182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
mieza traktor ? -
Még mindig a Lada a kedvencem rajta! :). -
G_ArchAngel #105896 Nezd meg a TOTAL logot es orulj neki, hogy csak piros... -
G_ArchAngel #105895 1., ez a dolguk
2., van aki ez miatt nezi meg
3., ha a Renault nem akarta volna, akkor nem is tudtak volna csinalni -
idétlen fotosok,mért pont erről kellet fotot készitsenek..már nem is érdekel a bemutato. -
hat ha ez az R31 akkor csalodtam... -
a TOTAL felíratnak minek kell pirosnak lenni? 

-
IXEMGabeo #105891
favorit ez a szín...
-
Lotus Renault GP R31
képek
-
IXEMGabeo #105889 remélem Melbourne marad, mert nekem az egyik kedvencem, mindig jó futam szokott lenni mostmár 1996 óta -
Az már nem lesz sokáig így :D -
Hungaroringgel az a baj nem tepsi pálya, mint amiket mostanában a Tilke banda gyárt..a sivatagból könnyebb kialakítani egy ilyet, köré várost felhúzni amíg az olaj a fő energia forrás ;) -
:D -
WNW #105885 Az az igazsag, persze kellene par dolgot valtoztatni, de legfontosabb az lenne, hogy csinalni kene meg egy egyenest elozesi lehetoseggel.. Mondjuk a 3-as kanyar utan kivenni a 4-es balost (ahol Massa bekapta a rugot), es helyette athuzni az 5-osig egyenesen.. Celegyenes, 3 lassu kanyar, egyenes, abbol egy lassu jobbos... Tobb esely lenne.... -
F1-et szervezni nyereseges, megeri az allamnak a palyaba fektetni! -
"Le kell aszfaltozni bukótereket, fel kell újítani az ambulancia épületét, és meg kell oldani a zajvédelmet, hogy csak a legégetőbb feladatokat említsem."
Inkább le kéne dózerolni, a kínaiak meg biztos szívesen átvállalnák a magyar nagydíj rendezését. Nekünk több pénzünk maradna, több verseny lehetne ázsiában, szóval mindenki jól járnak. -
baszki...húzzon a halál faszára...persze hogy nincs autósport Magyarországon... -
WNW #105881 Most olvastam a Hungarorinrol cikket.. Ez tetszik belole...:
"Felelős gazdaként, az állam szempontjait mindig szem előtt tartva próbálom irányítani társaságot, s természetesen a szakmai kérdésekbe igyekszem nem beleszólni" - mondta Gyulay. - "Ez a gárda tizenöt esztendeje végzi világszínvonalon a munkáját, és a jó karmester is hagyja érvényesülni a zenészeit."
Na jah.. Mivelhogy semmit nem ert belole, meg jo.... Csak draga penzert kar ott egy diszpintyet tartani...
Amugy a cikk...: http://www.a5.hu/cikkek/53/45532.shtml -
Hát ja. De ha osztják még egy kicsit börnit még akármi lehet. -
áhhh köti őket a szerződés...ilyenkor ezt nem szabad...respect járna de pénz az bukna..nem kevés. -
Az kéne hogy az ausztrál verseny szervezői azt mondanák, hogy ha ekkora az arc börni akkor már idén sem kell eljönni és azonnal felbontani a szerződést. Persze nem kevés pénzbe fájna nekik, de becsülném őket ha megcsinálnák. -
így van. Majd jó lesz a Szaudi, meg Katari GP ... -
Egyébként már nem először jön elő ez a dolog..pár éve is szóltak túl sokba van a F1 az Albert Parkba (károk helyreállítása stb.)akkor kezdtek gondolkozni más helyszíneken Adelaide vagy Surfers..ott viszont azt mondták nekik erre max. 20 millájuk van szemben a 70-el így a kérdés itt is hamar eldőlt.
Majd viszi az arabokhoz ott kap sok pénzt csak éppen a lelátókon nem lesz senki. -
A kommentelők ... annyit értenek az egész Ausztrál autósport irányításhoz hogy ihaj...
Ausztrália bőven megvan azokkal amik házi bajnokságaik...úgy mint az Amcsik a Nascarral meg az indycarral (és azok nevelő szériáival) itt megvan a V8 Supercars, Mini challenge, Fujitsu V8, Ute, Formula Ford...és sorolhatnám...És ezeket inkább támogatják, fejlesztik a tartományok egyes városainak épített vagy utcai pályáit, új komplexumokat építenek...Rengeteg cikket írtam erről már irace-en...Úgyhogy Bernie-ke is tisztában lehetne ezekkel :)). -
Hát legalább kész van. :D
Soká lesz még 4.-e :S -
McLaren MP4-26
-
Ecclestone hajlandó felbontani az Ausztrál GP szerződését -
IXEMGabeo #105871 de fasza autó lesz, talán a legszebb
örülök, hogy igazából visszatért a Lotus...mármint, maga a Lotus gyár is beverekedte magát ide:)
-
Tavalyi Renault. -
akkor most tisztázzuk a dolgokat:D
ez a tavalyi zöld lotus, vagy a tavalyi renault? -
Videon a Lotus Reanult 2011 autoja... -
IXEMGabeo #105867 az öreg bebiztosítaná a lányának a hírnevét? xDD -
ez a visszaszámláló itt a bannerban nem késik egy kicsit? :) -
First picture of an activated ARW
ARW = adjustable rear wing / állítható hátsószárny (aktivált állapotban)
-
nincs a pirelliken felirat
amúgy az első szárny "tartója" jobban nézne ki pirosban szerintem, úgy néz ki, mintha valami másik csapattól kunyerált szárnyat dobtak volna rá -
IXEMGabeo #105863 nem aktuális,
íme a sokak által istenített Villnöv ámokfutása -
barmi #105862
-
barmi #105861
-
TATA -
Én először Tátrát olvastam, mondom wtf?