FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
...hmm...szánalmas az F1.
végig gondolok az utóbbi pár éven és elkap a hányinger. remélem sikerül romba dönteni, nagyon jó úton halad.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

a.carkey
Kobayashi. Egyértelmû. Ráadásul a kedvenc csapatomhoz igazol(hat).

De még reménykedek Bruno Sennaban is.

A medve nem játék.

a.carkey
"Ugye Massa jobb volt tavaly, és idén is amíg pályán volt.
tehát azért kellett volna elküldeni õt, aki jobban szerepelt és ötödannyiba került mint Kimi, mert a rugóval fejbevert Kimi-t megsajnálják??
Sokkal többe került, és nem hozott annyi pontot."

Muhahaha! Nem hozott annyi pontot? VB címet nyert ...

Bakker, bírom amikor valaki egy jól sikerült év kapcsán állít fel elméleteket (nyolcból egy év, fantasztikus!). Ráadásul egy olyan emberre, aki

1. qurvára nem biztos, hogy hosszú távon tud majd F1es autót vezetni (értsd: sérült, + ls. Schumacher esete, aki ugye nem tudott visszatérni - bár ott azért az égésre való esély is tényezõ volt, mert teszt nélkül kb. Fisco szintje - 3 hely jöhetett volna össze ...)
2. tavaly elveszítette a VB címet még úgy is, hogy Hamiltontól pontokat vettek el a lerosszabb pillanatokban, õ meg még büntik tekintetében is kivételezett volt (de még így sem tudott VB címet nyerni ...)
3. jövõ év végéig szól az õ szerzõdése is

De tudod mit? Massa tökéletes lesz a Ferrari No2 pilótájának.
Egy olyan Ferrariról beszélünk, ami idén is megmutatta, hogy mennyire rossz a fogyasztása, mekkora semmilyen csapat, lelki és egyéb téren, és jövõre, amikor NEM LEHET MAJD TANKOLNI, nos, akkor nyilván az élbolyban végez majd csak azért, mert Alonso is ott van ...

A medve nem játék.

b-type
majd a jövõ idény megválaszolja 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A legnagyobb baj, hogy Schumacher utan csak Alonso, Kimi es Hamilton nevezheto igazi versenyzonek.
Button VB szinten, de hany embert erdekelt ez? Angliaban sem sokat. Massa? Vettel? Rosberg? Egyelore zero teljesitmeny, nulla egyeniseg - persze fejlodhetnek, de mint pilotak unalmasak es sotlanok. Vettel es Massa csak pole-bol tud nyerni, Rosberg meg elfarad a futam masodik felere es visszaesik...

Ebben a mezonyben uj kedvencet valasztani lehetetlen. Hamiltont eddig is birtam, Alonsot ezutan sem fogom. Talan Rosberg kezd majd valamit a Mercedes-szel. Vagy Kobayashi?

http://gaborszantai.co.uk/

Nem, hozott egy egyeni VB cimet, es az F1 rajongok kozel 40%-at, azaz k*rva sok penzt a Ferrarinak ajandektargyak eladasabol. Ez az amire Massa soha nem lesz kepes.

b-type
Miért nem?
Ugye Massa jobb volt tavaly, és idén is amíg pályán volt.
tehát azért kellett volna elküldeni õt, aki jobban szerepelt és ötödannyiba került mint Kimi, mert a rugóval fejbevert Kimi-t megsajnálják??
Sokkal többe került, és nem hozott annyi pontot.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Soha nem irtam valotlant Alonsorol, csak durvabb stulisban talaltam azt, amit masok is tudtak, akik hireket olvasnak...

a.carkey
Ez kb. úgy igaz, hogy:

Ha Kimit találja el a rugó/csavar/egyéb, akkor nem Kimit küldik el.

A medve nem játék.

BaliBoy
<#integet2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

desigo
kár érte :/
remélem még látni fogjuk az F1 ben
Kit--Kat
Itt neked vannak félresiklott látszataid, amivel nem tudsz elszámolni.
Pápá!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Sztem meg el kellene filóznod azon, hogy talán vitázhatnál a másik emberrel is, nem csak a magad által vetített képpel.
jó éjt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Pedig volt olyan szintû pletyka errõl ami meg is jelent, mint a 20 milliós ár amin azóta is csámcsogtok.

