FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ejha!
A medve nem játék.
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
(Alonso a McLaren által felhasznált adatokról sem tudott, aztán kiderült, hogy Pedro neki küldött át mindent...)
<#nyes>#nyes>lolmár
What about the forests?
Ez áll ott, semmi más. Ez az a bizonyos: nem nyilatkozom, míg be nem bizonyosodik egyáltalán valami. Semmi extra egyéb nem áll a hírben. Sem az, hogy elismerték, sem az, hogy nem. Az eseményeknek elébe mennek, és egyelõre (?) félretették a két esethez köthetõ vezetõt. Alonsoról sincs szó. Ilyen alapon õ is "tutira" bûnös kell, hogy legyen.
A medve nem játék.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Briatore was born on April 12, 1950, the Italian city of Verzuolo. He grew up in the Maritime Alps of the country, in a family of teachers. He graduated from high school with very low grades and began working as a ski instructor and restaurant manager. He opened his own business, 'Tribula', which closed shortly thereafter.
In the 1970s, he moved to Cuneo and became assistant to businessman Attilio Dutto, owner of Vernici Paramatta, which manufactures paint. The head of Vernici Paramatta was killed on March 21, 1979, after his car exploded by a bomb.
After the tragedy, Briatore then moved to Milan to work on the Stock Exchange. This time, he met Luciano Benetton, founder of the Benetton clothing. They became friends and, shortly thereafter, partners. By expanding the company to the United States, the businessman named friend Briatore as director of the American operation of the group.
The Bennetton brand had a successful path in the United States. In 1989, Benetton had about 800 stores in Brazil and Briatore had already made his fortune with a contribution required in each franchise company. The manager left the U.S. victim of his own aggressive strategy: brand stores began to compete with each other and their number fell to 200 at the end of that decade.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
azt mondom neked hogy ugorj a kútba, akkor beleugrasz?
ha pedig azt gondolta hogy a gyér pályafutásának ezt jót tesz és továbbra is tûri majd Briós hogy lámázik, mert szinte minden verseny után ki volt rá akadva és lehordata ennek annak, akkor elég naív a srác + az apuka is hogy egyátalán helyeselte hogy a gyermeke ezt tegye, egy világbajnok versenyzõ... tökkelütöttek ezek a Pikék? azok
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Az lesz amit a McLaren akar.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A medve nem játék.
pár szaros pontért vagy egy futamgyõzelemért..
voltak már csalás szagú dolgok az f1 ben, tavalyi ügy, hajlékony padlólemez, üzemanyag-ballaszt megoldások, de ilyen durva még nem..
nevetséges ez a sport már, egyre nevettségesebb és szánalmasabb lesz
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hát igaz volt... <#levele>#levele><#levele>#levele>
De a Kispiké féle dolog lehetett volna izgalmasabb is. Ne kiessen hanem menjen szembe a forgalommal 😊 Kiváncs leszek hogy lehet e bizonyitani a szándékosságot. Ha igen akkor viszont rendes büntetést a rönónak. Pl egész 2010ben +10 helyes rajtbünti.
Szanalmas egy musor😄 david sanci, gyulam, meg az a tokfeju balazsi vagy h hivjak😄 olyan marhasagokat hordanak ossze, h felmegy bennem a pumpa ha csak hallom😄
Ezeket h kezelhetik szakertokent?ocsem tobbet tud az f1-es esemenyekrol mint ezek. david s. a 80-as evekben el es nagyon idegesito az elfogultsagaval egyutt. a masik ket nagyokosrol nem is beszelve😄
Egyebkent meg.. miert kell armany es intrika?? Azert amiert nezik az emberek a monika showt... ezt lehet eladni. erre figyelnek oda. foleg igy h maga a verseny dogunalom... valahogy fel kell dobni a showt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kurva nagy kérés mi? Hmm...milyen vicces lesz számomra 2014...20 éve fogom nézni, ha még addig lesz, vagy én leszek 😄.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Kimi meg olyan..sztem mindenki látta, nem is írok semmit, de én inkább Rosberg-t várom. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Viszont allitolag a Red Bullnal felmerult, hogy Ok is Ferrari motort hasznalnak, mint a Toro Rosso...
A medve nem játék.
Jön vissza a Lotus 😄
A medve nem játék.
ha Rosberg megy, akkor valoszinuleg 2 ures ules
Renault:
lehet kizarjak oket vagy maradnak motorszallitokent, lehet csak az erintett szemelyek lesznek eltiltva (Symonds, Biatore, Alonso)
McLaren:
Lewis helye biztos, Kovalainen-e kevesbe, de lehet a Mercedes is csokkenti a tamogatsat es inkabb a Brawn moge allank
Red Bull Renault:
a pilotak maradnak, a motor nem biztos, mivel a Renault az Achilles-in...
Toro Rosso:
a pilotak szinten stabilak, motor valtozhat
Toyota:
ha nem szallnak ki, akkor is Trulli nagy valoszinuseggel menni fog
BMW-Sauber:
A Sauber-t megvettek, talan maradnak a pilotaik, motort talan a Cosworth-tol kapjak majd, persze lehet nem lesz helyuk...
Force India:
Liuzzi es Sutil megfelelo pilotak, a Mercedes motor igen jo nekik...
Brawn:
Rosberg es egy ures ules? Mercedes megvenne a csapat tulajdoni reszenek jeletos hanyadat...
Ferrari:
Alonso? Lehet eltiltjak... Massa? Lehet nem epul fel... Fisichella? Nem olyan eros versenyzo... Schumacher? Lehet soha nem jon rendbe a nyaka es amugyis csak a harom autos felallasnal johetne szoba... Raikkonen? Remelem visszamegy a McLaren-be, mert itt senki nem tamogatja es nem ismerik el, amit eddig tett a csapatert...
Az ujakrol meg nem tudni semmit, de szep teli szunetnek nezunk elebe, jobb lesz, mint az Anyatok Kozt...
A medve nem játék.