182279
  • Torzonborz
    http://www.f1-live.hu/ én ezt szoktam olvasgatni.
  • Dietrich
    http://www.motorsportal.hu/
  • Dietrich
    és nem történt senkinek semmi baja ez a fő!

De sajnos Interlagosban meghaltak..Stock Car Brasil egyik betétversenyén történt, közel Rafael Sperafico balesetének helyszínéhez
    Safety at Interlagos

Accidente Gustavo Sondermann en Interlagos (03/04/2011) Fatal Crash

RIP
  • Jeffjohnson
    Melyik magyar F1-es oldalt érdemes nézegetni? A5.hu-ra hétvégén nem kerülnek ki hírek csak ha verseny van meg amúgy is lassan kerülnek ki a hírek amik többnyire olyan címet kapnak mintha a Blikk egyik szerkesztője írná. F1hírek.hu meg mióta visszakerültek az origóhoz azóta szar lassú meg a nap nincs kiírva a hír mellé csak a dátum tudom nem nehéz kitalálni melyik nap de akkor is a korábbi jobb volt.
  • vass17
    Tudták, hogy ebből baleset lesz, így praktikus okokból a pályán maradt:))
    Ez egy ördögi kör:)
  • IXEMGabeo
    amúgy ezt a képet én már tavaly is láttam az F1-live.hu n ott volt az egyik csávónak feltűntetve a nick képeként...
  • Firerock
    szerencsére már csak ps-el lehet formula1-es pilóta:D
  • Shiwo
    hát nem erőltette meg a PS tudását a készítő...
  • a.carkey
    Gratula annak aki elengedte a futamot úgy, hogy az SC a pályán volt, ill. gratula az SC sofőrnek, hogy ha ő a ludas és nem ment le a pályáról. :D
  • Dietrich
    nem..egyszerűen elfelejtett kimenni!
    a két sorra már felállt a mezőny azzal nem lett volna baj csak a SC egyszerűen elfelejtette a box utcát :))

az egyik komment ott van a szeren :D

so the WTCC Pau Safety Car driver found a new job then...
  • passatgt
    legelején az onboard-os képen szembe látni hogy lengetik a sárgát, akkor még simán kimehetett volna sc, szóval valami más miatt lengették:)
  • Dietrich
    ráadásul miatta torlódtak össze mert az első 1-3 sor látja, hogy ott van de a hátul jövők nem és ők a lámpákat nézik ilyenkor.
    mondjuk a boxból rádión rájuk szólhattak volna nincs rajt
  • Dietrich
    de a sárga azért lengett, mert a SC nem ment ki a boxba. :)
  • passatgt
    de nem az sx hibája volt szerintem, mert lengett a sárga zászló, azért nem jött ki

az bugzott be aki zöldet nyomott
  • passatgt
    hahaha:D
  • Dietrich
    off

ilyen elcseszett rajtott ritkán látni :DD

1. SC nem ment ki a boxba
    2. észrevették ezt, lengetik a sárgát
    3. a sárga leng még mindig és valaki megnyomja a zöld gombot
    4. crash miatt a sárgát lengetők elfutnak (így aztán végképp annyi a tájékoztatásnak) majd visszamennek és lengetik tovább mikor 28 autó van összetörve. LOL..
  • IXEMGabeo
    Rosbergtől és Kubicától (talán, mert még nem versenyeztek igazán élcsapatban, nem voltak harcban a vb-ért), de tőlük még sosem hallottam kifogásolnivaló nyilatkozatot ők kb mindig korrektek voltak, ill Rosbergnél volt az, hogy eleinte túlzottan a biztonság, a biztonság a legfontosabb most pedig a DRS-re annyit mondott, hogy király, előtte meg ugyebár sokan mondták h veszélyes eszköz is lehet a mozgatható hátsó szárny, tehát itt 1 szavával ütött egy másikat, amúgy ő, az, aki mindig korrekt az igaz h nem tűnik túl nagy egyéniségnek ebből a szempontból.
  • Dietrich
    pont AJ. nyilatkozik..ő is eladta az ow-s lelkét a pénzért..
  • Dietrich
    Érdekesség, hogy Raikkönen esete egyedülálló, ugyanis a NASCAR szabályi szerint valamilyen stock-car versenyen el kellett volna indulnia a finn versenyzőnek ahhoz, hogy engedélyt kapjon, de a nagy név és a hírverés miatt ettől eltekintett a vezetőség.

