FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
A medve nem játék.
nemide való,az F1 már nem élteti
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Renault: Kubica-Glock
McLaren: Hamilton-Rosberg (forrás nincs,németben élõ rokon mondta skypeon,ott valamelyik autós újság írta meg)
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nulla szakmai értékû híroldalakon kismillió kattintást generál egy megfelelõen megfogalmazott fõcím. Itthon pl. emberek egy ilyen oldalon vérre mennek azon, hogy melyik versenyzõ milyen ember. röhej.
Ijesztõ az az indulat ami körvonalazódik.
Más rajongók animált giffeket hoznak létre, vagy képregényt, vagy gyalázkodó oldalakat.
Nagyon alacsony színvonalú a nézõk részvétele a sportban sajnos, messze elmarad a versenyzõk által képviselttõl.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
építeni kell egy olyan kocsit ami jó lesz tele tankkal és a végén is mikor elfogy a muníció!
egyébként az elsõ hátsó szarnyakon menet közben mennyit lehet állítani?
Sok minden volt már mélyponton, és ha nem tartanak ki mellette akkor az az igazi veszély.
...és itt most mélypont sincs, ahogy írtam..talán kicsit összevissza, mert sietve írok, szal a közönségben is van ám hiba.
Mit gondolsz melyik versenysorozat tudná huzamosabb ideig eltartani ezt a tömeget?
Nézzünk egy BTCC-t...remek pályákon, remek versenyzõk remek csatákat vívnak. ...szabadíts rájuk 100milliós nézettséget, és két éven belül elkurvul. :(
A pénz, a piaci érdekek...meg a sok szutyok kinyírja.
Szal a nézõkben is van hiba...és itt nem arról van szó hogy nem szabad szidni, dehogynem..aki cselekszik az felvállalja hogy kifogásolható amit csinál.
De az én felfogásom szerint, ha valami gurul akkor sok minden megengedhetõ, ha viszont elmerül a sárban akkor ott kell maradni és segíteni...különben mitõl mászna ki?
Hidd el gondolkodnak eleget,..nem feltétlen csinálják jól, de egyenlõre még nincs akkora gáz.
Sajnos nem maradhat minden úgy ahogy régen volt, ez [email protected] talán nem is volt más út.
(jó tudom hogy nem tét a fennmaradása az F1-nek csak példa volt )
Isten kíséri utadat :)
Trulli meg nem mosott fogat :D
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Mostanra nagyjabol megismertek a BS karakterisztikajat, tudtak hozza aerodinamikat, fekrendszert tervezni, ismertek a gyengeit, kopasat, tapadasat - innentol minden kuka, 2011-ben az lesz a nyero csapat, aki elobb kiismeri ezeket az abroncsokat...
http://gaborszantai.co.uk/
Maga az autósport, sõt az autózás is nagy változáson fog keresztülmenni, sajnos már nem az a helyzet mint az autósport aranykorában.
Az F1 keményen ott van a frontvonalban, egyrészt mivel a prototipus autósport leginkább figyelemmel kísért zászlóshajója, elvárják 'tõle' hogy képviseljen helyesnek tartott törekvéseket.
Másrészt sebezhetõ helyzetben van, igen, azáltal hogy road course sorozat, nehezen csábítja az egyre inkább elkényelmesedett rajongókat. Mivel egy versenypályán a pálya egy szakaszát látod, kivetítõvel talán jobb a helyzet, de mindenképpen információszegényebb mint a tévé elõtt ülve. Régebben jóval másabb volt, nem volt elterjedve ennyire a tévézés, illetve te a helyszínen te láthattál olyan dolgokat amit a tévén nem...egyszerûen azért mert nem volt ennyire lekövetve minden megmozdulás technikailag.
Most csak a szag és a hang van,...illetve a lehetõség hogy esetleg kapcsolatod legyen egy versenyzõvel. ..egy apró személyes élmény a sok közül:
Én Biaggi drukker vagyok a lila 250cc-s AF-s Aprilia-ja óta, sok sok évvel késõbb, a 125cc-s futam alatt Biaggi átsétált a bokszutcán, én rögtön kiszúrtam bár még civilben volt, és azon csodálkoztam hogy senki más, nagyjából mindenki a kivetítõt nézte. Lerongyoltam és odaüvöltöttem neki (ugye a célegyenesben ilyenkor tök csönd van, kivéve a hangosbeszélõt)...pedig kicsit bizonytalan voltam, hisz elég hülyét csinálok magamból ha mégsem õ :DDD de megvoltam gyõzõdve.
Odafordult és integetett, erre megszólaltak a dudák a nézõtérrõl.
De a szag, és a hang is bitang önmagában.
Na szal a tévénézõk a tévét nézik, és azt az 1 napos élményt akarják megkapni 2 órában+netezés.
Ez lóf@sz (pontosan ez a helyes szó rá).
Szal az F1-nek ezeket, az elényelmesedett, információéhségben...majdhogynem függõségben szenvedõ nézõket kell megtartania, úgy hogy mellette a szponzorokat is kielégítse (egy szponzor sem akar halálesetet kötni a nevéhez,..vagy akár egy falhozcsapást), és persze a résztvevõket is megtartsa és csábítsa.
Muszáj változnia, és az nem feltétlen tetszik....jóval könyebb támadni azt aki cselekszik, hiszen az hibázik.
Ebben egyébként nincs semmi rossz szvsz, amíg el nem lehetetlenítem a cselekvést.
Jelenleg sok botrány jellemzi az F1-t, mert a media rajta van mint kullancs, és az F1-nek szüksége van a médiara ezzel együtt.
Szétszedik a versenyzõt a riporterek...ez egy ilyen bicikli, lehet flegmán leszrni, de akkor a magam fölébe helyezem a többieknek, akik húzzák az evezõt a közös csónakban.
Szal aki elfordul a sporttól...ez egy ilyen bicikli, egy dolog mellett jóval nehezebb kiállni, esetleg jobbá tenni, mint leszrni...és elmenni a szomszédba.
sztem.
A Bridgestone a 2010-es szezon végén elhagyja a királykategóriát. A japán gumiabroncs gyártó cég ma kora reggel hivatalosan is bejelentette, hogy nem kívánja meghosszabbítani szerzõdését az F1-el.
A Bridgestone Motorsport igazgatója, Hiroshi Yasukawa elmondása szerint egy hosszabb döntési folyamat elõzte meg ezt, és az igazgatótanács úgy döntött, hogy átcsoportosítja fõ erõforrásait, és további intenzív innovatív technológiák fejlesztésére és stratégiai termékekre helyezi a hangsúlyt.
A Bridgestone jelenleg a GP2-es sorozat, valamint annak ázsiai verziójának biztosít gumikat, és emellett továbbra is egyetlen szállítóként van jelen a MotoGP-ben. A motoros kategóriában 2011-ig biztosan jelen lesznek.
A Bridgestone köszönetet mondott az összes csapatnak, és rajongónak, valamint tisztelettel adózott a Formula-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone felé.
A japán gyártó 2007 óta az F1 hivatalos gumiszállítója.
Ezzel újabb fontos feladatot kapott Bernie. Gumiszállítót kell találnia. A Goodyear és a Michelin valószínûleg nem tér vissza, így olyan kisebb cég kerülhet elõtérbe, mint például a Kumho.
http://gaborszantai.co.uk/
Egy katlant jóval könnyebb bekamerázni, a mentést megoldani, a nézõknek tálalni mint mondjuk egy Spa-t. A Nascar sorozatban a pályák 10% RC pálya, az F1-ben mind az.
A Nascar esõben katlanban meghal, RC pályán szenved, az F1 drukkernek ez csak egy dolog,...Spa-t ezért (is) kedvelik).
Kemény dolog a nagy vasak versenye,..de jóval könnyebb tálalni a népnek.
...és még valami, soha nem lesz Eau Rouge.
amúgy eszméletlen jó pálya sztem ez az Abbu Dhabi, vagy mi a neve.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Forrás:A5
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Börni mért nem törekszik az újításra ? pl több éjszakai verseny sûrübb versenynaptár. stb
ezekkel szerintem népszerûbb lenne.
Nem a szokásos sablon szövegeket nyomták le.
grat Vettel <#eljen>#eljen>
no mindegy megtudtam a kérdésre a választ köszi. <#eljen>#eljen>
A biztonságra való törekvés természetesen kioltja az izgalmak jó részét...de az én elgondolásom szerint az F1 nem unalmas egy rajongóak max eseménytelen csak így, unalmasként fogalmazódik meg.
A közvetítés az lehet unalmas.
Persze abban is igazad van, hogy a sport szeretete is kiviszi az embereket. De játssz el a gondolattal, ha az F1 csak az USA-ban lenne, meddig lenne olyan népszerû, mint mondjuk Európában. Elég, ha csak az amerikai foci-labdarúgás viszonyát nézed (test-test elleni küzdelem, kemény ütközések).
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
ezt azért nem gondoltam volna.
És ismétlem én nem azt akarom látni hogy a pilótát percekig kezelik a dokik majd helikopterrel viszik el.