FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
nana <#ejnye1>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kabel15
hello!

Sajna nem nagyon olvasgattam mostanában az F1 híreket ezért eléggé lemaradtam.
Valaki be tudná linkelni azt a cikket ahol leírják hogy mi lesz az MCLAREN el? Mert hogy külön válnak vagy mi?

BattleTag: kabel15#2672

bardocz
Majd ha arra járok tiltakozásképp szétkenek egy kulabácsit a nyomvonalon.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mar ki is jozanodtam, hetvegen nem tudok inni, mert motoroznom kell - k*rva jo volt jegen😞

szerdan mar megmutattam mi a magyarok istene, minden nemzetkozi szart megittam, amit elem raktak😊

http://gaborszantai.co.uk/

Koszonom😊

Kit--Kat
Úgy emlékszem Kiminek nem adatott meg az ami hamiltonnak, hogy kitûnõ hibamentes kiszolgálást kapott a csapatától.
Ha jól emlékszem neki 2x is elszállt a motorja dobogós helyen így esélye sem volt elõnyösebb helyzetbe kerülni, annyit tudott tenni, hogy megnyerte a legtöbb futamot és reménykedett.
Pl. Franciaország 7 körrel több benzinnel rajtolta le Hamiltont.
Ugyanígy Braízikliába is lerajtolta, szóval úgy emlékszem nem csak úgy az ölébe potyogtak a dolgok, a pálnyán is tett egy-két dolgot a sikerért.

Nem kell megjátszanod magadat, nem errõl volt szó.
De azért kivételesen elnézõ leszek veled😉

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
No osztán karáconykor mit káptok...Szüjke Meccit, vágy Veres Ferrarit?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nearo
Már megint kezditek? 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ÁjjLe BoBBi
poltoktat!!!44
alapozás el van már kezdve? 😄D

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

M@TriX
nem látunk bele, ha jól emlékszem egyszer Kimi is elszállt mint a gyõzelmi zászló, mert kockáztattak.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

BaliBoy
HBD!<#vigyor4>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

b-type
...és mégsem róla szólt az az év. 😊
Shanghai-ban Hamilton 1 pontja elég lett volna ahhoz hogy Kimi minden reménye elszálljon az utolsó verseny elõtt.

Az a McLaren döntés egyike a legérthetetlenebb döntéseknek. Lehetõségük volt eldönteni a világbajnokságot 1 futammal a vége elõtt úgy hogy már csak McLaren versenyzõ lehessen a világbajnok.
De nem, kint hagyják az alkalmatlan gumikon csúszkáló Hamilton-t a 31. körig annak ellenére hogy az látványosan bukik a
-26 körben már másfél másodpercet Kimi-vel szemben, és 6-n már gyorsabbak nála köztük a mezõny eleje, a
-28. körben megelõzi Kimi és ad is neki másfél mp-t
-29. körben már mindenki gyorsabb nála, csak 3-n kiállnak a pit-be. ...30. körében amikor már kilátszik a vászon, akkor szólnak neki hogy jöjjön cserére..de már nem ér be.

Érthetetlen hogy miért döntöttek így, nincs rá észérv.
-A 28-29-30. körben kihívják Hamilton-t akkor visszajön a 3. helyre, Alonso-val szemben 1 pontot veszít, a Ferrari..és mindenki más kizárva a világbajnoki küzdelembõl.

Utólag persze könnyû okoskodni, de egy gyorsreagálású csapattól elvárná az ember, hogy az alatt a 4 kör alatt amikor már látványosan szenvedett a pályán kitalálják az egyetlen jó megoldást.
Nem hiszem el hogy létezik csapat, ami ilyenkor kockáztat....amikor meg már kilátszott a vászon, akkor már muszáj volt kihívni hisz látványosan balesetveszélyes...
Egy érthetetlen helyzet...mintha a McLaren nem akarta volna megnyerni az egyénit.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Bocsánat hogy a mezõny egyetlen 2*es világbajnokát még csak említeni is mertem egy mondatban az ó hatalmas legnagyobb Kimivel! véletlen volt, több ilyen nem lesz, eskü.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

2007-ben nem volt jo a TV-d?
veletlenul a vilagbajnok nyerte a legtobb futamot es ment, mint egy allat...

persze igazad van, Hamilton hisztije Monacoban, Alonso szemetkedese a Hungaroringen - kinek mi a show😊

Totti5
😊)))))

Peppus
Kimi is pont így lett világbajnok. Hamilton és Alonso csinálta a showt, õ meg kapott egy VB trófeát 😊

Kit--Kat
Na ezt jól megaszondtam....
Tehát:
Egyértemûen Kimi csinálta a showt 2005-ben, akárhogy próbálod bemagyarázni, hogy Alonso is volt olyan tökös.
Két gyõzelmet kapásból úgy szerzett, hogy Kimi kihullott elõle.
Persze Alonso top versenyzõ, nem mondom, hogy nem érdemelte meg a 2006-os VB-t, végül is bejött a kivárásos taktikája.

