FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hittem csak a NASCAR-ba van ez hogy le lehet dolgozni 1 kört. (igaz ott csak épp az az 1 versenyzõ aki Luckydog. )
Isten kíséri utadat :)
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Jah Hamilton már az elsõ futamon 4ik helyen végzett pont
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én mindig is szimpatizáltam Fisivel, de most legalább megkapta a meggondolatlan latin pofájába az igazságot.
Nagyobb teljesítmény volt azt a nehezen kezelhetõ traktort bekanalazni KERS-el együtt is mint az õ 2. helye.
Fail 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
2009.12.04. 15:06 JoóGabi
F1blog.hu
Csütörtökön újabb válságülést tartottak a franciák fõnökei, már biztos, hogy a cég nem marad teljes gyári csapattal a Forma-1-ben.
Pénteken a Le Parisien és az autosport.com is arról írt, két komoly vevõ van az istállóra: a raliban a Subaruval többszörös világbajnok Prodrive és egy luxemburgi üzletember vállalkozása, a Genii Capital.
A Prodrive mögött a volt Benetton- és BAR-Honda-fõnök David Richards áll, ellenfele Gerard Lopez pilóta-menedzseléssel és egyéb befeketetésekkel foglalkozó milliárdos.
Csütörtökön a fejeseknek dönteniük kellett volna, melyiket választják, de a határozatot jövõ hétre halasztották, hogy jobban megvizsgálhassák az ajánlatokat. A Renault vezetõi Lopezt támogatják, mert 75-100 százalékban megvásárolná a csapatot, de még évekig Renault néven indítaná.
A szakemberek - az istálló jelenlegi menedzsmentje és a mérnökök - viszont Richardsot szeretnék, mert míg Lopeznek semmilyen F1-es vagy versenytapasztalata nincs, a Prodrive sikeres volt raliban és a Le Mans-i 24 óráson, illetve vezetõje futamot nyert az F1-ben.
Bármelyik jelölt nyer, az biztos, hogy újabb gyári istállóval lesz kevesebb a Honda, a BMW és a Toyota kivonulása után. Úgy tudni, a Renault nem szállna ki teljesen, motorokat továbbra is szállítana.
Ezt és ezt érdemes megnézni, az idie finn WRC futamon készültek.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
7M pedig meg forintban is sok nekem, nem pedig euroban, angol fontban - bocsanatot kerek Toled a neveben, hogy jozanul es okosan dontott.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Pilóta Csapat Köridõ Hátrány Kör
1 D. Ricciardo Red Bull Racing 1:17.418 -.--- 77
2 P. di Resta Force India 1:18.736 +1.318 53
3 G. Paffett McLaren-Mercedes 1:18.746 +1.328 59
4 M. Conway Brawn 1:19.096 +1.678 77
5 N. Hülkenberg Williams 1:19.226 +1.808 106
6 B. Baguette BMW Sauber 1:19.356 +1.938 70
7 O. Turvey McLaren-Mercedes 1:19.358 +1.940 32
8 M. Ericsson Brawn 1:19.382 +1.964 49
9 L. di Grassi Renault 1:19.602 +2.184 123
10 J. Hildebrand Force India 1:19.873 +2.455 41
11 P. Sánchez López Ferrari 1:21.068 +3.650 39
12 D. Zampieri Ferrari 1:21.279 +3.861 42
13 M. Zipoli Ferrari 1:21.725 +4.307 41
14 B. Hartley Toro Rosso 1:22.493 +5.075 50
15 M. Bortolotti Toro Rosso 1:23.271 +5.853 34
16 H. Tung Renault 1:32.477 +15.059 4
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(