FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ki fogják csinálni egymást Hamiltonnal ...

A medve nem játék.

a.carkey
A Brawn az év elején megnyerte a vébét. A szezon második felétõl semmi mást nem csináltak, mint bebiztosították azt, bár baromi nagy szerencséjük volt, hogy a többiek betliztek, vagy szoptak a technikával, elemekkel.

Ezt Brawn is felmérte és amikor a többiek - Ferrari és McLaren - leálltak a fejlesztésekkel, õk is, és az idei autóra koncentráltak. Akkora elõnyük volt, hogy nagyon nagy problémák sem gátolták volna õket bármelyik cím elnyerésében. Ez van. Szerintem - látva, hogy Button csuklóból hozta a végét - jövõre ezzel a háttérrel még jobbak lesznek, bár Norbert Haugot utálom, és szerintem már évekkel ezelõtt ..., na mindegy.

Minden szempontból ütõs csapat lesz és egyáltalán nem lesz lemaradásuk, kivétel, ha egy Heidfeld, Rosberg kettõssel állnak majd rajthoz. Heidfeldnél unalmasabb pilóta talán csak Zsolti volt ebben a mezõnyben, Rosberg meg tényleg jó, de azért nem arról híres, hogy összepontosítva sorra behúzza az eredményeket. Persze történhetnek még csodák.

A medve nem játék.

b-type
Hagyj már lógva, már tegnap este is csak sértegettél, annak ellenére hogy most sem, ahogy az eddigi vitáink alkalmával sem tettem ezt veled.

Én csak azért mosolyogtam mert teljesen hiábavaló veled vitázni.
Mert egész egyszerûen, szerintem, túl sok érzelem mozog most benned...amit egyébként egyáltalán nem csodálok. Tudom hogy ha azt írnám hogy tök sajnálom hogy Kimi így járt, hogy a szurkolói így jártak, azt is rosszul vennéd le. Én végig azt hittem hgoy a McLaren-hez fog aláírni, engem is meglepett a hír.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Ezt Massa mondta, nem én. 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Ralf azért gyõzelemképes pilóta volt. De még õ is belesüppedt a mocsárba.

A medve nem játék.

b-type
Sztem elsõsorban a pénz, másodsorban a tiszta angol felállás, harmadsorban Button vezetõi képességei.
-Amennyire én tudom, Kimi-nek kétségtelen kevés pénzt fizetett volna a McLaren, Button pénze viszont nem sokkal több.
Ez fontos. A számokon túlmutatóan.
-Tiszta angol felállás egy plusz motiválóerõ..A Formula-1 történetének elsõ brit bajnoki duóját Graham Hill (1962, 1968) és Jim Clark (1963, 1965) alkotta, 1968-ban, a Lotusnál.
-Button vezetõi képességei hasonlóak mint Räikkönen-nek, hasonlóan puhán vezet..ez jövõre még jó lehet.

..bár sztem Heidfeld lett volna a legjobb, ha már Rosberg-t nem sikerült, mivel Heidfeld vezetési stílusa képlékenyebb, õ képes volt változtatni rajta amikor kellett, amikor nem tudta felmelegíteni a gumikat.
Hamilton és Button vezetési stílusa viszont elég eltérõ...és az autót egy irányba fogják fejleszteni. Itt Button-nak az autóhoz kell idomulnia ha nem akar lemaradni, mert az autó fejlesztésének irányát sztem Hamilton fogja meghatározni, ahogy eddig is...és ez kétségtelen célravezetõ.

Sztem végül is Button nem a legjobb választás, de annak örülök hogy egy vidám figura kerül a McLaren-be, szimpatikus volt a Monaco-i öröme 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Hiába röhögsz, ha így van.
Egyszerûen képtlen vagy globálisan átlátni a dolgokat és objektívan lenézni a dolgokra.

