FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Bazdmeg langra kapott Kimi verdaja...

Saor Alba

Count Adyn
Azbazmeg, Kimit széttörik aztán felgyújtják, annyira jó komolyan😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Vaxi
MI TÖRTÉNIK ITT? 😄DDDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Black Ghost
Hát mi a lófasz van itt.
nearo
THX
<#worship>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Black Ghost
Nem kell ide esõ 😊)))))
ladarevolution
Alexease
Az "oreg" mikor megy nyugdijba...?! Remelem, nem O fog kozvetiteni!
Totti5
Dávid Sanyibácsit már megint kienegdték a diliházból és kezdi a marhaságait. Az elmúlt években amiket kijelentett az félelmetes. Biztosan Vettel direkt esett ki a Q1ben, biztosan azért lett Bari pole és Button csak 14 mert így lett megrendezve...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sok mulik az idoeltolodason es mikor nyugszik a Nap, hogy jok legyenek a fenyek egy esti futamhoz...

http://gaborszantai.co.uk/

nearo
Majd egy srteam-et pls!
Szolgáltatót váltunk, osztán elõbb kötötték ki a régit, mint ahogy be az újat... :/

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

RelakS
lehet, viszont az Abu Dhabi-ban tartott idei utolsó verseny is este 5-kor fog indulni. Itthon 14:00-kor kezdõdik majd.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ulvar
Senna és Schumaher vízen járt, Massa csúszott 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
LOL!
Te ebbe az elmúlt 5-6 évbe valami mást néztél.
Kit--Kat
Jajj már, hogy sosem tanulod meg, nézd meg, hogy Massa mit tett le eddig pályafutása során az asztalra és, hogy Kimi mit.
Massa nem Kimi aki életében elõször valahogy odakeveredik a mézes bödön közelébe aztán meg lökik és beleesik.
Azért gondolkozzál, Massa Senna és Schumacher örököse és szellemeiknek hordozója, ha eddig nem jöttél volna rá...

Kimi meg csak Button egy gyengébb "mákvébé" másolata, hallgass a mesterre!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Norbi1990
Mózli és Börni meg futkározzon az elhullott törmelékek után <#nyes>
mflex
de jó lesz, de remélem nem így lesz😊
ha már esik, hagyják meg nekünk, hogy ennyi unalmas genyóhulladékfos futam után, legalább tömegkarambolt láthassunk leszakadt orkúpokkal, szárnyakkal, kerekkel, mózli és börni fejével etc...<#zavart1>

What about the forests?

ja tényleg, most brazília van 😊
sorry a hülyeségért 😄

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Ulvar
És még így is kipörögnek és leég a motor 😊 és emiatt piros zászló és alig tudják kiszedni és lerepül 50nél a kerék amikor elvileg oda van láncolva......😊

ha esni fog akkor sc rajt lessz meg a verseny fele sc mögött. SZErintem.

Johetnek a bizonyitekok - koszi, nem azt kell osszehasonlitani, hogy Kimi 6 ev Michelin utan egybol nyert Bridgestone-on, hanem azt hogy Massa mikor es hol tudott barmihez is jobban alkalmazkodni (azontul, hogy a Ferrari hattercsapat latvanyosan alkalmazkodott Massahoz...) Pl. arra, hogy esoben nem tud egy kort sem teljesiteni piruettek nelkul?

Gyocsika
Esni fog az esõ a futamon?
http://news.bbc.co.uk/weather/forecast/305

Balfek, nem autobeallitasrol van szo...!!!!!!! Hanem pl. arrol, hogy adott karakterisztikaju autohoz melyik alkalmazkodik gyorsabban, es ha ez valtozik a fejlesztesek alatt, akkor azt ujbol melyik adaptalja gyorsabban.. Kiminek van egy kiforrott stilusa, amit nehezebben valt.. Massa folyamatosan tanul, egyfolytaban valtoztat a technikajan, igy konnyebben alkalmazkodik.. Errol beszelek, nem masrol..

igenam, de Szingapurban nem is nappali futam van...

RelakS
Mint Szingapúrban? :]
Érdekes azért, hogy ahol csak lehet, úgy idõzítenek, hogy a +1 idõzóna szerint 14:00-kor rajtoljanak :]

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ulvar
Várjá megpörgetem az idõt Csák Norisz módra xD.

mflex
"ésakkomivan"??? Délután kettõ órakor legyen mindig, mi magyarok leszarjuk az idõzónát <#nevetes2><#idiota>

What about the forests?

Ulvar
Mert az ég kék, a fû meg zöld és Brazília Európa utódállama 😊.

IDÕELTOLÓDÁÁÁÁÁS!! 😊.

Mersant
<#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

sziasztok
rtl en miért nem nyomják az f1-et?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

"Amugy Kimi ebben Buttonra hasonlit, Massa meg Schumira.."

