182278
  • TommyC
    mieza traktor ?
  • Ulvar
    Még mindig a Lada a kedvencem rajta! :).
  • G_ArchAngel #105896
    Nezd meg a TOTAL logot es orulj neki, hogy csak piros...
  • G_ArchAngel #105895
    1., ez a dolguk
    2., van aki ez miatt nezi meg
    3., ha a Renault nem akarta volna, akkor nem is tudtak volna csinalni
  • Tomikahh
    idétlen fotosok,mért pont erről kellet fotot készitsenek..már nem is érdekel a bemutato.
  • Tomikahh
    hat ha ez az R31 akkor csalodtam...
  • nonicks
    a TOTAL felíratnak minek kell pirosnak lenni?
  • IXEMGabeo
    favorit ez a szín...
  • desigo
    Lotus Renault GP R31

képek

• IXEMGabeo
    remélem Melbourne marad, mert nekem az egyik kedvencem, mindig jó futam szokott lenni mostmár 1996 óta
  • Norbi1990
    Az már nem lesz sokáig így :D
  • Dietrich
    Hungaroringgel az a baj nem tepsi pálya, mint amiket mostanában a Tilke banda gyárt..a sivatagból könnyebb kialakítani egy ilyet, köré várost felhúzni amíg az olaj a fő energia forrás ;)
  • Falcon83
    :D
  • WNW
    Az az igazsag, persze kellene par dolgot valtoztatni, de legfontosabb az lenne, hogy csinalni kene meg egy egyenest elozesi lehetoseggel.. Mondjuk a 3-as kanyar utan kivenni a 4-es balost (ahol Massa bekapta a rugot), es helyette athuzni az 5-osig egyenesen.. Celegyenes, 3 lassu kanyar, egyenes, abbol egy lassu jobbos... Tobb esely lenne....
  • Nightt
    F1-et szervezni nyereseges, megeri az allamnak a palyaba fektetni!
  • Falcon83
    "Le kell aszfaltozni bukótereket, fel kell újítani az ambulancia épületét, és meg kell oldani a zajvédelmet, hogy csak a legégetőbb feladatokat említsem."
    Inkább le kéne dózerolni, a kínaiak meg biztos szívesen átvállalnák a magyar nagydíj rendezését. Nekünk több pénzünk maradna, több verseny lehetne ázsiában, szóval mindenki jól járnak.
  • Ulvar
    baszki...húzzon a halál faszára...persze hogy nincs autósport Magyarországon...
  • WNW
    Most olvastam a Hungarorinrol cikket.. Ez tetszik belole...:

"Felelős gazdaként, az állam szempontjait mindig szem előtt tartva próbálom irányítani társaságot, s természetesen a szakmai kérdésekbe igyekszem nem beleszólni" - mondta Gyulay. - "Ez a gárda tizenöt esztendeje végzi világszínvonalon a munkáját, és a jó karmester is hagyja érvényesülni a zenészeit."

Na jah.. Mivelhogy semmit nem ert belole, meg jo.... Csak draga penzert kar ott egy diszpintyet tartani...

Amugy a cikk...: http://www.a5.hu/cikkek/53/45532.shtml
  • Falcon83
    Hát ja. De ha osztják még egy kicsit börnit még akármi lehet.
  • Ulvar
    áhhh köti őket a szerződés...ilyenkor ezt nem szabad...respect járna de pénz az bukna..nem kevés.
  • Falcon83
    Az kéne hogy az ausztrál verseny szervezői azt mondanák, hogy ha ekkora az arc börni akkor már idén sem kell eljönni és azonnal felbontani a szerződést. Persze nem kevés pénzbe fájna nekik, de becsülném őket ha megcsinálnák.
  • Ulvar
    így van. Majd jó lesz a Szaudi, meg Katari GP ...
  • Dietrich
    Egyébként már nem először jön elő ez a dolog..pár éve is szóltak túl sokba van a F1 az Albert Parkba (károk helyreállítása stb.)akkor kezdtek gondolkozni más helyszíneken Adelaide vagy Surfers..ott viszont azt mondták nekik erre max. 20 millájuk van szemben a 70-el így a kérdés itt is hamar eldőlt.
    Majd viszi az arabokhoz ott kap sok pénzt csak éppen a lelátókon nem lesz senki.
  • Ulvar
    A kommentelők ... annyit értenek az egész Ausztrál autósport irányításhoz hogy ihaj...

Ausztrália bőven megvan azokkal amik házi bajnokságaik...úgy mint az Amcsik a Nascarral meg az indycarral (és azok nevelő szériáival) itt megvan a V8 Supercars, Mini challenge, Fujitsu V8, Ute, Formula Ford...és sorolhatnám...És ezeket inkább támogatják, fejlesztik a tartományok egyes városainak épített vagy utcai pályáit, új komplexumokat építenek...Rengeteg cikket írtam erről már irace-en...Úgyhogy Bernie-ke is tisztában lehetne ezekkel :)).
  • Máté94
    Hát legalább kész van. :D
    Soká lesz még 4.-e :S
  • desigo
    McLaren MP4-26

• Dietrich
    Ecclestone hajlandó felbontani az Ausztrál GP szerződését
  • IXEMGabeo
    de fasza autó lesz, talán a legszebb örülök, hogy igazából visszatért a Lotus...mármint, maga a Lotus gyár is beverekedte magát ide:)
  • mcmoha
    Tavalyi Renault.
  • passatgt
    akkor most tisztázzuk a dolgokat:D

ez a tavalyi zöld lotus, vagy a tavalyi renault?
  • Tomikahh
    Videon a Lotus Reanult 2011 autoja...
  • IXEMGabeo
    az öreg bebiztosítaná a lányának a hírnevét? xDD
  • Minstrel
    ez a visszaszámláló itt a bannerban nem késik egy kicsit? :)
  • desigo
    First picture of an activated ARW
    ARW = adjustable rear wing / állítható hátsószárny (aktivált állapotban)

• Minstrel
    nincs a pirelliken felirat

amúgy az első szárny "tartója" jobban nézne ki pirosban szerintem, úgy néz ki, mintha valami másik csapattól kunyerált szárnyat dobtak volna rá
  • IXEMGabeo
    nem aktuális,

íme a sokak által istenített Villnöv ámokfutása
  • barmi

• barmi

• mcmoha
    TATA
  • benőmenő
    Én először Tátrát olvastam, mondom wtf?