FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most eppen a legujabb, Schumi a Mercedesbe...<#pias><#buck>

Kit--Kat
<#eplus2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bandee1987
HIVATALOS-nak tûnõ híreink szerint...<#hehe>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

össze vissza írnak minden cikket az újságok és az oldalak is akkor hiszem el amikor elé lesz írva HIVATALOS.

a.carkey
Sajnos, drágák a genfi és párizsi gyógykezelési költségek, és mivel a honvédnak nincs Balaton-parti, jóhírû agyturkász intézete, így oda nem mehet, így szerintem te is kezdj el gyûjteni Massa gyógykezelésére, mert van rá esély, hogy esetleg összeroppan majd a nyomás alatt amikor Alonso versenyrõl versenyre elékerül edzésen és versenyen, s picit többet fog biggyeszteni, pityeregni, mint szokott ill. tette azt Kimi mellett. 😄 (Sõt, mivel Alonso már azt is elintézte, hogy Schumacher ne legyen ott, így a "kibic-faktor" is megszûnt. 😊 Ezután saját erõbõl kell versenyeznie. Már nem lesz elég a Lucával és Stefanoval való jopofizás.)

A medve nem játék.

2 hét múlva Granja Viana 500! Nagy Massa - Barichello összecsapás várható.
Kit--Kat
Kiminek már rég nem a pénzen múlik a szerzõdése.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mért érzem azt hogy Kimi megy a Mercedes team-hez? 😊 Egyre töbször beszéli a mercedes csapat hogy nem kell nekik 2 német pilota! Ez szerintem egyértelmû hogy Kimi-t várják oda. Nem?
Gyujtsunk neki repulojegyre...😊 Apropo gyujtes... A sok Kimista igazan osszedobhatna a penzt a McLarennek Kimi szerzodtetesere.. A Mercinek meg azok gyujtsenek, akik szerint Button nem tud vezetni, igy jovore Rosberg mellett eldolne, hogy tud, vagy nem.. Ocso am, megeri a biztoas tudas..<#eplus2>

a.carkey
A Terminator Irakban van. Haza kéne érnie! 😄

A medve nem játék.

Freedom88
szerzõdtetése olcsó, anyagi kárt amit majd okozna, az még Rai fizetésénél is több lenne.

T.T.

allock
ha annyira keveset akarnak fizetésre áldozni jöjjön Sato 😄

#hhwnd

b-type
Button viszi az 1-s rajtszámot, meg sztem õ aláír kevesebbért is ha nagyon muszáj.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

allock
lenne itt dráma ha se Button se Kimi nem versenyezne jövõre :d

#hhwnd

Minden masodpercben mas hir lat napvilagot... Kene valaki aki rendet vag... Egy Terminator, hatalmas pneumatikus csavarkulccsal...<#buck>

a.carkey
”Biztosíthatok mindenkit, a feltételezés helytelen, a Mercedes nemzetközi vállalat. Egy német pilóta jó lenne, kétségtelen, de nincs szükség kettõre, nem ez a célunk” – mondta Nick Fry igazgató.

A medve nem játék.

b-type
Nem a kedvenc témám 😄 ..pláne hogy sztem Kimi a McLaren-nél lesz jövõre.

De az F1 világa régóta kemény világ, sem egy menedzser, sem pedig Kimi nem lehet naiv hiszen elég régóta részese már a cirkusznak.

Sztem meglehetõsen sok lehetõsége volt Kimi-nek, Sztem simán kikönyökölte volna Rubinho-t a Williams-nél, a Toyota is ajánlatot tett neki, ami azt jelenti hogy jövõre õk is és Kimi is a mezõnyben lennének. De vannak más csapatok is.
Viszont a 'gyõztes autó' és a 'sok pénz' rendesen leszûkítette a kört, és bizonyos ajtók már be is zárultak Kimi elõtt.
Jelenleg egy elég kiszolgáltatott helyzetbe kényszerítette magát, egyedül a McLaren-nel tárgyal ahogy olvasgattam.
A McLaren viszont nem csak Kimi-vel tárgyal...õk egyáltalán nincsenek sebezhetõ helyzetben, nem hozták magukat abba.
Könnyen elõfordulhat hogy nem Kimi-t fogják választani, vagy ha igen, akkor nem annyiért.
...és ha nem annyiért, akkor vzz ezt az egészet meg lehetett volna spórolni ha mindjárt az elején õ mondja meg hogy mi lesz:
-...jó autó kell vazz, a fizetés másodlagos, megvan a pénzem.
Így most mindenkiben ez marad meg, hogy Kimi könnyen kikerülhet az F1-bõl ha a McLaren nem ad neki egy ülést.

