FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mózli megmondta, õ megmondta, õ tudta elõre h ez lesz... még sem volt akkora hülye az öreg.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
..bár mivel 50% alatt van az értékesített rész így még mindig a Renault a tulajdonos. De talán megtámadható..nem tom.
De ha nem tudnak megegyezni akkor Kubica visszakerül a versenyzõi piacra.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Most elég nagy kavarás mehet ott, ha kivonulnak ki kell fizetni egy halom összeget a Concorde miatt, mert a Renault is aláírta.
Szal olyan 40milla euro (büntetés) van szembeállítva a hiányzó 30 millával, szal valszeg ki akarnak szállni és ebben látják a megoldást, eladnak az 50% alatt egy részt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Fõszponzort továbbra sem sikerült találniuk, míg orosz magánbefektetõk érdeklõdnek az istállóért. A korábban megjelentek szerint 40%-os tulajdonrészt értékesítene a Renault 30 millió euróért cserébe.
December 13-án a Renault vezetõsége ismét tárgyalóasztalhoz ül. Ha addig nem sikerül biztosítani a hiányzó összeget, akkor a gyártó 2010-ben csak, mint motorszállító lesz jelen a Forma-1-ben."
Igen egybevag a Merci, meg a Renault idoterve... Kubica a kiszemelt, szinte biztos...
http://gaborszantai.co.uk/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Szerintem Heidfeld vagy Sutil sem...
Egyszeruen varnak a Renault bejelentesere, nincs idealisabb pilota szamukra, mint Kubica. Gyors, ugyes, megbizhato, ehes a sikerre, Europa egyik legnagyobb orszagat kepviseli...
Van olyan jo pilota, mint Kimi, tavaly a joval gyengebb BMW-vel is sokaig VB aspirans volt, most pedig lenne lehetosege egy igazan jo csapathoz szerzodni.
Kimi pedig mehet rallyzni vagy visszaterhet a gyokerekhez, ha a Sauber megkapja az indulasi engedelyt...
Ezt senki mas nem b*szta el, csak Kimi es a menedzsmentje, picit nagyobb alazattal kellett volna keresgelni a piacon, foleg, hogyha nincs az ember mogott eros szponzor.
(es kicsit onzo is vagyok, mert igy legalabb jovore lathatom a Wales Rally-n Kimit eloben :D )
Nem akarok egy F1live.hu lenni 'aki' Kimi rajongókból csinál bohócot a látogatottságért...de ahogy olvasgatom ide-oda meg filózgatok, egyre inkább az az érzésem hogy elmegy.
Kimi valóban kézenfekvõ megoldás lenne, de semmi értelme nincs húzni-halasztani egy ilyen bejelentést,...az hogy halasztják az leginkább egy nevet emel ki: Kubica-t. A Renault-nál nagyon a csönd.
Amit olvasgatok abból meg az jön le hogy a Mercedes-nél Rosberg már most erõs pozícióban van a csapaton belül, ..ezért nem látom alátámasztottnak odavinni Kimi-t.
Ráadásul míg a McLaren-nél Kimi csinált magának rossz tárgyalási pozíciót, addig a Mercedes-nél valóban az a helyzet hogy ez az utolsó jó ülés,...mégpedig az egyik legjobb ülés amire gondolni lehet.
Azt vesznek oda akit csak akarnak...annyi pénzért és olyan feltételekkel amelyik legjobban szolgálja az érdekeiket.
Lenyiletkozza Norbert Haug, hogy nem lesz 2 német pilóta a csapatban. Ross Brawn azt nyilatkozza nem akar újonc pilótát.
Norbert Haug Kimi jó barátja a Kimi McLarenes idõszaka óta, sõt még nyílt felhívást is tesz, hogy Kimi tudja a számát.
Azót hivatalosan elismerte mind nic Fry mind Haug, hogy tárgyalások folynak kimi menezdsmentje és a Mercedes között.
Vezesséztek le nekem, hogy ki esélyesebb erre az ülésre a mezõnybõl, aki tapasztalt, nem német, és már nyert is pár dolgot...
Na ezek alapján miért elvakultás azt írni, hogy Kimi az elsõszámú kiemelt?!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mondok egy példát. Te mint befektetõ beleölsz X milliárdot egy fejlesztésbe, majd azt mondja neked a vetélytársak hogy nem..nem lehet mert a szabályzat tiltja, pedig az elõzõ évben hozták be a fejlesztést...mit mondanál? Ja oké persze máris viszem a kukába a rendszert... valószínû ezt mondanád ugye?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
szánalom vagy
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
De te látom a szövegértelmezéssel hadilábon állsz.
Én csak azt mondom, hogy nyilvánvalóan a Mercedes kívánságlistáján Kimi áll az elsõ helyen, több okból is.
A megegyezés csak is Kimin áll.
Remélem most már végre megéretted mit írok.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nekem jobban tetszett a sokkal régi szabály annyit tankolsz amennyit és amikor akarsz,annyit cserélsz kereket amennyit akarsz, legalábbis 5-6éve így volt tán :D
kersnek mégtöbb szerepe lesz jövõre akkor, szóval tuti nem dobják kukába, fõleg telitankos rajtnál jöhet nagyon jól
#hhwnd
- év közben ugyan úgy nem lehet majd tesztelni, csak egyenes vonalon
- korlátozzák a szélcsarotnákban található modell nagyságát kb fele akkora lehet a modell asszem meg a szélsebesség is leszabályozott
- egy tankal kell végigmenni
- kerszet lehet használni tövábbra is, ha akarja valaki talán a Williams fogja is
- minimális súlyhatár egy kicsit kibõvül
- idõmérõ minden etapjában "száraz" tankal lehet körözni
- motor, sebességváltó, elektronika ugyan az marad, beleértve az élettartamokat is és a felhasználható egységeket is
- aeroban sem lesz különsebb nagy változás, maradnak a jelenlegi konstrukciók, ezt viszont nem tudom hogy most a dupla difivel mi a helyzet, de az is valszeg marad ugyan így...
kb ennyi, aztán ha van még majd valaki hozzácsapja:)
a, Schumi
b, Kimi
c, Shumi vagy Kimi
De akkor már Prost is jöhetne, meg Mansell, nem?
Mit akarnának a sérült nyakú Schumacherrel?!:)
Elõre is köszönöm.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Kimivel egyezkednek, õ az egyetlen komoly lehetõség.a Mercedesnek jövõre.