Figy ha megértetted és felfogtad mit írtam le az elõzõben és te az elmúlt évek után is azt mondod "volt helye", veled van a baj.

Én látok, de mind1, te valamiért abban a színben akarod feltüntetni Kimit mint egy szürke eminenciás aki elvezetgetett és bemákolt pár futamot.

Nos ez szánalmas a részedrõl.

én G_Archangel-nél sem bírtam amikor ALonsorol olyan becsmérlõ dolgokat írt, mert egyszerûen valótlanok voltak.

Mert tény, hogy a jellemével vannak bajok, de egy piszok jó pilóta akinek a tudását nem lehet elvitatni.
Ha nekem sikerült elismerni az ellenfeleket és neked nem, akkor veled van a baj, elvégre a ma Forma1 3 nagy csillagának mindenki kimi, Alonsot és Hamiltont tartja.

De végül is mindenki azt hihet persze amit akar, te is, csak nekem valahol még is fáj, hogy a kedvencemet ilyen igazságtalanul lehúzzák, mintha 2008-ról szóla a pályafutása, és te ezt csináldo, közben meg mosod kezeid, hogy nem neked nincs vele semmi bajod.

Ha nem jöttél volna rá, tudat alatt tuti van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Nem, nincs bennem ellenszenv.
De én nem vagyok Kimi drukker, példának okáért én nem tudom azt gondolni hogy nyilván Massa-t küldték volna el, ha nem találja el a rugó.
Nem is látok okot arra hogy miért.
Szal nyilván több dolgot másként látunk.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Ne haragudj, de akinek egy minimális objektivitása van, az belátja, hogy az elmúlt 8 évet Schumi kiválásával Kimi és Alonso tartotta fent és ehhez érkezett meg Hamilton.
Alonsorol és Kimirõl szólt ez az F1, õk voltak az új generáció akiketõl várták, hogy Schumi örökébe lépjenek és te is tudod, hogy nem Kimin múlott, hogy csak egyszeres VB-ként kell visszavonulnia.
Mindesetre az eredményei így is Alonso mellett a legkiemelkedõbbek ebbõl a mezõnybõl, ráadásul több Forma1-es rekordot is tart.

Azt, hogy elfelejtesz, olyan futamokat mint 2004 Spa, vagy 2005 Japán az a te dolgod, (mellesleg akármennyire jó pilóta Hamilton õ még ilyenféleképpen nem bizonyított), ez csak téged minõsít, attól ezek megtörténtek és ezek miatt is lett ilyen közkedvelt és széles körben elismert pilóta.

Szóval, ha ilyen alapvetõ dolgokat semmisnek veszel, akkor igen is van bennend ellenszenv.

Én soha nem tudnék így nyilatkozni Alonsorol, vagy Hamiltonról, mert amellett, hogy nem kedvelem különösebben õket, tudom mit tettek le a Forma1-ben és mennyit érnek.

b-type
Nincs ellenszenv, általánosságban egyszerûen nem fog meg..
Hamilton-nak én sem szerettem volna ha behúzza a VB-t újoncként, pedig már akkor régen neki drukoltam.

Kit--Kat
Úgy ment el nyaralni most, hogy jövõre a Forma-1ben folytatja, a blogjából ez jött le, szeretet volna jövõre is versenyezni.

Az, hogy így jött ki, az majd kiderül, hogy mi az oka.

Annyira leszarja már a versenyzést, hogy úgytûnik jövõre Rallyzni fog és a LeMansban is indul, szerintem ez a motiválatlanság és a flegmaság jele.

Amúgy sosem értettem azokat akik kétségbe vonták kimi tehetségét, és még azt sem lehet rád mondani, hogy tavaly kezdted nézni a Forma-1et.

