182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
csak én tartom gusztustalan húzásnak, hogy BRUNO Senna sisakja Ayrton Sennáéra hajaz? ... -
IXEMGabeo #106699 Webbertől kapott ki elsőre, de Heidfeld egészségügyi okokból, ha jól tudom 3-4 futamon nem vett részt 2005-ben így Webber megelőzhette... -
IXEMGabeo #106698 2007-ben elverte Kubicát, 2008-ban Kubica szerzett több pontot, 2009-ben ismét Heidfeld volt, aki egy picivel is több pontot szerzett...mellesleg esőben okosan, taktikusan versenyez és sosincs meggondolatlan húzása nem véletlen a kb 41 befejezett futam kiesés nélkül zsinorban...nagyon stabil pilóta, és alulértékelt is egyben, pedig kb majdnem minden csapattársát elverte, aki mellé odaszerződött... -
Jó páros voltak a Bömbösnél, és nem hiszem hogy lenézte volna. Kubica kicsit agresszívabb és ezzel felül is tud kerekedni pl Nicken, de Nick meg az igazi csöndes gyilkos aki jön mint a talajviz ha kell ha nem, ráadásul ha csatázni kell nem szeppen meg hanem két autót is körbeautóz olyan helyen ahol más csak sakkozna hogy mi legyen, mire a lehetőség tovaszáll. -
Mintha nyilatokozott volna olyat hogy Heidi érdemelné meg legjobban az ülést. Szerintem úgy van vele, hogy inkább ő kapja meg és ő nyerjen vele minthogy valami lecsúszott versenyzőt beültessenek sok pénzért aki q2-be nem vinné be. -
Más nézőpontbol meg örülhet hogy egyáltalán él, és tud 10ig számolni a két kezével:) -
G_ArchAngel #106694 Azert en most megjobban sajnalom Kubica-t.
Latja, hogy nagyon jo az autojuk, aminek fejleszteseben oroszlanreszt vallalt, majd "lepasszolja" egy ex-csapattarsnak, akit talan soha nem is tartott tul sokra.
Az ex-csapattars meg brillirozik a VB-eselyes autoval...
Life is a bitch:( -
IXEMGabeo #106693
ő is benne van abban a körben akiket nagyon alulértékeltek...
-
IXEMGabeo #106692 sokan vitatkoznak a tavalyi éven ki volt a jobb, szerintem a Webbertől nagy dolog, hogy annak tükrében ott tudott lenni, hogy egyrészt másodpilóta volt burkoltan, tehát Vettel volt a kiskedvenc persze (hiába a szabadversenyzés duma), másrészt súlyban nehezebb azért, mint a kisVettel ami szintén tizedekbe fájhat és egész szezon során a 2 pilóta közt akár az időmérőn akár a versenyen is átlagban maximum 0.200 volt a különbség (legtöbb pályán ide-oda néhol Vettel néhol Webber volt fölényben, ami szinte molyfing, ráadásul sokkal több gyermeteg hibát vétett Vettel, ezért is tudott ott lenni Webber, mindenesetre nagyot küzdött és a szemembe nem volt gyengébb Vettelnél... -
Kiváncsi leszek, hogy Nick él-e a lehetőséggel. Eddig jól megy. Neki is kijárna egy jó autó. -
G_ArchAngel #106690 Addig lehet nagy csapat, amig Newey ott van. Webber is VB lehetett volna, szinte csak artottak egymasnak Vettel-lel.
Ezert volt eselye csak Alonsonak es Hamiltonnak a vegen. -
IXEMGabeo #106689 ja és van egy olyan érzésem (régi), hogy a Red Bull évekre meghatározó nagy csapat lehet főleg, ha marad Vettel ott legalább még 2-3 évet!... -
shumika #106688 Schumi körideje?? Vettel Körideje mennyi? -
Jó volt az. :) -
IXEMGabeo #106686 örülnék, ha Trulli Kovalainen páros középmezőnyben lenne. Ők tényleg komolyan vették a fejlődést, elvégre így a Renaultval való társulás csak jót tehet nekik. -
G_ArchAngel #106685 nem lenne baj, ha az egesz mezon 1,5mp-en belul lenne, akkor legalabb kuzdenenek a 8. helyert is... (marmint 8-10 autoval) -
IXEMGabeo #106684 persze, egyedül a Marussia GP maradt ma el picit... -
G_ArchAngel #106683 Azt ugye eszrevettetek, hogy Kovalainen is 1.35-re volt az eddigi legjobb idotol?
