FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én sem látok ebben semmi aggályt hogy Hami papi vegye meg.

Isten kíséri utadat :)

kifli
szerintem ez nem tesz jót sem a versenynek sem a pilótának...
Totti5
és akkor mivan?😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kifli
szerintem nem lenne jó,, nem kicsit lenne kedvezményezett hami bármit is csinál...
Kit--Kat
Kimi meghosszabbította a Ferrarival közösen a szerzõdését 2010-ig 2008-ban Monzában. És amíg a Ferrari nyilvánosságra nem hozta, hogy felbontja a szerzõdését Kimivel õ végig azt mondta a kérdésekre, szerzõdése van neki a Ferrarival, ki akarja azt tölteni, a többi nem rajta múlik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kifli
mármint hogy massa hogy bírja...
kifli
téli tesztek lesznek nem? majd ott kiderül
Azt hittem Kimi akart menni. Bár közös megegyezésrõl írnak úgy vélem Kimi se térdelve könyörgött hogy maradhasson .

a.carkey
Kimi "kirúgása" az õ ötlete volt.

A medve nem játék.

Miért repülne Dominicali ?

Massa gondolom komoly vizsgálatokon esik át mielõtt versenyezhet. Innentõl nem D. felelõssége szerintem.

Felmondtak neki akkor hogyan lenne szerzõdése ??

Megkapta a végkielégytést amit szerzõdésben foglaltak hogyha a ferári idõ elõtt kiteszi tehát a szerzõdés lejjárta elõtt, szóval megkapta a lóvét azt sztem csá mindketten elfelejtették egymást õ is a ferrárit és viszont.

b-type
Sztem nincs szerzõdése...megkapta a jövõ évi pénzét valamilyen kitétellel, de az ziher hogy nincs szerzõdése..képtelen helyzet lenne hogy a PSA Citroen-je elengedné vissza az F1-be a Renault ellen versenyezni, pláne hogy akkor két szerzõdésnek kellene egymásnak feszülnie.
Talán áthidalható lenne ha a Red Bull közös szponzor lenne, de sztem Kimi nem áll a Ferrari alkalmazásában, csak megkapta 'lelépési' pénznek a jövõ évi fizuja háromnegyedét kb.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
És mi van akkor, ha Massa - teszem azt - nem bírja a tempót? Egy verseny után kijön, hogy szédül, fáj a feje, blabla. Akkor - azonkívül hogy Domenicalli repül - Kimi - elvileg -, még a Ferrari alkalmazottként - mivel nem igazolt el, szerzõdése jövõ év végéig szól, így elvileg még az, vagy nem? - beülhet(NE) a Ferrariba, vagy nem?

A medve nem játék.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

b-type
Sztem nem kell mindent készpénznek venni...Kimi ott volt az események közepén mint hús/vér ember...nem egy tehetetlenül sodródó fadarabról beszélünk.
A legnagyobb valószínûsége, számomra, annak van hogy õ már régen eldöntötte hogy hacsak nem kap kihagyhatatlan ajánlatot, akkor a WRC-be rándul át.
Nem írt volna alá egy ilyen szerzõdést a Ferrari-val, ha nem ez mozgott volna a fejében. Mert ott õ volt az aki diktált..nem az eseményekben, hanem az õ szerzõdésbontásánál.
Sztem olyan régen motoszkált már benne ez a gondolat..mármint a WRC, hogy akkor lett volna bajban ha tényleg jól megkínálják a Mercedes-tõl.
Írjon alá 2013-ig, vagy csinálja azt ami nem hagyja békében már jó ideje..?
Kimi szvsz oda ment ahova igazán akart menni, és ha visszajön, akkor egy olyan Kimi fog visszatérni akit lehet kedvelni.
Míg szvsz ha nem ment volna el, akkor egyre nehezebb és nehezebb lett volna...jól csinálta ezt a sportot, de a szeme már máshova figyelt.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Norbi1990
10 nappal elõtte még volt annyi pénzük, hogy kifizessék? 😮
világi<#nevetes2><#nevetes1>
"akkor nagyon megszerettem" áááá<#taps>

Finn lapinformációk szerint, ha a Mercedes 10 nappal elõbb keresi meg 2007 világbajnokát, mint tette azt, akkor Kimi Räikkönen jövõre is a Forma-1-ben szerepelne.