Csak nem 2007 óta van ez a nagy ellenszenv amikor beleköpött Hamilton ûber elsõ évébe?😊

Mert csak egy elvakult anti mond ilyet, hogy " helye azért lenne a mezõnyben"....

b-type
Nekem nem oszt nem szoroz, bár meglepõdni eléggé meglepõdtem amikor meghallottam.
Mindenképpen helye lenne a mezõnyben, de ha csak a McLaren-nel tárgyalt akkor az elég ultimátum jellegû, mert ott csak egy ülés van.
Márpedig oda a McLaren választ versenyzõt.

A rally-ban érjen el sikereket, ha az az igazi vágya.

Kit--Kat
Jól van, akkor a toyota kivonulása is Kimi lelkén szárad (bár elég nevetsége).

Akkor most dõlj hátra, mert egy tehetségtelen papír VB-vel kevesebb van a mezõnyben.

És még attól sem kell félni, hogy a nagy mázlijával ami a vezetõi tudásán felül kerekedik általában, odaérne az elejére jövõre.

Ezt a te napod😉

Kimi esete pofonegyszeru:

kihagy egy evet:
Ferrari - 17M
Citroen WRC - 12 M (Loeb fizetesenek duplajat igertek)

marad F1-ben:
Ferrari - 10M
McLaren - 5M

jovore keres 30M-t, szvsz nem kicsit ertem meg a donteset 😊

b-type
Én nem tartom Kimi-t hû de nagy verssenyzõnek ezt tudod. 😊
De a Toyota-nál még nem versenyzett világbajnok...és bazz ajánlatot tettek neki, ebbõl nyilvánvaló hogy maradtak volna.

Kit--Kat
Na most érdekes, hogy Te aki nem igazán ismered el Kimit, azt akarod nekem bizonygatni, hogy Kimi akkora pilóta, hogy a világ 1. számú autógyártó cégének a verseny részlege függjön az õ kénye kedvétõl.

Ezt magyarázd meg nekem kérlek!

Kit--Kat
LeMasn-t behúzhatná jövõre a Peugeot-nak.

b-type
Amennyiben tényleg kihagyják Räikkönen-t az F1-bõl, akkor ez ennyi volt neki sztem.
Remélem a rally-ban összejön valami.
Sanszos hogy lenne helye a Red Bull-ban 2011-ben, de a Red Bull nem biztos hogy versenyképes lesz a cosworth-l.

Kit--Kat
Azért ne becsüld túl Kimit, te elhiszed, hogy csak rajtamúlott ezerakárhány ember és több milliárd forint sorsa?

Kétlem, hogy csak kimi kedvéért maradt volna a Toyota.

allock
2006 óta az egész F1 egy nagy rakás .... 😊
szabályok úgyszintén x)

#hhwnd

hát a ferráris mizéria ráragadt kimire is!

szerintem jövõre ugyan úgy folytatja a ferrari ahol abbahagyták, nem lesznek bent a top csapatok között!

2006 óta szétesik a csapat és egyre mélyebbre kerül.
alonso nem fogja megváltani a világot!
ki kéne tenni a vezetõket azt a két fasz olaszt, nem ért semmihez ugye a 80 as évek elején is elkezdték olaszosítani az istállót meg is lett az eredménye.
csak azt nem értem akkor miért nem olasz pilótát választottak massa mellé!
Kit--Kat
A Ferraritól a szponzor és Domenicali miatt lett kitéve.
Nyilván Massa lett volna, ha nem trafálja el a rugó, de így õt érinthetetlen maradt.
Lett volna még egy éve és pofátlanul kitették.

A McLarennél meg a kitétlei mellett szinteé a szponzor szólt közbe mert õ 2 brittet akart.

És a kongó Hungaroringet ne hatásvadászatként írtam, te voltál kint mostanában?
Hát idén meggyõzõ volt, kikbõl állt a drukkerek nagyrésze, Finnekbõl és egyéb Kimi szimpatizánsokból.
Jó iédeig Häkkinen s Schumacher tartotta el a Hungaroringet, Schumi visszavonulása óta Kimi, és most ki fogja?!

