182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
A DRS-t akkor most hogyan lehet használni csak az üldözö autó használhatja a védekezö nem csak a KERS-t?Mert ahány elözést mutattak mindig csak a hátsó autó használta az elötte lévö nem .DE ez igy nem egyenlö küzdelem, ha eleve korlátozznak a védekezésben. -
az rég volt :D -
Toro Rossoval nem volt elég megygőző??? -
Vettel jó pilóta. Nem tudom mit csinálna pl. a Force Indiával, de a Red Bullal kiemelkedően tud teljesíteni. A gép érdeme, Webber mégsem tud olyan teljesítményt nyújtani mint Vettel. -
Pettersson #107775 Nem megbántva a Red Bullt, de van ott valami turpisság... Első körben arra gondolok, hogy nincs az autóban Kers, ezáltal könnyebb a verda és ez-az előny pont elég ahhoz, hogy KERS ide, DRS oda, nem tudnak velük szemben elég sebességkülönbségre szert tenni.
Persze ettől függetlenül maxi respekt Vettelnek, mert, igy kell kiautózni azt, ami ebben a verdában van. Viszont Webber motiválatlansága feltűnőbb volt a versenyen, mint tegnap a kvalin. -
Mert Vettel sz@rabb autóban simán hozná igy a futamokat, na persze...
Ez a tipikus, csak az én kedvencem f@sza gyerek, többi egy nagy 0. -
Így van nem Button érdeme, ez miatt írtam, nemtom milyen kettő mércéről beszélsz? -
Az meg nem Button érdeme volt. Mi ez a kettős mérce? -
Ki mondta hogy Vettel hibája? -
Kb hozhatta volna ezt, vagy nem, mert Petrov most kiemlekdően nagyot ment!. Azt nem hiszem hogy a győzelmre esélyes lenne, mert a RB mindenkinél látványosan jobb. -
Igen, van egy bivaly erős kocsijuk, de ez korántsem Vettel érdeme. Gondolom emlékszel még a Brawn féle vb-re, Button közel sem a legjobb pilóta (ettől még nagy kedvenc), és még is esélytelen volt őt megfogni, főleg a szezon első felében. -
G_ArchAngel #107768 Ez hulyeseg: nem volt a legizgalmasabb futam, de nem is volt szar - volt sok harc és előzések is, inkább annak szar, akinek a kedvencei nem villantottak.
-
RTL 2011-ben, 4:3 közvetítés, ezzel is tele a tököm már. 16:9 FHD ezeknél a büdös életben nem lesz!
-
ejj kubica :) :( ... az egyik szemem sir, a masik nevet.
jo a renault, kubica mit muvelhetne vele? -
fogadunk, hogy lesz ettől szarabb is? (sajnos) -
Ez de egy fos futam volt. Erre kár volt várni ennyi időt. -
Nehogy már Vettel hibája legyen hogy hibátlanul az autó lehetőségeit pontosan kihasználva megnyerte a hétvégét... -
aha :D
valamit azért tudnak valld be:D -
divatdrukkerrel ne is vitatkozz -
-és ebbe mi volt szép? ...Hogy Mr.soha nem előzök úr, az élen, tök egyedül, végig tudott autókázni 58 kört?
-
Bullitt #107759 Amúgy a tankolást azért szüntették meg, hogy kevesebb legyen a boxkiállás és a pályán előzzenek. Most szarabb gumikat akartak, hogy több legyen a boxkiállás és taktikázás. Akkor mit akarnak végülis? :D -
Elmaradt s ok beígért előzés :/
A gyorsan fogyó gumiknak köszönhetően talán lesznek izgalmak a boxban. -
Attis38 #107757 Kösz az infót
Akkor már csak Czollnert kellene a stúdióból kirobbantani,és a Wéber-Walter kettős mellé az AM szakíróját,Farkas Pétert Gyula helyére ültetni
.Elmondhatná az RTL Klub,hogy olyan emberek közvetítik a futamot,akik konyítanak is valami az autó-motor sporthoz.
-
Lambi18 #107756 De hiába marad az izgalom ha M.o-n pl sehol se lehet őket magyar kommentátorral nézni, plusz egyre kevesebb a gyártó
Amúgy ez a Petrov gyerek egész szimpatikus, tavaly azt hittem csak a szponzorok miatt van ott, de úgy tűnik van benne bőven tehetség is.
-
Miért engedik egy sírós kislánynak hogy nyilvánvaló csalással nyerjen? -
Minden tiszteletem Perezé és Petrové valamint szép volt Vettel :D -
Addig jó amíg a FIA "hanyagolja" ezeket a szériákat,addig meg marad az izgalom! ;) -
Így van!
Sztem ahhoz hogy újra szoros versenyeket lássunk, hanyagolni kellene ezt a csúcstechnikát és újra a versenyzést kellene előtérbe helyezni, ehhez viszont durván bele kéne szólni a motor-kaszni fejlesztésekbe, valamint szigorú határok közé szorítani a beállítási lehetőségeket, nem pedig mindenféle ki nem próbált, kétséges tervekkel előrukkolni.
De addig ne is számítsatok előrelépésre, amíg az FIA bársonyszékeinek több mint 50%-án egy csigazabáló üldögél. -
Lambi18 #107751 Hát megint csalódtam egyet a forma 1-ben és az a baj hogy évről évre így van ez már egy jó ideje. Még bízom abba hogy lesz változás de úgy érzem az FIA túlságosan segíteni akar a pilótáknak, nem pedig elvennének mindent és aki ahogy tud úgy menjen minden elektromos bizbasz nélkül. És sajnos ez ahhoz vezet hogy a többi versenysorozatot elhanyagolják (WRC,WTCC, FIA GT) pedig szerintem azok is megérdemelnék a népszerűséget (pl tegnapi GT futamon az első 10 körbe több izgalom volt mint a mai F1-es futamon). Bocsánat ha egy kicsit off topic voltam de ez kikívánkozott belőlem -
Bullitt #107750 Egyszerűen öreg és egyre hülyébb, ahogy öregszik. Természetes folyamat
-
eddig úgy néz ki Petrov fogja a hátán vinni a csapatot.
Sauber 7. 8. hely, szép.
Perez első versenyén pontot szerzett.
1 kiállással is megy ez. -
G_ArchAngel #107748 Mai nap hosei: Petrov es a Sauber duoja
-
Hát ez jó szar volt... érik az egész versenyes DRS használat, mert ez így semmi. :) -
Bernie jó lenne a ha távozna már a posztjáról,és valami értelmesebb ember lépne a helyére!Lehet régen jól végezte a munkáját,de amit mostanában művel a hülye ötleteivel együtt az már beteges! -
G_ArchAngel #107745 Eddie Jordan: Alonso eleg tapasztalatott szerzett mar Petrov kovetesebol.
Coulthard: De elozesebol meg semmit...
-
Walter Csaba
-
vessék be a fluxuskondenzátort akkor talán lesz egy kibaszott előzés..szánalom milliárdokból nem futja egy előzésre.
sajnálom a mai fiatalságot, hogy ezt látják és azt hiszik ez az autóversenyzés.. -
Bullitt #107742 Massának jól elkúrta a ferka a taktikát.... -
Bullitt #107741 Walter Csaba, aki a GT3ba versenyez. -
Attis38 #107740 Czollner mellett,aki kommentál,ő rá gondoltam:)