De ez lehet veled született hiányosság.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mcmoha
Az iden mar elqrtak egy kocsit, szerintem jovore nem ismetlik meg ugyanezt a hibat.😊 A masik meg az hogy az idei szezonban az o autojuk fejlodott a legtobbet, legalabbis en igy lattam.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bardocz
Tényleg, igazad van, ezt elfelejtettem<#idiota>
mi az,hogy sehol nem lesznek??? mirõl beszélsz??!! GYÁRI mercedes csapat lesz,rohadt jó anyagiakkal,vb esélyes pilótával( rosberg azért nem kis tehetség,ha jó autót kap...),a fejlesztéseket pedig ugyanakkor fogják elkezdeni,mint a FIArri,vagy az energiaital...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

"hogy ha nincs a "szándékos" falhozverés (ami szerintem kisPiquet önálló döntése volt és kutya fakknak nem szólt emiatt, de ugye még lesz egy per), akkor Õ, Felipe Massa a világbajnok."
ha a kuba rakétaválság anno máshogy történt volna,ma nem élnénk valszeg...DE MIVEL NEM TÖRTÉNT,EZÉRT ÉLÜNK...azaz a HA,meg lett VOLNA az felejtõs,Hamilton megverte masszát,kész

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Olyan nincs, hogy kell a sajtonak nyilatkozni, nem Kimi az elso bajnok, aki utalja - jogosan!- a sajtot.
Raadasul kezdenek kiszivarogni reszletek, ami szerint Robertsonek igenis jo munkat vegeztek. Nem biztos, hogy az a jo menedzser, aki csak a penzt nezi. Sokkal tobb dolog lehetett a hatterben.
A Rallyt engedte volna a McLaren, valojaban a penzzel sem lehetett volna gond. A legnagyobb visszatarto ero, amit sokan elfelejtettek, az egy olyan zaredek lehet, ami arra kotelezne Raikkonent, hogy segitse Lewist. Ez nem feltetlenul jelent hatterbeszoritast, de valoszinuleg egyenlo eredmeny mellett Hamilton lett volna a kedvezmenyezett a 2. felevtol.

A Massa-tema meg unalmas. A FIArri mindent megtett Lewis hatterbeszoritasaert, Massa nem csak a Crash-gate miatt vesztett pontot. Majd a Todt-eraban jobban megtoljak a szekeruket.

A nyilatkozatokrol meg annyit, hogy inkabb tartsa a szajat egy pilota es ne mondjon olyan baromsagokat, mint Massa vagy Barrichello szokott.

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Nem volt szar a Toyota, csak nem volt egy olyan pilóta a csapatnál aki kisajtolta volna belõle a maxot és elvitte volna õket a gyõzelemig. Trulli és Glock is villantott egész évben, de õk nem élpilóták illetve a Toyotának sosem volt egy olyan pilótája akivel a gyõzelmekért mehetett volna, ami motivációt ad a csapatnak és a gyárnak is. Nem mondom hogy rossz pilótákkal rendelkeztek mindig, mert Glock is egy tehetség, Trulli sem a két szép szeméért van még mindig az F1be, de õk nem egy Kimi, Hamilton, Button, Vettel, Alonso, mert a Toyotának egy olyan pilóta kellett volna mint pl Kimi.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Brawn-nak szerintem tökmindegy, hogy ki lesz jövõre a pilótájuk, ha nem lesznek olyan mázlisták a fejlesztésekkel, mint most év elején, akkor nem lesznek sehol, lehet kicsit drágán adják a reklámfelületet a kocsijukon.
Totti5
Örülök Button érkezésének. Kiváncsi leszek mit kezdenek egymással, angol csapat, két angol Világbajnok pilótával, azt hiszem ennél többet a Meki sem álmodhatott volna 2010re.

Kimi és Brawn hoppon maradtak. Kiminek nincs ülése, Brawn pedig elveszítette Buttont, mert hazitáltak mind a ketten.

bardocz
"mindenféleképpen versenyképes autót akar Kimi alá."

