FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
segíts már pls, f*szér utállak én téged mint a sz*rt? O.o

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

b-type
A kettõ közt a különbség, hogy ez Kimi aláírásával szentesült.

A Ferrari-nak szüksége volt arra hogy Kimi hajlandó legyen átadnia a helyét Alonso-nak, ...nincsenek abban a helyzetben hogy kikényszerítsenek bármit is Kimi-tõl.
Azaz Kimi nem kényszer hatására írjta alá...legalábbis nem tudok elképzelni ilyen kényszert hogy:
-írd alá, vagy különben jövõre is Ferrari-ban fogsz ülni 25 milláért.

Tehát tudta, azt is tudta..hisz õ vezette, hogy kik végeznek a Ferrari elõtt.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Ez szerintem hülyeség, ráadásul a Mercedes csapat az idei szezonban még nem is létezett, itt a kiskapu. A McLaren szerzõdés volt kamu, hogy Button elhúzzom, hogy azt gondolja: "Úristen, ha Kiminek csak a McLaren, és az a VB esélyes csapat, és ragaszkodik hozzá, akkor mit keresek én a Brawnban?" 😄 Button elment, azonnal tárgyalni kezdtek az ÚJ Mercedes csapattal.

Amúgy ki nem végzett idén a Ferrari elõtt?<#hehe><#nyes><#mf1>

A medve nem játék.

Kit--Kat
Ponnt azért kapna fizut, hogy ne üljön autóba.
Igazából nem lenne errõl most szó, ha a Ferrari nem rúgja ki a szponzor kedvéért Domenicali hathatós közbenjárásval, de mind1.

A szurkolói had legyenek már felháborodva ezen.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BaliBoy
Mintahogy már írta WNW:

"Ha igaz a szerzodes tartalmat illeto hir, akkor azert a zaradekert Kimi szep kis plusz milliokat kaphatott, a normal penze felett.. Ugyanis az ilyen tipusu kikotesek milliokat szoktak erni ezen a szinten..."

Szóval innentõl mindenkinek lakat a szájára. Hogy finom legyek. Ráadásul úgy kapna fizut, hogy autóba sem kell ülnie...

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a.carkey
92

A medve nem játék.

a.carkey
Ha ezt most leírnám, és hasonlítanám valamihez, akkor átmennék a politikába, amit itt nem teszek ...

A medve nem játék.

Kit--Kat
Prost is hasonlóan járt 1993-ben.
A Ferrarival szerzõdése volt 1993-ra, de nem engedték versenyezni más csapatban így ki kellett hagynia a szezont.

Mind kettõ etikus dolog.

Amúgy persze, hogy üzlet, egy potenciális ellenfél kilõve a Ferrarinak jövõre...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Black Ghost
Higgadj le öcsi, elõször gondolkodj aztán írj.
BaliBoy
Szvsz. ez nem szemétség. Üzlet. Senki nem kényszerítette sztem õt, hogy aláírjon egy ilyen szerzõdést.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kit--Kat
Amúgy én is szeretlek<#szeret>

Kit--Kat
Már rég felszínre tört te nagy szakértõ.
Ezt nem veled fogom megtágyalni, hogy Kimi tehetséges-e.

Én kicsit azt hiszem jobban képben vagyok mint te, már több mint 10 éve nézem a Forma 1et, nem fél éve nézem 4-5 futamonként.
És ha engem megkérdezel valamiben és meg tudokm indokolni a véleményem, miért gondolom így.

Te csak eddig itteni teljesítméyned alapján hülyeségeket tudsz böfizni.

Mirt nem fejted ki a véleményed?

Az túl magasröptû lenne neked?!

Esetleg meghaladná a képességeid?!

Vagy lövésed sincsa témában csak vagdalkzol.?!