Az egyezség létrejötte esetén a „Jégember” 2013-ig maradhatott volna a németeknél.

a szívem szakad meg<#sir>

Akkor már a pályába is tegyünk lámpákat 😊

Norbi1990
Meg a kocsik alá neonfényt mi? 😄
Mondjuk este biztos jól nézne ki pl Singapúrba 😄
pilóta sisakjára lehet tenni bukólámpát 😄

Tudom 😛

Máté94
Pedig nekem tök tetszenének.Olyanok lennének mint a Le Mans-os versenyautók😄
nearo
Meg tetõ...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
Sõt még fényszóró sincs <#idiota>
Viszont onindito, es duda nincs bennuk..<#kacsint>

Köszönöm,

M@TriX
általában a váltók 7 (+1 hátramenet), félautomata mûködésûek

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

<#miaz> F1-es autókba van hátrameneti fokozat -?

Firerock
akkor nézhetsz új nickname-et😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

desigo
Kapkodnak a jövõ évi Brit Nagydíj jegyeiért

24 óra leforgása alatt 6 500 jegy kelt el, ami nem kevesebb, mint 1.2 millió font bevételt jelent, ami új rekord.
oneal1
Schumacher mercis visszatérésérõl mik a vélemények?

Nekem most fordult meg elõször a fejemben a dolog, eddig világ életemben a ferrarinak szurkoltam és ezen túl is😊 de nem bánnám azért ha visszajönne akár másik csapatban is.

!Forza Ferrari!

Ez uzlet.. Soha nincs olyan, hogy soha....<#nezze>

Black Ghost
"Nem akarom elveszteni a Brit Nagydíjat, ez az utolsó, amit akarok, de Silverstone-ba biztosan nem megyünk vissza."

Azért Börni se a szavahihetõségérõl ismert.
Na azert tisztazzuk, Donington tulajdonosa akart F1 futamot, aztan hosszu honapok turelme, igergetese utan kiderult, hogy nem tudja teljesiteni amit vallalt... Ezutan miert Borni menjen el a fenebe..?!?!

Black Ghost
Pedig milyen jó túraautós pálya volt. 😞
Norbi1990
Doningtont jól feltúrták erre meg nem is lesz semmi.
Börnie elmehet a csába.
Black Ghost
motorsportal.hu

"A Ferrarinak egy olyan versenyzõre van szüksége, aki Michael Schumacherhez hasonlóan magával tudja ragadni az alkalmazottakat. Kimi gyors, de nagyon zárkózott. Egy jó autóban tökéletes volt, azonban ha arról van szó, hogy az autó fejlesztése során hajtani kell a csapatot, akkor ebben Alonso a jobb. Fernando nagyon motivált, és nem akarja elkövetni ugyanazt a hibát, amit a McLarennél elkövetett." - idézi az Autobild a Ferrari csapatfõnökét, Stefano Domenicalit.

"Beszélgettem Fernandóval a McLarenes nehézségekrõl. Azt érezte, hogy becsapták, ugyanakkor azt is beismerte, hogy nem volt mindig fair Lewis Hamiltonnal szemben. Ilyen nem lesz Maranellóban. Ezt garantálom."
Kit--Kat
Mi bajod van neked is?

Ez csak egy vicc, ráadásul pont hogy egy kiparodizálás a Kimi mániának, ha nem vetted volna észre.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
Ez a mánia kezd beteges lenni....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kit--Kat

Ulvar
bazze hülye vagy? Már ne is haragudj meg...minden topicba befogod ezt nyomni? ... Mit képzelnek egyesek ... Manapság ez divat lett hogy Spamelnek az emberek?

Sziasztok nézetek meg a honlapom remélem tetszik és tudok segíteni!
www.bor-tisztitas.hu Nézzétek meg
Ulvar
Ezzzz... xDDD Aki tud angolul az tudja mit ír a srác le... jól ábrázolja a helyzetet 😄

Ulvar
Ez se gyenge

http://gaborszantai.co.uk/