182279
  • Totti5
    Igen, elég jó kis komoly technikai szösszenetek és érdekes cikkek szoktak lenni.
  • b-type
    mint pl én? :)
    Én nem fikázó vagyok, én bojkottálom azt az oldalt mert silánynak tartom, és az én meggyőződésemet meg nem ingatod azzal hogy más is tévedhet nem csak ők...pláne ha véletlenül forrásra is támaszkodik az F1livehu
    ...
    Nem kardoskodom a Motorsportalhu mellett, nem tisztem, de ott már olvastam hasznos infót is vagy az Allianz-s vagy a sima technikai rovatukban.
  • G_ArchAngel #106778
    Nah, hires F1-live fikazok:

F1-live.hu: romlott Kubica allapota
    Motorsportal.hu: romlott Kubica allapota, 2 oras kesessel
    F1-live.hu: a csalad cafol, nem romlott Kubica allapota

Motorsportal, azt mi? Ugyanazt a szart toljak le a torkunkon, csak reggeli helyett ebedre:DDDD
  • Ulvar
    2006 ... Bahrein-ben csak úgy égett a verdája :)
  • nearo
    Fisco azt szépen csinálta^^

Villeneuve volt BMW-s? Nem is emlékszek :O
  • IXEMGabeo
  • G_ArchAngel #106774
  • IXEMGabeo
    szerintem is tehetséges. Főképp, aki ráadásul később is kezdi, mint a többiek ráadásul Ladával a jégen, na az a nem semmi teljesítmény. Semmi gokartos múltja nincs állítólag a Petrovnak, és azért hiába nagy ország Oroszország az autósportokban egyelőre nem bríllroznak pedig a rengeteg Olajvállalat, meg a Gazprom is lehetne potenciális támogató. Bár most Petrov, az, aki mellett még az állam is teljes vállszélességgel áll...
  • G_ArchAngel #106772
    Ertem: Senna bena, a korulmenyek idealisak voltak, szegeny Petrov-ot az ag is huzza, pedig a legtehetsegesebb versenyzo.

Szerencsere mindent meg lehet magyarazni es ehhez mar a nepmeseket sem kell megnezni.

Valami mas esetleg?
    A gyep azert zold, hogy jobban eltudjon rejtozni a teniszlabda?
  • MaSzKa
  • Falcon83
    Gondolom neked meg az tűnt fel, hogy Petrov alig többet volt a boxban mint a pályán, az időjárás sem volt tökéletes, míg Senna meg Heidi ugyanazt a programot futották Boullier elmondása szerint. ;)
  • Totti5
    Nyilván az autót minden nap egyre jobban kiismerik és belövik. Heifeld tegnap szépen dolgozott és csinált egy jó alapot amit Senna valszeg meg is kapott mára. Nem tudok olyan helyzetetet elképzelni hogy ne Neifeld legyen holnap a befutó, mert ugye nem pénzre megy a dolog, hanem tudásra, sebességre. Petrov helyett viszont szívesen látnám Sennát idén, de itt már pénzek forognak így az orosz a befutó.
  • G_ArchAngel #106768
    Az gondolom a nagy fikazasban feltunt, hogy Petrovnal Senna is gyorsabb volt...
  • Totti5
    Miért is? utolsó lett?
  • Falcon83
    Én úgy tudtam, hogy ateszt dönt arról, hogy ki kapja az ülést, azóta már felhomályosítottak, hogy kis sennát beültették egy pr tesztre azért mert sokat fizet. Így már érthető hogy középmezőnyben végzett.
  • bardocz
    Mert ha valamit hipergyors körülmények között fognak használni, akkor azt tesztelni is olyan körülmények között kell.
  • ScarY MAN
    miért kell hipergyorskört futni, ha egyszer tesztelnek valamit?:)
  • Falcon83
    Akkor meg csak gratulálni tudok neki meg a csapatnak. Ilyen baromságokkal veszik el az időt a versenyzőktől, hogy had fusson kis szennya mert úgyis sokat fizet, közben meg lemaradnak a többiektől akik kőkeményen csinálják a tesztprogramot nem ilyen pr tesztekre herdálják el az időt.
  • mcmoha
    "A tesztpilótai feladatomat láttam el a teszten, és nem Robert helyéért harcoltam. A csapat tapasztalt versenyzőt akar, ami érthető. Ezen a teszten arra törekedtem, hogy segítsem a csapat munkáját és megismerkedjek az autóval, hogy ha úgy adódik, be tudjak ugrani az évad közben, Eric (Boullier, a csapat vezetője) ugyanis mindenre fel akar készülni."
  • Falcon83
    Ja biztos, sőt az is biztos hogy megkérték rá hogy ne menjen hasonlóan gyors kört mint Heidfeld nehogy összetörje heidike piciny lelkét. És hogy ezt teljesítette biztos hogy ő kap lehetőséget :DDD xD
  • Máté94
    Gondolom olyan programot kapott ahol nem az időre koncentráltak.
  • Falcon83
    Na bari végzett elől. Kis senna meg ismét bizonyította hogy nem üti meg az f1-es szintet.
  • Ulvar
    Erre azt tudom mondani, hogy ott a GP2, azt is meglehet nézni. Az már jóval közelebb áll ahhoz amit te mondasz.
  • Anders
    ha fele ennyit tudnának mutatni az F-1-es pilóták, akkor már régen a boxban csücsülnének. annyiszor támasztották egymásnak a két kocsit, hogy az f-1 szinten legalább 5 SC-ral, 15 Gyulám-jajgatással és 25 versenybírói ítélettel járt volna.
    szóval a kettőt nem lehet összehasonlítani....
  • shumika
    Jólvanna én csak gyorsan szoktam átfutni hogy van-e benne schumi. Más nem igazán érdekel.
  • Norbi1990
    Képzeld el van 1 csapattársa, és ma ő megy a kocsival
  • Freedom88
    Ha részletesen belemélyedsz a dologba, láthatod, hogy ma Rosberg teszteli a Mercedest.
  • shumika
    Schumacher hol a faxba van?
  • Totti5
    Elvileg eső lesz, szóval nagy változások nem várhatóak.

