FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsutyesz
Ez így is - úgy is szar, hogy ilyen megtörténhet...felháborító és undorító az egész.

Ale Alonso! poppe fan club™

mflex
Az egész nem kóser, ami itt folyik egyáltalán!
Valami volt és most durrant, hogy ez még nagyobbat fog-e szólni, az majd 21-én kiderül.
Már így is durva, hogy a kis hülyegyerek miatt, két egyéniséget kivágtak! Nem?
Akkor viszont bizonyíték is van, briós ok nélkül nem lépett volna csak így le.

What about the forests?

a.carkey
"semilyen vádat nem tagad, hanem mindenben segíti a bíróságot"

Ez így nem kóser. Tudtommal annyit mondtak, hogy nem nyilatkoznak a bírósági ítéletig. De hogy ne védekeznének? Nem haláltábor ez, ahol esély sincs! Szerintem hanganyagilag zéró bizonyíték sincs, vallomásilag pedig csak a két Piquet szava. Mindkettõ azon van kiborulva, hogy a kicsit kirúgták.

A medve nem játék.

b-type
Ez már az elõbb is meglepett hogy szted azt gondolom tudom befolyásolni a McLaren versenyzõválasztását 😊 Pedig persze hogy nem. Itt az a lényeg, ahogy írtam is hogy ÉN nem örülnék neki...aztán megpróbáltam leírni hogy miért.

Kimi nyilatkozta nem is egyszer, hogy ha beszorult valaki mögé akkor az unalmas.
..ez a barátokköztös dolog meg ordítja hogy nem akarod érteni mit írok, ezáltal teljesen hülyeség nekünk errõl beszélgetni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Tippre hatteralku van, a 2 fonok tavozik, a Renaultot meg nem meszelik el annyira, es ok ketten elviszik a balhet... Briatoret nem ugy ismerem az eddigi tenykedese alapjan, hogy csak ugy tovabball, ha nem muszaj.. Marpedig megtette, vagyis olyan bizonyitek lehet, amit nem tud cafolni, elkenni.. Lehet, hogy Symonds kitalalt...?!?!

mflex
Tegnap a (német) RTL híradóban nem ezt mondták, hogy nincs bizonyíték, ott az volt a lényeg, hogy olyan bizonyítékok vannak, amely miatt a Renault rögtön kirúgta a 2 agytrösztöt, és hogy az istálló semilyen vádat nem tagad, hanem mindenben segíti a bíróságot.

Kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl az egészbõl...

What about the forests?

Black Ghost
Ha kiderül az ügyrõl hogy igaz és az FIA korrekt akar maradni, akkor az egész csapatot kell büntetni, fõnököstül, pilótástul.

Nem az FIA-nak kell kideríteni hogy csapaton belül ki a hunyó, hozzáteszem én a "kis Pikét" is közéjük dobnám, mert attól hogy beismerte attól még benne volt és nem kényszerítette senki, ugyan úgy érdekbõl cselekedett mint a többi.
a.carkey
És az index sportrovatában is kijelent egy ekkora baromságot:
"Az istálló nem fog védekezni a hétfõi FIA-meghallgatáson, vagyis elismeri, csalt a tavalyi futamon"

Muhahaha!
<#hehe><#action>

A medve nem játék.

a.carkey
Gabika nem tud leállni a fizetett blogján közölt "Alonso a Ferrarihoz szerzõdik, mert, mert, mert, csak mert mondom" szintû bejegyzésekkel. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
"nem semmi bizonyítékok lehetnek ellenük" Szerintem semmi bizonyíték nincs ellenük. Egyszerûen elküldték a két tagot, hogy ne legyenek a Renault közelében amikor tárgyalják az ügyet.

A medve nem játék.

én nemgondolom hogy Alonso tudhatott arról hogy mire készül Piké, ha jól emlékszem abban az idõben azt nyilatkozta Alonso hogyha tud nyerni a Renaulttal akkor marad jövõre, szal azzal csak ártottak volna az ügynek ha õt is beavatják.