Szabó Gábpor mondta 2005-öt után, ha egy verseny döntene a VB-rõl Alonso és Kimi között, akkor habozás nélkül Kimire tenné a voksát.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Egyértemûen Kimi csinálta a showt 2005-ben, akárhogy próbálod bemagyarázni, hogy Alonso is volt olyan tökös.
Két gyõzelmet kapásból úgy szerzett, hogy Kimi kihullott elõle.
Persze Alonso top versenyzõ, nem mondom, hogy nem érdemelte meg a 2006.os VB.t, végül is bejött a kivárásos taktikája.

Szabó Gábpor mondta 2005-öt után, ha egy versenyre döntene a VB Alonso és Kimi között, akkor habozás nélkül Kimire tenné a voksát.

Isten kíséri utadat :)

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Minimum olyan agresszívan és idegbeteg módon zúzott azzal a Rönóval mint Kimi a mekivel és õ Sumival is hatalmasat mérkõzött Imolába ( 2*is ), persze az is lehet hogy csak a gázt nyomta és ment magától az az autó ahogy Kimi, Hamilton, Button esetében is a következõ években.

Black Ghost
Colin a Motorsport Legnagyobb Hõse

A brit hetilap, a Motorsport News minden idõk legnagyobb motorsport hõsének választotta a tragikusan elhunyt rali világbajnokot, Colin McRaét, Ayrton Senna és Jim Clarck elõtt.

Colin McRae 25 évesen 1995-ben egy Subaru Imprezával szerezte meg a világbajnoki címet, ezzel a mai napig õ a legfiatalabb világbajnok. Pályafutása alatt számos márkánál megfordult, tagja volt a Subaru, a Ford, a Citroen és a Skoda csapatának is, ez idõ alatt 25 világbajnoki futamgyõzelmet szerzett. Halálhíre az egész világot megrázta, fiával és barátjával együtt 2007-ben zuhant le helikopterével, a balesetben mindannyian életüket vesztették.

A Motorsport News 10 évente tartja meg szavazását, melyen Colin legutóbb is az elõkelõ negyedik helyen végzett, Ayrton Senna, Jim Clarck és Nigel Mansell mögött.

A díjat Colin édesapja, Jim McRae vette át megható szavak közepette. "Ez igazán nagyszerú hír, elakadt a lélegzetem, amikor megláttam a listán szereplõ neveket, kiket elõzött meg."

A 100-as listán több meglepõ eredménnyel találkozunk, az aktív F1-es világbajnokok közül Lewis Hamilton a 25., Jenson Button csak a 43., az F1-rõl jövõre ralira váltó Kimi Raikkönen pedig csak a 72. helyen szerénykedik, amiben valószínûleg az is szerepet játszik, hogy õ nem brit.
Igen lehet mégse olyan rossz hogy megvette és megmaradt a Renault név is. <#eljen>

Isten kíséri utadat :)

nem O volt a legjobb, csak az O autoja nem esett szet...
persze zsenialis huzas kivarassal VB-t nyerni, csak nem tul ferfias es latvanyos...

Totti5
Mert másoknak nem voltak ügyei. Alonso megnyerte a Rönónak mert õ volt a legjobb akkor és a Rönó is betalált.

Totti5
Ez jó hír, mert elkötelezett a technikai sportok iránt és nem csak heccbõl teszi!

MaSzKa
pont ezt akartam én is berakni

a Renault-nak összecsalt 2 vb címet Briós

'Az FIA újra és újra megadta neki a lehetõséget, hogy eloszlassa a kétségeket. Ez történt akkor is, amikor tiltott szoftvereket használtak az autóban, amikor nem volt rendben a tankolóberendezésük, vagy amikor aktív felfüggesztést szereltek az autóba. és legfõképpen akkor is, amikor a csapatot illegális információszerzésen kaptuk rajta. Minden egyes alkalommal, amikor elkaptuk a csapatot valamiért, az FIA elfogadta Briatore azon védekezését, hogy õ nem keveredett bele a dologba."

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

mcmoha

Bandee1987
yeaaah, jövõre sztem fog nekünk pár kellemes percet, órát szerezni 😄

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

MR ME
jódolgukban már nem tudnak mit csinálni, ezen én nem tudok nevetni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ScarY MAN
szellemes 😄 <#gonosz1><#taps><#eljen>

...

es hogy mennyire lesz*rjak az F1-et, az sem semmi 😊
a mai napig az elso nev szamukra, amirol leesik, hogy milyen sportrol beszelek, az Michael Schumacher, Hamilton meg csak-csak ismerik, de Buttonrol fogalmuk sincs...

a.carkey
"Button-nak a PR értéke nem hinném hogy elérné Kimi-t, még azzal együtt sem hogy én voltam az aki kétségbevonta azt hogy Kimi-nek van a legnagyobb rajongótábora, és ezen vitáztunk is 😊"

Azért brit csapatnál két brit világbajnok, és nem egy 1992-es, hanem a 2008-as és a 2009-es. Ha ennek nincs nagyobb PR értéke Kiminél, akkor minek van? Az összes brit úgy fogja erre csorgatni a nyálát, mint a p....

