FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Wow, komolyan tolja a kicsi... <#taps>

Saor Alba

Ha esetleg valakit érdekel..
Hogyan megy nálunk 15 óra után,egy 7 éves kisfiú...remélem elfér itt.
ime
õõõõõõõõõ...kamerakezelésbõl 1-es,ne azt nézzétek,15 éve nem volt a kezembe,fõleg ilyen kicsi<#nemtudom>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Mar frissitettek, holnap lesz...

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Norbi1990
Hát a TOP 10-be már nem egyszer jutottak be. Szerintem nem véletlen.
Az igaz, hogy az utcai pályákon nem vmi jók, de kinõtte magát az utolsó helyekrõl és mostmár az erõs középmezõnybe tartozik szerintem.
Interlagoson megint jók lehetnek 😊
Szerintem a McLaren, es a Ferrari fejlodot a legtobbet ev eleje ota, de az olaszok mire tenyleg visszaertek volna az elejere leallitottak az idei fejleszteseket... A Force India egy karakterisztikaju palyakra specializalta a kocsijat, azokon tenyleg jok, de az atlagteljesitmenyuk azert nem annyira kiugro...

Norbi1990
Szerintem a Force India fejlõdött a legtöbbet.
MaSzKa
A titkok háza: bukósisakgyár

A pályán száguldva a belélegzett levegõ tele van rákkeltõ részecskékkel, a szûrés létfontosságú.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

a.carkey
Elég, ha jövõre is az év elején lesznek jók. 😊

Én sem hiszem, de azért most se rosszak. Bár tény, hogy talán a McLaren fejlõdött a legtöbbet.

A medve nem játék.

kifli
brawn nemhizsem hogy jõre is ilyen jó lesz, mint most év elején
a.carkey
Ha Rosberg ezt mondja, akkor Hamilton repül?<#idiota><#mf2>

Kimi vsz Toyota ha a pénz számít, Brawn, ha a VB cím.

A medve nem játék.

Mai talalgatasok:
- Rosberg -> McLaren
- Kovalainen -> Renault
- Raikkonen -> Toyota

Rosberg szerint Kimi rallyzni fog, mert O mar leszerzodott a McLaren-nel.
A Toyota szerint Kimi kellene nekik, mert az auto kepes lenne mar most is a dobogora, csak a pilotak nem.

Nagy a szerelem az F1-ben...

http://gaborszantai.co.uk/

ha annyira olcsó lenne, énis beszállnék. 😄

Kit--Kat
Teljesen egyetértek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Eszem a zúzájukat😊 Hány éve is mondogatják ezt és mindig visszatáncolnak egyéb okokra hivatkozva.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

norbi56
Naneee ennél szerintem többet érdemelne Kubica:S

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

kirol
<#idiota>

Végre testhezálló nevet talált a rönó csapat?
Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

zsutyesz
egyetértek.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

mas...

regen ereztem igy, de most mar nem bannam, ha vege lenne az idenynek, mert az idei ritka sz@r volt...
az elso felelv meg erdekes volt, de most mar halal unalmas, szinte fizikai fajdalom egy futamot megnezni - es ez sajnos a forumokon is visszakoszon, mert a "rajongok" jobban osztjak egymast, mint a korabbi evekben...

Szvsz a "rajongok szamat" butasag internetes szavazotok alapjan megallapitani. Farkas Peter kicsit tobb helyszinen volt, mint mi osszesen, tehat lathatta, hogy mennyi finn es Ferraris zaszlo lobog egyutt es gondolom arrol is van fogalma, hogy egy-egy pilota utan mennyi ajandekot es egyeb targyat tudnak eladni.
En pl. a budos eletben nem mentem volna be a Ferrari Store-ba, ha Kimi nem ul bele a FIAT-ba...

...vagy egyszeruen csak a McLaren-es emlekekbol el, mert akkor lenyegesen tobb rajongoja volt a finnek.

zsutyesz
Ok-ok, nem kell magyarázni, engem pl. egyáltalán nem érdekelnek ezek a szavazások. Nem vitázni akarok, csak jeleztem, hogy ez egy tök régi szavazás volt. Egyébként nagy ívben... 😊)) <#vigyor3>

popcorn.gif

b-type
Igen,...viszont mivel ez teljesen mindegy, így teljesen mindegy.

Mivel Kimi 2007-ben lett világbajnok, így az hogy 2008-ban készült a felmérés, vagy ma tök mindegy...emelkedni mitõl emelkedett volna, a sülyedés meg nem érdekel.

aztán még mielõtt teljesen balra elmegy a dolog, ez az egész Kimi és Alonso népszerûségének összehasonlításából eredeztethetõ, ezzel kezdtem.
Nem azt akarom bebizonyítani, hogy Kimi népszerûsége sülyed, vagy megvilágítani hogy most hol tart jelenleg.

Azzal kezdtem hogy:
Szal sztem az F1 jelenlegi legnépszerûbb versenyzõje jó eséllyel Alonso, azaz nem csinált rossz cserét a Ferrari, azaz F.P. mondata sztem simán értelmetlen, és még csak nem is tartom különösebben megalapozotnak:
"Sokak szemében éppen ez a mások által taszítónak tartott, már-már abszurd közönyösség teszi vonzóvá, ám a sportág aktuálisan legnépszerûbb versenyzõje definíció szerint biztosan nem lehet "PR-katasztrófa." Az emberek odavannak érte (õ nincs oda értük), tehát eladható. Ennyi. Ebbõl a szempontból a Ferrari mindenképpen rosszul járt vele, hogy kitette a szûrét." #87891

Az F1 Fanatic hozszólásban már ironia is volt, de magas volt a léc.
..és végül hamvába holt a dolog, ahogy az egyébként elõre elrendeltetett így útólag belátom.

Na szal, hogy egy olyan oldal amit a keresõ második találatára linkeltem, azzal az oldallal szemben amit viszont olvasok is (mivel az nem volt elég nemzetközi), szal hogy az az oldal 2008 juniusi felmérésével szemben a mai teljesen más eredményt hozna ki, nem fogok vitázni.
Nem tudom vágod-e, mostanában már kicsit elbizonytalanodom 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zsutyesz
sztem meg ha MA megkérdeznék õket, teljesen más eredmény jönne ki...

b-type
teljesen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zsutyesz
Which F1 drivers do you like? - Ez egy 2008. júliusi szavazás eredménye...vagy az mindegy? <#idiota>

Masfel napja az volt a hir, hogy Kimi targyal a Red Bullal, es Webbert kirakjak, megy a Toro Rossohoz.. Mara Kimiek cafoltak, nincs semmifele targyalas koztuk... Szoval full kovethetetlen, mi igaz, es mi csak ujsagiroi kacsa.

a.carkey
Hehe. Ma olvastam, hogy Kubica csak azért írt alá egy évre a Renaulthoz, mert jövõre már a Ferrarihoz akar szerzõdni. 😊 Akkor nem véletlen ez a netes felmérés sem, mert ugye a második helyen Robert volt. 😊

A medve nem játék.

b-type
hát tudod az én idõm sem ér kevesebbet mint másé, futottam egy felesleges kört, betudjuk tévedésnek. 😊

Kit--Kat
Ez most jó lett, el kell ismerniXDD

Megnézted mit linkeltél be, Kubika az elsõ, jahh ez is egy hiteles felmérés😄
Kimi évek óta úgy van a köztudatba, hogy a legkedveltebb pilóta.
Nem tudok cikket belinkelni meg felmérést sem, de a nálam jobban témában levõ Farkas Péter is ezt írta most.
Én csak abból tudok kiindulni, amit a Hungaroringen láttam, de erre meg nem hivatkozok, mivel nem adja vissza az sem az igazságot.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hami Nicolt nyomkodta, Massa rugokat keresgelt, Kimi a vodkas uveg tetejet csavargatta, Vettel Schumi videokat tanulmanyozott, Bari azon elmelkedett, hogy most min nyafizzon, Webber biciklizett, Button a pontokat szamolgatta, Alonso a Feraris szerzodeset kereteztette be eppen, Kubikanak meg maradt a vote gomb.. Van ilyen.. <#buck> <#crazya>

Peppus
Most én is bepipulok mindjárt, mert hol van szegény Hamilton?? 😊 Elképzelem Kubicát, hogy vadul nyomkodja a Vote gombot 😄

b-type
Az..tényleg azzá kezd válni.
simán jó így bejönni egy vitába a semmivel, lefikázni a másik érvelését, majd kiseggelni belöle azzal hogy azt hiszel amit akarsz.
...legközelebb én is egyszerûbbre veszem. 😊

Szerintem midegy, hogy ki milyen statisztikát készít. Mindenkinek vannak szempontjai amik alapján szimpatikus vagy sem egy versenyzõ. Viszont ez mindenkinél más is lehet.

Kit--Kat
Ez meg mi ez valami vicc?
Nézd meg mit linkeltél be😄
Jó akkor hidd azt, hogy nem õ a legnépszerûbb, ha így jobb neked.

A közvetítésben is lehetett hallani, Kimi nevének a skandálását😊

#87916 Jól van, te is elõkelõ helyet foglalnál el a Senior klubban, a Schumi építi a kocsit elméleteiddel.

Na ez ugy van, hogy a net-es szavazasokra, mert gondolom ez is az volt, a keletiek, vagyis mi, hajlamosak vagyunk raszervezni.. A lengyelek, romanok, oroszok, meg mi is... Nagyobb szavazasokra meg szavazo scriptek is irodnak... Ekkora elcsuszas azt jelzi, hogy a lengyel tesok kicsit raizgultak a temara.. Pl. mikor a FIFA-nal voltak ilyen szavazosdik, komoly erok mozdultak meg...<#eplus2>

b-type
..hát a 67%-t meg sem próbálom megmagyarázni 😊)..kemény gyerek Kubica, de 67%, az utána következõ legjobb 8%..
t'köm érti 😄
De egyébként nem rossz, Kubica tényleg elég jó...csak az arány meglepõ pöppet.

Te honnan szeded ezt nem is értem..
A tiniklubban,ezt még alá is írom,mint annak idelyén Vilnövöt is imádták az ostoba egyetemista csajok...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

b-type
...egyébként nekem kint volt egy ismerõsöm aki szerint meg Troppauer Hümér nevét skandálták az olaszok..

Ezt ahogy nezem megszavaztak maguknak az angliaban labat logato lengyelek..<#nyes>

A modern media ipar gyongyszeme..<#vigyor4>

b-type
..pl. ha ez neked F1 fanatic(Which F1 drivers do you like?) megbízhatóbb mint a Times újságírójának a blogja..

Egyébként meg vitázz azzal amid van, ha nincs semmid akkor ne azt húzd le aki hozott is valamit.

Kit--Kat
Ha több helyen is ezt írják, most nem fogok tudni konkrét cikket vissza idézni, de Farkas Péter is ezt írta, aki elég informált, a lelátók is tele vannak finn zászlókkal mindig, a dobogóknál is Kimi serlegénél van a legnagyobb üdvrivalgás.

Attól függetlenül, hogy állítólag nem szeretik Kimit olaszban, amikor elment a nézõterek elõtt Monzában, a Tifosik felállva tapsolták minden körben, ami nem csak az autónak szólt, Fisichella nem kapott ilyet. Aztán amíg dobogón volt, végig ment a KIMI-KIMI az olaszoktól. Beszéltem olyannal aki volt idén kint, és õ azt mondta az olaszok oda vannak érte, ami lejött a viselkedésükrõl.

Ami meghökkentett, még Spanyolországban is vannak Kimi drukkerek szép számmal.

Totti5
Kimi, Hamilton vagy Alonso, jelenleg õk a legnagyobb sztárok, de azt nem jeleneteném ki hogy Kimi a legnagyobb, de te megtetted, van ahol Kimi, van ahol Alo, van ahol Hami...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kit--Kat
Szerinted mennyire reprezentatív, egy Blog felmérése ???
Fõleg, hogy nem is arról kérdezték kit kedvel legjobba, hanem, hogy ki volt szerinte a legjobb az adott évben.
Ez annyire meghatározó, mint a hazai felmérések, ahol ugyan Kimi nyer, de nem ez a mérvadó.
Kimi a jelenlegi Forma1 nagy kedvence, ez tény, törõdj bele.
Nemzetközi felmérést linkelj be amint nem Kimi vezet pls!

Dietrich
FIA ajánlással "globális motorformula" bevezetését erõltetik a gyártók amivel lehet bármelyik szériában indulni versenyen..ha ezt bevezetik akkor fog a VW indulni F1-ben..amúgy szerintem befogják vezetni, ha már az amcsik is errõl irogatnak.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."