FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Bezzeg, amikor egy megyei B meccsen a fõ taktika az ellenfél szétrugása. 😊 De pl. a fociban mindenhol van ehhez hasonló, különösen ha az ellenfél 25 milla euró felett vette a csatárját. 😊

Lauda meg ... Úristenezik, meg F1 végézik, amikor 1984ben fel volt háborodva, hogy Senna nem akarta elengedni és beragadt mögé, amikor a VB címért ment, mert õ a sztár és ezt elvárja mindenkitõl. LOL! Vagy amikor SENNA SZÁNT SZÁNDÉKKAL kitette PROSTot Suzukában és még el is ismerte. Ugyan már! Mi múlt rajta? Semmi, csak a VB cím ... Erre ez a majom meg a F1 történetének legnagyobb szemétségérõl beszél ...

Akit itt el kellett volna ítélni - ha tényleg bárki bûnt követett el - az nem más, mint Piquet. Õt FIA bajnokság közelébe nem lett volna szabad a jövõben engedni, nemhogy büntetlenséget ígérni. Symmonds ellentmondásokba keveredett, megvádolták õt is hogy csalt, de speckó nem ismerte el. Briós meg pláne nem. A Renault meg megszabadult Brióstól, Symmondstól, most jöhet más, és szépen elismert mindent, védekezni se védekezett, a tököm se tudja miért. (Pedig volt pár per, ahol a bûnös megúszta: OJ Simpson, Copkiller Elõd, Tocsik, Princz és a többi.) Slusszpoénként meg szépen megúszta egy felfüggesztettel. LOL! 😄

A medve nem játék.

ha rögtön rohant volna, azonnal menesztette volna a csapat és az árulókat nem nagyon szeretik egy csapatnál sem. ahogy Bernie E. nyilatkozta, mindenki csal a F1-ben, csak nem mindenki bukik ekkorát..:S
én sem kockáztattam volna feltétlenül..
talán abban bízott, h ha az utasítás szerint cselekszik, akkor nem lesz gond, késõbb jobb lehetõséget kap. nem?
Mersant
jah, es arra sok bizonyitek lett volna mi?! o is balfasz volt mert belement, de kenyszeritve erezte magat. a szarkevero es a fokolompos itt brios. nagyon jo hogy soha tobbet nem kell latni. egyszer le is nyilatkozta hogy az emberek, a pilotak csak babok, eszkozok az uzlethez...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Totti5
Miért kell védeni? õ tette meg, csak rajta múlott, ha lett volna benne tartás akkor nem teszi meg, de amilyen nagy pofával jött az F1be, ahogy osztotta Brióst és a csapatot a bénaságai miatt és miután kirugták sértõdésbõl kitálal mindenrõl, aztán még a végén õ a nagy áldozat... nem õ nem áldozat, hanem egy balfasz, akkor lenne áldozat ha egybõl rohant volna az FIAhoz amint ez a két jómadár kitalálta ezt a dolgot, mert egy versenyzõnek így kellett volna viselkednie, vagy lebeszélni róla Briósékat...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

supperlevi
Kelmeli, itt le van írva pontosan, hogy mit történt és találsz pár cikket róla, a lényeg hogy a Renault csapata szándékos balesetet generált a gyõzelemért: http://www.nemzetisport.hu/f1

az apja is a szurkolói is nagy reményeket tápláltak mikor a Renault leszerzõdtette. tehetsége van, az nem vitás, F3-at nyert, a GP2-ben is jól ment, tehát sztem minden adott lett volna egy jó karrierhez.
nem gondoltam volna, hogy Briatore ilyen idióta. bár tudjuk, hogy a gyõzelemért sok mindenre képes. nagyon jogos volt a végleges eltiltása.
Nem hiába száguldó cirkusz 😊), de valaki eltudna mesélni, hogy mi is történt pontosan a Briator-s ügyben, vagy valami oldalt ahol kaphatok tájékoztatást errõL? 😮
1. szerintem már soha többé nem fog versenyezni fõleg nem a F1 ben!
2. hiába akarja újra kezdeni a karrierjét a forma 1be nem való!
3. nem méltó a nevéhez
most olvastam az NSO-n egy cikket pont róla, amelyben elnézést kér mindenkitõl és nyilatkozta, hogy nagyon bánja, hogy végül is a falnak vezette az autót. utasításra tette és nem önként!
én nem ítélem el ezért!!! ha félteném az állásom, lehet megtennék én is ilyet, sosem lehet tudni.
a világ legelitebb sportága ez, ahol bármikor kirakhatják a nem túl felkapott pilótákat. az õ széke amúgy sem volt túl biztos..:S

