FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Trulli elhelyezése a képen a régi Füles újságok képrejtvényeit juttatta eszembe..:)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

a.carkey
Persze. A NASA új Holdprogramjában is aktív szerepet szánnak neki. Õ lesz az elsõ finn a Holdon. Onnan fog nagyokat rászarni a világra és minden más versenyzõre aki nincs a Holdon.

A medve nem játék.

Firerock
nagyon remélem hoyg Raikonnen megy rallizni
nemide való,az F1 már nem élteti

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

lehet,mondom nem biztos forrásból mondtam :) háááát,azért egy Hami-Kimi páros...:)) az biztos,hogy ha ez így lenne jövõre,akkor nagyon állat szezon lenne! a Brawn-ba a címvédõ+egy nagyon tehetséges rosberg,ferrariba alo+massa...mclaren hami-kimi..:D:D és akkor még a red bullról,és a renault-ról nem beszéltünk :DD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Totti5
Rosberg a Brawnba megy, vele cserél helyet Bari. Mekiba csak Kimi mehet vissza:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

végre Rubinho elsõszámú pilóta lesz :) a kis Hülkenberget pedig érdemes lesz figyelni a teszteken,mert jónak tûnik a srác,én több potenciált látok benne,mint Jr.Piquet-ben,vagy Grosjean-ban!
Renault: Kubica-Glock
McLaren: Hamilton-Rosberg (forrás nincs,németben élõ rokon mondta skypeon,ott valamelyik autós újság írta meg)

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Norbi1990
Williams csapatfelállás:
Rubens Barichello
Nico Hülkenberg
(HírTV-n mondták)
Ulvar
Nem sokat tud 1-2 fokot ha jól tudom. A boxban akár többet is fõleg ha szárazról esõre változik a körülmény...de pontosan nem tudom.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

b-type
Nem a drukker érdeke az igaz, de ne is vonja ki magát a felelõsség alól..

Nulla szakmai értékû híroldalakon kismillió kattintást generál egy megfelelõen megfogalmazott fõcím. Itthon pl. emberek egy ilyen oldalon vérre mennek azon, hogy melyik versenyzõ milyen ember. röhej.
Ijesztõ az az indulat ami körvonalazódik.
Más rajongók animált giffeket hoznak létre, vagy képregényt, vagy gyalázkodó oldalakat.
Nagyon alacsony színvonalú a nézõk részvétele a sportban sajnos, messze elmarad a versenyzõk által képviselttõl.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

miért a 2010 es nem a következõ szezont is elölrõl kell kezdeni mert nem tankolhatnak!

építeni kell egy olyan kocsit ami jó lesz tele tankkal és a végén is mikor elfogy a muníció!

egyébként az elsõ hátsó szarnyakon menet közben mennyit lehet állítani?
b-type
De.
Sok minden volt már mélyponton, és ha nem tartanak ki mellette akkor az az igazi veszély.
...és itt most mélypont sincs, ahogy írtam..talán kicsit összevissza, mert sietve írok, szal a közönségben is van ám hiba.
Mit gondolsz melyik versenysorozat tudná huzamosabb ideig eltartani ezt a tömeget?
Nézzünk egy BTCC-t...remek pályákon, remek versenyzõk remek csatákat vívnak. ...szabadíts rájuk 100milliós nézettséget, és két éven belül elkurvul. :(
A pénz, a piaci érdekek...meg a sok szutyok kinyírja.
Szal a nézõkben is van hiba...és itt nem arról van szó hogy nem szabad szidni, dehogynem..aki cselekszik az felvállalja hogy kifogásolható amit csinál.
De az én felfogásom szerint, ha valami gurul akkor sok minden megengedhetõ, ha viszont elmerül a sárban akkor ott kell maradni és segíteni...különben mitõl mászna ki?
Hidd el gondolkodnak eleget,..nem feltétlen csinálják jól, de egyenlõre még nincs akkora gáz.
Sajnos nem maradhat minden úgy ahogy régen volt, ez [email protected] talán nem is volt más út.

Például sokan fordulnakteljesen mássport felé pl labda játékok. Vagy más technikai sporthoz. Szóval értem én amit mondasz de nem a drukker érdeke a fennmaradás hanem a sporté.

