FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Pilóta Csapat Köridõ Hátrány Kör
1 D. Ricciardo Red Bull Racing 1:17.418 -.--- 77
2 P. di Resta Force India 1:18.736 +1.318 53
3 G. Paffett McLaren-Mercedes 1:18.746 +1.328 59
4 M. Conway Brawn 1:19.096 +1.678 77
5 N. Hülkenberg Williams 1:19.226 +1.808 106
6 B. Baguette BMW Sauber 1:19.356 +1.938 70
7 O. Turvey McLaren-Mercedes 1:19.358 +1.940 32
8 M. Ericsson Brawn 1:19.382 +1.964 49
9 L. di Grassi Renault 1:19.602 +2.184 123
10 J. Hildebrand Force India 1:19.873 +2.455 41
11 P. Sánchez López Ferrari 1:21.068 +3.650 39
12 D. Zampieri Ferrari 1:21.279 +3.861 42
13 M. Zipoli Ferrari 1:21.725 +4.307 41
14 B. Hartley Toro Rosso 1:22.493 +5.075 50
15 M. Bortolotti Toro Rosso 1:23.271 +5.853 34
16 H. Tung Renault 1:32.477 +15.059 4
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Isten kíséri utadat :)
személyes véleményem szerint h**e lenne visszajönni.
nem igen vágom ki lehet..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A FIA a Saubernek adta az utolso helyeket
Raikkonen alairt a Citroenhez, hivatalos bejelentes par oran belul...
Ha Kubica marad a Renaultnal, Raikkonen tavozik, akkor ki lesz Rosberg "meglepetes" csapattarsa?
Heidfels szerintem a Saubernel marad, tehat vagy egy ujonc, vagy MS?
http://gaborszantai.co.uk/
<#idiota>#idiota>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
aki nem az nem is ember😄😛
kar hogy rallyzni megy...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"A legfrisebb pletyó szerint a Renault kiszáll a csapatot pedig a kínai Ho-Ping Tun cége, a Gravity veszi meg egy svájci befektetõcéggel, a Mangrove-al karöltve.
A Sauber meg lehet parkolópályára kerül mert a Toyota a szerb csapatba "importálja magát" névlegesen, hogy ne kelljen kifizetnie a 150 millás büntit a Concorde szerzõdés felrúgásáért."
a szerbeknek nagyon komoly honlapjuk van 😄
http://www.stefangp.com/
"A Stefan GP belépési megvásárlásával kapcsolatos pletykákat az alakulat vezetõje, Zoran Stefanovich tagadta, vagyis világossá tette, hogy a Toyota belépõjének általuk történt megvásárlásával kapcsolatos híresztelések csupán spekulációk.
„Nem vásároltuk meg a belépõjüket." - nyilatkozta Stefanovich az Autosportnak. „A jövõ évi terveink kiértékelését végezzük. Néhány dologban megegyeztünk velük, mint pl. az F1-es projekt átvétele, azonban jelenleg nem beszélhetek a részletekrõl."
Stefanovich mindemellett arról is szót ejtett, hogy a csapat már készen áll a F1-be való belépésre - és bármely lehetõséget megvizsgál, mely hozzásegítheti alakulatát e cél eléréséhez.
„Van egy komplett létesítményünk, és mindannak birtokában vagyunk annak, ami szükséges a tesztek azonnali megkezdéséhez. Ez nem kérdéses."
„Nincs rá okunk, hogy ne higgyünk benne, hogy meg tudjuk csinálni - valójában a helyzet pont fordítottnak tûnik. Elégedett lehet a F1 egy, a világ errõl a területérõl származó csapattal, mivel jelenleg az itteni egyetlen képviselõnk a Magyar Nagydíj. Készenlétben vagyunk."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kis ideegsítés gyanánt😉
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
a FIA amennyi pénzt már beszoptak büntetésekért, abból szép villát építhettek volna
Budapesten egy bank irodája különbûl néz ki
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
respect to the man in the ice cream van

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.