Lehet lesz negy jo Lotus, mindegyik Renault motoros, csak a valtorendszer kulonbozik (Renault es Red Bull). -
Altatnak a Red-Bullal együtt. :) -
IXEMGabeo #106681 meglepetés csapatként számítok rájuk és a tavalyi meglepő évük után idénre is számítok tőlük akár dobogókat is -
madmanic #106680 én ezt már felírtam úgy 4 éve..
-
Valenciában is a 3. napot LR nyerte.. -
Tudom, hogy csak teszt, de azért a Meki is lassan mehetne egy 1:20 eleje időt :( -
Kíváncsi vagyok, hogy mit fog majd mutatni. Ő van a legkönnyebb helyzetben, a pálya már jól fel van gumizva, az autó is jól be van állítva, a kezdeti problémákat már megoldották. Annyiban nehéz a dolga hogy ő magasan a legtehetségtelenebb az összes tesztversenyző közül. -
Brunokanak fel van adva a lecke.:) -
IXEMGabeo #106675 tessék Heidfeld máris vezeti a teszt napot Alonso és Schumi előtt. Nem kérdés, hogy ő lesz a helyettes...alig várom már, hogy ismét szétszivassa Alonsot, mint annak idején amikor a sokkal erősebb Mclarennel sosem bírta megelőzni a BMW-ben ülő Quick Nicket:D:D:D -
csak 4 perced van rá, utána már nem. -
shumika #106673 Már megint Kimi-zés megy -.- -
ez fail:)
mivel VIP-vagy tudod törölni a hsz-t. -
G_ArchAngel #106671 Uh, ezt a rally topicba akartam, masodik hibam ma...:(
Mindegy, holnap mar biztos fogok aludni, mert elfogy a kavem...
Amugy Heidfeld mar vezeti az edzest. Persze Senna meg nem ment:)
Szegeny Petrov pedig ma mar nyilatkozta, hogy kepes a hatan vinni a csapatot Kubica helyett... -
Biztos be akar kerülni a hírekbe ő is :D -
G_ArchAngel #106669 Raikkonen is megtalalta a gazpedalt, aki elotte van, az mar mind nagyvad, akit dicsoseg levadaszni... -
Heidi ment egy 1:20.942-t és ezzel jelenleg második. Jól megy ma az autó :) -
Klín 2 mpt vert rá, akkor Heidi legalább 5-öt fog :D -
""Néha aktiváltam a rendszert a nap során, csak úgy próbaképpen, hogy működik-e, és pont olyan érzés volt, mintha csak a KERS-t (kinetikus energia-visszanyerő rendszer - a szerk.) nyomtam volna meg, ugyanazt az extra löketet adta. A pálya fő egyenesében a Renault épp előttem aktiválta a rendszert, és azt kell, hogy mondjam, elég komikus volt a látvány, mert olyan volt, mintha az egész hátsó szárny le akart volna esni. Hozzá kell még szoknunk a látványhoz, ahogy magához az állítható hátsó szárnyhoz is, de szerintem gyorsan megbirkózunk majd ezzel a feladattal"- mondta végül Button."
tyű király lehet..
-
:))
Tartok tőle hogy Nick-nek sok dolga lesz..olvasgattam Petrov csapásirányt határozott meg a KERS és a fék kapcsán a fejlesztésekben...és tartok tőle hogy kevés lövése van a fejlesztésről.
Szinte biztosra veszem hogy az idei autó fejlesztésében Kubica volt az irányadó, és Petrov-nak nem sok alkalma lehetett komolyan meghatározni egy autó jövőbeli milyenségét, azt sem gondolnám hogy jól csinálja, ellenben ezt gondolom Heidfeld-ről.
Végül is jó lett volna ha Grosjean ül vissza, de az ziher hogy az autó fejlődéséhez az egyik lehetséges legjobb megoldást választották.
Most már csak azon kell izgulni hogy Bruno ne verje a falhoz a verdát abbéli igyekezetében, hogy felérjen a kihívási szinthez.
Mert Heidfeld...a befejezett versenyek számának egyik kimagasló mutatóját tudja magáénak (és tán még mindig menne, ha Sutil nem veri oldalba), úgy futja az időt hogy képes tartania magát a tesztprogramhoz, nehezen tudom elképzelni bestresszelve ahogy magában brummog mint Stalone a Felpörgetve című dzs kategóriás 'filmklasszikusban'...
Ellenben Bruno.. -
G_ArchAngel #106664 Fel lehet irni valahova: G_ArchAngel eleteben eloszor tevedett.
-
IXEMGabeo #106663 
-
Heidfeld
-
hoopsz mivel Nick megjavította Petrov idejét 6 tizeddel, így adunk George-nak még két hetet grátisz a misszióhoz..