182279
  • Minstrel
  • G_ArchAngel #108217
    Tessék, Honda mororszállító...

Honda Ridgeline + Honda CRF230L
  • Wlanseraf
    Honda csak motor szállítóként akar vissza jönni..
  • Totti5
    Már 10 éve, de nem érdeklődni kell, hanem belépni... persze elrettentő lehet a Toyota és a BMW próbálkozása és a Mercédest is ide lehet venni, mert ők sem jutottak eddig 1ről a kettőre hiába van pénz szarásig.
  • mcmoha
  • Falcon83
    Már az is nagy dolog lesz szerintem ha a három közül valamelyik jön, és nem megy el el senki. A VW is nagyon benne volt abban hogy egyhatsornégyturbó lett, de mostanában mintha nem lennének olyan lelkesek :D A Honda meg most lépett le hülyék lennének egyből visszamászni, de a Hyundai talán jön.
  • Dietrich
    az audi volt a legjobban emelett a motor mellett és ők nem akarnak jönni? :)
  • Falcon83
    A VW, a Honda és a Hyundai is érdeklődik az F1 iránt
  • Mauro

16:9-es Forma-1-et szeretnénk
  • Firerock
    ilyennel nem kéne viccelni szerintem:/
  • IXEMGabeo
    lol a 2 Sauber a végén hatalmas:D az a 2 kötél nagy ötlet volt
  • G_ArchAngel #108207
    Happy first of april...
  • Dietrich
    8. lett a GP3 tegnapi tesztnapján..két csapattársa mögötte végzett
  • passatgt
    (Forrás: APR hírügynökség/KaMu)
  • Ambrus Gergely
    kis pál tamás tesztpilóta lesz az idei év második felétől, ha az eredményei úgy alakulnak!!!!!!!
    hajrá tomi!!

http://www.vezess.hu/forma1/magyar_tesztpilota_virgin_f1/29902/
  • Dietrich
    Vettel: Legszívesebben a hetvenes években versenyeznék
  • Firerock
    egye fene. De akkor két hétig nincs zsebpénz!
  • Falcon83
    :DDDD
  • DannyL
    Most akkor elküldtél innen? Nem maradhatok mégis? Engedd meg légyszi, olyan jó lenne...
  • Firerock
    akkor nem itt a helyed...
    most versenyez fél évet a nascarban utána onnan is kirúgják mint eddig mindenhonnan...
    esetleg a magyar OB-n hogy megmaradna az állása
  • G_ArchAngel #108199
    Olyanokat a témában nem fogsz meggyőzni:
    a; elvakult Kimi utálók
    b; nem képesek a látott információt feldolgozni és értelmezni
  • bakkerman
    alonso célban ABU DHABI :DDDDDDDDDDDDDDDDDD szerencsétlen
  • Ulvar
  • DannyL
    Kimi fan vagyok, de van gyerekem és tuskónak tartom érte.
  • Dietrich
    Olyanokat a témában nem fogsz meggyőzni:
    a; elvakult Kimi fanok
    b; nincs gyerekük (még nem szülők)
  • DannyL
    Csak arra akarok kilyukadni, hogy furcsa lenne a RedBull reklám egy Mercedes-en, csakúgy mint egy Ferrari-n, de aztán lehet hogy csak nekem. :)
  • DannyL
    Az OK, de a Skoda nem fő riválisa a RedBull-nak az F1-ben, a Mercedes viszont igen.
  • b-type
    Sehol nem mondtam hogy az anyja hű de jó fej...engem nem érdekel.
    Az ilyen esetekben nem az érdekel hogy ki mit tesz vagy nem tesz. Az érdekel én mit teszek.
    ...és ez alapján alkotok véleményt.
    Az oké hogy a videót másként látod, megértem valahol, de amit írtam azt nem kell másként értelmezni, sehol nem írtam hogy az anyja jó fej...és qvára utálom ha olyan szavakat tulajdonítanak nekem amiket nem írtam le csak hogy a másiknak legyen hihetőbb igaza.
    Ez téged minősít nem engem, nekem nem kell ilyen eszközökkel élnem.
    Az is hidegen hagy hogy miket kívánsz nekem, ez is felesleges körök futása.
    on:
  • Szabi1991
    kubica is skodával rallyzott..
  • Wlanseraf
    Érdekes elgondolás.. te úgy értelmezed mintha mennél az utcán és elesik egy kisgyerek és szarsz rá. De kurvára nem ugyan az.. plusz egy autogram vadász faszfej picsa aki leszarja a gyerekét!!! hogy eladja majd az autogramot:)))))) Akkora mappa van nála mint a ház.. ez nem zavar? a saját gyerekét leszarja ez nem zavar??