Kit--Kat
Ha ekkora magasságokat megütõ postokra vagy képes, akkor miért nem a gumiba jársz személyeskedni?
Az elmúlt 3-4 hozzászólásodban mennyi szólt az F1-rõl?!
Tehát én gratulálok neked, más hol is játszhatnád ezt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
#86744 Köszönöm a megerõsítést. <#taps>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kit--Kat
Mi lenne ha a témához is tudnál valamit szólni ahelyett, hogy a szar dõl a szádból?!

Az már kicsit magas?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
Kezeltetned kellene az idegbetegséged.

szolszil

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

Kit--Kat
Már megint abba a hibába esel, azt hiszed te hozhatod meg a döntés olyan ostobaságok alapján, hogy valaki hogy viselkedik a mérlegelésen a sajtótájékoztatón és a dobogón, hát ez LOL.
A versenyzés az már lényegtelen, hogy ki mit csinál....

Másik gyönyörûség: mert õk mindig gyõzni akarnak....
Igen?!! Mondj már egy versenyzõt aki úgy ül be a kocsijába, hogy én nem akarok gyõzni...

Ha ennyire az emocionális dolgok érdekelnek a puszi puszi, ölelés jajj de happy vagyok, akkor meg nézd a Barátokköztet, ott sok ilyet fogsz látni, talán megnyugszik a lelked.

Szerintem Withmars és az összes csapatfõnök a te pontjaid alapján szokott versenyzõt választani.

#86721:
Te meg kussolj-feküdj, mert egyrészt lövésed sincs témáról, másrészt lap sem lett osztva.

mflex
A hivatalos renault honlapon is azt írják, hogy szinte beletörõdtek, és semmit nem akarnak cáfolni, nem semmi bizonyítékok lehetnek ellenük, majd kiderül 21-én <#wow3>

What about the forests?

Azert Piquet helyzete eleg furcsa lehetett.. Gyak. Briatore volt a menedzsere, meg a csapatfonoke is... Dupla fugges, gyak. Briatore azt csinalt vele amit akart, es amilyen vaddiszno, ha lelep tole, meg keresztbe is tett volna neki... Nem tudom mik mehettek meg a hatterben, de ha a kolok ezt meglepte, ronda dolgok lehettek.. Mert lathatoan duhbol is megy a dolog...
Ha az eddig kikerult levelek eredetiek, a kolok nem moszerolta be Alonsot, es egy megbeszelesen sem volt ott... Ha Symonds nem mond ra terhelot, szerintem megussza... Hogy tudott rola vagy nem..? Nem kizarthato, de az se, hogy nem tudott... Vegulis a csapattaktikarol a fonok dont, tunhet egy taktika ertelmetlennek, de vegulis lehetet azzal indokolni, hogy uj palya, mindenhol falak, vilagitas, kockaztassunk be egy balesetre, hatha bejon.........

b-type
Mindeképpen van benne valami, bár ez nem büntetõjog.
Amit Briattore csinált az már lehet az, azaz kényszeríteni valakit arra hogy veszélyeztesse az életét, de ez a kényszerítéstõl függ.
Ennél jóval összetettebb Alonso esete, talán tudott arról hogy Piquet SC-t fog elõídézni, de az lehet olyan hogy átgázol két autón, vagy leparkol valhol ahol nem lehet kiemelni.
Maga az hogy tudott arról hogy a csapatánál mûvileg befolyásolni fogják a végeredményt, még nem büntetõjog. Az összes többi pedig sztem nem is tartozik rá.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey

A medve nem játék.

Jacek
Ha te tudsz egy buncselekmenyrol es kussolsz, az pedig kiderul szerinted artatlan vagy? nem! tettestars leszel csak szolok!

b-type
Sztem Alonso nem akkora sáros...még akkor sem ha tudott róla.
Egyfelõl sok köze nincs ahoz hogy ki ül a másik autóban, persze átmehetett volna beszélni Piquet-vel hogy ez egy b@romság. De sztem ezt kevesen várnák el pont töle. Én is inkább olyannak feltételezem aki szerint -hát t'köm ha falhozveri verje falhoz, én ugyan nem tenném meg senki kedvéért-.
A döntéseket a saját karrierjében minden versenyzõnek magának kell meghoznia, vagy ha más hozza meg akkor lehet úgy járni mint Hamilton, aztán viselni ennek a terhét jó ideig.
Piquet döntött...azt azért nehezen képzelem el hogy Alonso akár csak szivességet is kérne töle, nemhogy egy ilyen nagyságrendû dolgot.
Alonso nyert utána Fuji-ban is, igaz annak köszönhetõen hogy Massa és Hamilton elcseszték a versenyüket, de mindeki mást erõbõl vert meg.