Mivel van két gyári csapat, és mindkettõ versenyképes, így nem lesz nehéz választani^^
Norbi1990
Ezt honnan tudod?
A kocsit még eltudják cseszni és akkor nem lesz erõs. A pilótákon nem fog múlni.
N o N a m e
Hivatalos - Jovore Lewis Hamilton csapattarsa Jenson Button lesz.
b-type
A -ha- meg a -volna- más esetben nem szokott téged zavarni. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
De mint olvasom, Ralf jön vissza a Sauberbe, szóval akár még mûködhet is ez az éves kihagyás.

A medve nem játék.

a.carkey
A Toyota szar volt. Egyszerûen az ember egyetlen momentumot jegyzett meg tõlük, hogy Massa miattuk bukta a vébét - legalábbis - az utolsó futamon. (A Massa hívõk gondolom meg is jegyezték, hogy bár szálltatok volna ki két évvel korábban!)

Ezen túl meg több év szerencsétlenkedés volt amit mutattak. Pl. Ralf és Jarno karrierjét pont ez a csapat tette tönkre: sok pénzért, szart vezetve, szépen kiégtek és beleszürkültek a mezõnybe, pedig anno Ralf a Williamsben egész jó kis csatákat vívott Michaellel ...

A medve nem játék.

a.carkey
Ott az a bizonyos "ha", meg "volna".

Tavaly a vébécímért harcoltak, meg a gyõzelmekért, idén meg, hogy ne égjenek nagyot. Pedig szinte ugyanaz a csapat volt, sõt még a idióta boxbeli elektronikus kütyüket is kivették, ami miatt pontok mentek el tavaly. Semmi sem biztos.

Tudod mi Kimi baja? Szar a menedzsmentje és nem nyilatkozik eleget.
Massa, ha az orra alá dugnak egy mikrofont, bármit képes nyilatkozni, majd pár pillanat után megcáfolni azt. Ha Kimi kevésbé szarná le a médiát, most a McLaren versenyzõje lenne évi 20 milláért.

2007-ben, amikor Kimi harcban állt a vébécímért és megkérdezték, hogy mit gondol a McLaren botrányról, egy qurva szót SE szólt negatívan a volt csapata ellen.
Ugyanekkora Massa: juj+jaj+szörnyû. Kizárni õket, meg egyebek. Idén a Renault botrány kapcsán meg az a nyilatkozat, hogy ha nincs a "szándékos" falhozverés (ami szerintem kisPiquet önálló döntése volt és kutya fakknak nem szólt emiatt, de ugye még lesz egy per), akkor Õ, Felipe Massa a világbajnok.

A medve nem játék.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

a.carkey
Persze, véletlenül a hír akkor jelent meg, amikor kiderült, hogy Alonso jön, de még nem derült ki, hogy kinek a helyére. Massa is véletlenül pont akkor cáfolta, hogy õ nem erre gondolt, amikor kiderült, hogy Kimi megy. Sõt, Massának szintén meg kellett szólalnia a MCLAREN!!! kapcsán, hogy Hamilton és Button mekkora párost alkot majd. Jajaja.

A medve nem játék.

Totti5
Sok az üldözési mánia... ha akkora szüksége lenne a csapatoknak Kimire ( pl a Toyotának égetõ szüksége volt ), és Kimi(ék) akkora szükségét érezték volna a maradásnak, akkor nem jutottak volna ide, de nyugodtan lehet köpködni Massára, Ferraria, Mekire, szponzorokra, F1re és lehet élteni Kimit, a szerencsétlenségét, az emberfeletti képességét, csak ennek nincs sok értelme a tények tudatában, mert elbuknak.

b-type
😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
VB címre képtelen pilóta, és hogvyan verte tavaly is meg idén is Kimit?

Kimit 2008-ben és 2009-ben is szétszopatta a csapata, 2008-ban elfejlesztették az autót, majd az idióta vad baromok vártak fél évet, hogy mi is lehet a probléma, addig hagyták szenvednia számára szar autóval, közben ahol így is nyerhetett volna, ott kiütötte az ultra nagy tehetség Hamilton, vagy kiszakadt a kipufogója.
Atztán amikor szükség volt Kimire, mert egyre reménytelenebb volt, hogy Massának marad esélye évvégére a VB címre, akkor hírtelen megtalálták a probléma fottását és vissza rakták Kimire a régi alkatrészeket.