Érted? Kimi a fasz de az anyuka az a jófejség szobra:D én kívánom neked az ilyen barátokat és ismerősöket:)
  • b-type
    off:
    fussad csak a köreidet, nekem nyolc.
    Nem a nagy világigazságot fejeztem ki a véleményemmel, pusztán azt hogy ezt én taplóságnak tartom, és sem magamtól sem azoktól akiket magam körül szeretek tudni mint barátokat sem feltételezek ilyen viselkedést (hála az égnek).
  • DannyL
    - Magyarországon?
    - RedBull Mercedes-t bérel?
    - RedBull színekben a Hell Energy Bajnokságon?
    - Mi köze a drift-nek a Nascar-hoz?

KAMÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! :D
  • Szabi1991
    miért rontod el ? :(
  • bakkerman
    április 1.-e van ma,nem kell komolyan venni.
  • Szabi1991
    "A napokban robbant a hír, miszerint a Forma-1 2007-es bajnoka, Kimi Räikkönen nyáron a NASCAR sorozatban indul. Erre azonban Magyarországon melegít majd be, és a 2011.évi Hell Energy Országos Drift Bajnokság május 1-i kecskeméti rendezvényén a kecskeméti Gokarstadion pályáján gyakorol, ahonnan Olaszországba utazik majd tovább. Forrásaink szerint a Red Bull egy Merecedes E500 drift autót bérel a finn számára.."

hmmm
  • Wlanseraf
    Igazad van közben elemeztem a videot.

2 lehetséges verziót tudok neked fölvázolni:)

1: Kimi vodkát ivott nem keveset és ekkorát ütött a lehelete!

2: Akkora az arca hogy a légellenállás föl lökte a gyereket!

na kb ennyi köze van ehez..
  • kifli
    de bazzeg, mész városba, és elesik egy kisgyerek, akinek ott az anyja, akkor leszarod, mert majdfelsegíti, nem életveszélyes baleset történt...

Ha ottvan az anyja, aki látja is, hogy mi történt, akkor nem én fogom majd felsegíteni, pláne nem állok meg ilyen embernek, még autogramot is adni, aki leszarja a saját gyerekét...
  • b-type
    ez a te kereszted, cipeld. Azért szerencsére nem ez az általános hogy le szarják más gyerekét.
    Ez a bíróságos duma meg qva nagy baromság már ne haragudj, egyfelől ha egy gyerek elesik hát csöppet sem azon fogok őszülni hogy beidéznek ha hozzáérek,...ez legyen a világ baja, ha még is megtörténik..én attól még nyugodtan kell hogy aludjak.
    De ha egy gyerek elesik, ráadásul a közreműködéseddel, akkor az az emberi magatartás hogy megnézed jól van-e.
    Sőt egy kedves szóért sem fog senki perbe....de hogy így elsétálok az valami olyasmi ami gáz.
  • G_ArchAngel #108181
    Hja, csak ez megszokta már, hogy miatta odacsapják az autót - ha nem akkor idegességében Ő csapja oda, Kanada... - lehúzódnak előle - nem Petrovra gondolok:D, beállítják helyette a guminyomást, vesznek neki helyet jobb csapatnál, ahol az SG.hu kedvenc képzelt alkoholistája az utolsó VB...
  • bardocz
    Nem szereti, ha feltartják? Előzzön bazmeg. Kobayashi sem szereti, ha feltartják, de ő meg tudja oldani érdekes módon.