a pr-ért mindent ;)
  • G_ArchAngel #108279
    OFF
  • Dietrich
    az nem érdekel miket mondanak a F1-ről, de ő egy időben folyton bírálta a tengerentúli versenyeket (zavarhatta a full lelátó vagy az, hogy előzések voltak a versenyeken nem tudom)csak minden héten valamit mondott rá mert úgy érezte neki ez a dolga. de a legjobb az volt mikor "az nem autóverseny ahol körönként 5x előznek" kijelentése.
    Ő meg ezután tavaly (asszem) ausztráliában mit is csinált? nem tudott előzni. kunckunc
    Alapból mindenki nagy arcúvá válik a F1-ben ha valamilyen sikert ér el..azzá válik a média segítségével.
  • IXEMGabeo
    Alonso tavaly beképzeltnél beképzeltebb nyilatkozatokat hintett el futamról futamra és főként Monaco és Hockenheim után...Webber semmi olyat nem mondott, ami kifogásolható sőt még inkább az a szép, hogy kiállt magáért és küzdött, amikor a csapat sunyi módon bezony picit Vettel mellé állt (pl a szárny ügy Silverstone). Török nagydíj után sem ő, hanem Vettel nyafogott, elfogadom a véleményed Webber és Schumacher nem szimpatikus értem...nálam pedig Alonso és Hamilton örök utálatnak örvend szóval ez ilyen, mindenkinek más:)
  • Dietrich
    nekem semmi bajom Kimivel..
    Alonsoval csak egy..amikor Montreálban vísitott a rádión a csapatnak mit csináljon az elötte menő csapattársával..nem kérdezni hanem előzni kell. ;)

Akit utálok az sumák de nem azért mert 7x...még korábbi dolgaért de már ez sem igaz. Ahogy telik az idő azt veszem észre mióta visszatért szurkolok neki, hogy legalább célba érjen

Jelenleg csak Webbert rühellem de őt nagyon és ha kiesik az nekem öröm. Nem szép dolog de ez van.
    Nem kéne olyan faszságokat nyilatkoznia mint amiket szokott nem F1 témában.
  • bakkerman
    van alonsoban homo vér,szal nem ps :) :D
  • Máté94
    PSed
  • szabii98
  • Dietrich
    azért ez durva
  • mcmoha

• G_ArchAngel #108270
    Mondhatod, csak mivel Alonsoval kapcsolatos állítások mögött számodra is könnyen kikereshető bizonyítékok vannak, addig Raikkönent soha nem meszelték le ittas vezetésért, sem közúton, sem pályán, ahol a WADA a drogteszt mellett ezt is könnyen kimutathatná.

Raikkönent lehet baszogatni a beleszarás és flegmaság miatt, illetve, mert képtelen együttműködni a médiával, de a többi esetben hazudna, aki ittas vezetést emlegetne.
    S mivel itt is volt róla szó, Schumacher is képes volt leittasodni TV dobálásig. Igaz, ez ferraris szokás, hiszen Montezemolo is megtette:)
    Nem hetente jelentek meg róla képek, hanem talán kétszer: a party Hakkinennel és a hajós eset.
    9 év alatt? Ha én csak kétszer lettem volna ilyen állapotban, akkor most lenne annyi agysejtem, hogy ne járjak SG-re :D
    Közszereplő, fotózzák, figyelik - lehet rólad, rólam havonta kerülhetne ki vicces videó, de az senkit nem érdekel.

Médiához még annyit: legutóbb Alonsonál is kiborult a bili, mikor Madeirán, a téli szünetben baszogatták a fotósok, pedig közszereplőként tűrnie kellene.
  • Dietrich
    Tehát Kimire nem lehet mondani semmi rosszat, de aki megteszi az miért utálja? Én azt mondom egy részeg fészek és ne vezessen mert úgy jár mint Stohl. Akkor én utálom igaz?
    Alonsót meg lehet szidni mindennek lehordani mert itt az a szokás?
  • mcmoha
    Alonso flame on.:)

• G_ArchAngel #108267
    Viselkedése alapján?
    De legalább jó versenyző, csak kaphatna szájzárat és a kezét ne tudná kiemelni a cockpitből mozgó autónál:)
  • bakkerman
    most soroljam...?
  • Dietrich
    Alonso miért is gyökér?
  • bardocz
    Te rászístá, csak azét leszólod szegény gyereket, mert ő inkább faszt szopna?
  • G_ArchAngel #108263
    Nem utálja, mert a kommentjeiből látszik, hogy sem Raikkonent nem ismeri, sem a Forma 1-et.

Troll. Ennyi.
  • IXEMGabeo
    miért utálod őt amúgy? én elismerem h a korai években túl volt értékelve, na de ennyire sose utáltam, sőt amikor még átment a Ferrarihoz és vb lett végeredményben még örültem is, h inkább ő, mint a tejbetök Hamilton vagy a gyökér Alonso lett az:)
  • Falcon83
    Hidd el ha kimszi választhatna nem a wrc-ben majomkodna, meg nem a NASCAR-ba menne fizetősnek, hanem készülne szépen Malajziára. Csak nem volt elég jó ezért repült. Más is járt már így, cska azért gáz ,hogy F1-es bajnok létére idáig süllyedt. De ahogy látom messze van még a lejtő alja.
    Nem irigylem a fanjait :DD
  • G_ArchAngel #108260
    Kicsit most gondolkodok...

Van pénzem, azt csinálom, amit akarok vs. szopom a fasz és ugrálok egy porondon, ahol egy mélynövésű angol csattogtatja az ostort...

Ezt neked találtam, mert L'Oreal
  • Falcon83
    Kimi-lájv akkor már csak igaz lehet :D.
    De ha mégis igaz akkor meg GIGALOL. Még a NASCAR-ban is fizetős lesz xD xD xD Ez de szánalom. Ő azért mindig megmutatja hogy van lejjebb.