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

bardocz
Kis ostoboid 😊
Totti5
Most õ a drámai hõs, olvasd a mai nyilatkozatát😄 mint aki jól végezte dolgát...

bardocz
Egyáltalán miért nem Pikét tiltják el mindentõl?
Totti5
Mit tett?

Dark Angel 666
Csalonzót nem bûntetik meg ?

a.carkey
2010 végleges. Jövõre 19 nagydíj! 😄

01. 14/3 Bahrain
02. 28/3 Australia
03. 04/4 Malaysia
04. 18/4 China
05. 09/5 Spain
06. 23/5 Monaco
07. 30/5 Turkey
08. 13/6 Canada*
09. 27/6 Europe (Valencia)
10. 11/7 Great Britain
11. 25/7 Germany
12. 01/8 Hungary
13. 29/8 Belgium
14. 12/9 Italy
15. 26/9 Singapore
16. 03/10 Japan
17. 17/10 Korea
18. 31/10 Abu Dhabi
19. 14/11 Brazil

A medve nem játék.

Kit--Kat
És még a Japánbeli pontelcsalást bele sem számoltad.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kisgyerek jól hazavagta Briattoret. Csak nehogy egy lofejjel az agyaban ebredjen😄
Meg se kell mar ezen lepodni. Mindenki ott csal ahol tud.Ha mindenkit eltiltananak a csalasokert mar nem lenne mezony😊
Alonso is tudta mi a dorges...benne van a vereben😊
Majd ezt is elfelejtjuk mint az evadeleji mclaren mizeriat.
De az tenyleg erdekes, hogy ha van vmi rendellenes dolog, akkor rogton felelenkul ez a forum is😊 a versenyekrol mar szo sincs szinte😛

Szégyen ez az egész ügy. A kis tetüt ugyan úgy el kelett volna tiltani. Alonso nem tudott róla, nem hát. Kétszeres bajnokként olyan madár mi? Na ne már. Briatorét sajnálom, hibázott, korábban ki kelett volna rugnia a kis tetüt. Ahogy Börni is mondta a F1-ben mindenki csal, igaz nem mindenki bukik ekkorát.

LaszloLedzenyi
Ez a Piké egy akkor is egy kis féreg. Nem mintha védeni akarnám a bûnösöket, egyántalán nem, de akkor ennyi erõvel ha azt mondják neki ugorjon a kútba különben kirugunk megteszi? a másik hogy soha a büdös életbe nem fog f1 es csapat egy árulót beleültetni az autójába tehát nézhet más ligák után persze ott se sok eséllyel indul.mindegy
Hajrá Renault Hajrá Alonso!<#eljen>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

"...vagy Alonsot aki mint kiderült nem tudott róla."

Haha Ha ha és mégegyszer Hahaha Ha.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

sziasztok: Hamarosan elindul az 1. szezon 2009. F1 Hungary bajnoksága, ha van kedvetek jönni egy jó megszervezett F1 Rfactorra, akkor itt a helyetek...

http://rfactorbajnoksag.honlapepito.hu/

MSN: [email protected]

Keresek egy weblapomhoz egy szerkesztõi segitséget aki elakkarja válalni az vegyen fel msn re ....
mcmoha
Aha, ezt nem tudtam. Akkor nincs problema.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Itt a legnagyobb bunos Briatore volt, O tervelte ki, hajtatta vegre.. A kis Piquet csak egy babu volt a saktablan, akit menedzseri/csapatfonoki hatalommal ugy rakosgatott, ahogy akart... O megkapta a magaet.. a Jobb keze 5 evvel nem is jart rosszul, bar szerintem ugyse alkalmazna senki... Piquet ugyan meguszta, de szerintem a verseyzoi karierjenek annyi.. A Renault is meguszta, de Ok vegulis nem igazan voltak benne, es egyuttmukodtek a FIA-val.. A McLarennel anno a fel csapat tudott rola, es atment a kezukon az anyag, es vegig tagadtak..

