182279
  • kabel15
    RedBull KERS
    Javítsatok ki ha tévedek de rajtnál nem úgy volt ,hogy nem lehet használni KERS rendszert? Akkor a RedBull mit fog csinálni?
  • Pettersson
    Hát szerintem annyi eszük csak lesz, hogy, ha érzik, hogy nagyon kopik a gumi, akkor nem hagyják kint a versenyzőt, illetve amit fentebb olvastam, tényleg nem lehet tudni, hogy ez mikor abroncs...
  • Sidewinder
    Az egyik kommentátor,nem Palik rokona?:D Csak az az ordítás,beleélés nagyon Palikra hajazott.
  • IXEMGabeo
    Lotus Renault feljavult Petrovval ez egy pozitívum volt ma, Heidfeldnek pechje volt. Kubicára kíváncsi lettem volna, nagy a gyanúm, hogy most ott vigyorogna a 4. hely környékén.:S Buemivel a Toro Rosso se vészes, és a Sauber is kellemes csalódás volt ma. Perez jó volt, csak őt is feltartották...
  • bodajoci
    Nekem az a véleményem, h qrvára nem változott semmi az erőviszonyokat illetően. Vagy talán kissé szétcsúsztak az idők ennyi. Persze az első verseny az első verseny.
  • IXEMGabeo
    üdv,

Mai Sutil pördülés hasonlított erre, csak ez gyorsabb volt:D

ő is megcsinálta
  • SzocsA
    ma óraátállítás!!!:D
    11 óra van a futamig
  • bardocz
    Én meg odaírtam, hogy tavaly is elcseszte majdnem, idén is jó esély van erre. Mit nem lehet ezen érteni? Attól meg, hogy ő a vb nem fog jobb köröket menni, 1es rajtszám nem előny.
  • mflex #107691
    Odaírtam, ha nem cseszi el.
    Mi nem egyértelmű ezen? Most van egy nagy előnye is, ő a VB...
  • bardocz
    Tavaly is féltávnál vb-nek kellett volna már lennie, aztán mégis balfasz volt.
  • mflex #107689
    Ha az RB-k (főleg Vettel) a versenyen is gumikopás nélkül is ilyen gyorsak lesznek, főleg, hogy a kers sem volt használva, akkor itt nagy gyalázások lesznek. Vettel meg (ha nem cseszi el), már féltávnál VB lesz.
  • V43 1105
    Nem unod még te alreg majom, hm?
  • Dietrich
    mekbocsátani a kecske szokott mikor mekeg..
  • Ambrus Gergely
    mekbocsátok mert szép a logód és aranyos!
  • nyuny01 #107685
    Lopom?Bocsáss meg nem tudtam hogy a tiéd...
  • Ambrus Gergely
    jó akkor most már rendes leszek megígérem!
    esküszöm!
  • WNW
    Lehet, hogy KERS hasznalat kozben jobban koptatjak a hatso gumit, es igy probaltak sporolni vele..?
  • Ulvar
    Keresed a bant? :)) "mi felénk nem szeretik az al regeseket!"
  • Ambrus Gergely
    hát eszt mondtam énis mit lopod el amit mondtam!!4
  • nyuny01 #107680
    Valami olyasmi van benn amit csak a rajtnál használnak,mármint Vettel!
  • WNW
    Az az igazsag, azt nem tudjuk egyelore, hogy mondjuk a Red Bull/McLaren/Ferrari/Merci viszonylatban milyen a gumikopas/sebesseg viszonylat.. Lehet, hogy a Red Bull, vagy a McLaren ugyan gyors 1 koron, de 10 kor alatt felzabalja a gumit... A Ferrari/Merci paros, meg lassabb 1 koron, de kihuzzak 20 korig csere nelkul.. Es akkor meg a versenyzok kulonbozo stilusarol nem is beszeltunk.. Egyelore sotetben tapogatozunk.. Holnap kiderul...
  • allock #107678
    Az fasza
    De be van szerelve a verdába, ugye?
  • nyuny01 #107677
    Horner nyilatkozta...

"Stratégiai okokból döntöttünk úgy, hogy nem vetjük be a KERS-t az időmérőn. De nem fogom elmondani, miért. Csak várjanak és figyeljék a televíziót! Nem szeretném elrontani a nézők szórakozását" - csigázta az Autosport olvasóit Christian Horner. A Red Bull RB7 a jelek szerint így, állandó KERS nélkül is elég gyors az Albert Parkban."
  • nyuny01 #107676
    Nincs kizárva,hamarosan választ kapunk mindenre.
  • Ambrus Gergely
    nam ár megy a varija a redbull kerséről!!!!
    már abba is belekötöttek h miért nem használták és elkezdtek vizsgálódni
  • Ulvar
    Ki tudja hogy hány ezer éves gumi volt. Lehet hogy a gyakorlásról áthozták hogy spóroljanak a gumi szettekkel.
  • nyuny01 #107673
    Igen de ők olyan gumit kértek ami gyorsan kopik,nem pedig olyat ami szétesik! :D
    Amúgy egyetértek veled!
  • Ulvar
    De pont ezt kérte az FIA. Pontosan ilyen gumit...Vagy gyorsan megy és többször áll ki, vagy lassabban és kevesebbszer áll ki...taktika és beállítás kérdése, ezért azt mondom hogy a mai kvali se nagy mérvadó...még mindig azt mondom hogy a futamon adják a pontot nem a kvalin. Tavaly nagyon jól megmutatkozott pont a Red Bullnál, hogy azzal a verdával jóval többet kellett volna nyerniük...egy körön tényleg jó, ez fix...de a verseny az más. Pláne úgy hogy nem ismerik versenyben az új cuccok használatát, így balesetek tömege is várható, akár a rajtnál is...
  • nyuny01 #107671
    Volt volt,ha jól emlékszem mind a két futamon! :)
  • Dietrich
    tavaly Monzán a WTCC futamán is volt a pirellivel eksön...
  • nyuny01 #107669
    Mondjuk ja,lehet ő lenne az egyetlen aki versenytempóban végig tudna menni ezekkel a gumikkal,kerékcsere nélkül! :D
  • Ambrus Gergely
    tuti lesz defekt !!
  • kabel15
    Akkor itt jön majd Button a képbe aki állítólag a legjobban tud vigyázni a kerekeire :)
  • nyuny01 #107666
    "nem tudják megfelelően használni a gumit"

Miért szerinted mégis hogy kellene megfelelően használni a gumit? :)
    Inkább a pirellinek kellett volna olyan gumit készíteni ami ki is bírja a terhelést!Itt nem ara célzok hogy gyorsan kopik,hanem arra ahogy ki szakadt egy darab belőle... pl. Vettel autóján!
  • passatgt
    2 kiállásnál egyiknek se lesz több...
  • Dietrich
    kész
    ennyi

egy kis GT1 verseny élőben Abu Dhabiból?
  • Ulvar
    Miért kéne? Álljanak ki többször ha nem tudják megfelelően használni a gumit...kész...mit kell rinyálni? A versenyző amúgy is versenyezzen ne rinyáljon. Kész. Ne gondoljanak át semmit.
  • kabel15
    Esélyes. Bár ha lesz ilyen 5-6 defekt akkor átgondolják majd ezt a jobban kopó gumi projektet.
  • nyuny01 #107661
    Szerinted lesz defekt holnap?
  • Ambrus Gergely
    lol aza fej