(jó tudom hogy nem tét a fennmaradása az F1-nek csak példa volt )

Isten kíséri utadat :)

Jó ezt értem de ha 1szer kezd unalmas lenni és az ember talál jobbat akkor azt hiszem nem a drukkernek kell ezen elgondolkodni . Nem ?

nearo
Alo és Hami is valami mást néz :)
Trulli meg nem mosott fogat :D

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
Trullinak mindenki hagy távolságot :D (Jobbra Balra)
Punker
lehet így a 2011-es év izgi lesz :D

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Az, most majd jon egy kevesbe tapasztalt szallito, jonnek majd az ujabb gondok, defektek..., minden kezdodik elolrol...
Mostanra nagyjabol megismertek a BS karakterisztikajat, tudtak hozza aerodinamikat, fekrendszert tervezni, ismertek a gyengeit, kopasat, tapadasat - innentol minden kuka, 2011-ben az lesz a nyero csapat, aki elobb kiismeri ezeket az abroncsokat...

http://gaborszantai.co.uk/

Punker
na ez durva

b-type
Nézd, sok olyan nézõ, vagy drukker van aki elégedetlen...többek elégedetlenségén nem is lehet segíteni, mivel hagyták kicsit eluralkodni magukon. Helyén kell kezelni a dolgokat szvsz.

Maga az autósport, sõt az autózás is nagy változáson fog keresztülmenni, sajnos már nem az a helyzet mint az autósport aranykorában.
Az F1 keményen ott van a frontvonalban, egyrészt mivel a prototipus autósport leginkább figyelemmel kísért zászlóshajója, elvárják 'tõle' hogy képviseljen helyesnek tartott törekvéseket.
Másrészt sebezhetõ helyzetben van, igen, azáltal hogy road course sorozat, nehezen csábítja az egyre inkább elkényelmesedett rajongókat. Mivel egy versenypályán a pálya egy szakaszát látod, kivetítõvel talán jobb a helyzet, de mindenképpen információszegényebb mint a tévé elõtt ülve. Régebben jóval másabb volt, nem volt elterjedve ennyire a tévézés, illetve te a helyszínen te láthattál olyan dolgokat amit a tévén nem...egyszerûen azért mert nem volt ennyire lekövetve minden megmozdulás technikailag.
Most csak a szag és a hang van,...illetve a lehetõség hogy esetleg kapcsolatod legyen egy versenyzõvel. ..egy apró személyes élmény a sok közül:
Én Biaggi drukker vagyok a lila 250cc-s AF-s Aprilia-ja óta, sok sok évvel késõbb, a 125cc-s futam alatt Biaggi átsétált a bokszutcán, én rögtön kiszúrtam bár még civilben volt, és azon csodálkoztam hogy senki más, nagyjából mindenki a kivetítõt nézte. Lerongyoltam és odaüvöltöttem neki (ugye a célegyenesben ilyenkor tök csönd van, kivéve a hangosbeszélõt)...pedig kicsit bizonytalan voltam, hisz elég hülyét csinálok magamból ha mégsem õ :DDD de megvoltam gyõzõdve.
Odafordult és integetett, erre megszólaltak a dudák a nézõtérrõl.

De a szag, és a hang is bitang önmagában.
Na szal a tévénézõk a tévét nézik, és azt az 1 napos élményt akarják megkapni 2 órában+netezés.
Ez lóf@sz (pontosan ez a helyes szó rá).
Szal az F1-nek ezeket, az elényelmesedett, információéhségben...majdhogynem függõségben szenvedõ nézõket kell megtartania, úgy hogy mellette a szponzorokat is kielégítse (egy szponzor sem akar halálesetet kötni a nevéhez,..vagy akár egy falhozcsapást), és persze a résztvevõket is megtartsa és csábítsa.
Muszáj változnia, és az nem feltétlen tetszik....jóval könyebb támadni azt aki cselekszik, hiszen az hibázik.
Ebben egyébként nincs semmi rossz szvsz, amíg el nem lehetetlenítem a cselekvést.
Jelenleg sok botrány jellemzi az F1-t, mert a media rajta van mint kullancs, és az F1-nek szüksége van a médiara ezzel együtt.
Szétszedik a versenyzõt a riporterek...ez egy ilyen bicikli, lehet flegmán leszrni, de akkor a magam fölébe helyezem a többieknek, akik húzzák az evezõt a közös csónakban.
Szal aki elfordul a sporttól...ez egy ilyen bicikli, egy dolog mellett jóval nehezebb kiállni, esetleg jobbá tenni, mint leszrni...és elmenni a szomszédba.

sztem.

A Formula-1 hivatalos gumiszállítója ma kora reggel hivatalos közleményben tudatta, hogy nem hosszabbítja meg jövõ év végén lejáró szerzõdését.

A Bridgestone a 2010-es szezon végén elhagyja a királykategóriát. A japán gumiabroncs gyártó cég ma kora reggel hivatalosan is bejelentette, hogy nem kívánja meghosszabbítani szerzõdését az F1-el.

A Bridgestone Motorsport igazgatója, Hiroshi Yasukawa elmondása szerint egy hosszabb döntési folyamat elõzte meg ezt, és az igazgatótanács úgy döntött, hogy átcsoportosítja fõ erõforrásait, és további intenzív innovatív technológiák fejlesztésére és stratégiai termékekre helyezi a hangsúlyt.

A Bridgestone jelenleg a GP2-es sorozat, valamint annak ázsiai verziójának biztosít gumikat, és emellett továbbra is egyetlen szállítóként van jelen a MotoGP-ben. A motoros kategóriában 2011-ig biztosan jelen lesznek.

A Bridgestone köszönetet mondott az összes csapatnak, és rajongónak, valamint tisztelettel adózott a Formula-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone felé.

A japán gyártó 2007 óta az F1 hivatalos gumiszállítója.

Ezzel újabb fontos feladatot kapott Bernie. Gumiszállítót kell találnia. A Goodyear és a Michelin valószínûleg nem tér vissza, így olyan kisebb cég kerülhet elõtérbe, mint például a Kumho.

http://gaborszantai.co.uk/

RC alatt a "rendes" nem ovál pályát érted ?

Ez igaz de ha a nagy rajongó tábor 1 része ezt megunja és más sporthoz pártol akkor meg nézhetnek. Gondolom a népszerûség miatt van ennyí pénz benne.

b-type
A Nascar és az F1 nagyon különbözõ sorozat, felfogásban is és technikában is.

Egy katlant jóval könnyebb bekamerázni, a mentést megoldani, a nézõknek tálalni mint mondjuk egy Spa-t. A Nascar sorozatban a pályák 10% RC pálya, az F1-ben mind az.
A Nascar esõben katlanban meghal, RC pályán szenved, az F1 drukkernek ez csak egy dolog,...Spa-t ezért (is) kedvelik).

Kemény dolog a nagy vasak versenye,..de jóval könnyebb tálalni a népnek.
...és még valami, soha nem lesz Eau Rouge.

A Ferrarinal kikoltozott az egesz gyar, meg a soprogetok is..?! 4 sorban allnak, alig fernek el.... LOL...

Totti5
Kova:)))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Legend Killer
jók a csajok RedBullnál elõl!<#eljen><#puszi><#love11><#hawaii>

amúgy eszméletlen jó pálya sztem ez az Abbu Dhabi, vagy mi a neve.

<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ulvar
Jajj Buemi, milyen sármos vagy ecsém..nem is nézett a kamerába.

Forrás:A5

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Lehet, hogy többet érne, ha elmenne nyugdíjba.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Black Ghost
Börni törekedjen arra hogy két kézzel tudja fogni a járókeretet.
Valamit tényleg tenni kellene, mert hosszú távon egy ilyen idény, mint az idei nem tesz jót a F1-nek. Viszont szerintem elég nehéz megtalálni a helyes utat. Például az év elején mindenki azt hitte, hogy milyen jó lesz az új kasztni, kevesebb turbulencia, így a versenyzõk közelebb kerülhetnek egymáshoz --> több elõzés. Ez tartott a második versenyig. Kemény úgy belenyúlni a sportágba, hogy az Forma1 megmaradjon a hagyományoknál, mégis izgalmasabb legyen.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

"i. Sokszor azt veszem észre, hogy már nem is a futamot nézem, hanem egy másik adót. Remélem a jövõ évi F1 izgalmasabb és jobb lesz."

