182278
  • szabii98
    Ha nem tetszenek az újítások, "lehet menni" mint a Ferrarinak :L
  • Tomikahh
    Hát igen mivel Lotus Renault is megelőzheti az RB-t vagy az Mclarent..
    se ez nem tetszik a nagyoknak..
  • madmanic
    ezeknek semmi sem jó...

• Dietrich
    Világbajnok konstruktőrök az F1-ben - 1.rész: Vanwall

Világbajnok konstruktőrök az F1-ben - 2. rész: Cooper
  • Falcon83
    Szerintem is jók lehetnek idén. Tavaly 80-100 millióból gazdálkodtak, és nem mentek rosszul. Nem volt sok pénzük de úgy tűnik ezt egy jó adag lelkesedéssel pótolni tudták. Most lesz 250 millájuk, és ha ugyanúgy dolgoznak ahogy tavaly, akkor egész jók lehetnek.
  • Tomikahh
    De ez jol jön mert ahogy mondta Boullier ,most van pénz s most a pénz által mindenük megvan hogy jo autot tudjanak csinálni,ezért vagyok bizakodo.
  • Falcon83
    Amennyivel szponzorálják a Renault-t abból már egy saját csapat is kijönne. Csak ők nem sereghajtók akarnak lenni, hanem az élmezőnyben. Amúgy miután összebalhéztak Fernandesékkel sok választásuk nem volt. Új csapatot nem indíthattak, más csapat meg nem nagyon volt akikkel hosszú távú megegyezért tudtak volna kötni.
  • Tomikahh
    A kamionok festése tetszik..
  • Tomikahh
    Igazábol a Lotus reklám céljábol van ott a Renaultnál is..mert ha komolyan odaálnának az F1 hez akkor lenne valami....
    Csak annyinak tudok örvendeni hogy legalább csomo pénzt nyomatnak a Renaultba.
  • Dietrich
    ez így van.
  • Dietrich
    IC-be gyártani fognak 2,2 literest..akkor a F1 is menni fog nekik az 1,6-os.
  • Falcon83
    A 2013-as motorszabálynak köszönhetően csak az nem tud majd motort építeni aki nem akar. Nem véletlenül szerepel a Red Bull és a McLaren tervei közt is a saját motor építése.
  • bardocz
    Heh, még utcai autóba se voltak képesek saját motort rakni, a Lotus gyártotta F1es motor az még nagyon távoli jövő:D
  • Falcon83
    Saját motort építene a Lotus ;)
  • bardocz
    Gyári Lotus sose volt. Majd ha motort is elkezdenek gyártani, akkor talán.
  • Falcon83
    Én örülök, hogy beszálltak a Renaulthoz. Így legalább biztosítva van a csapat jövője. A Fernandes féle bagázzsal meg tavaly megpróbálták, nem működött. Fernandes-nek a célja a reklámozás volt ők meg versenyképesek akartak lenni. Most mindenkinek jó. Lesz egy Lotus aki reklámtábláskodik meg egy ami versenyképes lesz. Aztán meg ki tudja mit hoz a jövő, elvileg gyári Lotust akarnak csinálni a Renaulthoz. Az sem lenne rossz.
  • Tomikahh
    Remélem nem veszen részesedést a Lotus.Nem szimpatikus nekem a Lotus,Ennyi erővel odaálhattak volna a Team Lotus mellé, s abbol is lehetett volna jo csapatot csinálni.
    De legalább a Lotus Renaultnak sokkal többb pénze van a tavalyhoz képest.
  • kifli
    lehet valami szponzor intézte nekik...
  • Falcon83
    Ennyire jól megy nekik? Legutóbb azt olvastam, hogy össze-vissz van 15 millájuk az autófejlesztésre meg az egész szezonra. Hát valamit nagyon tudhatnak, ha ebből még sztár dizájnerre is futja.
  • Ulvar
    remélem egy ütős festést, sok fekete színnel vagy árnyalattal. :).