Ez kb. olyan, mintha Schumacher és Hakkinen egy csapatba került volna 2001-ben.

A medve nem játék.

b-type
Brawn csalódott volt amikor Button nem írt nekik alá.
Button meg valszeg ráérzett arra hogy Brawn biztosra veszi hogy aláír hozzájuk,..mert, és itt a lényeg, nem feltételezték róla hogy lesz vér a pucájában itt hagyni a világbajnoki autóját és bekopogtatni az egyetlen üres helyre, Hamilton mellé.
...ezt sztem jól is érezte.
Ez és a kínált összeg arra késztette, hogy lépjen. Szép lépés volt..számomra legalábbis szimpatikus.
Én is úgy gondolom hogy ez ilyesmi érzelmi döntés volt, meg is lepte vele a 'szakmát'...ahogy a különféle nyilatkozatokat olvastam.

Kimi sztem egyértelmûen kifele nézett az F1-bõl, nem írt volna alá olyan szerzõdésbontást a Ferrari-val, ha nem arra gondolt volna hogy õ bizony beszagol a rally-ba.
A szerzõdésbontásnál Kimi helyzetben volt, a Ferrari-nak kellett a hely...ha az F1-ben gondolkodott volna akkor nem ír alá arra nézve kedvezõtlen feltételeket.
Õ sztem már akkor tudta hogy rally-ba megy, és így megkapja a nagy pénzt. Én egyáltalán nem látom Kimi-t sodródó, két szék közé pottyanó versenyzõnek, jó döntéseket hozott eddigi pályafutása során.
Button-nak a PR értéke nem hinném hogy elérné Kimi-t, még azzal együtt sem hogy én voltam az aki kétségbevonta azt hogy Kimi-nek van a legnagyobb rajongótábora, és ezen vitáztunk is 😊
Button-nak önmagában nem túl sok van (akkor Brawn kapásból megkínálta volna ennek megfelelõ összeggel), inkább Hamilton-nal csapatban kapott még pluszt, Angol csapat Angol versenyzõpárossal..
De Button értékét csökkenti az hogy már nem friss arc az F1-ben, és a bajnoki címét egy olyan évben szerezte ahol a mezõny többi világbajnokai a 4-5 és a 8. helyért voltak csak képesek harcolni.

De azért ettõl függetlenül egy világbajnoki cím nagy lökést tud adni, és Button jól vezet...szal jövõre ami benne van az ki fog jönni szvsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a.carkey
Nem azt írtam, hogy kitúrta, csak azt, hogy mivel Gomb jött, így az õ PR értéke (Hamilton 08-Button 09) mindenképpen nagyobb volt, mintha Kimit szerzõdtették volna le.

Kimi Schumacher közelében nyilván tudta, hogy MS mehet a Brawnhoz, így ezzel az elején nem is próbálkoztak, hisz akkor még õk is azt hitték, hogy Button marad és mellé jön MS vagy valaki (szerintem ezért is húzott el olyan gyorsan Rubens a Brawntól). Button gondolom szintén megtudta, ezért is vette fel a tárgyalásokat a McLarennel, akik látták, hogy Buttonban mekkora PR érték van, persze Hamilton mellett!!!, és nem tökölt tovább, hogy most ki is lenne a csapattársa a Brawnnál. Közben "megszûnt" a Brawn, lett belõle Mercedes. Kimi meg két szék között a földre.

A medve nem játék.

mcmoha
motorsportal.hu lett belole. Itt a link.😊

Valaki tudja mi lett a formula . hu val?? A sok regi felhasznalo hova lett?

mcmoha
The Day After.😄

desigo
b-type
Bizonyos dolgokat figyelembe kell venni, pl. azt hogy Button nem túrhatta ki Kimi-t hiszen jóval késõbb kezdték meg a tárgyalásokat.
Amikor Kimi-t kitette a Ferrari már mindenki kész tényként kezelte hogy a McLaren-hez jön:
szept. 28: A McLarennél úgy érzik, tudnák kezelni Räikkönent
Button csak majd 2 hónappal késõbb, az idény végén hírezték be:
Nov.10: Brawn: "99 százalék", hogy Button marad
Nem Button fúrta ki Kimi-t, egyszerûen valamiért nem egyeztek meg addig amíg Button be nem rágott a Brawn-ra, és pár napra rá el nem utazott a McLaren-hez.

Kimi meg nem hinném hogy visszajön bármi is történik vele az F1 kezdetéig a rally-ban, szerzõdése van a Citroen-nel és a Red Bull-l

Ulvar
Sieg?... 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

adi1414
http://www.kiralyvagyok.com/-perfect-/ alegjobb autó a földön