Totti5
Ferraritól kitették mert nem volt vele elégedett a csapat és õ sem érezte magáénak, persze mondhatod hogy nem de valami ilyesmi volt a háttérben és még Kimi is elszólogatta magát. Azt hogy arról szólt az elmúlt hónap hogy Kimiéknek mi nem tetszik és mit akarnak, az meg vicces, mert ismétlem magamat hogy a Mekinek különösebb kép nincs olyan nagy szüksége Kimire, hisz ott van Hamilton és nekik bõven megflelne egy Heifeld aki megbízhatóan ott lenne Hami közelében, ami nagyon fontos a konstruktõri szempontól amit Kova miatt szépen elbuktak, mert erre egyik évben sem volt képest, sõt aki arra járt mind megverte simán.

Amúgy én reménykedtem egy Mekis Kimi szerzõdésbe mert szerettem volna ujra ott látni, de ha nem hát nem, és kár ezt ráfogni a szponzorokra, mekire, mert ebben ugyan úgy ludas Kimi és a menedzsere is, de ha nagyon akart volna versenyezni akkor valszeg megállapodnak, vagy keres más csapatot, mondjuk elfogadta volna a Toyotánál és akkor valszeg nem vonulnak ki, vaqgy ott van még a Rönó egyik ülése... Kimiék maguk alatt vágták fát, sajnos ez van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kit--Kat
Nekem ez sokk, és szállj már le errõl a pézes baromságról ugyanabból a sajtóból ahonnan vetted a 30 akárhány millás Kimi igényt, vagy nem tudom mennyire gondolsz éppen, már hete óta az folyik, hogy 4-8 milliós pénzrõl van szó és arról megegyeztek, és máson megy a vita.

Én úgy gondolom errõl a helyzetrõl nagyban tehet a Ferrari, a Santander a Vodafone és persze maga Kimi is, mert nyilván voltak olyan követelései PR, Rally ami nem tetszett.

De ettõl még amit írtam tartom, vagy szerinted nem így lesz?!

AMúgy meg ne játszd meg amgad, te is drámáznál, ha Hamiltonnak, vagy Alonsonak kéne így megalázva visszavonulnia, nem tudom épp ki a kedvenced, bocs.

Totti5
Nem kell drámázni... azt hogy nem tudtak megegyezni az a tökfej Kimin és a menedszerén is múlott, mert ha a munkáltató nem kívánja finanszírozni azt amit õk akarnak és nem hajlandóak egyességet kötni, akkor ez van cumi, mert elsõsorban NEKIK kell alkalmazkodni, és nekik van szükségük az ülésre, nem pedig a Mekinek rájuk, hisz ott van Hamilton, aki mellé elég egy stabil 2. számú pilóta. Amúgy nem is értem miért a pénz lebeg a szemük elõtt elsõsorban ( vagy az ilyen olyan kikötések ), amikor a Meki egy nyerõ autó. Nagyon jobbat nem talált volna.

Azért nem kell a kardokba dõlni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kit--Kat
Hát ez no comment...

Szépek lesznek az üres lelátók, de fõleg a Hungaroringi kongó stadion rész lesz siralmas.

Köszönjük szponzorok, megnyugtató, hogy a sporté a fõszerep...

Kit--Kat
<#alien>
Neem had higgye az, hogy valaki osztja a véleményét😉

Magic Boy
A smillie lemaradt.<#hehe>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Igy van, hallgassss Kit-re, O tudja...<#nyes><#ravasz1>

Kit--Kat
Rosszul látod, Schumacher után Massa Kimit is tönkreverve megalázva visszavonulásra kényszerítette.

Mindem látod be, hogy õ uralja a Forma-1et?

a.carkey
Egyelõre Massa gokartban és régiferrariban faszagyerek. Ha majd végig bír majd egy versenytávot egy - jópár - koponyamûtéttel a háta mögött, na akkor örülhetsz! Ennyit a "biztos állásról" (ami ugye 2010 után már nem is olyan biztos ...).

Megjegyzem, már az is szép, hogy Kimi munka nélkül IS kap fizut. Eddig erre csak Hakkinen volt képes az elmúlt 20 évben (1993) ...

