182278
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
baszki hogy hogy ámítani? :))
kibeba fontos a hit, pláne annak aki hátrányból indul, az életbe nem másznának fél lábú emberek hegyet, ha egy-két tiszta lökött neki nem esik.
...ha mindenki úgy állna hozzá hogy te aztán mi a rákomat keresel a hegyen mikor csak egy fejed van és semmi több, akkor a világ nem lenne boldogabb hely, viszont a fejcsávó csak gurulgatna sarokból sarokba otthon...
...ha Zanardi versenyt tudott nyerni selábbal, akkor biztos hogy sok más elbírható hiányossággal is el lehet lendülni bizonyos versenyeken.
Orvosilag kell ezt eldönteni, nem 'lesajnálóilag'....azt meg gondolom rendben találták, mert csak úgy lehet.
Szvsz a hit meg a példamutatás qva fontos dolog, még az egészséges emberek számára is. -
Kubica kilenc darabra tört könyöke megnehezítette a szerdai műtétet -
IXEMGabeo #106817 jó
egy újabb német a mezőnyben ismét
-
Hivatalos: Heidfeld helyettesíti Kubicát a Renault-nál -
IXEMGabeo #106815 ez csak egy valótlan példa volt, mert tudom, hogy nem fogyatékos a gyereke, csak érzékeltettem, hogy ezt most nem a Hamilton iránti utálatom miatt mondom... -
IXEMGabeo #106814 sajnálatos, ami az öccsével történt, szép dolog, hogy Hamilton törődik is vele, de mi a fenének kell ilyen cikkekkel ámítani másokat. Valószínű, sőt biztos, ha Schumi fogyatékos gyereke menne versenyezni akkor is ezt mondanám, hogy ez mi már, mégis milyen módon?:O -
IXEMGabeo #106813 egy jó reklám volt, hogy sajnálkozzanak az öccsén így meg úgy. Népszerűsítő marketing. Ilyen a világ sajnos...mindegyik pilótának maximum egy egy rokonát mutatják konkrétan Hamiltonnál meg ott volt az egész család és az öcsikét akkoriban nagyon nagyon gyakran mutogatták milyen érdekes azóta már nem nagyon, mert a kampány sikeres volt és Lewis nagy nehezen vb lett... -
Én nem tudok úgy gyűlölni mint ti, de ebben mi a szenzáció? adott egy interjút. Amúgy mi kivetnivaló volt abban amikor bekerült az F1be, hogy az apja aki a menedzsere volt illetve a testvére ott volt sok futamon? azért mutatták mert Hamilton volt az év sztárja minden szempontból, így nem csak ő hanem a családja is a média középpontjába volt, de nem tettek semmi olyat ami miatt gyűlőlni kellene, péláne nem a testvérét, akinek sosem lesz normális élete hiába van egy dús gazdag tesója, az egészséget nem lehet pénzel megvenni, pláne azt nem ami örök életére hátrányos helyzetbe taszítja önhibáján kívül. -
Ha rám szakadna a nemzeti vagyon akkor simán. -
IXEMGabeo #106810 persze ez sajnálatos és most nem a PS3 előtt ülünk, ez a valóság és elég bolond lenne a Hamilton is, ha ilyet hagyna. Nyilvánvalóan kell a szenzáció keltés, dehát ezt már eljátszotta a Hamilton család, amikor folyamatosan őt mutatták a futamok alatt 2007-ben... -
IXEMGabeo #106809 helyes, akkor megyek én is, gyere te is... -
Little_kór:
"Veleszületett szpasztikus végtagmerevség. Az agybénulás formája, amely már a születéstől jelenvan és a pyramidális tractusok kifejlődésének hiányából ered. Többfajta rendellenesség következménye lehet, mint pl. sérülés szülés közben (pl. agyroncsolás), oxigénhiány a szülés közben, fertőzés terhesség alatt, az anya betegségei terhesség alatt, stb... Klinikailag jellemző az izomgyengeség, nehézségek a járással, bilaterális athetosis és szellemi visszamaradás (ez széles határok között ingadozhat)."
Ez van neki. -
egyrészt, ha nem Hammilton öccse lenne akkor ez nem lenne hír, szarna rá mindenki
másrészt pedig becsülendő tényleg az elképzelése, de ne mondd má nekem h ehhez nem kellenek dollármilliók, meg nem kell h legyen egy neve hozzá
jóskapista nem fogja kitalálni h na ő most bizony bár fogyatékos de ő akkor is autóversenyző lesz, mert egyszerűen nem teheti meg
de ez csak az én véleményem, sok sikert neki -
Majd az idő eldönti. Helyi kupákon a fél profik vagy amatőrök közt simán elautózgathat. -
IXEMGabeo #106805 "Ahogy én értem, nem paralízise van, tehát valamennyit tud szék nélkül is mozogni, meg működik minden végtagja, csak mondjuk futni nem tud.
Bár a betegség gyakori következméyne, hogy az illető be van lassulva az izommozgásaiban, ami egy autóversenyzőnél kizáró ok lehet."
ennyi, nincs miről beszélni -
"felhívjam a figyelmet helyzetemre, s segítsek azoknak, akik az életükben hasonló kihívásokkal néznek szembe"
Persze biztos önző új gazdag és jóéletű kissrác aki nem tudja mit csináljom jólétében, de szerintem ha valaki fizikailag korlátoltan versenyszerűen sportol vagy valami tevékenységet űz az inkább becsülendő dolog, ráadásul ők átérzik a helyzetüket és ezzel segítséget is tudnak adni a hasonló problémákkal küzdő társaiknak. -
IXEMGabeo #106803 hogy akar az lenni, amikor fogyatékos? és ezt nem rosszindulatból mondom, hanem tényleg gyogyi a srác... -
hát én meg vhogy nem
ez inkább ilyen ingyenreklám szerintem kb, nemrég lett jogsija, beteg is, azért mert vkinek a bátyja autóversenyző és geci sok pénze van azért nem kell ennyire unatkozni...
jöhetnek a lehurrogások -
Hamilton öccse
én szurkolok neki! -
A mercinek, és a ferkának elég rövid a tengelytávja, kíváncsi leszek, hogy ez mennyire lesz jó vagy rosz :)
Annyi biztos, hogy monacoba fordulékonyabbak lesznek :D -
Ugy nez ki a Red Bull a leghosszabb. -
-
shumika #106797 afffaszt............ -
A bahreini zavargások veszélybe sodorhatják az idénynyitót -
anti-Tilke :DDD Ez nagy :D -
IXEMGabeo #106794 helyes -
A kanadai Globe and Mail újság beszólt Ecclestone-nak, mondván Tilke helyett jobban járna, ha Tony Cotman, az "anti-Tilke", tervezné az F1 pályáit, mert ahogy az új edmontoni pályából is látszik, a cél tényleg a verseny minőségének javítása. A Tilke-féle unalmas, vonatozós versenyeket produkáló megakomplexmok helyett esetleg lehetne izgalmas versenyeket produkáló, egyszerűbb pályákat is tervezni...
http://www.theglobeandmail.com/globe-drive/new-cars/motorsports/indycar-designer-has-the-formula-for-a-good-show/article1906190/?cmpid=rss1 -
Remélem Heidfeld lesz a Renaultnál!
Ha nincs Kimi akkor talán ő is világbajnok lenne, mivel őt szánták a McLarenhez Hakkinen helyére ha jól tudom. -
IXEMGabeo #106791 igen...nehogy már ő döntsön, ez elvileg Boullier feladata -
Úgyse ő hozza meg a végső döntést ;) -
Pont azért. Kubica nem szeretné ha egy Heifeld kimagasló eredményeket hozna amig ő távol van, meg feltételezem azért is mondta ezt mert nem voltak puszipajtások, hisz elég nagy házi verseny volt és Nick egyátalán nem volt lasabb, eredménytelenebb nála. -
IXEMGabeo #106788 jaj nee Liuzzit nee annyira szürke, hogy már fáj... -
Redmer #106787 Kubica -
ja az a csávó nemtudom kit dug hogy odaengedték a billentyűzethez:D -
-
Ez csak azt zavarja akinek egész nap nincs jobb dolga mint torzulni effegylájv fölött és nyomkodni az F5-öt. Én pl most értem haza most olvastam a kubicás sztorit. A kedvedért felnéztem effegylájvra, és kb 20 oldal tömény fikán kellett átrágnom magam mire megtalálta ugyanazt a két hírt 36 darabban.
-
egyet értek és részemről azt tenném hozzá, hogy bennem még él ahogy indult az az oldal, spemmelték ezt a topikot és más fórumokat is (bizonyítottan), ilyeneket én nehezen bocsátok ez van, de ez az én véleményem. ;) -
madmanic #106782 szegény Joógabi múltkor 5 nap késéssel kiposztolta a Renault új kipufogó rendszerét, 5 sorban, és az autóról készült képen rózsaszínnel bekarikázta, hogy valahol ott lehet a kipufogó..
Szóltunk neki páran, hogy pár nappal el van csúszva, meg olvasgasson utána mert ez így ciki, délutánra nyoma sem volt a posztnak... -
G_ArchAngel #106781 en eleg egyszeruen oldom meg regota: elolvasom az osszes ilyen oldalt:)
mivel van ami az F1-live.hu-n jelenik meg, mashol nem, mig van ami A5.hu-n van, motorsportal-on nincs...
persze nekem is van "kedvencem": Joo Gabor cikkeit messze elkerulom, de ettol meg az indexet nem ignoralom:) -
Igen, elég jó kis komoly technikai szösszenetek és érdekes cikkek szoktak lenni.