182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
RedBull KERS
Javítsatok ki ha tévedek de rajtnál nem úgy volt ,hogy nem lehet használni KERS rendszert? Akkor a RedBull mit fog csinálni? -
Pettersson #107698 Hát szerintem annyi eszük csak lesz, hogy, ha érzik, hogy nagyon kopik a gumi, akkor nem hagyják kint a versenyzőt, illetve amit fentebb olvastam, tényleg nem lehet tudni, hogy ez mikor abroncs... -
Sidewinder #107697 Az egyik kommentátor,nem Palik rokona?:D Csak az az ordítás,beleélés nagyon Palikra hajazott. -
IXEMGabeo #107696 Lotus Renault feljavult Petrovval ez egy pozitívum volt ma, Heidfeldnek pechje volt. Kubicára kíváncsi lettem volna, nagy a gyanúm, hogy most ott vigyorogna a 4. hely környékén.:S Buemivel a Toro Rosso se vészes, és a Sauber is kellemes csalódás volt ma. Perez jó volt, csak őt is feltartották... -
bodajoci #107695 Nekem az a véleményem, h qrvára nem változott semmi az erőviszonyokat illetően. Vagy talán kissé szétcsúsztak az idők ennyi. Persze az első verseny az első verseny. -
IXEMGabeo #107694 üdv,
Mai Sutil pördülés hasonlított erre, csak ez gyorsabb volt:D
ő is megcsinálta -
SzocsA #107693 ma óraátállítás!!!:D
11 óra van a futamig -
Én meg odaírtam, hogy tavaly is elcseszte majdnem, idén is jó esély van erre. Mit nem lehet ezen érteni? Attól meg, hogy ő a vb nem fog jobb köröket menni, 1es rajtszám nem előny. -
Odaírtam, ha nem cseszi el.
Mi nem egyértelmű ezen? Most van egy nagy előnye is, ő a VB... -
Tavaly is féltávnál vb-nek kellett volna már lennie, aztán mégis balfasz volt. -
Ha az RB-k (főleg Vettel) a versenyen is gumikopás nélkül is ilyen gyorsak lesznek, főleg, hogy a kers sem volt használva, akkor itt nagy gyalázások lesznek. Vettel meg (ha nem cseszi el), már féltávnál VB lesz. -
Nem unod még te alreg majom, hm? -
mekbocsátani a kecske szokott mikor mekeg.. -
Ambrus Gergely #107686 mekbocsátok mert szép a logód és aranyos!
-
Lopom?Bocsáss meg nem tudtam hogy a tiéd... -
Ambrus Gergely #107684 jó akkor most már rendes leszek megígérem!
esküszöm! -
WNW #107683 Lehet, hogy KERS hasznalat kozben jobban koptatjak a hatso gumit, es igy probaltak sporolni vele..?
-
Keresed a bant? :)) "mi felénk nem szeretik az al regeseket!" -
Ambrus Gergely #107681 hát eszt mondtam énis mit lopod el amit mondtam!!4 -
Valami olyasmi van benn amit csak a rajtnál használnak,mármint Vettel!
-
WNW #107679 Az az igazsag, azt nem tudjuk egyelore, hogy mondjuk a Red Bull/McLaren/Ferrari/Merci viszonylatban milyen a gumikopas/sebesseg viszonylat.. Lehet, hogy a Red Bull, vagy a McLaren ugyan gyors 1 koron, de 10 kor alatt felzabalja a gumit... A Ferrari/Merci paros, meg lassabb 1 koron, de kihuzzak 20 korig csere nelkul.. Es akkor meg a versenyzok kulonbozo stilusarol nem is beszeltunk.. Egyelore sotetben tapogatozunk.. Holnap kiderul... -
Az fasza
De be van szerelve a verdába, ugye? -
Horner nyilatkozta...
"Stratégiai okokból döntöttünk úgy, hogy nem vetjük be a KERS-t az időmérőn. De nem fogom elmondani, miért. Csak várjanak és figyeljék a televíziót! Nem szeretném elrontani a nézők szórakozását" - csigázta az Autosport olvasóit Christian Horner. A Red Bull RB7 a jelek szerint így, állandó KERS nélkül is elég gyors az Albert Parkban."
-
Nincs kizárva,hamarosan választ kapunk mindenre. -
Ambrus Gergely #107675 nam ár megy a varija a redbull kerséről!!!!
már abba is belekötöttek h miért nem használták és elkezdtek vizsgálódni
-
Ki tudja hogy hány ezer éves gumi volt. Lehet hogy a gyakorlásról áthozták hogy spóroljanak a gumi szettekkel. -
Igen de ők olyan gumit kértek ami gyorsan kopik,nem pedig olyat ami szétesik! :D
Amúgy egyetértek veled! -
De pont ezt kérte az FIA. Pontosan ilyen gumit...Vagy gyorsan megy és többször áll ki, vagy lassabban és kevesebbszer áll ki...taktika és beállítás kérdése, ezért azt mondom hogy a mai kvali se nagy mérvadó...még mindig azt mondom hogy a futamon adják a pontot nem a kvalin. Tavaly nagyon jól megmutatkozott pont a Red Bullnál, hogy azzal a verdával jóval többet kellett volna nyerniük...egy körön tényleg jó, ez fix...de a verseny az más. Pláne úgy hogy nem ismerik versenyben az új cuccok használatát, így balesetek tömege is várható, akár a rajtnál is... -
Volt volt,ha jól emlékszem mind a két futamon! :) -
tavaly Monzán a WTCC futamán is volt a pirellivel eksön... -
Mondjuk ja,lehet ő lenne az egyetlen aki versenytempóban végig tudna menni ezekkel a gumikkal,kerékcsere nélkül! :D -
Ambrus Gergely #107668 tuti lesz defekt !! -
Akkor itt jön majd Button a képbe aki állítólag a legjobban tud vigyázni a kerekeire :) -
"nem tudják megfelelően használni a gumit"
Miért szerinted mégis hogy kellene megfelelően használni a gumit? :)
Inkább a pirellinek kellett volna olyan gumit készíteni ami ki is bírja a terhelést!Itt nem ara célzok hogy gyorsan kopik,hanem arra ahogy ki szakadt egy darab belőle... pl. Vettel autóján! -
2 kiállásnál egyiknek se lesz több... -
kész
ennyi

egy kis GT1 verseny élőben Abu Dhabiból? -
Miért kéne? Álljanak ki többször ha nem tudják megfelelően használni a gumit...kész...mit kell rinyálni? A versenyző amúgy is versenyezzen ne rinyáljon. Kész. Ne gondoljanak át semmit. -
Esélyes. Bár ha lesz ilyen 5-6 defekt akkor átgondolják majd ezt a jobban kopó gumi projektet. -
Szerinted lesz defekt holnap?
-
Ambrus Gergely #107660 lol aza fej