182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #108338 Szerinted az egyenerteku a radios kapcsolattal?:) -
Ha a rádiót betiltanák akkor csak annyi változna ,hogy a kis táblán a célegyenesben közölnék ugyanazt az infót virágnyelven... -
regen is megvoltak radio nelkul, tudod 100 zaszlos emberke all a palya korul ;) -
legyen rádió,de csak és kizárólag a pályabirók,és a szervezők tudjanak kommunikálni a versenyzőkkel. nekemis elegem van abból,hogy ha vezet pl Webber,2. Vettel kb 10 mp hátrányban,akkor már szólnak is webbernek,hogy valami van az autóval,vegye lentebb a motort...ilyen ölik meg az F1-et,na meg a pit strategy -
G_ArchAngel #108334 Ezert szavaztam en is a radiozas betiltasara - ertem, hogy van csapat a konstruktori VB miatt, de en soha nem tudtam egy autonak/csapatnak drukkolni, "hosok" kellenek, akikert lehet izgulni es nem azert, hogy mikor utasitja Massat fekezesre a fonoke vagy Webbert uzemanyagtakarekos fogyasztasra. -
"féklámpában felvillanó Zámbó Árpy-arc" -ez a legjobb!
-
Ha ennyit összenyavalyognék, mint ami a cikkben van akkor már rég nem nézném a Forma-1-et, nézze akkor az Indycar-t, senki nem kényszeríti a Forma-1-re. Amúgy ott is volt már előzést segítő szárny.
Nekem nagyon nem tetszik ez a mindent vegyünk ki az autóból dolog, ma ez van, ez a "csúcstechnika" ezt használják. A 80-as években is biztos volt akinek nem tetszett pár újítás és írt valami ilyesmi cikket, hogy "de jó volt 60-as években szárnyak nélkül". -
"a pályabírók nem tudnak időben jelezni hogy baj van"
Túl sokat vagy külföldön :). Én egy feltételezést írtam aminek következtében tavaly és tavaly előtt is voltak súlyos balesetek. (nem F1ben az is igaz). -
Miért, most nem tudsz nézni roncsderbit? Magyarországon is rendeznek, ha arra vágysz menj ki azt nézni :).
-
G_ArchAngel #108329 Nalunk a TV-ben lengetnek zaszlokat, de ez lehet csak a BBC-n van.
Amugy lehet egy radiosav a Charlie-tol, amin osztja a mindenkit erinto infokat. -
végre újra jó kis roncs derbyk lennének :D -
Persze...ne legyen rádió...hogyne..lesz egy baleset a pályán, a pályabírók nem tudnak időben jelezni hogy baj van és lassítson, rádión nem tudnak szólni a fülére hogy lassíts abból csúnya dolgok lehetnek. Az más kérdés hogy ezzel visszaélnek... -
jo cikk, tokeletesen igaza van. radiot kitiltani, hogy a pilota maga donthesse el mit csinal, es 1 olyan kasztni ami nem general piszkos levegot az ot koveto kocsinak. kormanyon ne lehessen allitgatni semmit stb.
-
G_ArchAngel #108325 Vályi István: Újabb, csodás szabályok a Forma-1-ben? -
Hopp bocs, nem ide akartam. De akkor már ide is írok. Félek tőle, hogy ha esik majd a szárnyakra is fogják, hogy jó volt a verseny. -
mivan ha elhalasztottak egy fordulót? (rescheduled) és van benne fogadásom -
csak nehogy elkezdjenek rinyálni, hogy így eső meg úgy eső, meg nem megfelelő a kondició, meg a gumik nem tapadnak.... versenyt akarunk a f.szomba nem rinyát... -
"tavaly pedig az időmérő edzésen okozott káoszt a csapadék – Felipe Massa, Fernando Alonso és Lewis Hamilton nem tudott bejutni a második etapba, Jenson Button pedig a Q2-ben esett ki."
És? Így jártak^^ -
IXEMGabeo #108320 kozmosz vagy káosz? -
Jean Todt újra indulna az FIA-elnökségért -
először azt hittem, hogy Dávid Sándor egy nagy nulla:D -
IXEMGabeo #108317 xDDD -
vinc3nt #108316 öreg bolond -
ő mint újságíró/könyvíróként volt mindig is jobb mint tv riporterként..
"JPM széthajtotta" -
Volt pár napja átgomdolni és és a főszerkesztő is átolvasta hogy ne legyen benne baromság:D csak élőbe nem szabad beszélnie, mert ott jönnek a zagyvaságok már... -
na ilyen is rég volt már, hogy Sanyi bácsit senki nem öregbolondozza le itt -
jó kis cikk. -
95%ban egyetértek. Azért ő is csak találgat még bizonyos dolgokban, hiszen csak egy futam ment le! -
G_ArchAngel #108310 nem lehet vele nem egyeterteni... -
Wlanseraf #108309
-
Érdemes elolvasni nekem tetszett. -
Új villanyautós sorozatot indítana Jean Todt -
Pont ezeket szoktam én is nézni.
-
motorsportok.hu utódja
valszeg azért nem ismerted mert alapból amerikai (indycar, nascar)szériákra szakosodott az F1 később jött a képbe.
De van náluk mindenféle és tudom csak hivatalosan megjelent vagy megkapott sajtót fordítanak le. De ha esetleg olyan cikk van fen ami nem hivatalos csak hírbe hozták, pletyka, twitteren íródott stb. azt hozzáteszik.
És ami fontos..a cikkeknél van név is kiírta. -
Ha híreket akarsz akkor:
motorsportal - Ha nem is az összes hírt fordítják le de legalább lefordítják normálisan
formula.hu - egyre jobb mostanság
f1gp.hu - ez sem olyan rossz
Ha nem vagy túl igényes és csak szórakozni akarsz akkor az f1-live nevezetű szemétdombot tudom javasolni ;)
Ezt az irace.hu-t eddig nem ismertem. Egész jónak tűnik, de egy új dizájn rájuk férne :) -
http://www.irace.hu/formula-1/formula-1 -
na ez nem ugrott a pontos link.. -
van még az f1gp.hu is, ez a régi f1hirek -
G_ArchAngel #108300 motorsportal.hu - talán a legmegbizhatóbb, de lassabb, mint F1-live, sokszor onnan veszik át késve a híreket
f1-live.hu - gyors, de sok a szemét
formula.hu - lassú
f1hirek.hu - néha jó a magazin
a5.hu/forma1 - innen csak a Görbe Tükör -
Köszi az infókat!