Miert kell megint feszultseget keltened a hulyesegeiddel? Hanyszor megmondtak, hogy Kimi be tudja allitani ugyanugy az autojat, mint Schumi? Olvasni nem tudsz, ertelmezni vagy a memoriad ennyire gyenge?
Amugy Fisico sem ennyire szar, Kimi tud ennyivel tobbet adni ehhez a talicskahoz, amit lassan 3 honapja nem fejlesztenek, csak a Te kis szanalmas antiKimiseged ezt nem engedi felismerni...

Tudom, Massa jobb lenne, mert mikor Lord Vader megolte Obi van Schumachert, akkor a szelleme beleszallt az ifju Felippe Massawalker-be es most mar az Ero (meg Alonso fel masodperce) vele van...

Count Adyn
Nem tudom, nekem valahogy egyik kutya másik eb a 2 Brawnos most, félév bóklászás befigyel mindkettõnél csak más ritmusban és igy lesz VB valamelyik...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ha Button nyeri a vb t akkor azt kb a tesztkorlatozasnak koszonheti meg a honda fejlesztesbe olt millioinak. Rubens soha nem volt szimpatikus de lassan ugy leszek vele h teljesitmeny alapjan inkabb o nyerjen.
A teszt tilalom sem tett jot a sportnak... Brawnek mar igy sincsenek sehol hat meg ha teljes gozzel fejlesztettek volna a csapatok.
Azt kellene h evad kozepeig lehessen fejleszteni. Az is a sport resze h melyik csapat hogyan tudja orvosolni az auto hibait. Ez igy egy baromsag volt. Az uj szabalyok nem hoztak latvanyosabb futamokat, se az uj kasztni se a kers.
Miert nem csinaljak meg a forditott rajtoltatast? ha valaki gyors az idomeron akkor az a futamon is az lesz tehat szetszakadozik a mezony es vegkepp lehetetlen elozni. foleg ha jovore tankolas sem lesz.

Ez nem a behangolasrol szol, vagy hogy nem ismeri fel, hol a hiba.. Itt arrol beszel Brawn, hogy Schumi, ha valamelyik palyara a kocsi nem volt jo, vagy menet kozben valtozott a tapadas, a ballansz valamilyen okbol, akkor is gyorsan tudott hozza alkalmazkodni, es kivulrol, illetve az idokbol nemigen latszott, hogy nyuglodnek.. Azaz gyorsan tudott alkalmazkodni, es valtoztatni.. Button ebbol a szempontbol mas, O is felismeri mi a hiba, de nehezen valtoztat a megszokott stilusan.. Bar azt is megemliti, hogy mara ebben is sokat fejlodott.... Amugy Kimi ebben Buttonra hasonlit, Massa meg Schumira..

Hát ez tényleg vicc.
Csak reménykedni tudok, hogy a következõ években sok Alonso-Hamilton meccset láthatunk, mert legalább bennük megvan ez a versenyzõ szellem, ami a mezõny nagy részére nem jellemzõ. Ezt el kell ismerjem, annak ellenére, hogy az utóbbi soha sem tartozott a kedvenceim közé, sõt régen Alonso sem😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ulvar
Itt azt kéne látni hogy versenyen ki tud rohadtul elõzni, nem azt hogy ki tudja a futamon megfutni a gyorsabbnál gyorsabb és stabilabbnál stabilabb köröket. Ez az alapvetõ probléma... Azt hogy Buttont Schumihoz próbálja valaki hasonlítani a Vicc kategória legszánalmasabb poénja. Ahogy az is hogy Schumit Sennához akarták hasonlítani...Vagy ahogy ?Buttont? Prosthoz (?Palik egy kommentárja idén?).

Mondjuk írja is, hogy nem képes ellensúlyozni az autó problémáit. Szerintem leginkább ez lenne a nagy versenyzõk ismeretetõje, hogy be tudják hangolni az autójukat, vagy felismerik, hogy hol veszítenek a többiekhez képest és a csapattal a lehetõ leghamarabb megoldják. Szóval errõl ennyit, attól, hogy valaki gyors, még nem akkora tehetség....

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

mflex
Ez egy oltári nagy baromság!
Milyen hasonlóságot bírt felfedezni Button-ban, ami Sumira volt jellemzõ?
Talán azt, hogy elsõ volt, mert magasan a legjobb technika volt alatta, a többi jellemzést kár is erõltetni.
Lófütyi ez Button, nemhogy VB.

What about the forests?

a.carkey
Mondjuk, Rubensnek ez talán az utolsó sansza, hogy bajnok legyen. A Williamsnél erre szvsz esélye sem lesz.

A medve nem játék.

a.carkey
"Button diadalmenete idején Brawn Michael Schumacher klasszisát vélte felfedezni jelenlegi versenyzõjében, most azonban rávilágított, vannak különbségek is közöttük."

Enyhén ...

A medve nem játék.

Peppus
Szûkös a hely, ne pazaroljunk! <#idiota>

részegen mindenki követ el hibát..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ezt miert nem lehetett egy kommentben?

ez forum, nem chat vagy twitter...

barrichello még kieshet

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

ScarY MAN
ez tök alap. itt már csak így meg xD 😄 ...

...

Totti5
Magától nyert az autó biztos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

button sehol nem lesz!!!!!!