FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Már csak sötétzöldre kellene festeni a Mclarent, a Mercit ezüstre, a Ferkát meg olaszosítani és kész is a nemzetek harca, mint a régi szép idõkben. 😄

a.carkey
A Mercedes elismerte, várja Schumachert

Meglepõdnék, ha Kiminél a McLarennél vagy a Mercinél is a pénz lett volna a probléma.

A McLarenhez egyszerûen Button jött, aki tk. 2009 bajnokaként 2008 bajnokának lesz a csapattársa és eldõl(het), hogy ki a jobb közülük. Ezt egy brit csapat (ha már mindkét évben brit világbajnok volt) egyszerûen nem hagyhatta ki.

A Mercedesnél meg nyilván tudták, hogy nekik Schumi kell (gondolom Kimiék is ezért nem turbózták magukat halára a tárgyalásokal, mert gondolom tudták, hogy a Mercedesnek Schumi kell), és ezzel igazából szintén nem tudtak volna versenyezni. A Red Bullnál nem maradt hely, így lett ebbõl F1en kívüli tevékenység.

(Viszont azon se lepõdnék meg, hogy ha januárban kiderül, hogy Schumi nem vállalja, vagy nem vállalhatja, akkor Kimi neve is újból felmerül majd. Mert mire kezdõdik a F1, kiderül, hogy mennyire is megy neki a rally.)

A medve nem játék.

ScarY MAN
<#gonosz1>

...

ScarY MAN
Hál'isten!<#eljen><#eplus2>

...

http://gaborszantai.co.uk/

nearo
Én spec a kvízre gondoltam... emlékszek régebben volt linkelve, de nem fogom visszakeresni.
De azért kösz.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Máté94
nearo
link?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Máté94
itantonio Liuzzinak vannak hiányosságai az olasz történelem és a forma-1-es statisztikák terén, de azt legalább tudja, hogy Adrian Sutil zongoristának készült autóversenyzõi karrierje mellett - legalábbis ez derül ki a Formula1.com Ask The Expert (Kérdezd a szakértõt!) címû kvízjátékából. Az oldal készítõi havonta más pilótát faggatnak az F-1-rõl, csapattársakról, történelemrõl és minden egyébrõl. A Force India versenyzõje nem sok kérdésre tudta a helyes választ, csapattársa hobbija mellett leginkább a görög szigeteken található szélmalmokról és a szülõvárosából származó olasz költõrõl csillogtatta meg tudását. A csapatfõnöke, Vijay Mallya által szponzorált focicsapatoknál azonban már elvérzett ("Ha a Kingfisherhez lenne köze, tudnék róla"), a kedvenc ruhamárkája múltjára vonatkozó kérdésnél pedig teljesen feladta ("Ötletem sincs").

Így aztán a 21-bõl mindössze 9 helyes válasszal (43%) a rangsor utolsó helyén landolt, alaposan lemaradva a listavezetõ Heikki Kovalainen 86%-os eredményétõl. Közvetlenül elõtte éppen csapattársa, Adrian Sutil tanyázik 54%-al, akit - reméljük - Liuzzi nem sértett meg túlzottan a feltételezéssel, miszerint a kedvenc zenésze biztosan Mozart (a helyes válasz Phil Collins).

Az eddigi eredmények:

1. Heikki Kovalainen - 86%
2. Mark Webber - 84%
3= Lewis Hamilton - 80%
3= Kimi Raikkonen - 80%
5. Felipe Massa - 77%
6= Kazuki Nakajima - 73%
6= Jaime Alguersuari - 73%
8. Sebastien Buemi - 72%
9. Fernando Alonso - 71%
10. Robert Kubica - 70%
11. Jenson Button - 69%
12. Giancarlo Fisichella - 68%
13. Nico Rosberg - 66%
14= Sebastian Vettel - 64%
14= Rubens Barrichello - 64%
16= Jarno Trulli - 58%
16= Timo Glock - 58%
18. Nick Heidfeld - 57%
19. Adrian Sutil - 54%
20. Vitantonio Liuzzi - 43%
MR ME
sztem csak meg akarja nézni h hogy megy az a "szar" 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Black Ghost
Lucas Di Grassi a Virgin pilótája lett

A Virgin istálló megerõsítette: aláírták a szerzõdést Lucas Di Grassival. A brazil Di Grassi 4 évet töltött a GP2-es szériában, mielõtt F-1-es szerzõdést kapott volna.
Totti5
Egyre komolyabbanak tünik, gondolom nyaka miatt kell a teszt. Remélem jól lesz és aláfirkantja minimum 1 évre!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Black Ghost
Schumacher tesztelheti a Mercedest, mielõtt aláír

Amint arról a Bild és az olasz La Gazetta dello Sport ma reggel beszámolt, a Mercedes lehetõséget ad Schumachernek arra, hogy teszteljen egy 2 évvel ezelõtti autót, mielõtt aláír a csapathoz.

Mindazok ellenére látott napvilágot ez a hír, hogy a hétszeres világbajnok még mindig nem erõsítette meg a pletykákat a visszatérésérõl.