Börni mért nem törekszik az újításra ? pl több éjszakai verseny sûrübb versenynaptár. stb

ezekkel szerintem népszerûbb lenne.

desigo
Végén a nyilatkozó szobában egész jó hangulat volt.
Nem a szokásos sablon szövegeket nyomták le.
grat Vettel <#eljen>
NASCAR-ba is törekednek a biztonságrq. De ott pl nem megy az élvezet rovására. Tudja a rajongó hogy a verswnyzõ mer merészebb lenni és a lábán száll ki a kocsiból.

no mindegy megtudtam a kérdésre a választ köszi. <#eljen>

Norbi1990
Igen, ott nincsen olyan sok idióta megszakítás mint az Amerikai Footballba.
Lehet vitatkozni melyik a durvább. Rögbiben csak a labdát birtokló játékost lehet támadni, azt is csak fogással. Amerikai fociban az ütközések is megengedettek, ráadásul bárkit támadhatsz. Az igaz, hogy az amerikaiak sok sportot az európaiaktól, angoloktól nettek át, de a szabályokat úgy alakították, hogy keményebb legyen a játék.

b-type
Nem lehet mindent megmagyarázni...lehetne mondani hogy a brutál rövid féktávok miatt, a brutál kigyorsok miatt, illetve a gyorsaság miatt.

A biztonságra való törekvés természetesen kioltja az izgalmak jó részét...de az én elgondolásom szerint az F1 nem unalmas egy rajongóak max eseménytelen csak így, unalmasként fogalmazódik meg.
A közvetítés az lehet unalmas.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Európai rögbi durvább mint az NFL, nincs annyi biztonsági cucc, elég sok vér folyik Angol rögbiben. Minden ami Amcsi annak az õse az Angol (golf, baseball, NFL, stb...).

Nem azt mondom, hogy mindenki aki kimegy a versenyre, ezt szeretné látni, de sajnos ez nem az én véleményem. Már nem emlékszem, hol olvastam, de hozzáértõ emberek írták, amely közvélemény-kutatásra is alapult.
Persze abban is igazad van, hogy a sport szeretete is kiviszi az embereket. De játssz el a gondolattal, ha az F1 csak az USA-ban lenne, meddig lenne olyan népszerû, mint mondjuk Európában. Elég, ha csak az amerikai foci-labdarúgás viszonyát nézed (test-test elleni küzdelem, kemény ütközések).

Nem kimondottan a pilótákra gondoltam, az egész cirkuszra ami a versenyeket felvezeti és övezi. De szvsz ott kellene élni, hogy átérezni lehessen az ilyen eseményeket.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Ulvar
Õõõõ...idén elsõ 4 a bajnokság legvégén nem is volt Amcsi...Dario, Dixon, Briscoe, Castroneves. Angol, Ausztrál, Ausztrál, Brazil...és utána jön Danica Patrick aki Amcsi...ez nem hiszem hogy hazafiság hogy nézõk ki mennek Indy500ra, ez szeretet a sport iránt. Indianapolis az autósport egyik mekkája. Utána jön Le Mans.

Na jó ez pl. rossz példa. Indy az más: USAMonaco. GSTE - ennek is van egy bizonyos kellemesen hátborzongató hatása. Meg talán a nagy hazafiaskodás egy viszonylag új de hatalmas államban(de ez már inkább politika és reklámbiznisz).

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

"Azért ujjong felállva a közönség, mert a nagy részük azért megy ki a versenyre, hogy balesetet, vért lásson"

ezt azért nem gondoltam volna.

Természetesen én sem csak azért nézem de 1-2 akció nem árt.

És ismétlem én nem azt akarom látni hogy a pilótát percekig kezelik a dokik majd helikopterrel viszik el.

Ulvar
Biztos vagy te ebben???

http://www.youtube.com/v/XzsT7vXb8Bw

Azért ujjong felállva a közönség, mert a nagy részük azért megy ki a versenyre, hogy balesetet, vért lásson. A történelemben erre elég sok példa volt, vegyük csak a rómaiakat. Nem véletlenül voltak annyira népszerûek a gladiátor játékok. Vagy ott vannak a középkori nyilvános kivégzések. Én nem azért nézem az autósportot, hogy balesetet lássak, igaz a Forma-1 az utóbbi években kezd egyre jobban érdektelenné válni. Sokszor azt veszem észre, hogy már nem is a futamot nézem, hanem egy másik adót. Remélem a jövõ évi F1 izgalmasabb és jobb lesz.

ScarY MAN
nincs valami összefoglaló videó a versenyrõl?:)
kicsit lemaradtam :)

...