Nagy veszteség lenne Alosno 2 éves, vagy akár csak pár futamos eltíltása szvsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

mcmoha
Egy masik forumon egy finn srac irta aki leforditotta angolra. Vegulis itt a link, de en se ismerem a finn nyelvet, szal fenntartasaim vannak. Most, hogy megkerestem a linket mar biztos vagyok benne, hogy a szokasos ujsagiroi talalgatas.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mflex
Mert?
Mert hihetetlennek tûnik, hogy Alonso nem tudott errõl?
Ne vicceljünk már!
Én sosem bírtam, de többször leírtam már, hogy elismerem, mert küzd a alatta lévõ szarral, de ha ez az egész igaz -márpedig nagyon úgy néz ki-, akkor igenis keményen baxxák ki onnan és büntessék meg!
Nekem kurvára kezd már elegem lenni, hogy a kedvenc autósportom csak a botrányokról szól, aki csal menjen a g*cibe!
A nagy Bernie is észrevehetné, hogy a kívül királyi pompában tündöklõ ékszere, belül úgy rohad mit a szar!

És akkor a lényeg -ha tudott róla-, akkor mi szarnak veri a mellét a végén? Jah 00:37 körül, amikor Briatore örül, nézzétek Piquet fejét, én is kapok pacsit? Jobb lett volna, ha felvezetõben már odavágja, akkor talán sosem derül ki, mennyi csaló van a F1-ben és egy jól megírt forgatókönyvet látunk 2-3 hetente.
<#nyes>

What about the forests?

zsutyesz
linkt

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

mcmoha
Ma reggel olvastam ha Alonsorol kiderul, hogy tudott a szandekos balesetrol akar 2 evre is eltilthatjak. Nem tudom ez mennyire "hivatalos" hir? Lehet csak a szokasos sajtos talalgatas.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

még jó hogy nem te vagy ott a góré<#kocsog><#levele><#wow3>

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

szerintem te érdemelnél meg egy 3-4hetes eltiltást a fórumról 😄

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

b-type
Nem nem az, pont azért mert nem jár érte semmi azért jó látni ha mégis megtörténik.

Alonso a Ferrari - McLaren botranyban is benne volt es szerintem a Crashgate-ben sem artatlan, nem biztos, hogy jovore lesz superlicense-se, megerdemelne mar egy kiadosabb eltiltast - bar szerintem megmentik, mert Montezemolo uj szerelmenek nem eshet bantodasa...

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
Egyfelõl a Santander még jövõre is támogatja a McLaren-t, azaz egy évig párhuzamosan támogatja a Ferrari-t és a McLaren-t.
..a McLaren egyébként igen keveset csengetett Hamilton-nak a kezdõ évében, valami százezres nagyságrendben, szemben Alonso 10zenmillájával.

A McLaren jól járna Alonso-val, nagyon gyors, nagyon kemény és mindig gyõzni akar. Hamilton-nak nagyon nehéz dolga lenne vele ha egyáltalán le tudja gyõzni. Másként állna Alonso is és a McLaren is a dologhoz, Alonso azért mert most két évig igen szûkében volt a sikereknek, a McLaren-nél pedig azért mert már ismerik.
Amennyiben létrejönne az egy igen bátor húzás lenne szvsz a McLaren-tõl.

a.carkey
Ki nem szarja le? Sosem az a lényeg, hogy ki mennyire vagesz. Ebben a sportban másról van szó. Nem ritmikus sportgimnasztika ez, ahol a vigyorgásért is kemény pontok járnak!