<#nemtudom><#fejvakaras><#fogmosas>

http://gaborszantai.co.uk/

Firerock
te vagy a másik aki a seggét nyalod
kb 1 szinten vagytok,szóval amit neki mondtam azt vedd magadra

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ez a kemeny, 14-18 eves nyeretlen kiscsiko leocsiz valakit😊

segitek: Kit-Kat (akinek a stilusatol mar hullik a hajam es kivanom, barcsak ne egy oldalon allnank) egy cikket linkelt, nem O talalta ki, hogy a Ferrari szemet, ha ezt nehez felfognod es feldolgoznod, akkor menj, zuhanyozz le hideg vizzel es ujra gondold at, hatha...

Kimi valoszinuleg azert ment bele ilyen szerzodesbe, mert akkor meg a McLaren konstuktori 4. helyen volt...

http://gaborszantai.co.uk/

Firerock
öcsi!
neked mi az értelmes hozzászólásod ebben a topikban
amióta itt vagy nyalod Kimi seggét
hogy õ mekkora király és vele járna legjobban az összes csapat,de itt a szemét Ferrari aki megakadályozza hogy a tehetsége a felszínretörjön....

Ha igaz a szerzodes tartalmat illeto hir, akkor azert a zaradekert Kimi szep kis plusz milliokat kaphatott, a normal penze felett.. Ugyanis az ilyen tipusu kikotesek milliokat szoktak erni ezen a szinten...

Kit--Kat

Nincs bent szo Kimirol, de Massa es Schumi is szoba kerul.. Kell nekem az, hogy a Kimistak megszokasbol csak ugy megint szapuljak oket..?! Ja meg, hogy pocskondiazzak szegeny Badoert...?! Nem.. Szoval minek kellett ezt most beidezni...?!<#ravasz1><#buck>

Kit--Kat
Õõõõ...

#89631 - Ez nem provokálás a Kimi drukkerek felé?!

Vagy a szó jelentésével nem vagy tisztában esetleg?!

+ Te egy folytába teszed a primitív megjegyzéseid Kimire alaptalanul, de egyszer sem indoklod meg, csak írod a hülyeségeket.

Ha valamihez lövésed sincs, ahhoz hasraütés szerûen "merrt idegesít a feje" alapján miért írsz baromságokt?!

Vagy, ha nem így van, bocs, akkor végre egyszer írj egy normális hozzászólást és fejtsd ki miért is van úgy, ahogy gondolod.

Tessék itt az esély, fejtsd ki a 89598-ast.

Es..?! Jo sok tapasztalata van a temaban...<#hehe>

Firerock
miért kell provokálni?

Kit--Kat
Erre válaszolj már.
Szeretnék, valami érékelhetõt is olvasni tõled, hogy kiderüljön képes vagy-e az önálló értelmes gondolkodásra.

Firerock
hehe
ez jó😄

Black Ghost
Menedzsere szerint Schumacher gyõztesként térne vissza

"A menedzsert ugyanakkor már zavarják a folyamatos találgatások, ezért azt szeretné, ha a Mercedes végre egyértelmû álláspontra helyezkedne. "Ha valóban érdeklõdik iránta, akkor Norbert Haugnak, a Mercedes sportigazgatójának világosan ki kell mondania: 'Schumi a második versenyzõnk'" - fogalmazott a német."

Ezek szerin Sumi-t nem kell meggyõzni, õ vissza akar térni.
Kit--Kat
Räikkönen megállapodott a Mercedes GP-vel, de csak 2011-re?!

"Mint az utólag kiderült, a kontraktusban pontba van szedve, hogy Räikkönen nem szerzõdhet olyan csapathoz (a Mercedes GP , mint „jogutód” is érintett), mely a Ferrari elõtt végzett a 2009-es szezonban.

A McLaren az õsi rivális elõtt zárta az évet, mégis tárgyaltak a felek. Ha sikerült volna dûlõre jutniuk a feleknek, akkor Kimi egy árva vasat sem kapott volna a Ferraritól szerzõdésszegés miatt.

