182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
kicsit erősnek érzem a zenét ami az elején megy a riport alatt :D -
Azt azért ne felejtsd el, hogy őket még a 30millás határra hívták..sőt amikor leszerződtették őket akkor még az volt a 'feltétel'.
...és a HRT pl. nem kért pénzt B. Senna-tól sem...egyszerűen csak anyagilag nehezebb helyzetbe kerültek amikor a FOTA meghátrálásra késztette Mosley-t. Ezért aztán nem lett költségvetési plafon, és az ő versenyképességük (pl. szponzorcsábításhoz)a mezőnyben erősen lecsökkent. Szemben a Virgin pénzhátterével, illetve a Lotus nevének ár/érték mutatóival.
A HRT-nek nem volt semmije csak az elhatározás,..és egy 'rosszakaró'.
Én személy szerint becsülöm hogy egyáltalán végig zudták nyomni a szezont...a rajthozállástól kezdve,...a tesztek nélkül.
Nem semmi mutatvány volt, de sajnos erősen meghatározta a fejlődésüket, még ere az évre is. -
-
Ha nem úgy jönnek ide ahogy jöttek, szóval, hogy a rajtengedély megvan aztán majd csak lesz valahogy, akkor pistáék hiába nyomták volna a kamu szöveget, csak ők úgy gondolták, hogy ha bekerülnek akkor dőlni fognak a szponzorok. Csak aztán nem dőltek, meg jöttek pistáék a kerti székekkel. De alapvetően a hozzáállásukkal volt/van a legnagyobb baj. -
A német Auto Motor und Sport, illetve a finn Turun Sanomat értesülései szerint a Toyota nyomába lépő szerb Stefan GP istálló megvette a Dallarától a Camposnak a 2010-es Formula–1-es szezonra gyártott karosszériáját.
Ha a két lap információi igaznak bizonyulnak, akkor a Camposnak reménye sincs elindulni a világbajnokságon – az istálló egyébként is csúszik a fizetéssel a Dallarának.
..
A Stefannak tulajdonképpen nincs szüksége a karosszériára – a Toyota TF110-ről Stefan S-01-nek átnevezett autó szinte teljesen kész van, február végén pedig tesztelik is –, viszont ezzel a húzással biztosíthatja, hogy a Campos ne legyen ott a szezon rajtján.
Akkoriban a Stefan GP elég nagy negatív hírverést csapott a Campos/HRT körül ami nehéz helyzetbe hozta a már meglévő anyagi problémáival küszködő csapatot...a Dallara sem készült gőzerővel egy anyagi rizikóval küszködő csapat számára.
De a Stefan GP nem vásárolta fel végül a Dallara autóit (sem), viszont mindent megtett ami a média segítségével megtehető volt (Bernie segítségével is), hogy a HRT rajthoz állása ellehetetlenüljön, illetve annak tűnjön, a saját rajtengedélye javára. -
shumika #105653
-
Ezt most találtam :)
-
Márciusban megiszunk egy sört a viták kezdete előtt?:D -
Csak a szokásos f1-live kamu. Most nézem itt minden napra jut egy olyan hír, hogy valaki aggódik az F1 hangja miatt :D -
már ott elakadtam, hogy egy ow autót hasonlít egy stock carhoz -
off
itt se néz ki rosszul a festés
-
Fingjasincs. -
Ezt valaki magyarázza má meg
-
Pedig a FIA GT-s kocsik sem a csigalassúságukról híresek! :D
-
atiwrc #105644 Sorry azthittem avidi elején még meghagytam a gyorsaságis részt :S -
kösz!
OFF:Unatkozok nagyon így vizsgaidőszakban,csinálok logót bárkinek:) -
IXEMGabeo #105642 tetszik ez a zöld-fekete designod! -
atiwrc #105641 http://video.racing.hu/rally2000_1
Egyetértek nem egy top versenyző, de nem is volt olyan lassú,ha a csapattársához viszonyitjuk. De volt még itt 1-2 tehetség az ő korosztályából akit megnéztem volna f1be mire képes(Illés.Rácz) -
miért kell elkezdeni?:( -
IXEMGabeo #105639 egy jó lecke számára...megtört embert láthattál a vb cím elvesztése után... -
jézusom bazmeg alonso hogy nézel ki? -
orbán palikot is elüldözte az országból, simán az mtv-hez kerül majd -
Azt a bajszot bazdmeg :DD -
IXEMGabeo #105635 Alonso lesz az új Mikulaus Spanyolhonban -
akkor igen..
nem tudom a motogp jogait mennyi időre vették meg, de azt nem érintheti az új media törvény. -
Ha megveszik a sport Klub-ot (állítólag akarják), akkor szerintem nem lesz akadálya, hogy hozzájuk kerüljön, de a Digi Sport lefedettsége is egyre nagyobb. -
az új média törvény miatt a digihez nem kerülhetnek kizárólagos jogok a kevés lefedettség miatt -
-
azt írogatták, hogy idén a digi megveszi a sportklubot és akkor minden kábel és műholdas szolgáltatónál ott lehetnek a motogp-vel meg a BL-el is -
Van egy olyan kitétel, hogy csak olyan csatorna közvetítheti, ami minden háztartásban elérhető. Meg az új médiatörvény szerint nemzetközi sporteseményt nem adhat olyan csatorna ami a lakosság több mint 20%-ánál elérhetetlen. -
Nocsak, van valami passzus a Forma1 közvetítési jogait illetően, ami a motogpben meg a premier leagueben nem volt meg?
Mert ha nincs akkor pofátlanul magas összeget ajánlva simán megveszik maguknak... Angol focival is ez volt. az Eurosport probált velük menni, licitverseny lett, digi igért egy nagyot eurosport feladta... -
dugnám -
Érdeklődjön csak, úgysem kaphatják meg a közvetítést, max ha a többi széleskörben elérhető csatinak nem kell. -
MotoGPvel már megszopatták a 3/4ed országot, ezt nem kellene... ráadásul az online közvetítést is megszüntették mert sokan nézték... -
Újságba olyat is írtak, hogy a digi is érdeklődik a közvetítés jogáért. Az, pedig elég nagy kitolás lenne. -
Idén az egyik legnagyobb költségvetésű csapat lesz. Ha idén nem is pár éven belül élcsapat lehet belőlük, persze ha meg tudák tartani Kubicát. -
Miért lennének ott? tavaly jól mentek, van mire építeni és ha nem nyúlnak mellé akkor csak jobb lehet. -
lájkolom! -
shumika #105620 Első sorban milyen jól nézne ki de kár hogy a középmezőnyben lesz csak. -
Bemutatta a Lotus-Renault a jövő évi festését: