FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a futam is "jó" volt, persze a többi ultraszar-übergagyihoz képest. De legalább ismét sejtették, hogy elõzni is tudnának, ha nem minden autó tök egyforma lenne és szinte csak nüanszok döntenének.
Talán, még is csak jobb lenne, ha nem a költségeket faragnák le, hanem engednének mindent, mert ilyen unalmas évet - annak ellenére, hogy több csapat fogott ki egy-egy hétvégén jó napot (értsd: gyõzött), mint átlagban - még egyet nem lenne jó látni.
De Kobajasival új hullám elõszele köszöntött be. Remélem, nem a kamikaze lesz az, hanem valami friss, hûs, japán fuvallat! :D
A medve nem játék.
Nos az volt kb 15 perc izgalom.
Isten kíséri utadat :)
A NASCAR-ba pl felállva ujjong ilyenkor a közönség.
Nem mondom hogy törjék halomra 1 mást de hogy vonatoznak másfél órát.....
No meg sztem kevés a verseny is.
mennyí van ? 17 ?
vegyuk azt h menetkozben autoban felhivnak h elmondjak neked mit kell hozni a boltbol:D
ferfikent lehet h mindent megjegyzel de kozben tomegkarambolt csinalsz:D, nokent meg maximum kifelejted a vasarlolistarol a tejet.
Sarkalatos pelda de igy lehet erzekeltetni a kulonbseget:D
Es ezek a dolgok ugy mukodnek h altalba nem lesz komolyabb baja a pilotaknak szal tok jo.
De azert nem csak errol kell h szoljon: en pl birom a belso kamos felveteleket, az autok hangjat stb.
Ha izgalomra vagyok akkor megnezek vmi Szegal Istvan filmet es annyi:D
melyik a jobb?
http://gaborszantai.co.uk/
Sztem a noknek egyebkent jobban menne az ilyesmi, ok tobb dologra is tudnak figyelni:)erdekes h altalaba ferfi szinkrontolmacsok vannak
Fettike meg kicsit keves ide, persze nagyszeru pilota lesz, amint elozni is megtanul, egyelore Massa szintjen tart, ami nem rossz:)
Nos lehet semlegesen is nézni én PL a NASCAR-ba se szurkolok senkinek de magáért a Sprint-ért megõrülök :)
1-2 rázósabb jelenet meg más autósportba meg minden furamon van és nem csak hébe hóba kuriózumként.
Amúgy köszi :)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
pedig mindegyiküknél rettenetesebb...."
Ez számomra annyira érthetetlen.Ki az az ember?Kinek a kije?El nem hiszem, hogy nincs egy normális szinkrontolmács kis hazánkban.<#falbav>#falbav>
Esetleg talán a Várhegyi Ferencet meg az ifj. Knézy-t be lehetne rakni, Várhegyit hallottam már a hungaroring hangosbeszélõjén közvetíteni.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
artikulációjuk rettenetes, a hangjukat pedig egy idõ után rossz hallgatni.
A végén pedig a dobogós helezettekkel készített interjú narrátora
pedig mindegyiküknél rettenetesebb....
Jövõre összeszedhetne a retekkub egy rátermettebb kommentátor csapatot
a nagy sportcsatornák dolgozói közül mert ezek már nem hiányoznának
jövõre senkinek sem szeréntem!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
1,2 km nem eleg arra h jelentos tempo kulonbseget szedjen ossze vki. regebben mintha jobban mukodtek volna azok a franya szelarnyekok.
Gyulamek meg 1 evad alatt nem tudtak rajonni h az egy kiallasos tankolas az nem olyan egyszeru buli. Bennem fel sem merult h kobayasi megtankolt autoval 1 masodpercnel kevesebbet fog kapni koronkent egy ilyen hosszu kanyargos palyan.
ez az ev visszaeses volt az elozokhoz kepest...nah de majd jovore.
Normális hangnemben kérdezek tehát ilyen választ is kérek.
Valaki leírná hogy mi olyan áldott jó a F1-be ? Csak azért kérdem mert állítólag a fél világ ezt imádja.
Akció kevés van, baleset vagy kicsúszás szintén (nem mintha csak ezért nézné az emberde pl 1 NASCAR futamot is izgalmasabbá tesz 1-2 röppen tyû. ) Javarészt 1más után vonatoznak a kocsik. 1-re több embernél hallom hogy csak úgy mint én bealszanak a versenyeken.
Szóval komolyan érdekel írja már meg valaki mitõl ez a varázs fõleg EU-ba ahol szinte más autósportot nem is hajlandó nézni a többség.
Hamit nagyon sajnálom mert önhibáján kívül esett ki.
Kobayashi itt a helyed jövõre!
Találkozunk jövõre!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Saor Alba
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Lesmarolod a nodet es lelonek a helyszinen ezek a kozepkorban ragadt tevedugok. Fantastic.
Saor Alba
Saor Alba
majdnem agyvérzést kaptam.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
#88802: <#hehe>#hehe> Mar reg megkoveztek oket.
Btw: Vettel <#taps>#taps>
Saor Alba
A medve nem játék.
Jó volt a Red Bull, megérdemli a gyõzelmet Vettel! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Kobayashi 6. lett! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Egyébként az év talán legunalmasabb versenye vlot,
sötétedés ide, Abu-Dhabi oda ... <#levele>#levele><#levele>#levele><#szomoru1>#szomoru1>
A medve nem játék.
de legalább a pofavizitnek megfelel a helyszín..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
SzocsA: Nem az utolérés szokott gond lenni, hanem az elõzés
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10