182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
shumika #106620 magad nevébe dumálj -
shumika #106619 minusz 3év -
ezért IS szeretjük Kimit! :-)
-
1998 akart az lenni csak biztos elírta :DDD -
IXEMGabeo #106616 xDDD tuti, hogy nem 1980-ban születtél:) -
shumika #106615 Alesi? az meg kiaz? Menjen vissza alesi sielni -
shumika #106614 De melegíteni kell a következő betüket: u g y i s m i c h a e l s c h u m a c h e r a v b g y ö z t e s -
Így van! Alesi után! xDDDDD. -
IXEMGabeo #106612 xDDD nyugi van még el sem kezdődött a szezon:) -
:D -
shumika #106610 Fejezzétek be!! kár itt másról írni mint a bajnokról :)
Úgy is Michael Schumacher lesz a világbajnok -
IXEMGabeo #106609 így van ezt mondtam én is tegnap... -
Nem azzal volt a gond, hogy linkelgetsz, 2 gond volt a hsz-eddel, de lehet hogy csak 1-nek számít.
1.
"azt mondtam hogy idegesít a gyerekes vieslkedése hogy egy rally pilótáról linkel egy nap 5 semmitérő cikket..."
Ezt te írtad, és ezek után beteszel egy kimis hírt? Mimásért tetted volna, mint a flame keltés.
2.
A hsz-ed hangneme, amikor hibázik, érdekes egyből ugrasz. Ez is flémkeltés akar lenni? -
ennyit érsz
"Kimi Räikkönen a mai shakedownon a 8. helyezést érte el, annak ellenére, hogy egyszer kicsúszott. Az első Henning Solberg, a második Miko Hirvonen lett." -
shumika #106606 az beb@szna -
De végülis a teszten elért idők alapján osztogatják a pontokat meg a bajnoki címeket ;) -
shumika #106604 FUCKYEAH Schumacher No.1 -
De azért azt sem kéne megmagyarázni, hogy lófaszt sem ér a teszteredmény... -
hát ez kész...minden embernek külön kell elmagyarázni azt hogy a teszt eredmény lófaszt nem ér? Tök mindegy milyen jó időt mennek....hidd el nem kell temetni de isteníteni se. Várjuk meg az első 5 futamot!!! Ne az elsőt! -
mddevil #106601 Nem kell ezt a kocsit temetni még mert most elég jó időt ment -
mddevil #106600 Hoppácska sumák 1.csak megy az az autó -
Hoppsz. Schumi milyen időket autózik.. Lehet mégis jó az a Merci? :D -
Kurvara nem a linkeleseddel volt a gond... -
Ricciardo és Vergne lehet a Toro Rosso új párosa
de jó lenne! -
én cska belinkeltem az általatok kedvelted személyről egy videót!
Ti megtehetitek én meg nem? -
madmanic #106595 KIMInt veti ágyát...
vagy:
KIMInt vet úgy arat...
vagy:
neKIMIndent szabad.. -
A következő flém keltésért a moderátor remélem elküld a banamákra... Ez már tényleg felesleges. -
Nem történt semmi, meg sem karcolta az autót, csak kicsit sok volt, de a jeges havon az ilyen megesik... lesz még rá ideje ripittyára törni a vasat. -
G_ArchAngel #106592 Kicsuszott, Ken Block nagyobbat hibazott, pedig tobb rutinja volt.
Ha Kimi itt nem veszit idot, akkor eleg durva idot futott volna es akkor most a konnyeidet torolned a My Little Pony-s kisparnadba.
Amugy van WRC topic, Trollpilla... -
ilyenkor a haterek trollkodnak csak :D
Eddig az volt többek közt neked is a bajod, hogy kimis híreket linkelnek ide, erre belinkelsz egy kimis hírt -.-"
Nekem ebböl az jön le, hogyha szidni lehet, mert hibázott stb, akkor lehet linkelni, máskülönben nem.
Amúgy kubicát most mérnem szidod? Ő jobban összetörte a kocsit, kimi csak kicsúszott... -
ilyenkor hol vannak a fanok?
nemtudom belekalkulálták e a költségvetésbe hogy minden szakasznál -1 autó... -
igy a képek elég jol szemléltetik köszi
DE a ruhákat amugy is személyre szabják nem ? igy megoldhato lenne az is -
Térdvédőt és egyéb kiegészítőt nem mindenki hord, pláne nem egyformát, így ezeket nem is lehet beleintegrálni a ruhákba.
Hansnak pedig nem az a célja hogy kimerevítse a nyakat mert az sem jó, hanem hogy ne engedje annyira előre bukni hogy az károsodást okozna:
-
néztem ezt a videot és szemembe tünt hogy külön térdvédö van rajtuk, persze ez nem ujdonság, mert már régen használja mindenki, de amig több milliokat költenek el évente uj autora addig a ruhákon miért nem látni szembetünö kényelmi ujitásokat ?
Igazán bele lehetne a nadrágba varni a térdvédöt is és nem szoritaná el a hajlatban a lábat stb..
Vagy csak én gondolom ezt igy ?
A másik amin gondolkodtam, hogy a HANS rendszer hogyan akadályozza meg a fej elöre csapodást, ha olyan hosszu rajt a pánt hogy simán le tudja hajtani a fejét vele is ugy hogy nem feszül meg . -
*kár -
csak valami olyat halottam, hogy kiengedték :) -
a képen is Kubica vezeti..csak lár hogy mostanába nem fogja...de tudom hogy kicsit butaságot mondok de remélem hogy Monaco környékén már viszajön..
Vele lesz csak nagyon jo az R31..a csapat megpakolta csomo uj cuccos ujitással,Kubicára épitették az autot s most ezvan.. -
IXEMGabeo #106583 szép bezony... -
"Amúgy kiengedték a korházból, jól halottam a rádióban?"
Csak az intenzívről került ki. Holnap operálják a könöykét, felkarcsontját és a térdét. -
szebb lenne ha kubica vezetné...
Amúgy kiengedték a korházból, jól halottam a rádióban?