta és be is jött neki többször

Meddig szenvednek már ezen?Piquet telemetria adatait kell csak megnézni a baleset elõtt.Kormány,gáz,fék állások mind rögzítve vannak...

desigo
a nagy szerelem eddig tartott
lol Lewis Hamilton szakított Scherzingerrel
mcmoha
Ha ezt egy haromszoros VB mondja aki 13 evet toltott az F1-ben akkor nem is olyan eros. Fiaval ellentetben az oreg Piquet ert is az F1-hez.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

alonso tudott mindenrõl akkor soha többet nem engedném versenyezi õt se a renaultot.

bardocz
De ne egy Monacon nézzük ezt, igaz ne is ma, hanem amikor lehetett még elõzni.
b-type
Utólag el is mondták hogy jó sz'r ötlet volt 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Monacói Nagydíj - Az autók súlya Hamilton a 15. helyen könnyû autóval rajtolt el. Körülötte mindenki 40 kilóval nehezebb volt.

Totti5
El, hogy miért nem volt képes a Piké klán szép csöndben a fülét farkát behúzva eltünni a Forma1bõl, mert súlyos vereséget szenvedtek, ehelyett amióta kirugták ( tök jogosan ) csak a pofázás megy. Itt most Piké bedurcizott Birósra és megy a dobálódzás egymásra, hogy igaz e vagy nem igaz? FIA eldönti, viszont semmi sem bizonyít hogy Alo köünnyû autóval indult, mert más versenyeken más pilóták is megették ezt, az sem bizonyíték hogy Piké felkenõdött a falra hiszen már rutinból csinálta, az viszont piszok szerencse hogy Massa tankolása fail volt, Piké a falnak ment, és Alo az élen volt, de mintha ilyen mák dolgok a multban is lettek voltak... kiszámíthatatlan, persze simán lehetett szándékos, de ha nem mondták neki rédión hogy irény a fal akkor mi fogja bizonyítani? semmi, mert mindenki a sajét igazát mondja, max kap a rönó egy kis pénzbüntetést a hercehurca miatt.

bardocz
"Aki a tizenötödik helyrõl indul, az nem fog keveset tankolni az autójába, mert azzal legfeljebb három-négy autót tud megelõzni a rajtnál, aztán visszaesik oda, ahol elõtte volt"

Ezt ilyen törvényszerûen kijelenteni kicsit erõs szerintem.
Ulvar
Õszintén meg mondom, ezek teszik tönkre ezt a "sportot" mert ezt már annak se nevezném. Se izgalom, se élvezet, és még ráadásul minden évben van valami kibaszott botrány ami üzleti célból történik leginkább...Értelmetlen. De mind1. Nem számít.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Nem az egész évre gondoltam hanem erre az egy adott futamra...

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
sokkal szebb volt a ferrari <#szeret>
b-type
Nem kell töle ennyire félni, már nem tudja megvédeni a VB címét.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

padavanHUN
Nem gondoltam volna, hogy az utolsó kör kezepe felé ennyire kellemes fejlemény történhet. Bearanyozta az egész versenyhétvégét. 😊

http://f1game.hu

a.carkey
Túl sokat éltél Szibériában és nem fejlõdött ki az agyad? Tanulj már meg értelmezni! Idióta! Mondtam, hogy összevásárolták? Egy lehetõséget írtam le, hogy kb. mihez hasonlít az egész.

A medve nem játék.

atila4
Vki egy linket nem tud adni ahonnan le lehet tölteni :S nem láttam és megszeretném nézni

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Norbi1990
ok -.-
BaliBoy
Hát nincs. Mert nem tudhatod!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Norbi1990
Azt ne mond, hogy nincs igazam.
Carlos
Biztos volt már, de hátha nem:

Þór vígi þessi rúnar

Ulvar
motort, váltót, karosszériát, stb...És pedig a Honda dolgozott kurva sokat a cuccal, mert nem sok tesztlehetõsége volt a csapatnak év elején...

Ulvar
Ezért nézek IndyCar-t. Az nem is óvoda, és még jó futamok mennek...na persze az óvodák többsége izgalmasabb, és nem az a lényeg nekem hogy hûûû 15 év múlva ami most van az F1 be bekerülhet az én kocsimba wahhhh...hanem hogy rohadjál meg 3an vannak egymás mellett és mindjárt kibasszák egymást ehelyett waaaaaa befordul mind 3. Ezt akarom látni, de nem csak az elsõ körben, hanem egész végig. Ami eddig százszor jobban teljesít idén mint az F1 az az IndyCar meg a GP2. (Formula Nippont idén nem néztem, de kéne majd).

matthias92
te olyan sötét vagy, hogy az már fáj. nem vásárolták össze az autót, csak motort szereztek kb. az utolsó pillanatban.
a Honda rengeteget dolgozott az autón (pontosabban inkább õk, hiszen nem lett sok csere a csapatban...)

jaszy
Ja 😊 Hát az happy volt! Süllyedni peppus ? 😊 na neeeeeeeeeeee

a.carkey
Pedig ez szar futam volt. A boxban cserélt helyet a díszes társaság, megint volt "na most megelõzi vagy sem" szitu, ami ugye idén - meg jó régóta - vagy sem. Végigszenvedték egyesek az egész versenyt a pályán, a végén szarrá törtek és az egész cselekedetük lótúróra sem volt elegendõ, csak max. "huh, 10 méterre közel kerültem a másodikhoz" szitu lehetett volna belõle. Baromi "izgalmas" idény! A Brawnokból Bernie kiszedette a szezon közepére számukra kötelezõvé tett +félmázsás súlyt, és megint simán nyernek, csak most nem Gomb, hanem a festõ, de ez is csak illúzió, mert a végén úgyis a britek gyõznek. Nem azt mondom, hogy csúnya amit csinálnak, mert baromi összeszedett és eredményes az egész évi mûködésük, de ha csak egy fogaskereken is változtatniuk kellett volna, akkor nem lennének itt, és félek, hogy jövõre sehol sem lesznek a letisztult szabályok (no tankolás, egyelõ súlyú idõmérõk) után. Már idén is bukta lett volna, ha év közben, zéró tesztlehetõség mellett, nekik kellett volna újjáépíteniük az egész autót, nem a Ferrarinak és a McLarennek, mert az õ anyagi és technikai hátterük ezt nem bírta volna el. De nem kellett és az oka ennek Brawn és Button (brit). Na ez van ...

A Brawn egyébként az a típusú csapat, amivel kb. akkor találkozna valaki a "valóságban", ha egy F1 Manager játékban induláskor azt az opciót választaná, hogy "saját csapat indítása nulláról". Aztán ott is te írhatnád be (cheatelhetnéd be) a kezdõtõkét, és alkatrészboltban bevásárolhatnál a piacon lévõ összes megvehetõ termék/alkatrész közül, ahogy azt kb. tették, plusz választhatnál magadnak egy munka nélküli tervezõt és két pilótát. 😊

Ugyanis annyira nonszensz az, hogy õk jelenleg itt vannak, ami a valóságban csak a F1 hõskorában történt meg. De annak is már vagy 40 éve. 😊

A medve nem játék.

Kit--Kat
Eltévesztetted a házszámot, én életemben nem panaszkodtam az F1re.

Nem mondom, hogy minden futam jó és hû de izgalmas, de azért nem kell túlzásokba esni, hogy mennyire de mennyire rossz.

Pl. a múltkori Spa-i sem volt rossz.
Meg ez sem volt vészes.

#86607 Akkor nézd azt és nincs probléma.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
Ezt a "ha"-t hagyjuk már. Sztem. "ha" lett volna KERS a Force Indiában akkor tök utolsõk lennének. A Ferrarinak, meg a Mclarennek is fél év kellett, hogy valamire jó legyen....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Black Ghost
Ne hülyeségeket írogassál hanem mondj valami értelmeset ....ötlet?
Szerintem menjenek hatrafele, koronkent csereljenek egymas kozott kocsit, minden harmadik korben tomegverekedes a celvonalnal, aztan aki verseny kozben kiloki a masikat, plusz pontot kap, aki reszegn vezet szinten, es ez igy marhara izgalmas lesz...