Briatorét meg nem kell sajnálni van annyi pénze van mint a piszok<#hehe>

BaliBoy
Leírták az adóból 😛

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Az igaz. Kiment a fejembõl. Végül is az teljesen reális volt hiszen "összelopott" autóval furikáztak. Szóval ha még az sem lett volna akkor tényleg le lehetett volna húzni a rolót az F1-nek. Ebben az esetben is (nagyjából) a bûnösök megkapták a büntetést. Pl. a csóri szerelõt kár büntetni mert a f@sz Briós meg Piké szabálytalankodnak.

mikor eljött a rönótól '07 ben akkor váltott menedzsert.

b-type
de ki kellett fizetni, az mindegy hogy õk fizetnek vagy levonják a pénzbõl ami neked jár.
..neked a fizudból levonnak valamit akkor te nem fizettél? 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

és a kizárás a konstruktõribõl az smafu..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Totti5
Akik kitervelték megkapták a legnagyobb büntetést, kivéve a legnagyobb bûnös, aki végrehajtotta az akciót. A Rönó több száz emberét miért kellene büntetni miattuk? vagy Alonsot aki mint kiderült nem tudott róla.

mcmoha
Ez a resz erdekes!

Furthermore, it does not intend to renew any Superlicence granted to any driver who is associated (through a management contract or otherwise) with Mr. Briatore, or any entity or individual associated with Mr. Briatore.

Piquet-nek Briatore a menedszere, szoval neki nem lesz licene. Ugy tudom Alonsonak is, tehat neki (Alonso) nagyon gyorsan uj managert kell talalnia.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

BaliBoy
Amit valójában nem kellett kifizetnie azt tedd hozzá.
Most a Renault-al szemben ugyanezt alkalmazzák. Sõt, még szigorúbbak ismert azért Brióst jól elmeszelték Symonds-al együtt. Roni papa meg De La Rosa, Alonso anno nem kapott semmit....

mit akarok? korrekt büntetést.. nem ezt a nesze b+ de most jó legyéé ám mer figyellek két évig f@szságot...

A mekinél azért csak elreppent 100 milla..

BaliBoy
Direkt írtam neki mert McLarenes. <#eplus2>
De komolyra fordítva, a Meki is túl olcsón úszta meg.

Gundark 1 1
Igaz. De az hogy ellopsz a konkurenciától anyagot meg az hogy a falnak vereted az egyik autódat hogy a másik gyõzzön azért nem ugyan az. Valamelyik roncsdarabon defektet kaphatott volna valaki aki beleszáll valakibe vagy valamibe. Nem akarták kizárni. Rendben. De akkor a következõ évben +10 hely minden versenyen. Mert ez igy csak üzenet hogy ezt is lehet.
BaliBoy
Egyetértek. Bár legalább következetesek. A MecLarent is ki kellett volna zárni vagy két évre a lopásos ügy miatt.

Totti5
Briós bûnös, megérdemelte, bár kitudja milyen gazságok mennek a háttérbe a többi csapatnál, csak ezek nem derülnek ki és ha Piké nem kezd el sírni és nem tûzi ki célnek hogy Brióst tönkretegye mert kirugták mivel béna volt, akkor semmi probléma nem lenne ma.

Totti5
Téged örömmel és elégedetséggel töltene el ha a Rönó kivonluna az F1bõl? vagyis kitiltanák, bár a kivonulás is sanszos. 2 meghatározó emberüket kitoltották, mit akarsz még ?

Ulvar
Ugyanezt mondtam a Mclaren botrányra...Felesleges volt az egész herce hurca. Briattorét kibaszták ez volt a cél. Egy akadállyal kevesebb...Remélem azért nem hagyja briós annyiban és tesz még lépéseket, mert valaki áll a háttérben aki irányít mindent, csak nem tudunk róla.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

de mi az hogy FELFÜGGESZTETT??

két évig jól viselkednek és kész??

Nem kaptak semmit bassza meg...

De mit is vár az ember ettõl az FIA tól..

desigo
Mosley csak kihalásos alapon tudja elhagyni az F1-et.
bármit elbír a képe :/
a.carkey
"A tárgyaláson a Renault beismerte, hogy a tervet Briatore, Symonds és Piquet közösen dolgozták ki, de a csapatnál senki más nem tudott róla - beleértve Alonsót is. A vizsgálat megerõsítette ezt. Piquet-t, mivel az FIA-tõl védelmet kapott, nem büntették meg. A Renault felajánlotta, hogy kifizeti az összes perköltséget, és "jelentõs összeggel" támogatja az FIA biztonsági kampányát."

A széttett láb esete? A fõ haszonélvezõ nem tud semmirõl? A bûnös valódi büntit sem kap, vagyis csak felfüggesztettet? Reális ...

(Kiváncsian várom holnaptól a Max Mosleyval kapcsolatos zaftos híreket. Náci egyenruhában hány japán iskoláslány egyenruhába öltözött csajjal kefélt, meg ki az éppen aktuális buzi barátja, hogy is állunk apja náci múltjával, stb. 😊 Flavio legjobb barátja Berlusconi. Neki biztos lesz pár érdekes dossziéja Maxról és a családjáról is, mert ez Max ügye, mert anno betett neki Briós.)

Mellesleg, ezek szerint az volt a plusz, hogy a Renault elismerte. Furcsa, hogy emiatt tk. nem is kaptak semmi valós és reális büntit.

A medve nem játék.

b-type
Ez egy nagyon felemás ítélet, Piquet sztem is érdemelt volna valamit (legalább). A Renault felfüggesztése az érdekes hisz kiváncs vagyok mire fog életbelépni.
Briatore viszont kemény, Symonds is, de Briatore az ment a levesbe...és a neve a sárban.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Pikéék kiütéses gyõzelmet arattak, Brióst kicsinálták, de minimum a kis Pikének is hasonló büntetést kellett volna...

a.carkey
A vébé vége:
Lewis Hamilton 98
Felipe Massa 97

Vébé állása Brazília elõtt:
Lewis Hamilton 94
Felipe Massa 87

Massának nyernie kellett mert 6 gyõzelem több, mint 5 és pontegyenlõség esetén is bajnok.

Ha Hamilton Spaban szerez +4 pontot (nem harmadik, hanem elsõ), Massa pedig veszít -2 pontot (mert Spaban csak 2.), akkor a vébé állása Brazília elõtt:
Lewis Hamilton 98 (6 gyõzelem)
Felipe Massa 85 (4 gyõzelem)

Hamiltonnak 13 pont elõnye van az utolsó elõtt, Massa a brazilon pedig csak max. 10 pontot gyûjthetett volna be. Ha Hamilton kiesik, még akkor is 3 ponttal többje van, mint Massának és már Kínában világbajnok ...

"Massa feltehetõen 10 pontot bukott a Singapurban" Ez a "HA" kategória. Lehet, de semmi garancia erre. (Ls. Hamilton utolsó körös kiesése Monzában, vagy Massa motorhibája a ringen.) Erre én úgy válaszolok, hogy "feltehetõen Hamilton sem a biztos célbaérésre játszik" Brazíliában, hanem esélyt sem hagy Massának, hogy nyerjen. 😊

A medve nem játék.

desigo
"A tárgyaláson a Renault beismerte, hogy a tervet Briatore, Symonds és Piquet közösen dolgozták ki"

akkor Piquet is pont annyira bûnös mint a többi
kb többet versenyautóba nem engedném ülni...

Briós viszont akkor mehet pihenni örökre
lol
b-type

szolszil

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

b-type
szzz...FIA oldalán kint van hogy Briatore-t "unlimited" idaõtartamra számûzik az összes FIA sorozatból...pfff nem gyenge.