Ez talán magyarázatot ad arra, hogy Räikkönen menedzsmentje miért is akart 25 millió eurós fizetést kicsikarni a McLaren-tõl."

Azért a Ferraris már tényleg elmehetne a kurva annyába.

Kirúgja és még akkor õ mondja meg, hova szerzõdhet?!

a.carkey
Azért neki inkább kussolnia kéne a témában ... Mert Prost - Prostrajongóként mondom !!! - mert õ persze mindig zseniálisan viszonyult csapatársaihoz és csak a csapat érdekeit tartotta szem elõtt? Hát baromira nem, sõt, fõleg a saját érdekeit képviselte és közben játszotta a primadonnát. De az tény, hogy azért tudott is.

A McLarentõl, majd a Renaulttól is azért jött el, mert baromi jó viszonyban volt a csapatával, hogy aztán visszamenve a McLarenhez azonnal összevesszen velük Lauda miatt, hogy miért Laudát támogatják? Aztán végig korrekt maradt Senna kapcsán is, biztos ezért is jött el a Ferrarihoz 90-ben, nem azért, mert már a táblásemberrel se jött ki. De ott is marha jó volt a viszonyuk, egy percig sem csesztették egymást Mansellel és a csapattal. Véletlenül se megrakott teherautónak jellemezte 91-ben a Ferrarit, majd hagyta ott idõ elõtt az egészet (Japán után). Aztán persze biztos lenyugodott, és 93-ban amikor visszatért szintén nem hisztizett Hill miatt heteken át, amikor az végre kifogott egy jó szériát. Mert bizony DE!

A medve nem játék.

a.carkey
Azért ahhoz még tudni kell, hogy miként fog viselkedni a többi csapat autója teletankolva és hogy a meki.

A medve nem játék.

a.carkey
Nem tom, közöm nincs a szerzõdéseihez.

A medve nem játék.

b-type
..hát pl. Petrov-t én nem is tettem volna be ebbe a mezõnybe.
De egyenlõre az érkezõ csapatoknak az a legfontosabb hogy gyökeret eresszenek, ez sajnos ilyenekkel jár.
Majd késõbb kihullanak, illetve lehet hogy köztük is lesz azért jó versenyzõ.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

jó lenne látni versenyezni egy évadon át, mert így amit eddig mutatott, nagyom meggyõzõ volt. Több ilyen "tökös" kéne a mezõnybe.

Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.

Adalek a Kimi-Ferrari valas okaihoz.. Prost is azt pedzegeti, amit mar ki lehetett szurni a sok szovegbol eddig is.. Amugy hianyozna neki Kimi..

-Prost kitért Räikkönen Ferrariban végzett csapatmunkájára is. A négyszeres világbajnok szerint mindkét fél hibás lehet a kisebb súrlódások kialakulásában.

„Többször is elõfordult vele, hogy nehezen mûködött együtt a csapattal. A Ferrari viszont nem biztos, hogy megfelelõen kezelte, hogy távolabbi kapcsolatban van a szerelõivel, mérnökeivel, de egyébként nagyon jó versenyzõ.” – fejezte be „a Professzor”.-

F1-Live..

M@TriX
helyes, kíváncsi vagyok a srácra.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nearo
Csak arra reagáltam, hogy "nem álltak az élen".
Kubica 2008-ban a hetedik futam után elsõ helyen állt a pontversenyben. Szóval csak kötekedek 😉

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Black Ghost
Kobayashi a Toyota szponzoraival a Renault-hoz szerzõdhet?

"A francia Auto Hebdo értesülései szerint ugyanis Kamui Kobayashi a Toyota szponzoraival kopogtathat a Renault-nál. A japán brigád két fõtámogatója, a Panasonic és a KDDI szívesen maradna a Formula-1-ben, mint szponzor, és elégedettek a fiatal japán pilóta teljesítményével is."
Black Ghost
Ott is volt, én is ezt mondom õ egy jó pilóta, látványosan autózik, egyenletes teljesítményt nyújt és remélem meg van benne az a kis plusz is ami ahhoz kell hogy bajnok lehessen, de majd meglátjuk.

....ja és egyelõre õ még a Renault pilótája.
nearo
Szerintem Kubica 2008-ban azért ott volt a szeren...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Black Ghost
Így van, az elmúlt két év bajnoka egy helyen, kell ennél több.

Mivel jövõre marad ugyan ez a kaszni és nem kell megint a nulláról kezdeni, így 2010-ben sanszos hogy övék lesz mind két bajnoki cím. Egyszerûen nem látok más csapatban ekkora potenciát, Button-al ki lehet jönni sztem nem lesz újabb "Alonso-s" vita, míg a Ferrarinál nagyon is elképzelhetõ és ha a Mercedes GP nem tudja leigazolni Kimi-t v. Sumi-t akkor egyszerûen nincs pilóta aki hozhatná az eredményeket. Illetve de ott van Kubica, Rosberg, viszont õk még nem álltak az élen, nem küzdöttek a bajnoki címért, a teljesítményük meggyõzõ de nem tudjuk hogy az idegeik hogy bírják ha majd muszáj hozni a pontokat.
b-type
Kimi már azelõtt tárgyalt a McLaren-nel hogy Button elbizonytalanodott volna.
Sõt logikusan sztem már abban a percben hogy aláírta a szerzõdése felbontását már nyitottak a McLaren felé. Az meg nem most volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

köszi.

Isten kíséri utadat :)

a.carkey
McLaren:
1-es rajtszám. Tudod milyen vonzó új befektetõt találni és, hogy két sikerre éhes és képes brit világbajnok közül mindkettõ egyszerre van a csapatnál? Na ezért nincs ott Kimi ...

A Rally csak hobby, a média meg kezelhetõ, hisz évek óta kezeli. Lenyilatkozta.

A medve nem játék.

b-type
A Torro Rosso-ban igen, az alap a 056-s Ferrari.

A redbull ferráriba ugyan atz a ferrári motor van mint a "pirosba?"

Isten kíséri utadat :)

b-type

Filózgatok, és inkább a McLaren-bõl indulva nézem a Mercedes Gp szerzõdésének lehetõségeit.
A McLaren-nél:
-Kézenfekvõ lenne arra gondolni, hogy a pénz...de ha valóban oda akart volna menni akkor nem engedi hogy a dolgok végleg kútba essenek.
Hacsak nem tízmmillás eltérés volt, nehéz elképzelni hogy ne egyeztek volna meg pár millión. Elvégre Button-nak 6 és fél milla eurot fizettek.

- Talán az is feltételezhetõ hogy lett volna kitétel a csapaton belüli leosztásra.
De akkor Button nem ül át a világbajnok autójából pláne jóval kevesebb pénzért a McLaren-be, hogy aztán Hamilton szekerét tolja.

Szal marad a rally és a PR rendezvények számomra.

rally: Mivel a Mercedes-nek nincs érdekeltsége a rally-ban, így nehéz feltételeznem hogy el tudják képzelni a versenyzõjüket amint a pénzükön egy másik márkájú versenyautóban hajt a sikerért.
A gyárak elég fafejûek tudnak lenni (Kubica is már Renault kente fel magát a falra)
Szponzori rendezvények: Na ez elképzelhetõ, tény hogy utálja.
De ezért kellene hogy félredobja a McLaren ajánlatát?

Kit--Kat
Jó hagyjuk már ezt, azzal ellentétben, hogy ti azt próbáljátok beállítani, hogy Kimi buzulat vagyok, nekem csak simán a kedvenc versenyzõm.

Ettõl még látom a hibáit is.

Csak idegesít, hogy midnenki felnagyítja a hibáit és mint, ha semmit nem tett volna el az asztalra kirugdosná a mezõnybõl, hogy csak foglalja a helyet.

Black Ghost
Te lefaszosztad Kimi-t? ....mond jól vagy? 😄DD