  • szabii98
    Hollywoodi dijájner a sereghajtónál
    Na mit dobhatnak össze?:D
  • SL
    Eddie Jordan ha nem tévedek :DDDD
  • Norbi1990
    :DDDDD
  • bardocz
    Még a lépést sem tudja tartani.
  • Dietrich
    champcar 2008 áprilisban megszűnt
  • Totti5
    Indy, Champcar, Nascar 5 éve és mérföldekkel az európai színvonal felett állt, ez nem fog változni a jövőben sem:)
  • IXEMGabeo
    már elég régóta az amerikaiaik újítanak először Európa ismét csak lépést tud tartani nem árt figyelembe venni...
  • Dietrich
    Hogy mekkora lemaradásban van az F1 a szurkolók kiszolgálásában pl. az amerikaihoz képest (2008 óta van HD közvetítés az IC-ről) itt az újabb.
    "A legfrissebb technológiák lesznek beépítve a 2012-ben debütáló új Indycar autóba, hogy a rajongók még nagyobb rálátást kapjanak a versenyzés apró részleteire: mobiltelefonokon keresztül hozzáférhetővé válnak az autó telemetriai adatai és fedélzeti kamerái."
  • matthias92
    maj körbemetélik sumáhert
  • Ulvar
    ...abban az időben szinte mindenhol, de az előtt is a történelem folyamán, de hagyjuk az OFF témát.
  • szabii98
    Azt viszont piszkosul...rengeteg rossz érzelmet tudnak kiváltani az emberekből, lásd 3. birodalom
  • G_ArchAngel #105707
    London zsido negyedeben elek, napi tapasztalat alapjan allitom, hogy a zsido az egyetlen nep, ami meg a kinainal is rosszabbul vezet.
    Nincs terlatasuk, erzekuk, nulla elovigyazotossag van bennuk, amit tudnak vezetni, az az uzlet, semmi mas.
  • b-type
    sztem ez egy hülye cikk egy hülye oldalról, és még jelentéktelen is.
    Ahhoz hogy képviselni tudja őket egy versenyző gondolom nem elég a származás...vagy akár a származási hely.
    ...mintha a Magyarságot akarná közvetíteni valaki hitelesen arra támaszkodva, hogy nagyanyja még Magyar volt,..vagy éppen itt született, de 3 éves korában eltelepült...kb. nulla lenne a hitelessége.
    ..és akkor még egy vallás lényegesen komplexebb probléma, hiszen Magyarként nem kell különösképpen Magyarosan élni...pusztán túlélni
    De a vallást megélni és képviselni kell tudni, ami nem jelent különösebb problémát a hívőnek persze, aki viszont csak a származása okán az ami, az erre a feladatra alkalmatlan.
    ...pedig egyébként nem bonyolult. :)
  • szabii98
    De mindegy. Viszont egyből arra törni hogy zsidó? Leszarják ezek milyen nemzetiségű, lehet akár Nepáli, Chilei a lényeg hogy zsidó legyen.Milyen érzés lenne ha azt mondanák, hogy 2018ban egy náci nyeri meg a VB-t? Mennyivel jobban hangzik a tiszta vérű német, úgy ahogy az izraeli származású mittomén milyen nemzetiségű...nem egyből zsidózni...
  • Falcon83
    Szerintem meg nem. Maga az egyesület is Nagy Britanniában jött létre és ott keresnek versenyzőket. Már ha komolyan lehet ezt venni mert a weblapjuk meglátogatása után csak erősödött bennem az az érzés hogy ez valami vicc akar lenni.
  • Firerock
    jelen esetben úgy értelmezem hogy a zsidó az Izraeli pilóta.
    Én sem szeretem őket,de ezzel nincsen semmi baj.
  • Totti5
    Amikor a nagy egyenlőségről van szó akkor mind1, de amúgy nagyon nem. Elbaszott világ ez.
  • Firerock
    nem teljesen mind1 milyen nemzetiségű?
  • desigo
    Hivatalos: Róma feladta F1-es terveit
  • szabii98
    Rossz vicc...