Érdekes azt mindenki elfelejti, hogy innentõl verte Massát, de mindentõl függetlenül, Japánban is elrontotta a futamát Hamilton.

Idén meg indulj már ki egy félévbõl, ahol Kimi szerezte a csapat elsõ pontjait, a dobogóját, majd az egyéb futamokon, vagy kivitelezhetetlen taktikát kapott, vagy egyszerûen megállt alatta az autó.

De hát az antikimistáknak lehet magyarázni, értetlen emberek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Sztem mindenképpen Kimi ment volna, az addigi futamokból kiindulva Massa hozta volna amit õ...viszont Kimi ötször annyiba kerül.

b-type
Ez megint hülyeség.
Massa azért visszakozott, mert nulla bizonyítéka van, és mint ilyennek nem nagyon kellene vádaskodnia a médiában.

a.carkey
Na jó, majd folytatjuk!

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem meg kurvára nem így van. Ha így lett volna, Massa nem kezdi verni az asztalt, hogy Alonso és a Renault "csalása" miatt bukta a VB címet. Ahogy eldõlt, hogy Kimi megy, azonnal: "én nem azt mondtam, hogy ..."

A medve nem játék.

a.carkey
Szerintem meg ne légy elfogult. Ha Kimi sérül, Massa megy. Ekkora blamázst a Ferrari nem engedhetett volna meg magának. Ezért is korrekt, hogy legalább abban következetesek voltak, hogy bár lehet: szarul döntünk és Massa jövõre nem fog hozzátenni semmit a csapat teljesítményéhez, mert nem bírja a nagydíjakat, de nem küldjük el, max. jön Fisco. Alonso meg kihozhatja a legtöbbet a jövõ évi Ferrariból. Már ha sikerül nekik jó autót összerakni.

A medve nem játék.

Totti5
A gondolatmenet ott bukik hogy Kimit nem azért tették ki mert nem hozta az eredményeket, hanem más okokból, feltehetõleg a csapat és a közte kialakult viszony nem volt felhõtlen ( erre õ is célzott és a csapat is, többször is ), azt meg nem tudjuk hogy Massa hogy ment volna Kimi nélkül, vagy Kimi és Massa hogy mennek egymás mellett az év 2. felében. Az elsõben Massa volt a jobb. De ha Kimi sérül le, akkor is õt küldik el, ez csak nekem olyan tök egyértelmû? Alonso Kimi helyére jött, nem pedig Massa helyére, neki 100%osan biztos az ülése, bárhogy is alakult volna.

a.carkey
Antikimisták az orruk valagáig nem látnak. Az jobb?

A medve nem játék.

Mar rajottem, azert neha probalkoztam, de minek.. A Kimistaknal ez hit kerdes... A realitasokhoz semi koze a dolgaiknak, van az istenuk, rajta kivul mindenki szar, ha az istenuk a fejukra szar, az egi mana, ha megverik, akkor adaz osszeeskuvok lopakodnak a hatterben, es igy tovabb.. A Kimisatak az F1 al-kaidasai, eszervek semmit nem jelentenek nekik, csak a vakbuzgosag, es a gyulolet mindenki iranyaba, aki meg meri kerdojelezni balvanyuk isteni mivoltat... Ez van...

b-type
Inkább sztem szedd össze a gondolataid.

a.carkey
Lol. Ha Kimi sérül meg, szerinted kit rúgtak volna ki? Vagy már nem emlékszel a nyilatkozatokra: várunk vissza, jövõre majd megmutatod, meg hasonlók! 😄 Szerinted ugyanezt nem böfögték volna el, ha Kimi kerül kórházba? Dehogynem. Ha nem, akkor hülyék, és a saját szintjükön IS olyan undor övezné Massát, mint még soha.

