FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten kíséri utadat :)
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Massa gondolom komoly vizsgálatokon esik át mielõtt versenyezhet. Innentõl nem D. felelõssége szerintem.
Megkapta a végkielégytést amit szerzõdésben foglaltak hogyha a ferári idõ elõtt kiteszi tehát a szerzõdés lejjárta elõtt, szóval megkapta a lóvét azt sztem csá mindketten elfelejtették egymást õ is a ferrárit és viszont.
Talán áthidalható lenne ha a Red Bull közös szponzor lenne, de sztem Kimi nem áll a Ferrari alkalmazásában, csak megkapta 'lelépési' pénznek a jövõ évi fizuja háromnegyedét kb.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A medve nem játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A legnagyobb valószínûsége, számomra, annak van hogy õ már régen eldöntötte hogy hacsak nem kap kihagyhatatlan ajánlatot, akkor a WRC-be rándul át.
Nem írt volna alá egy ilyen szerzõdést a Ferrari-val, ha nem ez mozgott volna a fejében. Mert ott õ volt az aki diktált..nem az eseményekben, hanem az õ szerzõdésbontásánál.
Sztem olyan régen motoszkált már benne ez a gondolat..mármint a WRC, hogy akkor lett volna bajban ha tényleg jól megkínálják a Mercedes-tõl.
Írjon alá 2013-ig, vagy csinálja azt ami nem hagyja békében már jó ideje..?
Kimi szvsz oda ment ahova igazán akart menni, és ha visszajön, akkor egy olyan Kimi fog visszatérni akit lehet kedvelni.
Míg szvsz ha nem ment volna el, akkor egyre nehezebb és nehezebb lett volna...jól csinálta ezt a sportot, de a szeme már máshova figyelt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"akkor nagyon megszerettem" áááá<#taps>#taps>
Az egyezség létrejötte esetén a „Jégember” 2013-ig maradhatott volna a németeknél.
a szívem szakad meg<#sir>#sir>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
24 óra leforgása alatt 6 500 jegy kelt el, ami nem kevesebb, mint 1.2 millió font bevételt jelent, ami új rekord.
Nekem most fordult meg elõször a fejemben a dolog, eddig világ életemben a ferrarinak szurkoltam és ezen túl is😊 de nem bánnám azért ha visszajönne akár másik csapatban is.
!Forza Ferrari!
Azért Börni se a szavahihetõségérõl ismert.
"A Ferrarinak egy olyan versenyzõre van szüksége, aki Michael Schumacherhez hasonlóan magával tudja ragadni az alkalmazottakat. Kimi gyors, de nagyon zárkózott. Egy jó autóban tökéletes volt, azonban ha arról van szó, hogy az autó fejlesztése során hajtani kell a csapatot, akkor ebben Alonso a jobb. Fernando nagyon motivált, és nem akarja elkövetni ugyanazt a hibát, amit a McLarennél elkövetett." - idézi az Autobild a Ferrari csapatfõnökét, Stefano Domenicalit.
"Beszélgettem Fernandóval a McLarenes nehézségekrõl. Azt érezte, hogy becsapták, ugyanakkor azt is beismerte, hogy nem volt mindig fair Lewis Hamiltonnal szemben. Ilyen nem lesz Maranellóban. Ezt garantálom."
Ez csak egy vicc, ráadásul pont hogy egy kiparodizálás a Kimi mániának, ha nem vetted volna észre.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
www.bor-tisztitas.hu Nézzétek meg
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
http://gaborszantai.co.uk/