182279
  • repvez
    A DRS-t akkor most hogyan lehet használni csak az üldözö autó használhatja a védekezö nem csak a KERS-t?Mert ahány elözést mutattak mindig csak a hátsó autó használta az elötte lévö nem .DE ez igy nem egyenlö küzdelem, ha eleve korlátozznak a védekezésben.
  • szabii98
    az rég volt :D
  • Totti5
    Toro Rossoval nem volt elég megygőző???
  • szabii98
    Vettel jó pilóta. Nem tudom mit csinálna pl. a Force Indiával, de a Red Bullal kiemelkedően tud teljesíteni. A gép érdeme, Webber mégsem tud olyan teljesítményt nyújtani mint Vettel.
  • Pettersson
    Nem megbántva a Red Bullt, de van ott valami turpisság... Első körben arra gondolok, hogy nincs az autóban Kers, ezáltal könnyebb a verda és ez-az előny pont elég ahhoz, hogy KERS ide, DRS oda, nem tudnak velük szemben elég sebességkülönbségre szert tenni.

Persze ettől függetlenül maxi respekt Vettelnek, mert, igy kell kiautózni azt, ami ebben a verdában van. Viszont Webber motiválatlansága feltűnőbb volt a versenyen, mint tegnap a kvalin.
  • Freedom88
    Mert Vettel sz@rabb autóban simán hozná igy a futamokat, na persze...
    Ez a tipikus, csak az én kedvencem f@sza gyerek, többi egy nagy 0.
  • Black Ghost
    Így van nem Button érdeme, ez miatt írtam, nemtom milyen kettő mércéről beszélsz?
  • Totti5
    Az meg nem Button érdeme volt. Mi ez a kettős mérce?
  • Black Ghost
    Ki mondta hogy Vettel hibája?
  • Totti5
    Kb hozhatta volna ezt, vagy nem, mert Petrov most kiemlekdően nagyot ment!. Azt nem hiszem hogy a győzelmre esélyes lenne, mert a RB mindenkinél látványosan jobb.
  • Black Ghost
    Igen, van egy bivaly erős kocsijuk, de ez korántsem Vettel érdeme. Gondolom emlékszel még a Brawn féle vb-re, Button közel sem a legjobb pilóta (ettől még nagy kedvenc), és még is esélytelen volt őt megfogni, főleg a szezon első felében.
  • G_ArchAngel #107768
    Ez hulyeseg: nem volt a legizgalmasabb futam, de nem is volt szar - volt sok harc és előzések is, inkább annak szar, akinek a kedvencei nem villantottak.

• mflex #107767
    RTL 2011-ben, 4:3 közvetítés, ezzel is tele a tököm már. 16:9 FHD ezeknél a büdös életben nem lesz!
  • ScarY MAN
    ejj kubica :) :( ... az egyik szemem sir, a masik nevet.
    jo a renault, kubica mit muvelhetne vele?
  • LeventeV
    fogadunk, hogy lesz ettől szarabb is? (sajnos)
  • Pluskast
    Ez de egy fos futam volt. Erre kár volt várni ennyi időt.
  • Totti5
    Nehogy már Vettel hibája legyen hogy hibátlanul az autó lehetőségeit pontosan kihasználva megnyerte a hétvégét...
  • szabii98
    aha :D
    valamit azért tudnak valld be:D
  • Firerock
    divatdrukkerrel ne is vitatkozz
  • Black Ghost
    -és ebbe mi volt szép? ...Hogy Mr.soha nem előzök úr, az élen, tök egyedül, végig tudott autókázni 58 kört?
  • Bullitt
    Amúgy a tankolást azért szüntették meg, hogy kevesebb legyen a boxkiállás és a pályán előzzenek. Most szarabb gumikat akartak, hogy több legyen a boxkiállás és taktikázás. Akkor mit akarnak végülis? :D
  • desigo
    Elmaradt s ok beígért előzés :/
    A gyorsan fogyó gumiknak köszönhetően talán lesznek izgalmak a boxban.
  • Attis38
    Kösz az infót Akkor már csak Czollnert kellene a stúdióból kirobbantani,és a Wéber-Walter kettős mellé az AM szakíróját,Farkas Pétert Gyula helyére ültetni.Elmondhatná az RTL Klub,hogy olyan emberek közvetítik a futamot,akik konyítanak is valami az autó-motor sporthoz.
  • Lambi18
    De hiába marad az izgalom ha M.o-n pl sehol se lehet őket magyar kommentátorral nézni, plusz egyre kevesebb a gyártó Amúgy ez a Petrov gyerek egész szimpatikus, tavaly azt hittem csak a szponzorok miatt van ott, de úgy tűnik van benne bőven tehetség is.
  • Firerock
    Miért engedik egy sírós kislánynak hogy nyilvánvaló csalással nyerjen?
  • szabii98
    Minden tiszteletem Perezé és Petrové valamint szép volt Vettel :D
  • nyuny01 #107753
    Addig jó amíg a FIA "hanyagolja" ezeket a szériákat,addig meg marad az izgalom! ;)
  • Black Ghost
    Így van!
    Sztem ahhoz hogy újra szoros versenyeket lássunk, hanyagolni kellene ezt a csúcstechnikát és újra a versenyzést kellene előtérbe helyezni, ehhez viszont durván bele kéne szólni a motor-kaszni fejlesztésekbe, valamint szigorú határok közé szorítani a beállítási lehetőségeket, nem pedig mindenféle ki nem próbált, kétséges tervekkel előrukkolni.

De addig ne is számítsatok előrelépésre, amíg az FIA bársonyszékeinek több mint 50%-án egy csigazabáló üldögél.
  • Lambi18
    Hát megint csalódtam egyet a forma 1-ben és az a baj hogy évről évre így van ez már egy jó ideje. Még bízom abba hogy lesz változás de úgy érzem az FIA túlságosan segíteni akar a pilótáknak, nem pedig elvennének mindent és aki ahogy tud úgy menjen minden elektromos bizbasz nélkül. És sajnos ez ahhoz vezet hogy a többi versenysorozatot elhanyagolják (WRC,WTCC, FIA GT) pedig szerintem azok is megérdemelnék a népszerűséget (pl tegnapi GT futamon az első 10 körbe több izgalom volt mint a mai F1-es futamon). Bocsánat ha egy kicsit off topic voltam de ez kikívánkozott belőlem
  • Bullitt
    Egyszerűen öreg és egyre hülyébb, ahogy öregszik. Természetes folyamat
  • LeventeV
    eddig úgy néz ki Petrov fogja a hátán vinni a csapatot.

Sauber 7. 8. hely, szép.
    Perez első versenyén pontot szerzett.
    1 kiállással is megy ez.
  • G_ArchAngel #107748
    Mai nap hosei: Petrov es a Sauber duoja
  • Máté94
    Hát ez jó szar volt... érik az egész versenyes DRS használat, mert ez így semmi. :)
  • nyuny01 #107746
    Bernie jó lenne a ha távozna már a posztjáról,és valami értelmesebb ember lépne a helyére!Lehet régen jól végezte a munkáját,de amit mostanában művel a hülye ötleteivel együtt az már beteges!
  • G_ArchAngel #107745
    Eddie Jordan: Alonso eleg tapasztalatott szerzett mar Petrov kovetesebol.
    Coulthard: De elozesebol meg semmit...

• Black Ghost
    Walter Csaba

• Dietrich
    vessék be a fluxuskondenzátort akkor talán lesz egy kibaszott előzés..szánalom milliárdokból nem futja egy előzésre.

sajnálom a mai fiatalságot, hogy ezt látják és azt hiszik ez az autóversenyzés..
  • Bullitt
    Massának jól elkúrta a ferka a taktikát....
  • Bullitt
    Walter Csaba, aki a GT3ba versenyez.
  • Attis38
    Czollner mellett,aki kommentál,ő rá gondoltam:)