FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
mi köze van Dennisnek a Mercihez?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Örülök, hogy visszajön, lesz értelme nézni megint!
Hajrá Schumacher, meg azért hajrá ferrari😊
!Forza Ferrari!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ezt elírtam, Mugello-ban futotta Barros is a top speed-t, és idén Pedrosa is. (azaz Mugello-ban és nem Barcelona-ban)
Barros ideje 343km/h volt...ennél volt idõ, csak az nem hivatalos, Capirossi egy tesztelésen futotta (347km/h még Duacti-val).
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Barca F1: 1:19.9-310km/h
Barca MotoGp:1:41.8-324km/h
Itt ezen a pályán idéntõl Pedrosa-é a top speed: 349km/h, és egyben ez a hivatalos top speed rekord.
De teszem azt Monza-ban ahol az F1-s autóknak kevésbé kell beáldozni a top speed-t a köridõért, ott Montoya ment már 368km/h-t...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ennek nincs semmilyen hagyománya a F1-ben Monacot leszámitva (sõt Albert park, Montreál is utcai pálya)és ezekkel az autókkal nem is lehet versenyezni ilyen helyeken mert egy légyszartól is letörik róla minden.
Nincs elõzés mert attól félnek megsérül az autó..erre kitalálták a mû utcai pályákat köré épitették a várost és elnevezték utcai versenynek..semmi köze hozzá.
F1 az road pályákra való..
Toronto,Vancouver,Long Beach, Surfers, Detroit, Denver, St.Pet..ezeken vannak valós utcai versenyek sok éve vagy évtizedek óta.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A Bild szerint Schumacher aláírt a Mercedeshez
kb
F1:720LE/605kg (1.2)
Motogp:230LE/215kg (1.0)
Gyors hozteszem, hogy a MotoGp-ben volt az F1-hez fogható arány (pl. Aprilia néhány éve), de nem tudják kimotorozni, se kigyorson, se köridõben. Nem tudták az aszfaltra vinni az alacsony sebességû kigyorsokon,..és levitték az üzanyagtank befogadóképességét is.
Jelenleg képtelenek az F1 mutatóinak közelébe menni.
A motor jóval kényesebb mint egy autó, a kisebb tapadási felület miatt is, valmint a kanyarokban való dönthetõség miatt is.
Pár éve foglalkoztak/kisérleteztek az elsõ gumi méretével,...de a megnövekedett pörgetyûshatás miatt nem lehetett egy sikánban ideális gyorsasággal áttenni a motort, szal egy motornak jóval kényesebb egyensúlya van mint egy autónak.
pár vid azért:
- MotoGp vs. F3000
-WSBK vs. GP2
-MotoGp vs. F1
és a végén egy Fifth Gear felvétel:
-WSBK-F1-superboat
Az F1-l valóban csak a MotoGp-t lehet összehasonlítani, mivel mindkettõ prototípus kategória, a WSBK motorok nem azok.
Egyébbként meg nem is a gyorsulás az ijesztõ,hanem a lassulás,ott van igazán nagy külömbség..
20-120-ig nem egy gokart van,ami vetekszik az F1-el..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
A többi rajtszám maga a csapat VB helyezésétõl függ.
Ebben az esetben, hogy Button és a csapat is VB lett, Jenson viszi az 1-2 rajtszámot a mekihez, a Brawné lesz a 3-4 rajtszám és ezt követik a ccsapat Vb szerinti sorrendben a többiek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy most az 1-es rajtszámot ki fogja vinni a következõ idényben?
Button, mert ugye õ a VB, vagy a csapatnál marad a rajtszám ?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Engem a mai V8-asok érdekelnének gyorsulásra 100 km/h, 200 km/h, és 300 km/h-ra.
0 to 200 km/h (124 mph): 3.8 seconds
0 to 300 km/h (186 mph): 8.6 seconds
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Megbízható infók kellenének, hogy egy mai V8-as F1-es kb mennyi idõ alatt gyorsul 100, 200, és 300-ra.
Másik kérdés: pár éve befagyasztották a motorfejlesztéseket tudtommal, így erõben nem nagyon növekednek évekig a V8-asok, utóbbi években nem néztem F1-et, ez a motorfejlesztés befagyasztás még mindig él?
Kössz
<#idiota>#idiota>
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
http://gaborszantai.co.uk/