A medve nem játék.

b-type
persze-persze, ...hogy is jön ez a felerõsödés ahhoz hogy õt veri fejbe a rugó?

a.carkey
A gondolatmenet akkor bukik meg, amikor rájössz, hogy Kimi év végére szokott felerõsödni, akkor, amikor a többiek elkezdenek bénázni. A gondolatmeneted meg a +1 vébé cím miatt abszolut sántít! Különösen, hogy a Ferrari leállt a fejlesztésekkel.

A medve nem játék.

a.carkey
Egyszerû vagy mint egy pötty. Csak azért vesznek észre, mert agyad helyén zokni és belógsz a képbe.

A medve nem játék.

b-type
Olvasd el az elsõ mondatod és a végére tedd Kimi helyére Massa-t..
Mert akkor talán rájössz, hogy mi a hiba a gondolatmenetben.

Massa elverte tavaly Kimi-t, és idén is, amíg fejbe nem vágta a rugó kétszer annyi pontja volt mint Kimi-nek.
Ez az amivel számolni lehet, és nem tudom mivel lett volna jobb ha Kimi-t veri fejbe a rugó (egyébként sem normális dolog ez, de most mindegy), és megint csak Massa hozza az eredményeket.
Mert akkor a felállás még rosszabb lett volna....és Kimi tényleg csak a sajnálatban bízhatna.

BaliBoy
Nyugodtan. Tudom, hogy fogyi vagy ezért nem veszem fel.. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey
Helyetted is röhögni fogok amikor bejelentik, hogy Massa nem bír végigmenni a futamokon, ok?

A medve nem játék.

a.carkey
Bakker, fogd már fel. Ha nincs a rugó, a pályán dölt volna el, hogy ki megy és nem irgalmassági alapon. És nem feltétlenül lett volna egyértelmû, hogy Kimi megy.

Ha Kimit bassza fejbe a rugó/csavar/egyéb, akkor - ha nem hülye a Ferrari - õ marad, és Massa megy. Így is gáz volt az egész kirúgás - különösen Spa és a dobogók fényében -, de legalább õk elhiszik azt, hogy jól jártak, egészen addig, míg a kaki rá nem borul a fejükre.

Vagy te azt hiszed, hogy Alonso még egyszer hagyni fogja, hogy bárki mellette labdába rúgjon? Kötve hiszem. Egy év Meki, és két év elqurás után õ már arra fog menni, hogy kicsinálja aki mellette van.

A jövõ év másról se fog szólni csapaton belül, csak hogy így biggyeszt ez, úgy motyog az, mert a másik így+úgy.

A medve nem játék.

BaliBoy
<#hehe>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

b-type
Ahhoz hogy Massa tavaly elveszíthesse a VB címet ahhoz ott kellett ám lenni.
Ezt is látni kell..

De egyébként mindegy, ez az 'érv' is befér a többi közé 😄 ...akkor Kimi kirúgásáról a rugó tehet. 😊

Totti5
"A Forma-1-ben két lehetõségünk volt: vagy a McLaren, vagy egyáltalán nem indulni," mondta Robertson.

Amit még tudunk, az az hogy Kimiék akadékoskodtak a szponzori rendezvényeken való részvételeken, ami fontos a mekinek nagyon pr szempontjából és a pénzen. Ismétlem csak magamat hogy nem a Mekinek volt égetõ szüksége Kimire... ha Kimi versenyezni akarna jövõr teljes odaadással akkor találtak volna csapatot simán.

Amúgy vicces olvasni hogy vége ez F1nek, ennyi volt, nincs többé... Sumi sincs, F1 még is van, no de mindegy, én ezt nem tudom megérteni, hogy hogy lehet 1 ember miatt imádni valamit, aztán ha lelép az egész totál érdektelen... Kocka, Mika, Monty is lelépett pedig õk voltak a kedvenceim, de hát ilyen a sport, jönnek mennek a versenyzõk.

a.carkey
Ennek ellenére míg a Mercinél nem jelentik be a 2. pilótát, addig azért még Kimit se írjuk le, bármit is ír a média.

A medve nem játék.