"De egy biztos, elimeresre melto az az iv, ahogy egy kis senkibol, aztan tesztpilotabol felkuzdotte magat egy Ferrari bajnok eselyes versenyzojeve"

Miért? Talán Kimi topcsapatban kezdte?! Ugyanabban amiben Massa. Kimi se puff beleült a Ferrariba (és nyert bajnokságot), hanem szépen szopott a McLarennel, kapott második helyet a sorstól, majd elment a Ferrarihoz, a helyére meg beleült a 3. extra klasszis és kikapott a tök újonc Hamiltontól. Ennyit arról, hogy egy klasszis is simán kikaphat bárkitõl.

Aztán azért megjegyezném azt is, hogy ha nem Massa, hanem Kimi fejébe áll bele a csavar, akkor Massa repült volna, ugyanis ugyanúgy nem küldhette volna el Kimit a Ferrari (mert bár érzéketlen bunkó, így méginkább annak látszódott volna), mint ahogy nem küldhette el Massát, pedig egy Alonso-Raikkonen páros ezerszer piacképesebb lett volna - ha már szponzorok irányítják ezt a szart -, mint most egy Alonso-Massa kettõs.

Egyébként a jelenlegi helyzet keményen hasonlít a Prost-Mansell párosra. 1991-ben Prost - egy elveszítet VB után - maradt a VB 2. Ferrarinál, míg Mansell váltott - elküldték - és jött a helyére a szupertehetségesnek mondott Alesi. A végén Mansell járt jobban, mert az elkövetkezendõ évek topcsapatához szerzõdött, ahol végre tényleg bajnok lett. Aztán abbahagyta és idõvel - és egy Cartgyõzelemmel a háta mögött - visszajött levezetni a F1be egy-két verseny erejéig.

Ha Kimi - teszem azt - a Brawnhoz (Mercedes) szerzõdne, akkor talán élete legjobb döntését hozná. Bár nagyon ütõs lett idén augusztusra a McLaren, de hogy abból a szerzõdésbõl jól jönne-e ki, nos nem tudom.

Szóval bárhogy is alakul, ha marad, ha nem, itt volt. Rányomta a bélyegét a F1re, VBt nyert (amit Massa nem), és ha a rallinál marad, akkor odamegy és kész. Tök mindegy.

A medve nem játék.

Ezzel az a legnagyobb baj, hogy Wales Rallyre meg kimegyek, de e tobbi kozvetitese nagyot otvar...😞

a.carkey
El ne hidd már, hogy Massa azért maradt, mert parkolópályára küldte Kimit? Muhahaha!

A medve nem játék.

A finn MTV3 megbízható forrásból megtudta, Kimi Räikkönen tárgyalásban áll a Citroën rali-csapatával (WRC).

Ami kep van, az nem a gyari Merci, csak egy fantazia kep, photoshoppal valaki atigazitott egy idei Brawnt Ezust Nyilla...

"es Kimit parkolopalyara kuldte a jobb teljesitmenyevel"

milyen sportagban?
sporthorgaszat?

Ohh zsirul nez ki ez a gyari merci. Nah oda vigyek kimit...rakjanak ala egy jo autot es remelem leszopatja az egesz mezonyt ferraristol mclarenestol😄 Brawn bajnokot csinalna belole meg1x😊

Ha tenyleg a szponzorok iranyitanak akkor viszont nem ertem h egy raikkonen reklamertekkel miert nem kezdenek semmit.

Massanak van allasa, jo fizetese, a Ferrarinak meg jo agyturkaszai.. Ezen kivul motivalt, es fejlodokepes.. Csak ellesz valahogy.. Minden esetre azt mar elmondhatja magarol, a nagy Schumit az utolso egyutt toltott evukben mar tizedekre megkozelitette, volt VB cimert harcolo pilota, es Kimit parkolopalyara kuldte a jobb teljesitmenyevel.. Most uj cel, uj motivacios kihivas all elotte, megkapta a 3. nagyon jo, extra klasszis pilotat tarsnak par ev leforgasa alatt.. Eddig mindig tudott rarakni egy lapattal, jovore meglatjuk mi lesz.. De egy biztos, elimeresre melto az az iv, ahogy egy kis senkibol, aztan tesztpilotabol felkuzdotte magat egy Ferrari bajnok eselyes versenyzojeve..