A medve nem játék.

zsutyesz
A Santander támogatja a McLarent is jövõre.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Ulvar
De te magad mondtad, a Mclaren Hamit pénzeli és támogatja, a Santander sem lesz támogatója jövõre a Mclarennek, se jogi se marketingbeli kötõdés nem lesz a csapat és Alonso között... Valakit úgyis jobban támogatnak majd ezért "lázadt" Alonso. Ezt õ is tudja. Meg szerintem amúgy is utálják ott. (amúgy milyen érdekes, ahol Alonso jár csapat mindig balhé volt/van, 2007 Mclaren Hungaroring, 2008 renault Szingapúr)

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

b-type
?
Nem a barátság a lényeg, nekem jó a rivalizálás is, a lényeg hogy ne a nagy semmi legyen.
Alonso sem esik már abba a hibába amit 2007-ben elkövetett, azaz hogy 'senki'-ként kezelje Hamilton-t, miközben az odanõt a dobogóra fél évig.

Ulvar
Hát Alonso aztán még jobban illik Mc-be....Még jó hogy 2007ben együtt voltak milyen nagy barátság alakult ki köztük...Meg egy 2eres bajnok egy senki mellé?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

BaliBoy
Jajjj... Hagyjad már mert megint 2 hétig fog fényképeket keresni, hogy Kimi tud nevetni..... Ráadásul Kimit akárki mellé beültethetnéd, ha nem eredményes akkor az MINDENKINEK a hibája csak az övé nem!

b-type
Igen, sztem mindenkinek jobb ha azt csinálja amit szeret. De engem tök nem érdekel Kimi.
Itt annyi volt a lényeg, le kell írjam mert látom másként nem veszed le, igyekszem finoman..Kimi szvsz úgy állt ott, vagy ült a sajtótájékoztatókon mint a gyerek akit nem hívtak meg a szülbuliba, de az annyja betuszkolta.
mérlegelésnél, sajtótájékoztatón,dobogón..ahol tetszik.
A McLaren-hez jöjjön Alonso, jöjjön Rosberg..de Kimi nem való Hamilton mellé, ráadásul akkor majd megint olvashatom hogy ha nem lesz eredményes hogy na persze mert Hamitlon a McLaren neveltje, Kimi-t meg le se sz'rják. ..és ez nem hiányzik.

Kit--Kat
Szerintem ezek olyan mélyenszántó gondolatok mint az, hogy szerinted Kimi motiválatlan és nem élvezi a versenyzést, menjen Rallyzni, vagy vonuljon vissza.
Nyugodt lehetsz, ha a Ferrari van olyan ostoba, hogy elengedi, a McLaren kapni fog az alkalmon és mindent megtesz érte, hogy visszaszerezze.

b-type
Én spec. nem a dobogóról beszéltem,..hanem mondjuk arrol amikor a futam után Hamilton meg Rosberg összeölelkeztek, vagy most ahogy Sutil-l összevigyorogtak..és most nem arra hegyezem ki hogy Kimi milyen.., én nem tartom ezeket megjátszásnak, nem tartom annak ahogy Button és Rubens összevigyorogtak, ahogy azt sem mikor Hakkinen-t leöntötték a sajtótájékoztatón.
De amugy is azt gondolsz errõl amit akarsz, csak had én is.

bardocz
Amikor szólnak, hogy Alonso volt a boxba, akkor mindegy holvagy, BÕGÁÁÁZ!!4
Minstrel
és Piquet is tanácsokat ad Grosjean-nak

http://topgearhungary.blogspot.com/

kifli
hmm honnan ismered te ilyen jó?
többen is nyilatkozták hogy tök másképp viselkedik mikor nincsenek kamerák
de ezt a témát szerintem hagyuk mert egyikünk sem tudja mit érez mikor a dobogóra lép és utánna megrohamozzák az idióta kérdésekkel
tmp
számára a dobogó olyan mint számodra a szarás.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Norbi1990
Ezt így nem lehet megmondani, mert elég kevés ember állt a dobogón, vagy nyert a mostani mezõnybe.
kifli
-.-"
kimi a nyilvánosságot nem szereti, ha nem lenne benne tûz nem hajtana a dobogóra
tmp
kimi

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Kit--Kat
Nevezd meg azt a versenyzõt akiben akiben szerinted "nem ég a tûz".

Ez olyan elcsépelt már, olyan "át jön az alakításod" szintû nesze semmi fog meg jól.

De azért érdekel kiben nem látod, hogy "ég a tûz".