182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
xDDDD tavaly is sikerült ne röhögtessetek már...Bahrein után az összesen meg volt. Sőt Bahreinben is ha jól emlékszem. Csak ki kell számolni...de már 66-ra írom... -
tételezzük fel a Hell összeáll a MOL-al mondjuk..akkor miért nem KPT útját segítik akibe van is tehetség?
Szerintem az f1-live megint lukra futott..nevesebb pilóták állnak az F1 kapujában biztos szponzori háttérrel és nem jutnak be..8-10 milla euró kell már egy HRT üléshez is. -
Ebből a mezőnyből még Zsóti sem lógna ki túlzottan. 107%-ot amúgy sem lesz egyszerű teljesíteni a HRT-vel, ha egyáltalán el tudnak indulni. -
Is everyone looking forward to my big announcement on friday? :) -
Na akkor nem lesz meg a 107%...
Nincs bajom Zsoltival, csak ez a helyzet szvsz. -
egy Zsolt Baumgartner nevű felhasználó azt írta a twitteren, hogy nemsokára nagy bejelentésre készül. -
Baumgartner Zsolt a Redbull pilótája lehet Webber helyett.
ilyeneket én is ki tudok találni:) -
HUmanHunter #106853 már motorsportal is lehozta hogy lehet.. -
De amúgy ezt a F1 Live honnan szívta, hogy Zsolt oda szerződik??????
Nagyon kiváncsi vagyok. -
Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz holnap. Év vicce lenne, ha Zsolti visszatérne a HRT-vel. :DD -
még 1-2 uncsit kihúznak és akkor lehetne 24 órás, vagy simán mehetnek addig amíg csak 1 kocsi marad működőképes :D -
ráadásul ugyanaznap :D -
Akkor már rendezzék az egész szezont Abu dhabiban. Igazából tökmindegy hogy most utaznak sok ezer kilómétert azért hogy egyen tilke pályákon versenyezzenek, vagy lefutják az ösaszes versenyt egyen. -
Pakisztán már ugrásra készen ;)
vagy 2x lesz futam Abu Dhabiban..egyik nappal másik éjszaka :p -
Nem gáz ha Bahreinben nem tudnak futamot rendezni. Majd átvállalja a futamrendezést Üzbegisztán, vagy Afganisztán. :D -
Az nem olyan egyszerű hogy csak úgy berakom valahova. Ha nem lesz biztonságo akkor törlik és kész, az egész Dakart törölték pár éve az első napon... persze azóta nem is volt a mezőny Afrikában. -
Kihúzhatják a következő évekre is, és berakhatnak valami normális pályát. -
Itt vannak videok is. -
Hát van egy olyan érzésem hogy nem lesz futam. -
G_ArchAngel #106841 Siman kihuzzak a naptarbol, nem lesz potolva, nem mennek bele majd a csapatok egy atszervezett naptarba.
-
Ugy nez ki a helyzet egyre rosszabb.:( -
Utananeztem: masnap tort ugyanabban a kanyarban. -
Ugy emlekszem ugyanaznap ugyanabban a kanyarban a csapattarsa is osszetort egy szinten vadonatuj kocsit. (Lehet masnap tortent?) -
lama king19 #106837 ha elmaradna az idénynyitó, akkor szerintem a szervezőknek a kínai és török nagydíj közé kéne berakni bahreint. -
GP2 edzés elmaradt a zavargások miatt... -
biztos a VIP kérte, hogy kicsit izgibb legyen 
-
viszont személyében egy feltalálót is ismerhetünk..
általa lett az első tesztpilóta az amerikai ow történelmében..sikeresen össze is tört egy vadonatúj Panoz DP01-t 2007-ben és pár hónappal később az egyik versenyhétvégén egy esős napon (asszem Toronto utcáin) egy két üléses Minardit csapott a falnak egy VIP vendéggel.
-
Zsóti is megbízható. Megbízhatóan lassú :D -
G_ArchAngel #106832 Azt hittem ezt Zsotira irtad:))) -
Ez a lehetőség kijárt neki. Jó és megbízható versenyző. Ha hisznek benne, szárnyra kap. -
az 5évvel ezelőtti Jordenhez képest:D -
IXEMGabeo #106829 az a poén, hogy Karthikeyan azt mondta nem annyira tragikus a HRT:D:D -
:D a viccet félretéve nem tom mi lesz az a nagy bejelentés. Még az sem kizárt hogy tényleg a HRT-ben fog nyomulni. Azt mondta Kolles hogy tapasztalt versenyzőket akarnak, erre leszerződtették Kathikeyant aki 5 éve ült utoljára F1-es autóban. Ezután már bármit el tudok képzelni. Ahogy elnézem az idei mezőnyt Zsóti is simán beférne. -
Még az csoda lesz ha jövőre felépül rendesen. -
vagy heidfeld helyett mégis ő lesz:D -
Zsótink nagy bejelentésre készül pénteken :DDD
Ebből HRT lesz :D -
Hol mondta hogy profi szeretne lenni világraszóló eredményekkel? annyiról van szó hogy szereti az autókat, és szeretne versenyezni. -
IXEMGabeo #106823 tudod mit, ha autóversenyző akar lenni nem állok útjába:) csak próbálok reális lenni és nem a csodákban hinni...realizmusban sajnos vannak negatív gondolatok, de ezt felvállalom ilyen vagyok. Nem minden csoda kérdése azért, ez minden azon múlik az illető mennyire elszánt, ami semmiképp nem csoda, csak max akarat kérdése, amire úgy tűnik sok esetben pozitívan jelez vissza a szervezet, de ez igen ritka... az sem csoda sztem, hogy OFF téma: Ivan Klasnic egyáltalán visszatérhetett egy vesével a futball pályára, ő akarta, hogy így legyen és tett is érte...kis Hami esete azért más -
IXEMGabeo #106822 nem tudom önhatalmúlag nem kérném az orvosokat, hogy vágják le a lábam (ami menthető is lenne cserébe nem mehetnék hegyetmászni, majd legfeljebb keresek más elfoglaltságot, amiért normális pénzt/fizetést is kapok) és csináltassanak műlábat csak azért, hogy tudjak hegyet mászni? kicsit abszúrd... -
Miért ne lenne normális? A dolgokat tenni kell, sz@r dolog kedvetlenül élni.
...ha lehet autóversenyző mert leehtősége van rá, és akarja is...és orvosilag megengedhető akkor csinálja..
..én pl. Palikban is bírtam (az mellett hogy nem bírtam), hogy elment aztán csinálta...mert nem lehet mindenki qva tehetséges, de ha valamit elég sokáig csinálsz akkor egyre jobb leszel benne (nem mint a vízbefullás), ..vagy Kimi, ha rallizni akar, és van rá lehetősége akkor hajrá...vagy Schumacher, J.M. Bayle, vagy Jordan....sokan röhögték őket, de ez azért ne legyen korlátozó tényező...a röhögő emberek általában körtetestű keskeny spektrumú emberek..
Csak csinálni kell...ahogy Joachim Nike mondta egy időben