FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/
Sõt, igazából a mostani pilóták közül is csak azokat tudjuk összehasonlítani, akik egy csapatnál versenyeznek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Isten kíséri utadat :)
Nekem sokkal jobban tetszettek az idei kocsik pl.
Ez az f1 akárki akármit mond szép lassan elveszti a tekintélyét emlékszem 10 éve amikor merci és a ferrari csatázott, de szép is volt hakkinen és schumi😄
ebben az évben se kísértem nagyon figyelemmel mert 2003-óta csak arról szól az egész, hogy ez a szabály legyen vagy ez... amikor volt az idióta idõmérõ is mindenki csak 1 kört mehet...<#wow2>#wow2>, unalmas ebben az évben kúrva rondák voltak az autók, de elõzés semmivel se volt több sõt kevesebb.
Régen jobb volt az f1 az biztos és az is biztos, hogy Sennámál soha nem lesz jobb senki, ha 10 vb címe lesz akkor se mert õ tudott autót vezetni a mostani autókkal szerintem a másodikat lekörözné.
Nem Stefán és hasonlók. <#ravasz1>#ravasz1>
Gondolom kiszámolták mivel járnak jól, és annyi százalékot értékesítenek.
..hogy mi lesz a jövõ az sok mindentõl függ.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én már régóta itt nézem és nem torrenten meg itt ott ha van eszük nem teszik fizetõssé hanem inkább teleteszik reklámmal és abból keresnek.
156. korben regi ismeros. 😊
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Nehogy már a forma 1-es pilóta ne bírjon ki 2-3 hetente kétórát .
!
Egyfelõl közvetve...azaz ha több pénz marad a sportban, akkor nem kell annyit kérni a pályáktól.
Másfelõl a cég amelyik megvette a jogokat keményen megbillent és több pénzre volt szükségük...hitelbõl vették meg Bernie-tõl.
...nincs garancia arra hogy ez nem fog még egyszer elõfordulni, vagy nem kötnek olyan szerzõdést ami még hátrányosabban érinti az F1-t hosszabb távon, csak azért mert többet tudnak kivenni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
azert a nemeteknek sikerul 20 percenkent betenni legalabb 5 percet 😞
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A tv-s pénzek hiánya miatt ?
Nézd meg nézzük a versenyt de közbe ott villog pl a mobil1 is 😊
Arra mondtam hogy szerintem ezzel is sokat lehet keresni.
Nem értem az F1 vezetõi ezt mért nem értik
TV-be nem sok értelme lenne bele reklámot tenni abba a cirka 90 percbe 😄
Azért 1 NASCAR SPRINT CUP verseny van kb 2,5-3óra oda befér 1-2 reklám.
Üzletileg érthetõ, Bernie meglátta a lehetõséget és csak õ...megcsinálta.
De most már vissza kell adni a tévépénzeket a sportnak, egy röhej hogy a pénzek fele egy olyan céghez vándorol ami teljesen kívülálló.
Soha nem lett volna szabad átjátszani az FIA-tól, az összes pénzt vissza kellene osztani, vagy hasznos dologra költeni.
Ecclestone már megszabadult tõle, rengeteget keresett vele...de valami úton módon ki kell kerülni, el kell lehetetleníteni ezt a megállapodást.
Különben az F1 soha nem kapja vissza a pénzét...sõt még az is lehet hogy rosszabb lesz, már így is sok pálya rogyott meg.
gondolom érdeket akartál írni. csak a pontosítás kedvéért.
Egyébként a NASCAR-nál is csak hétfõnként kerülnek fel a versenyek tehát azt már felvételrõl nézi az ember.
Az F1-nek a média területén is változásra van szüksége
Valami hasonlóra úgy érzem rájött a NASCAR is miszerint hogy így úgyís beszerzik az emberek ingyen ha akarják. Ezért léptek. LINK
vajon az F1 mikor jut el ide ?
Itt azért küzdjenek meg azért a 10. helyért, ez tetszik valamennyire. Harcoljanak most már basszus ha a 10. is kap pontot az marha nagy fölénnyel járhat a kis csapatoknak is, ugyanis a DHL nekik is ingyér átviszi a következõ helyszínre az összes cuccot.
Régen azért amikor 91ben hasonló szabály rendszer volt...nem lehetett tankolni, nem volt pit limit, és voltak 26an a pályán és csak az elsõ 6 kapott pontot vajon mennyi küzdelmi vágy volt a kis csapatokban...szinte semmi, de a 10. hely fõleg mostanság elérhetõ. Úgyhogy ez tetszik, csak legyen már elõzés basszus...-.-