Barrichello (Williams FW33) 1:19.832 - 84 kör
    Kobayashi (Sauber C30) 1:20.601 - 66 kör
    Alonso (Ferrari F150) 1:21.074 - 72 kör
    Buemi (Toro Rosso STR6) 1:21.213 - 56 kör
    Senna (Renault R31) 1:21.990 - 55 kör
    Vettel (Red Bull RB7) 1:22.222 - 51 kör
    Button (McLaren MP4-26) 1:22.278 - 49 kör
    Rosberg (Mercedes W02) 1:22.773 - 18 kör
    D'Ambrosio (Virgin MVR-02) 1:22.985 - 18 kör
    Di Resta (Force India VJM04) 1:23.111 - 67 kör
    Kovalainen (Lotus T128) 1:24.023 - 35 kör
  • Ulvar
    Na erre ne fogadj hogy egyen autó... kapásból a 2 gyártó Ford és Holden...vannak verdák amelyek tavaly voltak más csapat tulajdonában aki eladta egy 3. csapatnak...stb... nincs nagy különbség, de azért van.
  • Ulvar
    kivettek egy kanyart.......az elején lévő visszafordítót...előtte átvágtak...ennyi...totálisan más pálya. . . :D.
  • Minstrel
    most nem figyeltem pontosan merre voltak az előzések, de amúgy nem a Forma-1-es pályakombinációt használták
  • shumika
    jólvanna XD
  • passatgt
    ha árulnának balkormányos holdent, tuti vennék
  • Totti5
    Egyenautók, persze hogy több előzés van. Ha 3 tized-fél másodperces különbségek lennének az autók közt akkor ott is nehéz lenne.
  • madmanic
    OFF: bátyJa az isten áldjon meg..

akire te gondolsz az a Tamás bátya..

bocs de nagyon baszta a szemem.. a másik kedvencem a külöMben..
  • Ulvar
    Én témánál vagyok, mert én magam is kritizáltam ezeket a pályákat, meg mindenki hogy nem lehet előzni blablablablabla...tavaly is mentek itt és akkor is ezt gondoltam hogy szar, mert alig volt akció. Erre idén 2x 1,5 totál izgalom, és előzések sorozata. Szóval érdemes még egyszer átgondolni, hogy valóban, van e valamennyire köze az új pályáknak az előzések hiányára, vagy totál nincs. Ezen érdemes elgondolkodni.
  • b-type
    Ami Maszka-nál a Bmw, és G-nél Kimi...az Ulvar-nál a V8 ss

Bezzeg a söröm az ablakban, pedig beugróként Heidfeld lenyomta DL Rosa-t mint a szél... :(
    :)
  • IXEMGabeo
    Barrichelloék ezekszerint a gyorsaságra mentek ma? ebből látszik, hogy nem lehet a tesztekből még messzemenő következtetéseket levonni. mindennap másvalaki a leggyorsabb:)
  • Ulvar
    OFF!!!

Szeretném megmutatni azt hogy lehet az új pályákon is előzni (vagyis Abu Dhabiba tuti). És hány millió volt a tegnapi meg a tegnapelőtti futamon... hihetetlen versenyt tudnak mások produkálni ezen a pályán. Ha fele ennyit tudnának mutatni az F1 pilóták már örülnék, és előrelépésnek venném.