A gonosz szponzorok...hát vzz ki az aki ha lehet mellõzi a szponzor rendezvényeket??

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Dietrich
Michael Schumacher will reportedly no longer be a direct advisor to Ferrari's Formula 1 team.

gondolom megy Brawn mellé 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Na elobb volt a nemet RTL-en hirek... Rosberg biztos szerintuk, es nagyon Heidfeldet mondjak a masik helyre egyreszt ugye O is nemet, masreszt gyors, megbizhato, siman vezet, es olcso... Haug is dumalt, minden masodik szava a koltsegcsokkentes, koltseghatekonysag temakorben jott ki a szajan.. A McLaren ha jol ertettem jovore meg ingyen kapja a motorokat, aztan allnak at fizetos modozatra..

Ne adjatok az ovodast.. Eddig is iszonyu penzek mozogtak a hatterben minden atigazolaskor.. Minden versenyzonek megvannak kik a tamogatoi, ki vonul honnet hova at mint hirdeto egy-egy versenyzo cserenel, melyik fo tamogato kit akar versenyzonek stb.. Ez regen is igy volt, csak kevesbe tudtunk rolunk, most mar a media mindent kivesez, foleg itt az uborkaszezon, mindenbol hirt generalnak.. A csapatok oldalarol viszont most annyival nehezebb a helyzet, hogy valsag van, keves a tokeeros es megbizhato tamogato, minden ilyen ceget meg kell becsulni, illetve szoros koltsegvetesek vannak.. Konkretan.. A Merci eddig adta a motort, meg X osszeget a MacLarennek, mostantol viszont egy teljes sajat csapatot kell fenntartaniuk, vagyis megnezik mire adnak ki penzt.. A McLaren a Merci kivonulasaval elvesztett egy penzes, biztos tamogatot, illetve vissza kell vasarolniuk a Mercedes tulajdonreszet, ok is megnezik mire koltenek.. Ebben a helyzetben vagy lejebb kell adni az igenyeket, vagy kiszorul a pilota a piacrol, foleg ha el kocsiba akar csak beulni, de nagy penzert...

Kit--Kat
Vicc ez az egész.
A mezõny leggyorsabb pilótája meg majd folytatja a Rallyban.

Ide süllyedt a Forma1, hogy mindenrõl már szponzorok döntenek...

Skynet85
Egyébként Vodka helyében RC-ben tolnám így a pilota álltal kitakart helyet is telelehetne ragaszatani vodkás logóval, pitbõl meg nyomni a versenyt, sõõt tovább fejlsztve ezt az ötletet kocsi se kell, úgy oylan qrva gyors nagyon zavaró a felirtaok olvasásában, kocsikat is ki kell venni és az aszfaltcsikot tele szórni vodkás logóval majd 60 percig azt páztázná a kamera... mindenki elégedett...

A Merci se akar tobbet fizetni Buttonnak, mint amit Brawn igert.. Button erosen tart ezek szerint a McLaren fele.. Ha pedig a Merci korlatozottan akar kolteni versenyzore, akkor Heidfeld lehet a megoldas, Rosberggel full nemet csapat lehetne, a McLaren a kiszallo Mercedes nelkul meg full angol... Hummm........

ebben egyet értek veled teljesen.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
A Vodafone anno nagyarcú volt a MUFCnál is. Aztán hogyhogynem a MUFC azonnal talált magának támogatót, mégpedig ezerszer tõkeerõsebbet a Vodafone-nál.

Szerintem, bár Kimi látszólag nincs jó helyzetben, mindenképpen fog magának csapatot találni. De tk. sem a Brawn (Mercedes), sem a McLaren még nem lefutott.

A medve nem játék.

ScarY MAN
ott a pont :/

...

A Vodafona mar lenyilatkozta, hogy nem kell nekik Raikkonen, szoval se Brawn, se McLaren.
En azt megertem, hogy Kimit nem szereti mindenki, de lemondani arrol a pilotarol, aki mogott a szurkolok kozel 40%-a all, az utolso 1,5 evtol eltekintve a leggyorsabb a jelenlegi mezonyben es mar vilagbajnok, egyszeruen tobb, mint nonszensz.
Ha Kimi ules nelkul marad, mert az O tehetsegevel nem talal top csapatot, akkor az F1 innentol nem technikai sport, hanem a szponzorok homokozoja.

http://gaborszantai.co.uk/

jövõre majd massa lesz így

a.carkey

A medve nem játék.

jaja egy Montoya Alonso páros a fiatban..

két hisztis ribi milyen mûsort nyomna? <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

allock
Montoya is elhagyta az F1et pedig még õt is szívesen látnám 😊

#hhwnd

Szerintem felesleges leirnom Kimivel mennyi problema van... Ha kimarad, azt csak maganak koszonheti.. Bar, a McLaren meg log a levegoben, de ott allitolag meg a Vodafon berzenkedik tole...

raikkonen nem kell a mercinek<#fejvakaras>
mclarenbe sincsen sok esélye<#wilting>
A mezõnyben a hamilton,alonso,raikkonen a legtehetségesebbek és raikkonen nem kell...
Heidfel egy kiégett srác aki egy vesztes típus, rosberg meg jó, de nem olyan jó amilyennek mondják (apuci).

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
Igazából az átigazolásokat a Mercedes bonyolította meg, ahogy felröppent a hír, hogy a Mercedes érdeklõdik a Brawn csapat iránt, már lehetett építkezni.
Így a Red Bull persze hogy nem kaphatott Mercedes motort, így a Brawn behúzza a hasát és nem költ/nem változtat.
Rosberg helyzete abban a pillanatban megvilágosodott, hisz õ a McLaren-hez szeretett volna menni, de azzal hogy a Brawn Mercedes-szé lesz, Rosberg-nek lehetõsége van a Mercedes gyári kiemelt versenyzõi szerepéért megküzdeni és késõbbiekben kiemeltként pályára lépni.

Button sztem marad, sokat ér az 1-s rajtszám, és az hogy egy világbajnok elég olcsóért.

Heidfeld és Kimi versenyezhetnek a McLaren székéért szvsz.

desigo
" német gyártó ezen a rendezvényen jelentette be, hogy 75,1 százalékos részesedést vásárolnak a Brawn csapatból. A Daimler 45,1 százalékot birtokol majd, míg az Abar (a Daimler részvényese) 30 százalékot, míg 24,9 százalék Ross Brawn tulajdonában marad."
b-type
Na megszületett az új ezüst nyíl, és Rosberg az egyik versenyzõ.

desigo
ez mekkora égés... <#hehe>
Totti5
Fail😄😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

b-type
Ez meg egy vicc. 😊)
Csak nézem és nem értem. a sóderágy azért van hogy süppedjen.
...mégis mi a fene fordult meg Montezemolo fejében?
..vagy elsüllyedek, vagy kifogásolom a pályát mert nem biztonságosak a bukóterek??
szép <#eljen>

b-type
Kova' nem maradhat...azzal gyakorlatilag elbuknák a sanszukat a jövõ idény gyártók versenyében.
A Ferrari kettõse egyértelmûen nagyon erõs lesz, egyéniben ez még keresztbeverést eredményezhet, de a gyártók versenyében szükség lenne Heidfeld-re...vagy Kimi-re term.
Rosberg nálam már a Brawn versenyzõje.

...es Kovalainen marad😊

Kit--Kat

Harom Hir az egyik F1-es hir portalon egymas utan..: Brawn elismerte, valoszinuleg nem tudjak megtartani Buttont.. Fordult a kocka, Kimi kozel a McLarenhez.. Haug megerositette, Heidfelddel is targyalnak... Full szappanopera, es masodpercenkent ropkodnek az egymasnak ellentmondo infok..<#buck>

Kit--Kat
XD

Hát mind1, várjuk a bejelentést, nagy sokk lenne, ha Kimi ott hagyná az F1-et.

Még benne van 1-2 Vb cím.

Komoly cegeknel igy megy. Engem is hivtak mar be allasinterju utan, hogy sorry - pedig telefonon is megtehettek volna. Mindegy kaptam kavet es sutit...

Kit--Kat
Lehet, de akkor miért mennének oda.
Lekurvaanyázni telefonon is letudnák Whitmarsht.

Vagy a saját fülükkel akarták hallani, hogy szopóka de Buttont már leigazoltuk?!