A két éves Mercedes konstrukció, amirõl a híradások szólnak, természetesen egy 2007-es fejlesztésû Honda. A hírforrások azt is állítják, hogy Schumacher a hét közepén fog találkozni Montezemolóval, aki leszögezte, hogy a ferraris szóbeli megállapodás természetesen semmis, ha a német a Mercedeshez szerzõdik. Montezemolo mindenkit biztosított arról is, hogy a Ferrari nem fogja megakadályozni Schumi mercedeses visszatérését.
Jacek
BMW😊,Audi no, Merci-bol 1db 190 Evolution azt csokolom😊

direkt abc sorrendben irtam, nekem mindharomnak lenne hely a garazsomban😊

Jacek
Mercedes,BMW,AUDI 😊

Suzukiiiii

Norbi1990
Porsche
Black Ghost
Akkor Lexus, Infiniti, Acura. 😄DD
bardocz
Nekem mindegy lenne hol élek.
desigo
ezekkel az átlagember jár kint...
bardocz
Toyota, Honda, Mazda, Nissan, Mitsubishi, Subaru.
szerinted hetkoznapokon mit hasznalna egy normalis nemet?

Audi, BMW, Mercedes...

Itt a kép:
Ugy néz ki hogy tényleg megy Sumi a Mercedeshez,mivel Kerpenben lekapták egy Mercibõl kiszálva!!!!
ex-Manor Virgin GP-rol mit lehet tudni? Glock az egyik pilota, a vilag egyik legsikeresebb uzletembere vette meg, most meg a Lloyds bank nyomott bele penzt...

nekem eleg sotet lo...

Totti5
Az eldobott vb cím után nem hinném hogy megveregették a vállát, végülis én csak ezért vagyok rá "mérges" vagy csalódtam benne? csak is õ rajta múlott.

kovi egy erõs középpilóta meg jarno is remélem jók lesznek jövõre.

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

b-type
Kovalainen nem rossz, sztem nem hiába tartották meg a McLaren-nél is ennyi ideig.
A saját elgondolásom szerint hasonló 'problémája' lehet mint Trulli-nak..azaz futamon nem igen jönnek össze a dolgok.
De egyébként stabilan autózhat és jó beállítási dolgokat hozhat, mert azért a McLaren-nél még két sz@r év után is kiálltak mellette szóban.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Azzal sokra itt nem megy, hacsak nem valami munkamániás kisokos aki a technikai tudásával a Lotus segítségére lehet.

mcmoha
Orulok, hogy Kovalainen marad az F1-ben. Lehet, hogy nem o a leggyorsabb versenyzo de nagyon szimpatikus ficko.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Már hivatalos ez az infó

Totti5
hungaroring honlapja? események menüpont

matthias92
nemtudom holkéne megkérdezni, de nemtudjátok esetleg hogy mikor lesz afféle nyíltnap a ringen, mikor személyautóval lehet rajta körözgetni? esetleg sose? 😄

Totti5
Hát most nem Vili bátyánk lesz ott? Kovát én nem erõltetném, szimpatikus meg minden, de "lassú" és kiegyensúlyozatlan.

a.carkey
a.carkey
OFF:
Minek oda egy finn? 😄
A Finnek 😄

A medve nem játék.

kirol
Nincs.
Meg ha belegondolok, legalább, hogy az a ************************ van Massa mellett. El se hiszem.

Legalább drukkolok a Mercinek. Bár Massanak is. De a <#kocsog><#lama> Alonsonak sose!

Totti5
Ferrarinál van üres hely? meg amúgy is Sumi Merci nevelés.

kirol
De mercihez? Hogyhogy nem a Ferrarihoz?

Ja.... Mar a nemet Bild, es a nemet RTL is ezt potyogi... Ha az utobbi elkezdi mondani, az mar nagyon forro.... F1 temakban nemigen szoktak arnyekra vetodni.... Ha igaz, durva lesz....................

Black Ghost
Michael Schumacher ismét nyerni szeretne

Michael Schumacher visszatérése majdnem tökéletes: A FOCUS információi szerint a világbajnok és a Mercedes 2010-re szerzõdést kötött.

A tervhez még hozzátartozik, hogy a hétszeres világbajnok Sport Nagykövetként is hosszantartó kapcsolatot írt alá. Amikor az elmúlt nyáron a visszatérést tervezték a Ferrarival az orvosi teszt akadályt jelentett. Ez most problémamentesen lezajlott, a 40 éves versenyzõ öt millió dolláért indul az új Mercedes csapatnál (korábban Brawn).

A Daimlernél a belsõ vita megoldódott. Erich Klemm elmondta a FOCUS-nak: "Ebben a nehéz idõben amikor minden centet meg kell forgatni, nehéz döntéseket hozni."

f1hungary.fw.hu
Ulvar
Jah ennyi...de mind1.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

passatgt
#89950😊

Ulvar
akkor írtam hogy nem értenek hozzá...de hiába...Ezt kapom vissza..." Te nem értesz hozzá...õk nagyon is jól tudják mit beszélnek"...ja...Czollner Gyula Monaco 2008...BARICHELLO MIT CSINÁL MIÉRT TARTJA FEL A MEZÕNYT KURVA ÉLETBE...Wéber: De õ a pozíciójáért harcol...7 helyen van...2 perc szünet..

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC